- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.301
amanınnn bence de büyük vukuat işlemş cnm. nerden de aklına gelmiş bardağı atmak yaa hay allah. neyse çok geçmiş olsun cnm. sende gönlüne göre bir haber alırsın inş cnm gün sonundaGunaydin kizlar nasilsiniz..test yapmadm henüz cesaret edemiyorm.aslinda dun olmam gerekyodu olmadm ama hafif agrim var gibi belirti veriyo sanki ama wc ye gitmeye de korkuyorm bilmiyorm aksama kadar olmazsam test alcam çıkışta bakalim hayrlisi...
Dün eve bi gittim dedinin kasi siis burnunun kenari yara olmus ne oldu dedim.dedesi meryemn yatagina yatmis kalk demis kalkmamis bizimkide sinirlenmis masadan bardagi alip atmis adamin yuzune.yuzune.daha yeni ameliyat olmuştu allahtan dikislere falan gelmemis ama yine de üzüldüm yaa.bnm sipa büyük vukuat islemis dun..
annenlerinki iyiymiş cnmcnm annemlerinkid emerkez sistem ama felaket sıcak oluo ev. dün akşam kaç kez balkon kapısını açtık. ama yok. sabahta beste tekrar yanıo zaten soğuma fırsatı olmuo
ayyy çok heyecanlıGunaydin kizlar nasilsiniz..test yapmadm henüz cesaret edemiyorm.aslinda dun olmam gerekyodu olmadm ama hafif agrim var gibi belirti veriyo sanki ama wc ye gitmeye de korkuyorm bilmiyorm aksama kadar olmazsam test alcam çıkışta bakalim hayrlisi...
Dün eve bi gittim dedinin kasi siis burnunun kenari yara olmus ne oldu dedim.dedesi meryemn yatagina yatmis kalk demis kalkmamis bizimkide sinirlenmis masadan bardagi alip atmis adamin yuzune.yuzune.daha yeni ameliyat olmuştu allahtan dikislere falan gelmemis ama yine de üzüldüm yaa.bnm sipa büyük vukuat islemis dun..
Gunaydın cnm mutfagı toplarken bı bakım dedım sıze:)benicim günaydın nasılsın cnm?
ay bu ara hep hanmiş haberleri alıyorum az önce bi arkadaşımla konuştum onunda 10 gün gecikmesi olmuş test yapmıyo ayyy ben çatlardım şimdiye ya..
günaydın cnmGunaydııınnn
Herkese mutlu gunler arkadaslar:)
valla ben de çatlardımbenicim günaydın nasılsın cnm?
ay bu ara hep hanmiş haberleri alıyorum az önce bi arkadaşımla konuştum onunda 10 gün gecikmesi olmuş test yapmıyo ayyy ben çatlardım şimdiye ya..
Sana da gunaydinlar fundacimgünaydın cnm
durmaya çalışacağım,uyurken bile sürekli öpüp koklayan benim için çooook zor olacakSana da gunaydinlar fundacim
Defneden uzak dur bı sure lutfeeennn
Sende ılerlemeden atlatırsın ıns
cnm bi de kendin için olsa ne kadar heyecanlamırsın değil mi?ayyy arkadaşıma dedim yap sonucu at bana dedim ayy ben çok heyecanlanıyorumyaaaa:
Bu arada bızım evın sıcaklıgıda sabıt 22 23 derecede sız 26 falan deyınce sıcak olmuyomu?
Bızde herkes normal kalınlıkta bı svtsortle, kalın gıyınce sıcak oluyo nıda gece sadece pıjamayla yatıyo yorgan ustunde olursa terlıyo bıle uyku tulumu hıc gıydıremem herhalde..yada bız oyle alıstıgımız ıcın mı oyle gelıyo..
evet cnm düzenlikızlar regl leriniz düzelnli demek ki hemen test yapıosunuz. ben 13 gün geçince yaptım ki artık ağzımın tadı filan değişmişti he he:) benim 10 gün gecikmelerim bile olduğu için ilkinde de 6 haftalıkken öğrenmiştim bunda da öyle oldu.... evet benicim 2 cm uzamış ya da ben o zaman yanlış ölçmüşüm bilemiyorum he he:) maşallah nida ma da
üstüne görmek dedikleri şeyi yaşamışsın demekkibenimde öyledüzenliydi fakat hamile kalmayı istedikten sonra gecikmeler yaşadım 3 4 5 gün hatta damla damla gelir sonra gelirdi yine olmuştu nildede öyle zannettim doktora gidecektim artık bu düzensizlik yüzünden gitmeden önce bi test yapayım dedim hem adet oluyorum damla damla düşünün hiç beklemiorum ve hamile olduğumu öğrendim he heh e
aynen çok süpriz oldu cnm fabrikanın doktoruna tam 3kere test yaptırdım kadın var diyo ee ama ben adet oluyorumya inanamıyorum ayyy negünlerdiya şimdi yazarken sanki tekrar yaşadımmmm:üstüne görmek dedikleri şeyi yaşamışsın demekki
ama baya sürpriz olmuştur
tekrar yaşama vaktin mi geldi yoksa he hehe:) ben hep düzensizdim cnmaynen çok süpriz oldu cnm fabrikanın doktoruna tam 3kere test yaptırdım kadın var diyo ee ama ben adet oluyorumya inanamıyorum ayyy negünlerdiya şimdi yazarken sanki tekrar yaşadımmmm:
Gulden sendın dımı mavı de calısan?aynen çok süpriz oldu cnm fabrikanın doktoruna tam 3kere test yaptırdım kadın var diyo ee ama ben adet oluyorumya inanamıyorum ayyy negünlerdiya şimdi yazarken sanki tekrar yaşadımmmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?