2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha biz bi tane aldık elimiz de kaldı resmen pişman olduk valla bi de dünya para. güldenim biliosun konuyu kusura bakma he he he:)
aa kötü olmuş cnm
e keşke geri götürüp değiştirmelerini isteseydiniz
beni cnm burada da pahalı

Aa kotu olmus, kontolden gecmıyomu o kadar adı var burda olsa gerı gotur hemen alırlar
cnm iki ay bile giymedi ki memur haftasonundan haftasonuna giyiyo ki hep aynı şeylerde giyilmio zaten. toplasan 5 kez giymemiştir. neyse benim adama değiştirme veya iade demede ne dersen de... erkek miilleti işte

evet benicim mavideyim güle güle giyi
evet biraz pahalı ama benim% 30 indirimimvar yaseminede söylemiştim siz beyenin modelini bana bildirin ben alıp yollarım size kızlar..
benicim burdada iyade alıyolar 1 yıl bile olsa fakat yaseminimin dediği gibi eşi gitmedi yoksa alırlardı yani..
okadar para sonuçta..

evet güldenim sen söyledin değişirler diye de benim adam uğraşamam dedi. ben götüreyim bile dedim ha ha yollar mı hiç:) neyse kapandı o defter .

Kıyamam nilime çok ozluyor demek ki annesi

Bnm de duzenlidir cnm geciikme yasamam pek fazla..ama iste sresten geckirmis ya oyle bisey olurmu axaba diyorm bi de tam emin olamiyorm dunmuydu bugunmuydu olmam gereken diye:)o yuzden ama simdilik sıkıntı yokcikista test alcm sabah yapcam...

elifim uyudu mu annesi. anptı çok ağladı mı kuzum yoksa
Elifim uyudu teyzesi daha odaya girdik başladı bizimki miziklamaya Asida da çok agladi tabi ki beyaz önlük gördü nu kaçmak istiyor elif
Aşı dan sonra kontrolumuzu de olduk 13400 ve 89 cm olmusuz masallah subhanallah bütün kuzulara

ay ben dayanamayıp kuaförde yapmştım he he. nasıl sabahı bekliycen. zeynepte ikinci çizgi silikti bunda hemen ikiside çok belirgin oldu

Benimki de çok duznlidir hiç günü Şaşmaz hatta bi gün önceden oldum her ay elifimde de Gülden gibi üstüne görmüştüm ben tesadüfen öğrendim hamile olduğumu ne günlerdi ya
sibelcim testten sonra hemen yaz meraktayiz valla

maşallah kuzuma. bizim ki ilk başta boy kg ölçülürken daha çok ağladı. sonra aşıyı olduk onda daha az ağladı. hadi markete gidiyoruz annecim dedim sustu hemen he he:)

ezan okunuo sende hamile kalırsın inşallaaaaaahhhh:)

nurayım geçmiş olsun cnm ohhhh boy kilo maşallah kuzuma benim..
bizde haftaya perşembe olucaz bakalım aşımızı..
ha ha ha hanuray bak yasemin nediyo kız sen istiyosunda benimmi haberim yok yoksa?:):).)

nurayım geçmiş olsun cnm ohhhh boy kilo maşallah kuzuma benim..
bizde haftaya perşembe olucaz bakalım aşımızı..
ha ha ha hanuray bak yasemin nediyo kız sen istiyosunda benimmi haberim yok yoksa?:):).)
yok kız benim içimden geldi he he he tamda ezan okuodu vallahi rabim kabul etsin inş. sağlıkla:)

Ay bilmiyorum esimde gözümün icine bakiyo.onu umudunu kirmak istemiyorm; ((ama sanki bilmiyorm ya degsik duygular icindeyim.is yeronde bi arkadas 3.ye hamile kaldi yanlislikla olmuş esi kesinlikle istemiyodu zorla aldirtti çocuğu; (kadin perisan toparlanamadi hala bunlar falan var degisik duygular ya sanki olumlu gibi hissediyorum da bakalm belki aksam yaparim..hala agrim var yalniz hafif hafif olacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…