- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.321
ha ha biz bi tane aldık elimiz de kaldı resmen pişman olduk valla bi de dünya para. güldenim biliosun konuyu kusura bakma he he he:)Gulden sendın dımı mavı de calısan?
Kız ne pahalı onun kotları burda oyle:)
Gecen aldım bıtane ındırıme dusmus:)
Ben hic almsmıstım burda oldugunu bılmıyodum tesaduf gordum ama super benımkı tam ustume gore ve kuması cok guzel:)ha ha biz bi tane aldık elimiz de kaldı resmen pişman olduk valla bi de dünya para. güldenim biliosun konuyu kusura bakma he he he:)
eşime almıştık bacak arası yırtıldı cnm hemde çok alakasız sürtünme filan olamyıcak yerinden:) güldenim de hatalıdır o dedi ama gıcık eşim iadeyle uğraşamam dediParası cok gercekten:)
Aa kotu olmus, kontolden gecmıyomu o kadar adı var burda olsa gerı gotur hemen alırlareşime almıştık bacak arası yırtıldı cnm hemde çok alakasız sürtünme filan olamyıcak yerinden:) güldenim de hatalıdır o dedi ama gıcık eşim iadeyle uğraşamam dedi
aa kötü olmuş cnmha ha biz bi tane aldık elimiz de kaldı resmen pişman olduk valla bi de dünya para. güldenim biliosun konuyu kusura bakma he he he:)
cnm iki ay bile giymedi ki memur haftasonundan haftasonuna giyiyo ki hep aynı şeylerde giyilmio zaten. toplasan 5 kez giymemiştir. neyse benim adama değiştirme veya iade demede ne dersen de... erkek miilleti işteAa kotu olmus, kontolden gecmıyomu o kadar adı var burda olsa gerı gotur hemen alırlar
Kıyamam nilime çok ozluyor demek ki annesigünaydın nurayım çok sağol cnm:
nil iyi şükür ama akşam bana dorudürüst yemek yedirmedi bi gittim anne parka gidelim diye ağladı neyse sustuk bişekilde sonra yemekte bişeyler bulup sürekli mızırdandı ben seni çok özledim diyo .
sen işe gitmeyi sürekli söylüyo kuzum gece uyanıyo mıkırdıyo yat annecim ben burdayım diorumyatıyo sonra yada ben yatırıyorum işte niloştan haberler böyle
elifim napıyo..
elifim uyudu mu annesi. anptı çok ağladı mı kuzum yoksaKıyamam nilime çok ozluyor demek ki annesi
Elifim uyudu teyzesi daha odaya girdik başladı bizimki miziklamaya Asida da çok agladi tabi ki beyaz önlük gördü nu kaçmak istiyor elifelifim uyudu mu annesi. anptı çok ağladı mı kuzum yoksa
dayanamayıp kuaförde yapmştım he he. nasıl sabahı bekliycen. zeynepte ikinci çizgi silikti bunda hemen ikiside çok belirgin olduBnm de duzenlidir cnm geciikme yasamam pek fazla..ama iste sresten geckirmis ya oyle bisey olurmu axaba diyorm bi de tam emin olamiyorm dunmuydu bugunmuydu olmam gereken diye:)o yuzden ama simdilik sıkıntı yokcikista test alcm sabah yapcam...
Benimki de çok duznlidir hiç günü Şaşmaz hatta bi gün önceden oldum her ay elifimde de Gülden gibi üstüne görmüştüm ben tesadüfen öğrendim hamile olduğumu ne günlerdi yaBnm de duzenlidir cnm geciikme yasamam pek fazla..ama iste sresten geckirmis ya oyle bisey olurmu axaba diyorm bi de tam emin olamiyorm dunmuydu bugunmuydu olmam gereken diye:)o yuzden ama simdilik sıkıntı yokcikista test alcm sabah yapcam...
maşallah kuzuma. bizim ki ilk başta boy kg ölçülürken daha çok ağladı. sonra aşıyı olduk onda daha az ağladı. hadi markete gidiyoruz annecim dedim sustu hemen he he:)Elifim uyudu teyzesi daha odaya girdik başladı bizimki miziklamaya Asida da çok agladi tabi ki beyaz önlük gördü nu kaçmak istiyor elif
Aşı dan sonra kontrolumuzu de olduk 13400 ve 89 cm olmusuz masallah subhanallah bütün kuzulara
ezan okunuo sende hamile kalırsın inşallaaaaaahhhh:)Benimki de çok duznlidir hiç günü Şaşmaz hatta bi gün önceden oldum her ay elifimde de Gülden gibi üstüne görmüştüm ben tesadüfen öğrendim hamile olduğumu ne günlerdi ya
sibelcim testten sonra hemen yaz meraktayiz valla
yok kız benim içimden geldi he he he tamda ezan okuodu vallahi rabim kabul etsin inş. sağlıkla:)nurayım geçmiş olsun cnm ohhhh boy kilo maşallah kuzuma benim..
bizde haftaya perşembe olucaz bakalım aşımızı..
ha ha ha hanuray bak yasemin nediyo kız sen istiyosunda benimmi haberim yok yoksa?:):).)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?