2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyy sibel hemen bize yaz çatlayacaz yoksa
yanlız söylemeden geçemiyecem maşallah size bikerede işlem tamam yani tepbrike derrim vallaha ben nile hamile kalmak için 6 ay uraşmıştım...

nurayım geçmiş olsun cnm ohhhh boy kilo maşallah kuzuma benim..
bizde haftaya perşembe olucaz bakalım aşımızı..
ha ha ha hanuray bak yasemin nediyo kız sen istiyosunda benimmi haberim yok yoksa?:):).)
Rabbim verirse ben hep istiyorum Güldencim
size de şimdiden geçmiş olsun ama biraz gec kalmadiniz mi asi olmak için gulden

Bizmde haftaya persembe d gunumuz.en kucugu bizimki herhalde.babaanne dede babaso ve ben olaacgz.teyzelerle de canli baglanti yapcaz artik...bu kadar cok bi menum yoo belki sadece pasta olur...kelebek seklinde istyorm ama bakalm

Yazık ya nasıl kiydular o cana

Ya gulden bu yizden endiseliyum ya cok kolay oldu sanki.meryemdede öyleydi evlendm bir ay icinde hamile kaldim...off iyice heyecanlandrdoniz haaaa

ayyy sibel hemen bize yaz çatlayacaz yoksa
yanlız söylemeden geçemiyecem maşallah size bikerede işlem tamam yani tepbrike derrim vallaha ben nile hamile kalmak için 6 ay uraşmıştım...
rabbimin veresi varsa verio işte cnm . baksana hap kullanırken kalanlar var spiralle kalanlar var ... var da var yani...allahım isteyen herkese versin inş.

allahım gönlüne göre versin nurayım.
cnm biz gırip aşısı olduğumuz için ayın başında yapamadık yaşından sonra 1 ay içinde ola biliyomuş..

Ya gulden bu yizden endiseliyum ya cok kolay oldu sanki.meryemdede öyleydi evlendm bir ay icinde hamile kaldim...off iyice heyecanlandrdoniz haaaa

seninle bizim ilk bebekte de durum aynıydı cnm . evlilik yıldönümlerimizde yakındı sanki. 29 ocak 2012 benim...

Sorma ya adam cok inatci.kadina pskolojk baski yapnaya baslamis herseyden elini ayagini cekmis.kafonda cesaret edemedi ne olur ne olmaz ya çocuklarımı alip gidecem yada aldrcam diyodu.adami görünce bogazino sikasm geliyo.kadin hala ağlıyo.adam diyomus ki rol yapiyosun.var mi boyle bisey ya

ya yasemin demesene öyle beeee hapla kalan var diye töbe töbe he h he he:):)
sibelcim allahım gönlünüze göre versin :
şaka biyana isteyen herkese versin:
aldırma işi çok kötü gerçektenya allah yardımcısı olsun kadının nediyeyim..

öyle adama çocuk çokta o bebeye yazık. kadına da yazıklar olsun doğursaydı. erkek elini eteğini çekse ne olur. neyse büyük konuşmak istemiyorum allah şaşırtmasın kimse ye de yaşatmasın. isteyen herkese versin rabbim

cnm islami bir yazarın yazısını okumuştum da şimdi tam hatırllamıyorum r. rabbim verici olduktan sonra siz neyle hangi korunma yöntemiyle korunacağınızı sanıyorsunuz diye. çok doğru gelmişti... rabbim vermek istedikten sonra..

ha ha ha ha budurumda yaseminle herşeyiniz aynı olduğuna göre sen hamilesin sibellll:
ben kadının yerinde olsam varya çocukları alıp onu yolllarım gideceyi yere töbe töbeeee:
ay yazacak şey çokta neyse:

maşallah elifime

yok kız benim içimden geldi he he he tamda ezan okuodu vallahi rabim kabul etsin inş. sağlıkla:)
bak hamilelerin duası kabul olur ona göre

valla senden daha çok merak ediyorum desem yeridir
ben senin yerinde olsam öğle arasında gidip bi test alıp yapardım

Bizmde haftaya persembe d gunumuz.en kucugu bizimki herhalde.babaanne dede babaso ve ben olaacgz.teyzelerle de canli baglanti yapcaz artik...bu kadar cok bi menum yoo belki sadece pasta olur...kelebek seklinde istyorm ama bakalm
şimdiden mutlu yıllar meryeme

cnm ben de defneye ilk ayda hamile kaldım
üstelik bende pko var ve uzun yıllar ilaç tedavisi gördüğüm için dr lar bana hamile kalmak için tedavi görmen gerekebilir demişlerdi

allah bildiği gibi yapsın o adamı
madem öyle ne demeye kadınla birlikte oluyor?zevkini yaşarken iyi ama sorumluluk üstlenmeye gelince ortada kimse yok
nasıl verecek bunun hesabını acaba?

çok doğru yaseminim ben latife yapıyorumda aynen rapbim olderse olur ve kimsede engelliyemez varsa yazımızda olur yapacak bişey yok senin deyiminle başımın tacı olur..

çok doğru yazmış allah istedikten sonra kul ne yaparsa yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…