- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.341
Rabbim verirse ben hep istiyorum Güldencimnurayım geçmiş olsun cnm ohhhh boy kilo maşallah kuzuma benim..
bizde haftaya perşembe olucaz bakalım aşımızı..
ha ha ha hanuray bak yasemin nediyo kız sen istiyosunda benimmi haberim yok yoksa?:):).)
Yazık ya nasıl kiydular o canaAy bilmiyorum esimde gözümün icine bakiyo.onu umudunu kirmak istemiyorm; ((ama sanki bilmiyorm ya degsik duygular icindeyim.is yeronde bi arkadas 3.ye hamile kaldi yanlislikla olmuş esi kesinlikle istemiyodu zorla aldirtti çocuğu; (kadin perisan toparlanamadi hala bunlar falan var degisik duygular ya sanki olumlu gibi hissediyorum da bakalm belki aksam yaparim..hala agrim var yalniz hafif hafif olacak gibiyim
rabbimin veresi varsa verio işte cnm . baksana hap kullanırken kalanlar var spiralle kalanlar var ... var da var yani...allahım isteyen herkese versin inş.ayyy sibel hemen bize yaz çatlayacaz yoksa
yanlız söylemeden geçemiyecem maşallah size bikerede işlem tamam yani tepbrike derrim vallaha ben nile hamile kalmak için 6 ay uraşmıştım...
Ya gulden bu yizden endiseliyum ya cok kolay oldu sanki.meryemdede öyleydi evlendm bir ay icinde hamile kaldim...off iyice heyecanlandrdoniz haaaa
nasıl bir mantıkla bunu yapıyorlar anlamıyorum kimse de kusura bakmasın beynim almıo. bu kadar kolay mı o da evlat ve rabbim vermişse vardır illa ki bir bildiği...Yazık ya nasıl kiydular o cana
öyle adama çocuk çokta o bebeye yazık. kadına da yazıklar olsun doğursaydı. erkek elini eteğini çekse ne olur. neyse büyük konuşmak istemiyorum allah şaşırtmasın kimse ye de yaşatmasın. isteyen herkese versin rabbimSorma ya adam cok inatci.kadina pskolojk baski yapnaya baslamis herseyden elini ayagini cekmis.kafonda cesaret edemedi ne olur ne olmaz ya çocuklarımı alip gidecem yada aldrcam diyodu.adami görünce bogazino sikasm geliyo.kadin hala ağlıyo.adam diyomus ki rol yapiyosun.var mi boyle bisey ya
konuşmuştuk çünkü bu muhabbeti. zeynep gününde doğsa 8 aralık olacaktı. meryemle 10 gün filan olcaktı herhalde aralarında.Evet yasemin bnm de 20ocak2012:))
cnm islami bir yazarın yazısını okumuştum da şimdi tam hatırllamıyorum r. rabbim verici olduktan sonra siz neyle hangi korunma yöntemiyle korunacağınızı sanıyorsunuz diye. çok doğru gelmişti... rabbim vermek istedikten sonra..ya yasemin demesene öyle beeee hapla kalan var diye töbe töbe he h he he:):)
sibelcim allahım gönlünüze göre versin :
şaka biyana isteyen herkese versin:
aldırma işi çok kötü gerçektenya allah yardımcısı olsun kadının nediyeyim..
maşallah elifimeElifim uyudu teyzesi daha odaya girdik başladı bizimki miziklamaya Asida da çok agladi tabi ki beyaz önlük gördü nu kaçmak istiyor elif
Aşı dan sonra kontrolumuzu de olduk 13400 ve 89 cm olmusuz masallah subhanallah bütün kuzulara
bak hamilelerin duası kabul olur ona göreyok kız benim içimden geldi he he he tamda ezan okuodu vallahi rabim kabul etsin inş. sağlıkla:)
valla senden daha çok merak ediyorum desem yeridirAy bilmiyorum esimde gözümün icine bakiyo.onu umudunu kirmak istemiyorm; ((ama sanki bilmiyorm ya degsik duygular icindeyim.is yeronde bi arkadas 3.ye hamile kaldi yanlislikla olmuş esi kesinlikle istemiyodu zorla aldirtti çocuğu; (kadin perisan toparlanamadi hala bunlar falan var degisik duygular ya sanki olumlu gibi hissediyorum da bakalm belki aksam yaparim..hala agrim var yalniz hafif hafif olacak gibiyim
şimdiden mutlu yıllar meryemeBizmde haftaya persembe d gunumuz.en kucugu bizimki herhalde.babaanne dede babaso ve ben olaacgz.teyzelerle de canli baglanti yapcaz artik...bu kadar cok bi menum yoo belki sadece pasta olur...kelebek seklinde istyorm ama bakalm
cnm ben de defneye ilk ayda hamile kaldımYa gulden bu yizden endiseliyum ya cok kolay oldu sanki.meryemdede öyleydi evlendm bir ay icinde hamile kaldim...off iyice heyecanlandrdoniz haaaa
allah bildiği gibi yapsın o adamıSorma ya adam cok inatci.kadina pskolojk baski yapnaya baslamis herseyden elini ayagini cekmis.kafonda cesaret edemedi ne olur ne olmaz ya çocuklarımı alip gidecem yada aldrcam diyodu.adami görünce bogazino sikasm geliyo.kadin hala ağlıyo.adam diyomus ki rol yapiyosun.var mi boyle bisey ya
çok doğru yazmış allah istedikten sonra kul ne yaparsa yapsıncnm islami bir yazarın yazısını okumuştum da şimdi tam hatırllamıyorum r. rabbim verici olduktan sonra siz neyle hangi korunma yöntemiyle korunacağınızı sanıyorsunuz diye. çok doğru gelmişti... rabbim vermek istedikten sonra..
aynen canım başımızın tacı. rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş.çok doğru yaseminim ben latife yapıyorumda aynen rapbim olderse olur ve kimsede engelliyemez varsa yazımızda olur yapacak bişey yok senin deyiminle başımın tacı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?