2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oyle ta hap kullaniyims bu kadin da iki gun falan icmemis o arada olmus.adam bana soyleseydin ben korunurdum ustemyorm demis allah sasirtmasn zor bir durummm....

yaseminim bu akşam unuttun diyelim ertesi sabah hemen içe biliyosun akşam tekrar içiyosun ama eğer 2 gün içmeyi unutursan geri dönüşü yok sanıyorum o içmeyi unuttuğun dönemlerdede ilişki olursa hamile kalıyolar.
aman normalde hapların hapı bırakınca 6 ay korumaya devam etme etkiside var yani kimisi hapı bırakıyo hemen hamile kalıyo kimide benim gibi 6 ay uraşıyo he h he he:

bu hap işini de ben hiç bilmiyorum bi kez unutunca ertesi gün devam edilse sıkıntı oluo mu
cnm koruyuculuğu devam ediyor diye biliyorum yani sıkıntı olmuyor
en azından bende olmadı
ama hiç belli olmaz çünkü onun da koruyuculuğu %100 değil

cnm koruyuculuğu devam ediyor diye biliyorum yani sıkıntı olmuyor
en azından bende olmadı
ama hiç belli olmaz çünkü onun da koruyuculuğu %100 değil
neyse doğumdan sonra etkili yöntemlerinizi danışırım artk size. artık eşime bırakamam bu işi he he:)

Normalde iki hafta devam efiyomus ama olacak olunca oluyo iste...neyse allah sadirtmasin iste ne diyim

Iyi akşamlar kızlar

Bugün benim prensesimin dogum günü teyzeleri. Ya cok güzel cok özel bi gün bugün. Iyi ki vermiş rabbim bize bu fıstığı:) isteyen herkese versin inşallah. Kardeşime de versin teyze olayim bir an önce

Kelebek seklinde bi pasta yaptım. Psstamizi kestik kutladik dogum günümüzü. Sakin bi d.günüydü anlayacağınız.

Ben berraya hamileligimi 7 haftalikken ogrendim kızlar. Hep gecikirdi adetim. Test yapip üzülürdum. Öyle olunca yapmamistim. Mide bulantim baslayinca yaptım. Ben kadar sabirlisi da yoktur heralde:) Ilk dr a gittigimde bi kadinla konusmustum ne kadar gecikince yaptin dedi ben de 2 hafta dedim şok oldu kadin nasil durdun diye:)

Iyı geceler kızlar
Bu aksamda dıger eltımdeydık sabah kv deler kahvaltıya gelebılır ogleden sonrada dıger eltımler bıze gelıcekmıs:)
Gelır gelmez yarina tatlı ıcın tart kalıbına pandıspanya yaptım yarın uzerıne kremayla muz onun ustune cukulata sosu kolay tek kat yas pastam hazır olacak:)
Digerleri yarin hallederim nida anane dedeyle oynuyo daha cabuk bitiyo isler:)
Simdi uyku zamani hepinizi opuyorum...

Wavss gördüm albümünu. Maşallah kiz ne kadar guzelmissin sen:) maşallah barekallah anne oğul cok tatli görünüyorsunuz. Nasil yaptin albüm bize de anlat

Bu ara da sagolun güzel dilekleriniz icin.
Benicim pastanin uzeri kremsanti canim. Gida boyasiyla renklendirdim. Begenmene sevindim. Tam istediğim gibi olmadi cok ugrasamadim ama idare eder artik

Gunaydinlarrr..nur berranin d gunu kutlu olsun nce mutlu yillara kavussun...pastada cok guzel horunuuo..bende krlebekli istyorm vakalim .elleribe saglik guzel oomus...

Kizlar dun test alamadmdolayisiyla yapamadm hicbisey...baklm bugun alirim insallh...hala hasta olmadim:)

günaydın kızlar. katre berramızın d günü kutlu yeni yaşı sağlıklı olsun hayırlı bir ömür onun olsun inş. cnm. bende senin gibi gecikenlerden olduğum için bende geç test yaptım cnm yalnız değilsin ikisinde de dr ye ilk gidişimde kalp atışını duyduk he he:) sibel cnm iş yerini yakınlarında eczane filan yok mu yaa madem adetin şaşmıo nasıl dayanıosun istiosun bi de işte böyle olsam sabredemezdim...:)

katreynurum günaydın cnm:
berramın doğum günü kutlu olsun güzel ömrü olsun, annnesine, babasına hayırlı evlat olsun.iyiki doğmuş öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…