- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.381
günaydın cnm benim iyiyiz ccok şükür. buarada mailim çalışmıo güldenim bilgin olsun... niloşum napıo nasıl. ay iki akşamdır zeynep yediye doğru acıkıo normalde ben gittiğimde annem yedirmiş oluo 4 buçuk gibi filan yani. yedi gibi de yanıma gelio anne mama yap istersen süt dio sıpam yaa bana alternatif sunuo kuzummm he he:)herkese günaydın kızlar umarım iyisinizdir?
yaseminim bal böceğimve fasülyem nasıl?
fatma girmemişsin.
songülüm yine yoksun he he he:
ayşegül evi tutamamışlar kızlar başkan ankaradaymış eşi bu hafta görüşüp önce işi netleştirip sonra ev tutacaklarmış.
fundacım sen nasıl oldun cnm geçtimi buazın..
wavsum maşallah size allahım nazarlardan korusun.
bu arada az önce yazmayı unuttum katreynurum sanakocaman bi alkış ben diorum bizim hatunlar pek hamarat diye.
betül paşam nasıl oldu cnm?
dilek sanıyorum gezmeye tamgaz devam he he he::)
kız sen askeriyede mi diş hekimisin...Uok guldenim yakinda eczane.askeri birlikteyim revirde.ve biraz uzagiz merkeze .bi de cok yogun bu aralar tatbikat falan surekli ustlerden gelenler oluyo birakip cikamam....aksam cikista artik
ha ha güldenim biz sibelden meraklıyız he he:)ozaman akşam ne yap et al testi yap bidide haberdar et ha hah a ha ha:
ha ha ha ha hamileyim diyosun yani öylemi?Evet cnm askeryedeym...vende merakliyim ama bugun daha eminim sanki:)teste gerek yok gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?