2012 kasım bebekleri büyüyor..

sibelllllll ay ben çatlıyacamya nasıl merak etmiyosun kız hemde bukadar istemene rağmen al 10 dakka izin git al ordan ezzaneden bitest orası hastane gibi biyer değilmi orda yakında mutlaka vardır ezzane.çatlıyacam..

herkese günaydın kızlar umarım iyisinizdir?
yaseminim bal böceğimve fasülyem nasıl?
fatma girmemişsin.
songülüm yine yoksun he he he:
ayşegül evi tutamamışlar kızlar başkan ankaradaymış eşi bu hafta görüşüp önce işi netleştirip sonra ev tutacaklarmış.
fundacım sen nasıl oldun cnm geçtimi buazın..
wavsum maşallah size allahım nazarlardan korusun.
bu arada az önce yazmayı unuttum katreynurum sanakocaman bi alkış ben diorum bizim hatunlar pek hamarat diye.
betül paşam nasıl oldu cnm?
dilek sanıyorum gezmeye tamgaz devam he he he::)

günaydın cnm benim iyiyiz ccok şükür. buarada mailim çalışmıo güldenim bilgin olsun... niloşum napıo nasıl. ay iki akşamdır zeynep yediye doğru acıkıo normalde ben gittiğimde annem yedirmiş oluo 4 buçuk gibi filan yani. yedi gibi de yanıma gelio anne mama yap istersen süt dio sıpam yaa bana alternatif sunuo kuzummm he he:)

Uok guldenim yakinda eczane.askeri birlikteyim revirde.ve biraz uzagiz merkeze .bi de cok yogun bu aralar tatbikat falan surekli ustlerden gelenler oluyo birakip cikamam....aksam cikista artik

wavs canım bayıldım sana maşallah o ne güzel gözler alpcikte sarı kuş çok tatlı kuzum nice yaşları olsun
katree bide bana marifetli derler harikalar yapmışsın o ne güzel pasta öyle nice yaşları olsun kuzuumun
sibeeel biz çatladık amaa
gülden nilim iyi dimi
yasmin canım bulantılar ne alemde ayrıca o zeynebi yerim ben alternatifde sunarmış :) zilli
funda canım nasıl oldun
songüll naber
beni kolay gelsin sana canım haberdar et bizi
günaydın kızlar erdem bey daha iyi şükür dün biraz inattı gitti ocağı açmaya çalıştı yapma dediğim halde dinlemedi sonra babası kızdı yatağına götürdü sırf dikkat çekmek için elini soktu boğazına kadar kustu eşşek sıpası sonrada uykum geldi yatcam diyo çok fena oldular bunlar planlıyo resmen görmesem inanmam yani bu arada benim boğazlar kötü umarım hasta olmam

Günaydın kizlar
teşekkür ederiz Gülden teyzesi
Katreinur doğum gününü kutlu olsun pasta çok güzel olmuş ellerine sağlık
wavs canim masallah size canim cok tatlısı
Sibel valla ne sabır ya biz öldü k burda

günaydın betülüm oyyyyy yerim ben o bilmiş paşayı ya sorma artık bile bile yapıyolar yani sıpalar:
nil iyi cnm ama ben pek iyi değilimya depresyyonamı girecem ne he he he.
ay artık iki arada kalmaktan çok sıkıldım sadece nili alıp buralardan gidesm var..

kızlar eşimin beklediğimiz işi sonuçlandı sanırım. araya birilerini daha koyalım ne durumda bakalım dedik. boşa oyalıyorlar kırmamak için, hepsi red gelecek denildi. bizimde tahammülümüz kalmadı zaten ayrı gayrı. her işte bir hayır vardır hayırlısı olsun inş. bizden haberler böyle. samsun yolcusu kalmasınnnn...

yasmin anlayamadım şimdi eşinin işi olmadı mı ne olursa hayırlısı olsun canım rabbim minik fasulyenin rızkını hayırlı yerden versin inşallahj

Gunaydin kizlarrr giremedim koyde yogun gecti zaten dunde camasir temizlik falan derken giremedim hepiniz merzk etmissiniz saolun dusundugunuz icin
bizim isler karisti :)
Bozdogana gittik baskan ankaraya gelmis gorusemedik onla gorusmedzn ev tugmak isgemedik bikac ev baktik yinede cok eski sobali kucucuk 2oda falan evler 450tl dedi sok olduk cunku orasi koy gbi biyer sozde niye vukadar pahali anlamadik biz ankara merkezde 475e duruoruz dusunun
oyuzden kafamiz karisti ailesiyle gitmistik esimin onlarda begenmedi napcaksiniz burda bosverin bizim kendi ilcemizde ki belesiyelere basvuralaim sonuclanan kadar biyerde ecici calisirsin dediler
esimin ailesinin ilcede evi var bos duruor hemde bizim.koye 1km sadece yani arabayla 5dakka
Ev kirasi vermezskn tarlada dolu odun var yakit dersin olmaz yeme icme zaten bizden olur dediler sizin maasiniz size kalir dediler daha mantikli geldi yinede baskanla goruscek bugun uada yarin ama bizim orasi aklimiza yatti gbi karrsizizz iste
aksi gbi suanki evimizde satildi cikmamiz gerek 10gun sonra esimin yikkik izni var ya bu ise devam etcek ankarada biyere tasincaz yada bizim oraya gitcez hatta baskanla gorusursek aydinda olabilkr dio yani kafamiz allak bullak 10gun icinde karar vermemiz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…