- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.401
allah nice yaşlar nasip etsin cnm inş. güzel yazılar yazsın rabbim tüm kuzularımızaGunaydinlar herkesee bugun benimde oglusumun d.gunu bitanemin kuzumun dogdugu gun Allahim onu iyiki vermis tarifsiz duygular bunlar Allahim hicbirinin eksikligini gostermesin ins.
nice mutlu yıllara cnmGunaydinlar herkesee bugun benimde oglusumun d.gunu bitanemin kuzumun dogdugu gun Allahim onu iyiki vermis tarifsiz duygular bunlar Allahim hicbirinin eksikligini gostermesin ins.
allah nice yaşlar nasip etsin cnm inş. güzel yazılar yazsın rabbim tüm kuzularımıza
Sagolun teyzeleri amin ins.butun yavrularimin hayirli omurleri olur Allahim korusun hepsini.nice mutlu yıllara cnm
ömrü uzun bahtı açık olsun eren paşanın
Wavss gördüm albümünu. Maşallah kiz ne kadar guzelmissin sen:) maşallah barekallah anne oğul cok tatli görünüyorsunuz. Nasil yaptin albüm bize de anlat
Bu ara da sagolun güzel dilekleriniz icin.
Benicim pastanin uzeri kremsanti canim. Gida boyasiyla renklendirdim. Begenmene sevindim. Tam istediğim gibi olmadi cok ugrasamadim ama idare eder artik
Sagol canim hakkaten kocaman oldular cokda tatli oluyolar buyudukce ya.Nil bile ne diyomus anane gitsin ise diyomus cok guldum ya akilli kuzum.ohhhh iki doğmuş eren mutlu yaşları olsun allahım bahtını açık etsin sağlık sihat versin.
kocaman oldularya...:).)
Biraz agladi canim neyseki sonra sakinlesti simdi iyi bakalim.allah korumuş yavrum ya
nasıl canı yanmıştır
kuzum benim
wavs canım bayıldım sana maşallah o ne güzel gözler alpcikte sarı kuş çok tatlı kuzum nice yaşları olsun
katree bide bana marifetli derler harikalar yapmışsın o ne güzel pasta öyle nice yaşları olsun kuzuumun
sibeeel biz çatladık amaa
gülden nilim iyi dimi
yasmin canım bulantılar ne alemde ayrıca o zeynebi yerim ben alternatifde sunarmış :) zilli
funda canım nasıl oldun
songüll naber
beni kolay gelsin sana canım haberdar et bizi
günaydın kızlar erdem bey daha iyi şükür dün biraz inattı gitti ocağı açmaya çalıştı yapma dediğim halde dinlemedi sonra babası kızdı yatağına götürdü sırf dikkat çekmek için elini soktu boğazına kadar kustu eşşek sıpası sonrada uykum geldi yatcam diyo çok fena oldular bunlar planlıyo resmen görmesem inanmam yani bu arada benim boğazlar kötü umarım hasta olmam
Günaydın kizlar
teşekkür ederiz Gülden teyzesi
Katreinur doğum gününü kutlu olsun pasta çok güzel olmuş ellerine sağlık
wavs canim masallah size canim cok tatlısı
Sibel valla ne sabır ya biz öldü k burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?