2012 kasım bebekleri büyüyor..

nur cnm berranın doğum günü kutlu olsun.hayırlı,sağlıklı uzuuuuun bi ömrü olsun berramın

Haklisinz kuzlar bende merak ediyorm da sartlar musait olmadi bi türlü. ...
yasemin hayrlisi olsun cnm.ayri gayri olmak cookk zor cok yipratici bencede git kocasinin yanina.. ben cok ayrilik yaşadım omrumuzden omur gidiyo resmen

yaseminim hadiya kesinmi yani ee iyi ama neden oyalıyolarki ozaman cnmya: pöffkötü olmuş bu cnm ama allah yardımcın olsunnediyeyim ..ama bazen uzak olmakta iyidir diorum pöfff bilmiorum işte hakkınızda hayırlısı.
ayşegülcüm sanıyorum bu ara herkes bi karar verme derdinde cnm sizinde hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm. allahım tez zamanda feraha ulaştırsın hepimizi..

kızlar eşimin tayini zaten samsunda 3 ayı geçkin süredir orda çalışıo ben tokattayım. eşimin başka kuruma geçme ihtimali vardı eğer olsaydı o gelecekti tekrar. ama olmadı. nasip değilmiş. doğuma kadar annem kv m dönüşümlü kalacaklar bizde. zeynep için. sonrasında ben bi altı aya yakın evde olucam zaten. belki yaşına kadar da ücretsiz kullanırım diyorum . nasip bakalım eşim şimdiden bakıcı bulmuş aslında. yanındaki iş arkadaşının eşi. namazlı abdestli bir abla. hayırlısı bu süre zarfında da onunla gider gelir bakarım duruma. hayırlısı

teşekkürler buarada hayır dualarınız için kızlar. allah razı olsun. rabbim herkese hayırlı ömür nasip etsin inş.

günaydın kızlar
wavvs maşallah size cnm
nuray elifimin doğum günü tekrar kutlu olsun
sibel ben çatladım valla sen nasıl dayanıyorsun?ayrıca sizin orada kan testi yapmıyorlar mı baktırsan?
betül geçmiş olsun sana da cnm.erdem paşaya bak sen nasıl da zeki maşallah
yasemin cnm hakkında hayırlısı olsun.belki böylesi daha hayırlıdır
ayşegül sizin işler baya karışmış.inşallah gönlünüze göre olur
gülden cnmsen nasılsın?

beni sormuşsunuz sağolun kızlar.çok şükür daha iyiyim.bu arada unuttuğum kimse yoktur inşallah

Gunaydinlar herkesee bugun benimde oglusumun d.gunu bitanemin kuzumun dogdugu gun Allahim onu iyiki vermis tarifsiz duygular bunlar Allahim hicbirinin eksikligini gostermesin ins.

allah nice yaşlar nasip etsin cnm inş. güzel yazılar yazsın rabbim tüm kuzularımıza

nice mutlu yıllara cnm
ömrü uzun bahtı açık olsun eren paşanın
Sagolun teyzeleri amin ins.butun yavrularimin hayirli omurleri olur Allahim korusun hepsini.

Biraz once eren terliklerimi giydirmeye calisti bana giy giy diyo bende giydim sonra hani senin araba ayakkabilarin dedim yani panduflari getirde giyelim oglum dedim gitti kut diye bi ses geldi koltugun kenarina cikmis konsolun ustunden ayakkabilarini almaya calisirken kaydi heralde gozunun kenari metal kulplara gelmis kesilmis biraz kanadi neyseki gozune bisey olmadi buna sukur.

allah korumuş yavrum ya
nasıl canı yanmıştır
kuzum benim

Bugun elifin dunde berranin d.gunuydu Rabbim onlarada hayirli guzel omurler versin d.gunleri kutlu olsun ins.

Yasemincim esinin tayin isi olmamis sizde sanirim samsuna tasinicaksiniz belki boylesi daha hayirlidir canim hersey cok guzel olur umarim sizin icin hem dogumdan sonra evdede olucaksin sonrada Rabbim bi sekilde yardim eder geriye kuzularinizi buyutmek kalir ins.

Sagol canim o senin guzelligin
Pc den yaptim canim ustte album yaziyo ya ordan yaptim hemende oldu

ohhhh iki doğmuş eren mutlu yaşları olsun allahım bahtını açık etsin sağlık sihat versin.
kocaman oldularya...:).)
Sagol canim hakkaten kocaman oldular cokda tatli oluyolar buyudukce ya.Nil bile ne diyomus anane gitsin ise diyomus cok guldum ya akilli kuzum.

allah korumuş yavrum ya
nasıl canı yanmıştır
kuzum benim
Biraz agladi canim neyseki sonra sakinlesti simdi iyi bakalim.

Burda hava kapandi gok gurultusu var yagmurda basladi gece sabaha kadar siddetli yagmur yagdi ozlemisim yagmuru ne guzel.

Sibelcim sen hala test yapmadinmi kiz gecmisi tam okuyamadim ama yapmamissin heralde hadi yapta bizide kurtar meraktan.

Son sayfalari okuyamadim ya namazimi falan kilayip biraz isleri haldeyim neyseki cok isim yok bugun sonra gelip sohbete katilirim sizlerde olursaniz.

Tesekkur ederim canim
Erdem pasaya bak sen gercekten neler yapiyo bunlar ya oyuncu bunlar
Gecmis olsunn sanada canim

Gulden funda sagolun kizlar

Gulden canim yine esnle annen arasnda mi kaldin ben oyle anladim nedense

Aysegul gwrcektwn cok karisik isiniz hakknzda hayrlsi neise o olsun ama esin suanki isinden istifa edecek dimi

Yasemin sizinde hakkinzda hayrlsi olsun canim bosuna sizi oyalamslar yani

Fatma erenin dogumgunu kutlu olsun nice mutlu yillara

Sibel insallah gonlune gore olur hersey test yap bzede haber ver canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…