2012 kasım bebekleri büyüyor..

Eren in de doğum günü kutlu olsun annesine babasina hayırlı evlat olsun ins
ayrıca geçmiş te olsun Allah korumuş kuzumu
aysegul ins süzün için ne hayırlı ise o kararı verirsiniz Rabbim utandirmasim

AYNEN WAVSUM ARADA KALMAK ARTIK ÇOK YORUYO BENİYA PÖFFFF:
NE YAPICAM BİLMİORUM ANNEMDE SERT ÇIKIŞLARIVAR EŞİMİNDE ARADA KALAN BEN OLUYORUM.
ÇOK BASİT Bİ OLAY ANLATAYIM EYLÜL 5TE KIREŞTEN GELİYO BİZDE OLUYOLAR EŞİMDE 5 BUÇUKTA GELİYO GİBİ EVDE OLUYO TABİ. EYLÜLÜN TUTURMALARI ÇOK FAZLA EŞİMİNDE PEK TAHAMÜLÜ YOK AMA ZATEN KENDİ ÇOCUĞUNA BİLE YOK NEYSE.
EYLÜL DÜN YİNE Bİ ANDA NİLİN ELİNİ TUTUCAM DİYE TUTTURMUŞ NİL İSTEMİYOMUŞ VE EYLÜL AĞLAMAYA BAŞLAMIŞ AMA ÖYLE BÖYLE AĞLAMA DEĞİL SONRA NİLDE AĞLAMAYA BAŞLAMIŞ VE SONRA EŞİMDE NİLİ BAŞKA ODAYA GÖTÜRMÜŞ BUDEFADA EYLÜL NİLİ KUCAĞIMA VERİCEKSİNİZDİYE AĞLAMAYA DEVAM ETMİŞ.
ANNEMDE NİLİ ALIP EYLÜLE VERMEYE KALKMIŞ EŞİMDE İZİN VERMEMİŞ ANNEM EŞİME ÇOK KIZMIŞ
YA DÜŞÜNÜMN ŞİMDİ BURDA KİM HAKLI BEN DÜŞÜNCEMİ SÖYLEMEDEN SİZE ANLATTIM OLAYI.

valla cnm eşim hatalı
biraz alttan alacak
ne var yani çocuk sonuçta
ayrıca elini tutsa ne var bunda
annen yaşça daha büyük ve alınmakta haklı
ben de kv nin ya da kv nin ablasının biçok şeyine kızıyorum ama kırmıyorum
eşinde böyle yapmalı

ayrıca güldenim biraz sabret seneye nili kreşe verecektin değil mi?
nili seneye kreşe verince biraz daha rahat edersin

FUNDACIM EŞİM HAKSIZ AMA HAKLI OLDUĞU YERLERDE VAR ELİNİ TUTMAK İSTEYEN EYLÜL AMA ALAYIP TUTURMAYAN NİL
SONUÇTA ANNEMİNDE NİLİN KARARLARINADA SAYGI DUTYMASI LAZIM YANİ SIRF EYLÜL İSTEDİ VE AĞLAMASIN DİYE KUCAĞINA VERMEMELİBENCE..

Canim bence esin haklı sonuçta Eylül'ün aglamasi onu bağlamaz çocuk ağlayarak yaptirmaya alışmış ve esin burda Nili korumaya çalışıyor ve eylül bile kötü örnek oluyor annenin nilin ve eşinin kararlarına saygı duyup eylül u başka şekilde ikna etmesi lazim

cnm annende ha
ksız tabi ama eşin iki çocuğu da karşısına alıp konuşabilirdi.böylelikle ortam gerilmemiş olurdu
anne ya da kv bakınca çocuğa böyle oluyor
benim kv de bildiğini okuyor
aynı şekilde senin annen de eski usul çözüm bulmuş kendince
mesela bugün defne bardağa su koyup sonra bardağa elini batırıp onu da kv nin camlarına sürüyor.kv de buna kızsa da ses etmiyor.ben de bardağı elinden al ve ağlasa da verme dedim.ama ağlar diyor.e her ağladığını yapacaksak işimiz var değil mi?dün de defne kremle oynamak için ağladı.ben kremi aldım elinden kv ağlamasın diye verecekti.hayır dedim ağlasa da verilmeyecek.el kremi olsa anlarım bepanten yani oynamak istediği krem.

ZATEN EYLÜL AMAN YETERKİ AĞLAMASIN DİYE BU HALE GELDİ EŞİM BAZEN EYLÜLEDE ÜZÜLÜYO AMA ZATEN NORMALDEDE BİRAZ SİNİRLİ Bİ EŞİMVAR DİORUMYA NİLE BİLE BAZEN TAHAMÜLÜ OLMUYO
AMA ANNEM BURDA EŞİMİ SUÇLUYO DİREK OKARIŞMASAYMIŞ O EYLÜLÜ SUSTURURMUŞ TABİ BENİM ÇOCUĞUM OYUNCAK ZATEN AMA HİÇ KABUL ETMİYO ONLARLA İLGİLİ BİŞEYİ BAZEN BEN GELİN OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM GERÇEKTEN. MUHTEMELEN ABLAMADA ANLATMIŞTIR BUNLARI.

cnm ablana anlattıysa ortam daha kötü olmaz mı, ablan eşine kinlenir içten içe
anneni al karşına ne olursa olsun çocuk sussun diye herşeyine evet deme de
aynı sorun benim kv de var işte.küçüklüğünden defneyi öyle alıştırdı.şimdi defne bana farklı kv ye farklı davranıyor.bende yapamadığı şeyleri kv de yapıyor.çünkü kv ye ağlayarak heri istediğini yaptırıyor
ben eminim ki kendi annem bakınca da sorun yaşardım ama şöyle de bişey var ben anneme hayır yapma dediğimde benim sözümden çıkmaz

Erenede gecmis olsun canim
Sagolasin canim iyi simdi kuzum.Sizde kizlarin dedigi gibi cok guzelsiniz ana ogul masallah canim.Alp masallah cok guzel saclari nazar degmesin.

Eren in de doğum günü kutlu olsun annesine babasina hayırlı evlat olsun ins
ayrıca geçmiş te olsun Allah korumuş kuzumu
aysegul ins süzün için ne hayırlı ise o. kararı verirsiniz Rabbim utandirmasim
Sagol canim Rabbim onlari eksik etmesin.

Bi duzgun yazdirmiyo erende suanda yatakta zipliyoruz ben yazmaya calisiyom oda etrafimda donuyodu geldi boynuma sarildi sipam.

Guldencim bencede bu konuda esin hakli ya bende olsam bende kizardim agliyo diye ne demek elini tutmak istemiyosa istemez bide kucagima verin diyo sanki oyuncak nilde kocaman kiz oldu artik annende hemen vericekmis baksana iste buyukler anlamiyo bazi seyleri ne bileyim eylul biraz simariklik yapmis.

sorma fatmacımya annem neden bukadar eylülü tutuyo bilmiorum ama kesinlikle nil onun içn 2. planda bunu dışardakiler bile çok rahat anlıyolar
teyzem arada uyarıyomuş onu ama teyzemede kızıyo doğruları söylüyo çünkü asla kabul etmiyo bilmiorum ama diyorumya sanki ben elim onun için yani mecburiyetten nilede bakıyo gibi hissediyorum.

Aysegulcum hakkinizda hayirlisi olsun canim ama bana gorede kv.lerin evinde kalmaniz falan mantikli geldi hem koyunuzede cok yakin aileler varken zor durumdada kalmassiniz ama suan esinin orda is bulmasi lazim tek sorun o eger okolaysa olur gibi geliyo bana.

Kizlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz icin.

Erenin ve elifin de dogum gunleri kutlu olsun Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin.

Ara ara okuyorum hersey cok aklimda kalmadi ama yasemin canim hakkinizda hayırlısı olur inşallah.

Guldencim bi an annemin yaninda olsam neler yasayacagim gozlerimin önüne geldi. Çünkü dedigin gibi benim annem de serttir biraz esim de cok alttan almaz. Allah sana kolaylık versin canim benim. Ama bu konuda esine hak verdim ben doğrusu.

Kizlar ben bugün basladim oruca. Inşallah bundan sonra bi engelim olmadikca sahura kalkabildikce tutmak istiyorum. Baslayanlar da vardi sanırım. Rabbim hepimize kolaylik versin bu kısı bereketli gecirelim inşallah

Ayşegül canim sizin icin de hayırlısı olsun inşallah cok zor bi karar. Ama ben olsam ankarayi birakip da bi ilceye gitmezdim heralde. Sen sevmiyorsun gerci ama imkanlari cok kısıtlı ilcelerin. Sizin ilcede çalışıyor kaynim ve kurtulmak icin can atıyor. Köy gibi diye sevemiyor orayi. Ama ankarada başta hastaneler olmak üzere hersey elinin altinda imkanlar cok fazla. Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum.

Ne diyim guldencim ya bende aslinda anneme bi konuda kirginim ama gidip yine erenin d.gununu kutlucam napayim oglum mutlu olsun buyukler nedense bazen dusuncesiz oluyolar yada bencil ama anne sonucta baskasina bakinca yine anne yine anne diyosun bi sekilde idare edicez artik bizde.

Nurcum atladigin bi detay var ama aysegulun aileside esinin aileside orda zaten kim ailesinden uzak olmak isterki hani yabanci biyer olsa aysegul zaten dusunmez bile napicak orda ama orasi ikisininde kendi memleketi ben o acidan dusunuyorum acikcasi karar aysegul ve esinin tabi ama kendimi onun yerine koyup dusununce bunlar cikiyo.

sağol katreynurum arada olan bana oluyo işte cnm ya bilmiorum ama bence iki tarafın ailesinede uzak olunmalı kesinlikle evvet çok avantajlarıvar ama dez avantajlarıda çok .
bikere uzakta oturunca kesinlikle çokdaha kıymetli oluyosun. hayırlısı artık..

Yok onu atlamiyorum canim zaten sirf o yüzden gitmek istiyorlar biliyorum ama ne bileyim bu benim düşüncem. Ben hem biraz uzak olmayi hem de imkanlari guzel bi sehirde yaşamayı tercih ediyorum. Mesela burdan tasinacak olursak annemlere de kv lere de 1 2 saat uzaklikta büyük bi sehire tasinmayi isterdim. Çünkü guldenin de dediği gibi biraz uzak olmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…