- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.421
Canim bence esin haklı sonuçta Eylül'ün aglamasi onu bağlamaz çocuk ağlayarak yaptirmaya alışmış ve esin burda Nili korumaya çalışıyor ve eylül bile kötü örnek oluyor annenin nilin ve eşinin kararlarına saygı duyup eylül u başka şekilde ikna etmesi lazimFUNDACIM EŞİM HAKSIZ AMA HAKLI OLDUĞU YERLERDE VAR ELİNİ TUTMAK İSTEYEN EYLÜL AMA ALAYIP TUTURMAYAN NİL
SONUÇTA ANNEMİNDE NİLİN KARARLARINADA SAYGI DUTYMASI LAZIM YANİ SIRF EYLÜL İSTEDİ VE AĞLAMASIN DİYE KUCAĞINA VERMEMELİBENCE..
ksız tabi ama eşin iki çocuğu da karşısına alıp konuşabilirdi.böylelikle ortam gerilmemiş olurduFUNDACIM EŞİM HAKSIZ AMA HAKLI OLDUĞU YERLERDE VAR ELİNİ TUTMAK İSTEYEN EYLÜL AMA ALAYIP TUTURMAYAN NİL
SONUÇTA ANNEMİNDE NİLİN KARARLARINADA SAYGI DUTYMASI LAZIM YANİ SIRF EYLÜL İSTEDİ VE AĞLAMASIN DİYE KUCAĞINA VERMEMELİBENCE..
cnm ablana anlattıysa ortam daha kötü olmaz mı, ablan eşine kinlenir içten içeZATEN EYLÜL AMAN YETERKİ AĞLAMASIN DİYE BU HALE GELDİ EŞİM BAZEN EYLÜLEDE ÜZÜLÜYO AMA ZATEN NORMALDEDE BİRAZ SİNİRLİ Bİ EŞİMVAR DİORUMYA NİLE BİLE BAZEN TAHAMÜLÜ OLMUYO
AMA ANNEM BURDA EŞİMİ SUÇLUYO DİREK OKARIŞMASAYMIŞ O EYLÜLÜ SUSTURURMUŞ TABİ BENİM ÇOCUĞUM OYUNCAK ZATEN AMA HİÇ KABUL ETMİYO ONLARLA İLGİLİ BİŞEYİ BAZEN BEN GELİN OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM GERÇEKTEN. MUHTEMELEN ABLAMADA ANLATMIŞTIR BUNLARI.
Sagolasin canim iyi simdi kuzum.Sizde kizlarin dedigi gibi cok guzelsiniz ana ogul masallah canim.Alp masallah cok guzel saclari nazar degmesin.Erenede gecmis olsun canim
Sagol canim Rabbim onlari eksik etmesin.Eren in de doğum günü kutlu olsun annesine babasina hayırlı evlat olsun ins
ayrıca geçmiş te olsun Allah korumuş kuzumu
aysegul ins süzün için ne hayırlı ise o. kararı verirsiniz Rabbim utandirmasim
Nurcum atladigin bi detay var ama aysegulun aileside esinin aileside orda zaten kim ailesinden uzak olmak isterki hani yabanci biyer olsa aysegul zaten dusunmez bile napicak orda ama orasi ikisininde kendi memleketi ben o acidan dusunuyorum acikcasi karar aysegul ve esinin tabi ama kendimi onun yerine koyup dusununce bunlar cikiyo.Ayşegül canim sizin icin de hayırlısı olsun inşallah cok zor bi karar. Ama ben olsam ankarayi birakip da bi ilceye gitmezdim heralde. Sen sevmiyorsun gerci ama imkanlari cok kısıtlı ilcelerin. Sizin ilcede çalışıyor kaynim ve kurtulmak icin can atıyor. Köy gibi diye sevemiyor orayi. Ama ankarada başta hastaneler olmak üzere hersey elinin altinda imkanlar cok fazla. Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum.
Yok onu atlamiyorum canim zaten sirf o yüzden gitmek istiyorlar biliyorum ama ne bileyim bu benim düşüncem. Ben hem biraz uzak olmayi hem de imkanlari guzel bi sehirde yaşamayı tercih ediyorum. Mesela burdan tasinacak olursak annemlere de kv lere de 1 2 saat uzaklikta büyük bi sehire tasinmayi isterdim. Çünkü guldenin de dediği gibi biraz uzak olmak lazimNurcum atladigin bi detay var ama aysegulun aileside esinin aileside orda zaten kim ailesinden uzak olmak isterki hani yabanci biyer olsa aysegul zaten dusunmez bile napicak orda ama orasi ikisininde kendi memleketi ben o acidan dusunuyorum acikcasi karar aysegul ve esinin tabi ama kendimi onun yerine koyup dusununce bunlar cikiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?