- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.441
Evet canim bende senin gibi dusunuyorum zaten koye 2saat uzaktayiz bizde ama aysegulun imkani acisindan dedim eger aydin merkezde olurlarsa en iyisiydi yine koye belli mesafesi vardi sanirim ama is acisindan sorun var diye biliyorum neyse canim herkes zaten dogdugu degil doydugu yerde herseyin artisi eksisi var.Yok onu atlamiyorum canim zaten sirf o yüzden gitmek istiyorlar biliyorum ama ne bileyim bu benim düşüncem. Ben hem biraz uzak olmayi hem de imkanlari guzel bi sehirde yaşamayı tercih ediyorum. Mesela burdan tasinacak olursak annemlere de kv lere de 1 2 saat uzaklikta büyük bi sehire tasinmayi isterdim. Çünkü guldenin de dediği gibi biraz uzak olmak lazim
Başvurmuştu ama simdilik bi gelisme tok canim. Neyse kizlar bizim iftar vakti sonra görüşürüz öpüyorum sizikatre bildiğim kadarıyla sizinde bi tayin durumunuz vardı sanki ne oldu o iş cnm:
bazen düşünüyorum eşim tayin istese diye bende ama benim işimvar eşim memur ama ben özeldeyim tek kişinin maaşıylada zor pöfff işte sonra kafam karışıyo bilmiorumya.
cnm afiyet olsun allah kabul etsin..Başvurmuştu ama simdilik bi gelisme tok canim. Neyse kizlar bizim iftar vakti sonra görüşürüz öpüyorum sizi
hazır olduğunu hissediyosan başlaya bilirsin fatmacım yanlız zorlamadan ve altına yaptığında sinirlenmeden sakin olarak.Kizlar ben erene wc egitimine baslamak istiyorum daha dogrusu benim niyetim yokta bide soguklar basladi ama eren hazir napayim basliyayim artik.eren gectigimiz bayramlarin ikisindede mesela aksamdan kv.ye gidiyoruz ertesi gun koyden bayramlasip gezip falan aksama bizim koye gidiyoruz eren ikisindede kakasini kv.deyken yapmadi nezaman annemlere gidiyoruz cocuk rahatliyo orda yapiyo hatta anneme demistim bikere hakli ciktim koye gittik yapti eren kakasini bikerede deniz turuna gitmistik belki hatirlarsiniz eren o gunde yapmadi kakasini ve sabahlari kesin yapardi bu boyle degismez ama orda gezdik denize falan girdiler babasiyla bilerek yapmadi en son 5te eve geldik ve eve gelince hemen yapti biliyodum zaten evde yapicani.son zamanlardada arada erene kakan varmi oglum falan diye soruyodum bikere pazarda kaka yapmis oyle soyledi bikac kere yapinca soyledi arada kaka diyodu ben bakiyodum bisey yapmamis ama bikere dikkat ettim kaka dedikten sonra 5dk.sonra falan kaka yapti ben cok ciddiye almadim bunu yani alistirma isini cunku lazimlik almadik daha oyuzden hic ustelemedim ins.alicam artik lazimlik ama ben koye gidip geldikten sonra baslamayi dusunuyorum yemin torenine falan gidicez cunku gidip gelelim ins.baslamak istiyorum bakalim nasil olucak.
Ben senin kadar iyi anlıyorum ki ist gelince burasi köy gibi geldi bize guya ilçe küçücük bi yer hiç bişey yok sebze Meyve bulamıyoruz lüks şeyleri geçtim o yüzden gelişmiş biyerde yani imkanlara yakın bi yerde oturmak lazım Allah korusun elif hasta falan olsa bize hastane 1.5 saat burda hastane var ama Doğu düzgün Dr yok ben sana hak veriyorum katreinur anne babaya yakın olmak önemli degilCogunuz büyük sehirlerde yasadiginiz icin belki anlayamiyorsunuz ama kizlar cok zor gercekten imkanlari az olan yerlerde yasamak. Ben burada mesela bi daha hamile kalsam napcam bilmiyorum. Berraya hamileyken cok iyi olmasa da bi ozel hastane vardi oraya gidiyordum. Hic olmazsa özel bi odan oluyor hastanede yattigin zaman. Ama o hastane kapandi baya oluyor. Simdi mecburen devlet hastanesine gidilir ve oralarin durumlerini da biliyorsunuz. Berranin hastaliklarinda neler cektigimizi de biliyorsunuz.
Zaten benim cok niyetim yok canim sirf ereni hazir dusundugum icin baslamak istiyorum ama hazir degilse alisamassa falan hic sorun olmaz bi deniycem bakalim bende.hazır olduğunu hissediyosan başlaya bilirsin fatmacım yanlız zorlamadan ve altına yaptığında sinirlenmeden sakin olarak.
birde tamamen eve gelince başlaman dediğin gibi en doğrusu o dönemde evde olmak gerekiyormuş.
ve önce gündüz alıştıktan sonra gece eğetimine başlayın diyolar haberin olsun
inş alışır hemen eren paşa bende nile hazır diyodum ama bitürlü hazır olamadı sıpa..
Gecmis olsun canim ya cok can skci bi durum haklisin ciddi hasar yoktur umarim arabada dahada yeni araban bide.kızlar cnm çok sıkkın
şubenin önünde arabaya motosikletli vurup kaçmış
şimdi karakoldan geldim
bugün geldim şubeye
manisanın bi ilçesindeyim
allah daha büyük kazalardan saklasın ama cnm çok sıkıldı
Cok gecmis olsun tuh yaa uzuldumkızlar cnm çok sıkkın
şubenin önünde arabaya motosikletli vurup kaçmış
şimdi karakoldan geldim
bugün geldim şubeye
manisanın bi ilçesindeyim
allah daha büyük kazalardan saklasın ama cnm çok sıkıldı
Ayy niye oyke dusunduki annen cagirirsin en fazla 3/4saat aksam oturup gtcekler nekdar dagitabililerki yada toplanir dagitilirsa ozel gun sonucta dimi iste bunu kv dese kiyamet kopardi dimi ama bazen kendi ailemizde yapabiliyor idare etmek lazim iste napcan bosver evinizde cekirdek aile kutlayin avm ye gdinKizlar gercekten moralim cok bozuldu ya erene koyde d.gunu yapmaktan vazgectim annemle konustum tel.de persembe biraz erken gelmeye calisicaz yoksa esimin isten cikip gidene kadar gec olucak falan diye konusurken annem tabi gec geliceksiniz bosver kimseyi cagirmayalim biz bize kutlayalim burda dedi simdi selmayi cagirsak diger elti fatmayida cagirmak zorundayiz bisuru cocuk evin icinde falan gibi konustu simdi aciklayayim ben zaten kalabalik istemiyodum ablamin eltisi selma abla var iki cocugu var biri kiz biri erkek ikiside ereni cok seviyo erende onlari seviyo ve guzel oynuyolar onlari cagiririz demistim daha once anneme bide ablamin diger eltisi var fatma abla ve ben onun adini gecirmedim bile cunku 5cocugu var boy boy ve hic canayakin degiller erenle hic ilgilenmezler annemde diyo selmayi cagirinca onuda cagirmak zorundayiz yoksa darilir diye bende kizdim erenle oynuyolarmi onlar ben cagiricam demedimki sana ister cagririm ister cagirmam falan dedim sonra annemde iyi sen bilirsin ozaman dedi bende isim var deyip kapattim tel.i ama cok moralim bozuldu evi dagilicak cocuklar gelicek falan diye bizbize kutlayalim dedi resmen ya ama vazgectim bende kutlama falan yapmiycam zaten su yemin toreninede gidip gelelim bidaha zor giderim koye.
Ya annem ben persembe gec gelebiliriz falan diyince agzindan cikti oyle annem dobraci biraz konusur oyle cok ciddi soylemedi zaten ama yinede insan sevinir torununun d.gununu gidip ayaklarinda kutlucaz kendiside oyle istiyodu soyluyodu zaten gelin diye.ben kv.den cok annemle tartisirim yaa zit dusuyoruz bazi konularda biraz yasli olsa belki daha cok anlasirdikAyy niye oyke dusunduki annen cagirirsin en fazla 3/4saat aksam oturup gtcekler nekdar dagitabililerki yada toplanir dagitilirsa ozel gun sonucta dimi iste bunu kv dese kiyamet kopardi dimi ama bazen kendi ailemizde yapabiliyor idare etmek lazim iste napcan bosver evinizde cekirdek aile kutlayin avm ye gdin
AYNEN WAVSUM ARADA KALMAK ARTIK ÇOK YORUYO BENİYA PÖFFFF:
NE YAPICAM BİLMİORUM ANNEMDE SERT ÇIKIŞLARIVAR EŞİMİNDE ARADA KALAN BEN OLUYORUM.
ÇOK BASİT Bİ OLAY ANLATAYIM EYLÜL 5TE KIREŞTEN GELİYO BİZDE OLUYOLAR EŞİMDE 5 BUÇUKTA GELİYO GİBİ EVDE OLUYO TABİ. EYLÜLÜN TUTURMALARI ÇOK FAZLA EŞİMİNDE PEK TAHAMÜLÜ YOK AMA ZATEN KENDİ ÇOCUĞUNA BİLE YOK NEYSE.
EYLÜL DÜN YİNE Bİ ANDA NİLİN ELİNİ TUTUCAM DİYE TUTTURMUŞ NİL İSTEMİYOMUŞ VE EYLÜL AĞLAMAYA BAŞLAMIŞ AMA ÖYLE BÖYLE AĞLAMA DEĞİL SONRA NİLDE AĞLAMAYA BAŞLAMIŞ VE SONRA EŞİMDE NİLİ BAŞKA ODAYA GÖTÜRMÜŞ BUDEFADA EYLÜL NİLİ KUCAĞIMA VERİCEKSİNİZDİYE AĞLAMAYA DEVAM ETMİŞ.
ANNEMDE NİLİ ALIP EYLÜLE VERMEYE KALKMIŞ EŞİMDE İZİN VERMEMİŞ ANNEM EŞİME ÇOK KIZMIŞ
YA DÜŞÜNÜMN ŞİMDİ BURDA KİM HAKLI BEN DÜŞÜNCEMİ SÖYLEMEDEN SİZE ANLATTIM OLAYI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?