2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aysegulcum ev konusunda bende oyonden dusundum ama yazmamistim benim esiminde maasi senin esin gibi ama mesaiye kaliyo bazen bide cumartesileri cogunluk calisiyo oda mesai oluyo ve maasi artiyo tabi cok sukur ve biz borc odedigimiz halde Allaha sukur kirada yok guzel geciniyoruz borcumuz bitsin zaten biriktirmeye basliycaz eger sizde biraz sabrederseniz orda kira yok para biriktirirsiniz ilerde gerekirse kredi ceker falan istediginiz yerden ev alirsiniz cunku boyle diyosun zaten gecinmesi zor bide seninle ayni yasitiz daha genciz omrumuz varsa ins.ileriyide dusunmek lazim.anneme nekadar bozuk olsamda aileyide kotu gormemek lazim genel olarak biraz zor olur belki ama hic idare edilmiycek gibide degildir heralde.tabi bunlar benim fikirlerim sizin icin hayirlisi neyse o olsun ins.
(ama dusununce senin kv.dede yazin peynir falan yapiyodu tavuklarda varsa oh masal organik organik beslenirdi butun herseyiniz ordan gelirdi dimi
Bunlar iyi yonler tabi iyi dusunmek lazim ama esinde mesleginden sklmis zaten istemiyoms evinizde satilmis gitseniz iyi olur gibi geliyo bana ama tercih sizin tabi yasiycak olan sizsiniz istersen bi istihareye yat hayirlimi gor.ay ne cok konustum ya geveze ben.

Fatmacim sagol canim sari kuzsum benim o
Nasil istyorsan oyle yap canim annen pek istekli gibi degil sende evimde kutla
Hem ev dagilsa bile sen toplarsin herald annene birakmazsn

Fatmacim sagol canim sari kuzsum benim o
Nasil istyorsan oyle yap canim annen pek istekli gibi degil sende evimde kutla
Hem ev dagilsa bile sen toplarsin herald annene birakmazsn
Tabi canim zaten en son koyde kaldigimda kardesim icin hergun komsular geldi gitti caydi servisti toplama supurme hep ben yaptim ozamanda anneme kirilmistim zaten ama sirf eren mutlu olsun diye orda kutlucaktim neyse hevesim kirildi artik buyuk ihtimal kutlamam orda zaten hafta sonu ereni bol bol gezdiricez nasipse oyuncaklara bindiricez oynasin gezsin yesin mutlu olsun kuzucum benim.

fatmacım annen kötü niyetle söylememiştir cnm bu gibi durumlarda darılma laf söyleyen çok oluy gerçekten biz aldırmıyoruz ama anneler aldırıyo benimkide öyle merak etme.
ayşegülcüm inş hakkınızda hayırlısı olur cnm nediyeyim ben kendim çektiğim için yakın olmasın diorum bide sonra kveler kafanıza kakmasın bizim evde oturuyosunuz falan diye nebileyim sen kv anlatınca..
sibel neee o beeee şimdisen hamilemisin değilmisin?
anlamadım bennn:
yaseminim günaydın nasıl bal böcüğüm ve fasülyem?
wavsum işim gerçekten çok zor cnm allah bana yardım etsin nedityeyimki.funda çok geçmiş olsun cnm fazla bişey yoktur inşş.songül hanımcım yine girilmemiş ha ha ha ha: dilekçim sende yoksun.

beni, nuray, betül, katreynur, günaydın sizede kızlar.

herkese günaydın kızlar... gece hiç uyumadım gibi bişey. aklıma takıldı sürekli gtime işi. hayırlısı böyleymiş. aileden uzak kalmak isteyenler ya da daha yakın iyiydir diyen arkadaşlarım hepinizin de haklı sebepleri var. burası küçük yer imkanlar kısıtlı . bir haftasonumuz var onuda adam gibi gönlünce değerlendiremiyorsun. özellikle kıyafet konusunda ben çok sıkıntı çekiyorum mesela kapalı olduğum için.ailelerle yakın olmak her zaman düşünüldüğü gibi ii olmuo. mesela aileler genelde her planında onlarıda dahil etmeni bekleyebilio. bizde durum bööyle. bir hafta gitmesen ikinci hafta kv ye gitmek zorunda kalıosun yakın ilçedeler kırılıyorlar. hasta oluo bişey oluo uzak akrabalarda aileler gitmeni beklio ama eş gitmek istemeyebililo. bunun gibi bir çok sorun. ama tabi ki ailen yakınsa her işine koşturuyor onların hem ii anını hem zor anını birlikte geçiriyorsun. şuan bizim taşınacağımız yer 208 km. uzaklıkta . kendi arabamızla 2 buçuk saat sürüyor. otobüsle 4 saat. uzak değil ve büyükşehir her imkan var. eğer ki çalışmayan birisi olsaydım kesinlikle ilk günden eşimin peşine düşer giderdim. hiç bir korkum olmazdı. ama şimdi durum farklı çünkü kızıma annem bakıo ve içim rahat. ve malum hamileyim. anlycağınız tek düşüncem çocuk. çünkü biliyorum ki ailem her fırsatta gelir şükürler olsun. ama işte çocuk söz konusu olunca işler değişiyor. rabbim inş ii insanlarla karşılaştırsın. çıktık bakalım bir yola . hayırlısı olmuştur inş.

ayşegül cnm ben sizin yerinizde olsam belediyedeki işim garanti olmadan yani oraya imzayı atmadan askeriyeyi bırakmazdım. masalın da geleceği için. sonuçta şu an ortada sadece verilmiş bir söz var. ve insanlar sözünden dönebilir bunu en yakınızmızdakiler bile yapabilio. kv ya da kp e güvenip. işi bırakmak bence çok büyük lüks. elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz demişler. boşa değil. kendi elinizdekini diğeri garanti olmadam bırakmayın derim tabi karar sizin.

fatma cnm takılma annene bence aart niyetli söylememiştir. büyükler fazla kalabalıktan filan darlanıolar cnm öyle düşün kırılma hiç bence...

wavs cnm maşallah size yaa barekallah çok tatlısınız ana oğul
güldenim iyiyiz tatlım sen nasılsın. bak eşin haklıymış dünki konuda eşinin arkasında dur cnm benim. annenin bi şekilde bunlardan vazgeçmesi lazım artık. niloşum nasıl

anaaam sibeel çift çizgi yaşasıııın

günaydın kızlar ben erdem paşadan sonra böle oldum babamız benden beter erdem şükür sadece az öksürüğü kaldı

ayşegül canım haklısın para biriktirmek iiçin harika bir fikir
fatma canım arada anneler ani çıkışlar yapabiiliyo
yasmin canım zor bir karar ama rabbim herşeyi ayarlıyor sen merak etme fasulyemizin rızkı orada demek
gülden kesinlikle eşin haklı bizdede eylülün erkek versiyonu var eren :)
funda çok geçmiş olsun cnaım zarar çokmu
katre wavs beni songül ismini sayamadığım tüm kızlar günaydın

ha ha demek ki sende belli oluo o zamannn kocaman bir alkış sibele meryemcik de abla oluo ha ha:)
betülüm çok geçmiş olsun cnm ya çabucak geçer inş. aynen cnm her işte bir hayır vardır. belki orda daha güzel bri hayatımız olcak. çünkü ailelerin yanında bazen hayat gerçekten zorlaşıo

yaseminim sağol cnm evet eşim haklıydı bu olayda ama diorumya zaten burda annem orta yolu bulamayan taraf pöff inan benimde gidesimvar inş sizin içinde hayırlısı olur cnm ama nasıl boşyere size bukadar umut veriyolar neden ben orayı anlayamadım bide mailin düzeldimi?
betülüm günaydın peki sizdedeannenler erenimi koruyolar cnm ?
niloş iyi değil bu arada hiç bişeyi yoktu gece öksürükle başladı uyandı ve bi anda hırıltı oluştu hemen ventoln yaptım annemide uyardım ama bakalım ne olacak inş ilerlemez bugünde devam ederse yarın bize dr yolu görünür..

Gecmisss olsun canimm insallah ilermez oksurugu hemencecik gecer kuzum benim

Yaseminn canim hakkinizda hayirlisi olsun her isi her yolun bir cikisi muhakkak vatdir olacagina birak samsun cok guzel yer eminim cok seversin heme yakin oluyoruz bak geldigimde turkiyeye yanona gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…