- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.461
Tabi canim zaten en son koyde kaldigimda kardesim icin hergun komsular geldi gitti caydi servisti toplama supurme hep ben yaptim ozamanda anneme kirilmistim zaten ama sirf eren mutlu olsun diye orda kutlucaktim neyse hevesim kirildi artik buyuk ihtimal kutlamam orda zaten hafta sonu ereni bol bol gezdiricez nasipse oyuncaklara bindiricez oynasin gezsin yesin mutlu olsun kuzucum benim.Fatmacim sagol canim sari kuzsum benim o
Nasil istyorsan oyle yap canim annen pek istekli gibi degil sende evimde kutla
Hem ev dagilsa bile sen toplarsin herald annene birakmazsn
ha ha demek ki sende belli oluo o zamannn kocaman bir alkış sibele meryemcik de abla oluo ha ha:)anaaam sibeel çift çizgi yaşasıııın
günaydın kızlar benerdem paşadan sonra böle oldum babamız benden beter erdem şükür sadece az öksürüğü kaldı
ayşegül canım haklısın para biriktirmek iiçin harika bir fikir
fatma canım arada anneler ani çıkışlar yapabiiliyo
yasmin canım zor bir karar ama rabbim herşeyi ayarlıyor sen merak etme fasulyemizin rızkı orada demek
gülden kesinlikle eşin haklı bizdede eylülün erkek versiyonu var eren :)
funda çok geçmiş olsun cnaım zarar çokmu
katre wavs beni songül ismini sayamadığım tüm kızlar günaydın
Gecmisss olsun canimm insallah ilermez oksurugu hemencecik gecer kuzum benimyaseminim sağol cnm evet eşim haklıydı bu olayda ama diorumya zaten burda annem orta yolu bulamayan taraf pöff inan benimde gidesimvar inş sizin içinde hayırlısı olur cnm ama nasıl boşyere size bukadar umut veriyolar neden ben orayı anlayamadım bide mailin düzeldimi?
betülüm günaydın peki sizdedeannenler erenimi koruyolar cnm ?
niloş iyi değil bu arada hiç bişeyi yoktu gece öksürükle başladı uyandı ve bi anda hırıltı oluştu hemen ventoln yaptım annemide uyardım ama bakalım ne olacak inş ilerlemez bugünde devam ederse yarın bize dr yolu görünür..
Hayirli olsun caninmmmmm cok sevindim senin adina maasallah darisi basimaa heheGunaydinnnnnnnb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?