- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.481
Cok gecmis olsun canim sana birsey olmamamisya buna sukurkızlar cnm çok sıkkın
şubenin önünde arabaya motosikletli vurup kaçmış
şimdi karakoldan geldim
bugün geldim şubeye
manisanın bi ilçesindeyim
allah daha büyük kazalardan saklasın ama cnm çok sıkıldı
ha ha gel cnm beklerim. :) evet cnm güzel şehir onda hem fikiriz. ama işte çocuk söz konusu olunca en güzel yer ananesinin yanı oluo:)Yaseminn canim hakkinizda hayirlisi olsun her isi her yolun bir cikisi muhakkak vatdir olacagina birak samsun cok guzel yer eminim cok seversin heme yakin oluyoruz bak geldigimde turkiyeye yanona gelirim
eee kaç haftalıksın cnm hayrılı olsun şimdiden:) dr ye ne zaman gidiosun eşin ne dediKizlar tesekkur ederzzz....yasemin yetistim sana...)allh saglikla kucagmiza almayi nasip etsinn
cnm çok ii anlıyroum seni mailim açık cnm yazdım sana gelmedi mi ki... niloşumda ilerlemeden atlatır inş. cnm. zeynepte ara ara öksürüyor geceleri ama devamı yok çok şükür. ev çok sıcak hava kuruyo bence bizim ki ondan.yaseminim sağol cnm evet eşim haklıydı bu olayda ama diorumya zaten burda annem orta yolu bulamayan taraf pöff inan benimde gidesimvar inş sizin içinde hayırlısı olur cnm ama nasıl boşyere size bukadar umut veriyolar neden ben orayı anlayamadım bide mailin düzeldimi?
betülüm günaydın peki sizdedeannenler erenimi koruyolar cnm ?
niloş iyi değil bu arada hiç bişeyi yoktu gece öksürükle başladı uyandı ve bi anda hırıltı oluştu hemen ventoln yaptım annemide uyardım ama bakalım ne olacak inş ilerlemez bugünde devam ederse yarın bize dr yolu görünür..
abinin eşi çalışıyor mu peki cnmeren abimin çocuğu abimle annem altlı üstlü oturuyor annem bakmıyor ama sürekli annemde :)
Hosbulduk canim tesekkur ederiz iyiyiz cok sukur sen nasilsin erdem pasam nasildilek hoşgeldin canım benim nasılsın
gülden canım ereni koruma yok şükür eşitler ama eren çok fena yaramaz bağırarak yaptırmaya çalışıyo bide kardeşi olacak
Haklisin canim oyle ama yeri geldiginde alisiyorsun yapacak baska birseyin olmayinca bak bende cok uzagim anneme yakin olaydik tabikii hersey daha baska olurduha ha gel cnm beklerim. :) evet cnm güzel şehir onda hem fikiriz. ama işte çocuk söz konusu olunca en güzel yer ananesinin yanı oluo:)
canım çalışıyodu bıraktı şuan evde kpss girdi tercih yaptı bekliyoabinin eşi çalışıyor mu peki cnm
erdem hastaydı teyzesi ama şükür toparladı hastalığı bize attı sıpa :) siz nasılsınız paşam nasılHosbulduk canim tesekkur ederiz iyiyiz cok sukur sen nasilsin erdem pasam nasil
Pasa iyi canim ccok sukur bol bol geziyoruz konsulara gidiyoruz eve gelmek istemiyor zorla eve sokuyorum disarda yuruyus yapiyorum 1 saat geziyo r pasam benimle maasallah diyeyimdilekçim sağol cnm paşa nasıl neler yapıyo?
sibelllll hayırlı olsun cnm inş allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ee hemen bebek çizelgesini yap sende yasemin gibi bakyimmmmm:
Com sukur iyi olsunda pasam sana da gecmis olsun cnm bizde iyiyiz canim geziyoruz bol bol eve zor sokuyorum keratayi hehecanım çalışıyodu bıraktı şuan evde kpss girdi tercih yaptı bekliyo
erdem hastaydı teyzesi ama şükür toparladı hastalığı bize attı sıpa :) siz nasılsınız paşam nasıl
amin cnm inş. hayırlısı bakalım. rabbim ii insanlarla karşılaştırsın ne diyim. doğuma kadar zaten annnem kv dönüşümlü bakacak zeynebe inş. bakalım artık daha vakit var bakıcı için gün ola harman ola. kız neye hazır değilsin hiç bir zaman hazır olmıycaksın ki hep bir bahanen olcak. he he:) şu da geçsin bu da geçsin derken vakit geçio. çevremdeki arkadaşlarımda şmdi ikincinin kararını zor veriolar daha doğrusu veremiolar çünkü çocuk büyüdü rahata alıştılar:) tabi karar senin cnm. her türlü zorluğu olcak illa ki. berracık nasıl neler yapıo sen nasılsınGünaydın kızlar
Sibeell hayırlı olsun canim coookk sevindim ya. Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Beni de heveslendiriyorsunuz ama yok biraz daha var hazir değilim
Aysegulcum tabiki sizin aile durumunuzu maddi durumunuzu bilmeden yazdim canim. Karar sizin. Inşallah sizin icin hayırlısı olur. Ama yasemine katılıyorum oradaki isi garantilemeden birakmayin derim.
Fundacim cok gecmis olsun üzüldüm ya hasar cok mu
Betül canim gecmis olsun atlatirsin bir an once inşallah
Yasemin sen de tereddüt etmekte cok haklisin canim. Annene güvendiğin kadar kimseye guvenemezsin tabi. Ama bu şekilde duzensiz yasamak da zor. Inşallah kolay bi şekilde atlatırsınız bu süreci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?