2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hayirli Cumalar kizlar kahvaltiyi hazirladim simdi gidip pasayi uyandiricam herkese guzel bi gun olsun ins.

Tam yukardakileri yazdim benim sipam kapiyi acti mutfaga geldi gulerek simdi kahvti vakti sonra burdayim ins.

hayırlı olsun cnm. ikinciyi söylemek daha zor gelio snaki yani bana öyle oldu nedense. benimde abimin ilk evliliği bebek olmadığı için bitti. 11 yıl sürdürebildiler. şimdi ikinci evliliği 3 yılları bitti ve bebek yok malesef. benim durum daha zor anlıycağın. rabbim büyük belkide samsun onlarada umut olcak çünkü orda üniversitede çok ii bir tüp bebek uzmanı var. ama abim ikna olmuo belki bundan sonra olur bizde vesile oluruz inş.

hakkınızda hayırlısı yaseminim inş allahım onlarada bi çocuk nasip eder isteyen herkese fatmanın ve sibelin ablalarınada..
katreynurum günaydın cnm: hadi bakalım sıradaki bebek haberi kimden gelecek..
funda arabayı yaptırmaya gitti herhalde hala yok.
fatma sanada günaydın cnm

Nurcm valla hic hazr hissedemiyorz ki istyosan eger cok acma arayi zor oluyo diyolar...hayrlusi bakalm

Funda gecmis olsun cnm nasil oldu araba halledebildn mi

Dileeekkk kizz var mi sendede haberr

Yasemin zor oldu gercrkten...soyleyemedm annemlerede soylemedm daha is yerine de soylemedim(

cnm annen belki kötü niyetle söylememiştir
eğer çok alındıysan bence kendi evinde yap

Gecmis olsun canim ya cok can skci bi durum haklisin ciddi hasar yoktur umarim arabada dahada yeni araban bide.
yani çok büyük hasar yok ama insanın canı sıkılıyor işte
yok cnm yeni arabayla gelmedim işe diğer arabayla gelmiştim allahtan.ama ne olursa olsun o da araba

cnm hakkınızda hayırlısı olsun ama ben olsam diğer iş garanti olmadan buradan ayrılmazdım.bak daha 1 yıl bekleyecekmişsiniz.1 yıla kim öle kim kala.
birde aile evinde oturmak da sorun
çünkü en ufak bişeyde kira vermeden evimde oturuyorsunuz olayına girecekler.sürekli her plana dahil olmak isteyecekler ve bunun gibi bir sürü şey var.
eşin işinde mutsuzmuş.bende mutsuzum,eşimde mutsuz ama bak ekmek parası o kadar kolay kazanılmıyor.çocuğumuzun geleceği için mecburuz.ayrıca dışarda bir sürü işsiz varken böyle düşünmesin eşin.ayrıca oraya gider gitmez hemen iş bulabilecek mi?

Cok gecmis olsun tuh yaa uzuldum
sağol cnm

çift çizgi gördüm sankiiiiii
hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

günaydın cnm
hakkınızda hayırlısı

geçmiş olsun cnm ama en azından erdem paşa daha iyi
sağol cnm hasar çok sayılmaz ama az da değil

buarada fundacım çok geçmiş olsun cnm yaa çok can sıkıcı olmuş.
sağol cnm ya
geçmiş olsun cnm inşallah ilerlemez

Gunaydinnnnn herkeseeeee hayirli cumalar kizlar nasilsiniz bakimmmm

Berna ve erenin dogum gunleri kutlu olsun ailelerine hayirli bir evlat olsunlar.

Wawvs bayildim maasallah size pasam kocaman olmus annesi
günaydın cnm sana da hayırlı cumalar

Cok gecmis olsun canim sana birsey olmamamisya buna sukur
sağol cnm
çok şükür bende bişey yok ama yine de üzülüyor insan

günaydın cnm
sağol cnm hasar çok sayılmaz

allah ona da nasip etsin inşallah cnm

Hayirli Cumalar kizlar kahvaltiyi hazirladim simdi gidip pasayi uyandiricam herkese guzel bi gun olsun ins.

Tam yukardakileri yazdim benim sipam kapiyi acti mutfaga geldi gulerek simdi kahvti vakti sonra burdayim ins.
sana da hayırlı cumalr cnm

inşallah allah onlarında kucağını doldurur cnm

yok cnm arabayı yaptırmaya gitmedim
buradayım

sağol cnm
yok arabayı halletmedim
kasko şirketini arayıp görüşeceğim daha

herkese günaydın kızlar
hayırı cumalar
hepiniz sağolun
arabada göçük ve çizik var çok büyük hasar yok ama yine de üzülüyor insan
bir de araba şubenin önünde park halindeydi.güvenlik görevlisi haber verdi.gittim bi baktım ki göçük ve çizik oluşmuş
kameraların gördüğü bir nokta da değil ki çarpan motosikletin plakasını göremiyoruz,
önce polis çağırdık.sonra karakola gidip ifade verip tutanak tutturduk
eşime söyledim o da "olsun sana bişey olmadı ya" dedi
çok şükür kaza bela vermesin allah ama insan yine de üzülüyor.yeni arabayla gelmediğim için şükrediyorum.
bugün kasko şirketini arayacağım.tamir için onlarla görüşeceğim

Haklisin canim ya ama cok sey var kafama takilan. Bizim de su askerlik meselesi bi belli olsaydi. 2 cocukla orda burda zor olur diye düşünüyorum.

Berra iyi teyzesi uyuyor hala ben de ders calismaya basladim malum yaklaştı bizim sinavlar. Zeynep nasil canim

cnm sende hakılısın ne diyim zor durum askerlik. bedelli çıkar belki eşini de kapsayan:) kolay gelsin cnm buarada allah zihin açıklığı versin.zeynep ii cnm dünyadan bir haber gayet mutlu:)

amin fundacım amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inş. şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine...

Sibeel cift cizgi cok belirgin kiz hadi hayirli olsun bakalim yeni bebis geliyo ailemiz buyuyo sende yasemine yetistin hadi yalniz degilsiniz.

Gulden nil hasta olmaz ins.canim boylede zor en ufak biseyde dr.a gidiyosunuz ama mecburiyetten tabi korkularin var oyuzden zor diyorumya malesef kuzum ins.hasta olmaz dr.a gerek kalmaz canim.

Betul sanada gecmis olsun canim pasada iyilesmis neyseki ins.sende hemencik iyilesirsin acil sifalar sanada canim.

Yasemin simdi bide hamilesin tasinma falan endiselerin vardir canim ama iyi dusun iyi olsun ins.hayirlisi olsun sizin icin belkide boyle cok mutlu olucaksiniz ins.canim dualarimiz sizinle.
Aysegul icinde haklarinda hayirlisi olsun ins.en iyisini kendileri bilir yine.

günaydın fundacım tekrar geçmiş olsun evet ya sen içindeyken olsaydı allah korusun.
defnecik nasıl bakalım?
sibel şimdi 2. olunca yine meryemdeki gibi 2 yıl ücretsiz izinmi kullanacaksın cnm??

çok sağol cnm sorma eşimin ne vaadleri var ne vaadleri he he:) flört ederki halimize döndük. adam beni mutlu etmek için elinden geleni yapıo. çocuk konusu hariç eminim ki burdan çok çok mutlu olcaz cnm. çünkü eşim burda işinden dolayı mutsuzdu ve buda haliyle eve yansıyordu. ama yine de benim için burda bir üç yılımız daha olmalıydı. sonra istediği yere tereddütsüz giderdim. çocuklar da büyümüş olurdu. sıkıntımız olmazdı. biri okula diğeri kreşe giderdi. neyse rabbim hayırlısını vermiştir. inş. hala bi ayağım gitmio ama rabbim büyük. erene de maşallah cnm ne güzel senden sonra uyanıo o günleri görebilecek miyim acaba:) maşallah tekrar

fatmacım sağol cnm inş dr gerek kalmaz diorum ama bilmiorum cnm bakalım annemi aradım yine az önce ventolini 4 saate bir versindiye görücez..
ama zaten geçen dr gittiğimizde 2 yaş için bazı tahliller istemişti bizden en son 1 yaşında yapıldığı için onlarıda yaptırmamız lazım yani yarın gidcez sanıyorum bi dr..

cnm sende hakılısın ne diyim zor durum askerlik. bedelli çıkar belki eşini de kapsayan:) kolay gelsin cnm buarada allah zihin açıklığı versin.zeynep ii cnm dünyadan bir haber gayet mutlu:)
Insallah canim 4 gözle bekliyoruz:) bi cikacak deniyor bi cikmayacak hayırlısı bakalım. Yasi dusurecekler muhtemelen daha cok kisiyi kapsamasi icin. O yüzden umutluyuz.

günaydın fundacım tekrar geçmiş olsun evet ya sen içindeyken olsaydı allah korusun.
defnecik nasıl bakalım?
sibel şimdi 2. olunca yine meryemdeki gibi 2 yıl ücretsiz izinmi kullanacaksın cnm??
çok şükür biz iyiyiz cnm
defne sabah 6:40 da uyandı ama bir türlü üstünü değiştirtmedi
sıpam sabah yatak odasından çoraplarımı getirdi giyeyim diye.çorap giymemiştim üşümeyim diye beni düşündü kuzum

ay ne güzel valla flört dönemi gibisi yok
cnm çocuklar içinde sorun değil bence
zaten doğuma kadar zeynebe annen kv bakacak.sonra sen doğum yapacaksın.maadi olarak çok zorlanmazsan ücretsiz izin alırsın.ondan sonra da zaten zeynep kreşe başlar.fasulyeye de eşin bakıcı bulmuş zaten.
cnm huzurunz yerinde olsun da gerisi önemli değil bence

Insallah canim 4 gözle bekliyoruz:) bi cikacak deniyor bi cikmayacak hayırlısı bakalım. Yasi dusurecekler muhtemelen daha cok kisiyi kapsamasi icin. O yüzden umutluyuz.
cnm bence bedelli kesin çıkacak
inşallah sizi de kapsar

Ay inşallah canim ya basbakanin gecen ki açıklamasından sonra ümidi kesmistim artık kendimi hazirlamaya başlamıştım. Ama simdi yine ümit veriyorlar bakalım artık.

Dilekcim hadi hayırlısı canim senden de aliriz güzel haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…