- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.501
hayırlı olsun cnm. ikinciyi söylemek daha zor gelio snaki yani bana öyle oldu nedense. benimde abimin ilk evliliği bebek olmadığı için bitti. 11 yıl sürdürebildiler. şimdi ikinci evliliği 3 yılları bitti ve bebek yok malesef.Bugun 3.gun gecimesinin.ama dunde diyodum ya hissedyordum zaten.esimde hissetmis biliyodm zaten diyo:)cok sevindik insallh korkuyorm birazda aslinda ama bakalm....
ablamla konustuk soyleyemedim ya iki yildir ugrasiyo o da ama olmadi malesef poffff...allh isteyen herkese versin hayirlisindan
dilekcim sende de ışık görüyorum sanki 3. bebiş haberini de senden alcaz he he:)Sibel canim reglin kac gun gectikten sonra yaptin bakimmmmm hemen cift cizgi cikmis
cnm annen belki kötü niyetle söylememiştirKizlar gercekten moralim cok bozuldu ya erene koyde d.gunu yapmaktan vazgectim annemle konustum tel.de persembe biraz erken gelmeye calisicaz yoksa esimin isten cikip gidene kadar gec olucak falan diye konusurken annem tabi gec geliceksiniz bosver kimseyi cagirmayalim biz bize kutlayalim burda dedi simdi selmayi cagirsak diger elti fatmayida cagirmak zorundayiz bisuru cocuk evin icinde falan gibi konustu simdi aciklayayim ben zaten kalabalik istemiyodum ablamin eltisi selma abla var iki cocugu var biri kiz biri erkek ikiside ereni cok seviyo erende onlari seviyo ve guzel oynuyolar onlari cagiririz demistim daha once anneme bide ablamin diger eltisi var fatma abla ve ben onun adini gecirmedim bile cunku 5cocugu var boy boy ve hic canayakin degiller erenle hic ilgilenmezler annemde diyo selmayi cagirinca onuda cagirmak zorundayiz yoksa darilir diye bende kizdim erenle oynuyolarmi onlar ben cagiricam demedimki sana ister cagririm ister cagirmam falan dedim sonra annemde iyi sen bilirsin ozaman dedi bende isim var deyip kapattim tel.i ama cok moralim bozuldu evi dagilicak cocuklar gelicek falan diye bizbize kutlayalim dedi resmen ya ama vazgectim bende kutlama falan yapmiycam zaten su yemin toreninede gidip gelelim bidaha zor giderim koye.
yani çok büyük hasar yok ama insanın canı sıkılıyor işteGecmis olsun canim ya cok can skci bi durum haklisin ciddi hasar yoktur umarim arabada dahada yeni araban bide.
cnm hakkınızda hayırlısı olsun ama ben olsam diğer iş garanti olmadan buradan ayrılmazdım.bak daha 1 yıl bekleyecekmişsiniz.1 yıla kim öle kim kala.Kizlar aile oldugu icin gitmiyoruz aksine sirf oyuzden kararsisiz
esim askerlikten sikildi bu isi yapmiycam memurluga gecis hakkimi kullncam belediyede memur olcam dedi bizimordaki belediye baskaniyla benim babam arkadasti gorustu gelsin kadro acilinca hemn alirim vasifli sonucta dedi yani 1sene icinde belediye ye geccek oyuzden e belediyede 2milyar alio orda tanidik memur esim 2milyar alsa ev kirasi yakit yeme icme derdimiz yok aldigimiz para bize kalcak oyuzden madsi olarak rahatliycaz bende calisabilirm prda tekstilde falan 1milyar alsam komsumuz gidio oyle aliyor eve 3milyar para girer giderimiz cok az olur bizim burasi kucuk koy gbi dgil hersey var yeme giyme olarak is imkanlari da cok esim belediye olana kadr gecici biyerse calisir vize yeter biz maddi anlamda ankarada zorlaniyoruz
Cunku 2milyar alio esim ama elektrik su kira kredi yeme icme derken bize bisey kalmiyo ekstra gezip eglenemioz kiyafet bile alamiyoz
e
sağol cnmCok gecmis olsun tuh yaa uzuldum
çift çizgi gördüm sankiiiiiiGunaydinnnnnnnb
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... gece hiç uyumadım gibi bişey. aklıma takıldı sürekli gtime işi. hayırlısı böyleymiş. aileden uzak kalmak isteyenler ya da daha yakın iyiydir diyen arkadaşlarım hepinizin de haklı sebepleri var. burası küçük yer imkanlar kısıtlı . bir haftasonumuz var onuda adam gibi gönlünce değerlendiremiyorsun. özellikle kıyafet konusunda ben çok sıkıntı çekiyorum mesela kapalı olduğum için.ailelerle yakın olmak her zaman düşünüldüğü gibi ii olmuo. mesela aileler genelde her planında onlarıda dahil etmeni bekleyebilio. bizde durum bööyle. bir hafta gitmesen ikinci hafta kv ye gitmek zorunda kalıosun yakın ilçedeler kırılıyorlar. hasta oluo bişey oluo uzak akrabalarda aileler gitmeni beklio ama eş gitmek istemeyebililo. bunun gibi bir çok sorun. ama tabi ki ailen yakınsa her işine koşturuyor onların hem ii anını hem zor anını birlikte geçiriyorsun. şuan bizim taşınacağımız yer 208 km. uzaklıkta . kendi arabamızla 2 buçuk saat sürüyor. otobüsle 4 saat. uzak değil ve büyükşehir her imkan var. eğer ki çalışmayan birisi olsaydım kesinlikle ilk günden eşimin peşine düşer giderdim. hiç bir korkum olmazdı. ama şimdi durum farklı çünkü kızıma annem bakıo ve içim rahat. ve malum hamileyim. anlycağınız tek düşüncem çocuk. çünkü biliyorum ki ailem her fırsatta gelir şükürler olsun. ama işte çocuk söz konusu olunca işler değişiyor. rabbim inş ii insanlarla karşılaştırsın. çıktık bakalım bir yola . hayırlısı olmuştur inş.
geçmiş olsun cnm ama en azından erdem paşa daha iyianaaam sibeel çift çizgi yaşasıııın
günaydın kızlar benerdem paşadan sonra böle oldum babamız benden beter erdem şükür sadece az öksürüğü kaldı
ayşegül canım haklısın para biriktirmek iiçin harika bir fikir
fatma canım arada anneler ani çıkışlar yapabiiliyo
yasmin canım zor bir karar ama rabbim herşeyi ayarlıyor sen merak etme fasulyemizin rızkı orada demek
gülden kesinlikle eşin haklı bizdede eylülün erkek versiyonu var eren :)
funda çok geçmiş olsun cnaım zarar çokmu
katre wavs beni songül ismini sayamadığım tüm kızlar günaydın
sağol cnm yabuarada fundacım çok geçmiş olsun cnm yaa çok can sıkıcı olmuş.
geçmiş olsun cnm inşallah ilerlemezyaseminim sağol cnm evet eşim haklıydı bu olayda ama diorumya zaten burda annem orta yolu bulamayan taraf pöff inan benimde gidesimvar inş sizin içinde hayırlısı olur cnm ama nasıl boşyere size bukadar umut veriyolar neden ben orayı anlayamadım bide mailin düzeldimi?
betülüm günaydın peki sizdedeannenler erenimi koruyolar cnm ?
niloş iyi değil bu arada hiç bişeyi yoktu gece öksürükle başladı uyandı ve bi anda hırıltı oluştu hemen ventoln yaptım annemide uyardım ama bakalım ne olacak inş ilerlemez bugünde devam ederse yarın bize dr yolu görünür..
günaydın cnm sana da hayırlı cumalarGunaydinnnnn herkeseeeee hayirli cumalar kizlar nasilsiniz bakimmmm
Berna ve erenin dogum gunleri kutlu olsun ailelerine hayirli bir evlat olsunlar.
Wawvs bayildim maasallah size pasam kocaman olmus annesi
sağol cnmCok gecmis olsun canim sana birsey olmamamisya buna sukur
günaydın cnmGünaydın kızlar
Sibeell hayırlı olsun canim coookk sevindim ya. Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Beni de heveslendiriyorsunuz ama yok biraz daha var hazir değilim
Aysegulcum tabiki sizin aile durumunuzu maddi durumunuzu bilmeden yazdim canim. Karar sizin. Inşallah sizin icin hayırlısı olur. Ama yasemine katılıyorum oradaki isi garantilemeden birakmayin derim.
Fundacim cok gecmis olsun üzüldüm ya hasar cok mu
Betül canim gecmis olsun atlatirsin bir an once inşallah
Yasemin sen de tereddüt etmekte cok haklisin canim. Annene güvendiğin kadar kimseye guvenemezsin tabi. Ama bu şekilde duzensiz yasamak da zor. Inşallah kolay bi şekilde atlatırsınız bu süreci.
allah ona da nasip etsin inşallah cnmBugun 3.gun gecimesinin.ama dunde diyodum ya hissedyordum zaten.esimde hissetmis biliyodm zaten diyo:)cok sevindik insallh korkuyorm birazda aslinda ama bakalm....
ablamla konustuk soyleyemedim ya iki yildir ugrasiyo o da ama olmadi malesef poffff...allh isteyen herkese versin hayirlisindan
sana da hayırlı cumalr cnmHayirli Cumalar kizlar kahvaltiyi hazirladim simdi gidip pasayi uyandiricam herkese guzel bi gun olsun ins.
Tam yukardakileri yazdim benim sipam kapiyi acti mutfaga geldi gulerek simdi kahvti vakti sonra burdayim ins.
inşallah allah onlarında kucağını doldurur cnmhayırlı olsun cnm. ikinciyi söylemek daha zor gelio snaki yani bana öyle oldu nedense. benimde abimin ilk evliliği bebek olmadığı için bitti. 11 yıl sürdürebildiler. şimdi ikinci evliliği 3 yılları bitti ve bebek yok malesef.benim durum daha zor anlıycağın. rabbim büyük belkide samsun onlarada umut olcak çünkü orda üniversitede çok ii bir tüp bebek uzmanı var. ama abim ikna olmuo belki bundan sonra olur bizde vesile oluruz inş.
yok cnm arabayı yaptırmaya gitmedimhakkınızda hayırlısı yaseminim inş allahım onlarada bi çocuk nasip eder isteyen herkese fatmanın ve sibelin ablalarınada..
katreynurum günaydın cnm: hadi bakalım sıradaki bebek haberi kimden gelecek..
funda arabayı yaptırmaya gitti herhalde hala yok.
fatma sanada günaydın cnm
sağol cnmNurcm valla hic hazr hissedemiyorz ki istyosan eger cok acma arayi zor oluyo diyolar...hayrlusi bakalm
Funda gecmis olsun cnm nasil oldu araba halledebildn mi
Dileeekkk kizz var mi sendede haberr
Yasemin zor oldu gercrkten...soyleyemedm annemlerede soylemedm daha is yerine de soylemedim(
Haklisin canim ya ama cok sey var kafama takilan. Bizim de su askerlik meselesi bi belli olsaydi. 2 cocukla orda burda zor olur diye düşünüyorum.amin cnm inş. hayırlısı bakalım. rabbim ii insanlarla karşılaştırsın ne diyim. doğuma kadar zaten annnem kv dönüşümlü bakacak zeynebe inş. bakalım artık daha vakit var bakıcı için gün ola harman ola. kız neye hazır değilsin hiç bir zaman hazır olmıycaksın ki hep bir bahanen olcak. he he:) şu da geçsin bu da geçsin derken vakit geçio. çevremdeki arkadaşlarımda şmdi ikincinin kararını zor veriolar daha doğrusu veremiolar çünkü çocuk büyüdü rahata alıştılar:) tabi karar senin cnm. her türlü zorluğu olcak illa ki. berracık nasıl neler yapıo sen nasılsın
cnm sende hakılısın ne diyim zor durum askerlik. bedelli çıkar belki eşini de kapsayan:) kolay gelsin cnm buarada allah zihin açıklığı versin.zeynep ii cnm dünyadan bir haber gayet mutlu:)Haklisin canim ya ama cok sey var kafama takilan. Bizim de su askerlik meselesi bi belli olsaydi. 2 cocukla orda burda zor olur diye düşünüyorum.
Berra iyi teyzesi uyuyor hala ben de ders calismaya basladim malum yaklaştı bizim sinavlar. Zeynep nasil canim
çok sağol cnm sorma eşimin ne vaadleri var ne vaadleri he he:) flört ederki halimize döndük. adam beni mutlu etmek için elinden geleni yapıo. çocuk konusu hariç eminim ki burdan çok çok mutlu olcaz cnm. çünkü eşim burda işinden dolayı mutsuzdu ve buda haliyle eve yansıyordu. ama yine de benim için burda bir üç yılımız daha olmalıydı. sonra istediği yere tereddütsüz giderdim. çocuklar da büyümüş olurdu. sıkıntımız olmazdı. biri okula diğeri kreşe giderdi. neyse rabbim hayırlısını vermiştir. inş. hala bi ayağım gitmio ama rabbim büyük. erene de maşallah cnm ne güzel senden sonra uyanıo o günleri görebilecek miyim acaba:) maşallah tekrarSibeel cift cizgi cok belirgin kiz hadi hayirli olsun bakalim yeni bebis geliyo ailemiz buyuyo sende yasemine yetistin hadi yalniz degilsiniz.
Gulden nil hasta olmaz ins.canim boylede zor en ufak biseyde dr.a gidiyosunuz ama mecburiyetten tabi korkularin var oyuzden zor diyorumya malesef kuzum ins.hasta olmaz dr.a gerek kalmaz canim.
Betul sanada gecmis olsun canim pasada iyilesmis neyseki ins.sende hemencik iyilesirsin acil sifalar sanada canim.
Yasemin simdi bide hamilesin tasinma falan endiselerin vardir canim ama iyi dusun iyi olsun ins.hayirlisi olsun sizin icin belkide boyle cok mutlu olucaksiniz ins.canim dualarimiz sizinle.
Aysegul icinde haklarinda hayirlisi olsun ins.en iyisini kendileri bilir yine.
Insallah canim 4 gözle bekliyoruz:) bi cikacak deniyor bi cikmayacak hayırlısı bakalım. Yasi dusurecekler muhtemelen daha cok kisiyi kapsamasi icin. O yüzden umutluyuz.cnm sende hakılısın ne diyim zor durum askerlik. bedelli çıkar belki eşini de kapsayan:) kolay gelsin cnm buarada allah zihin açıklığı versin.zeynep ii cnm dünyadan bir haber gayet mutlu:)
çok şükür biz iyiyiz cnmgünaydın fundacım tekrar geçmiş olsun evet ya sen içindeyken olsaydı allah korusun.
defnecik nasıl bakalım?
sibel şimdi 2. olunca yine meryemdeki gibi 2 yıl ücretsiz izinmi kullanacaksın cnm??
ay ne güzel valla flört dönemi gibisi yokçok sağol cnm sorma eşimin ne vaadleri var ne vaadleri he he:) flört ederki halimize döndük. adam beni mutlu etmek için elinden geleni yapıo. çocuk konusu hariç eminim ki burdan çok çok mutlu olcaz cnm. çünkü eşim burda işinden dolayı mutsuzdu ve buda haliyle eve yansıyordu. ama yine de benim için burda bir üç yılımız daha olmalıydı. sonra istediği yere tereddütsüz giderdim. çocuklar da büyümüş olurdu. sıkıntımız olmazdı. biri okula diğeri kreşe giderdi. neyse rabbim hayırlısını vermiştir. inş. hala bi ayağım gitmio ama rabbim büyük. erene de maşallah cnm ne güzel senden sonra uyanıo o günleri görebilecek miyim acaba:) maşallah tekrar
cnm bence bedelli kesin çıkacakInsallah canim 4 gözle bekliyoruz:) bi cikacak deniyor bi cikmayacak hayırlısı bakalım. Yasi dusurecekler muhtemelen daha cok kisiyi kapsamasi icin. O yüzden umutluyuz.
Ay inşallah canim ya basbakanin gecen ki açıklamasından sonra ümidi kesmistim artık kendimi hazirlamaya başlamıştım. Ama simdi yine ümit veriyorlar bakalım artık.çok şükür biz iyiyiz cnm
defne sabah 6:40 da uyandı ama bir türlü üstünü değiştirtmedi
sıpam sabah yatak odasından çoraplarımı getirdi giyeyim diye.çorap giymemiştim üşümeyim diye beni düşündü kuzum
ay ne güzel valla flört dönemi gibisi yok
cnm çocuklar içinde sorun değil bence
zaten doğuma kadar zeynebe annen kv bakacak.sonra sen doğum yapacaksın.maadi olarak çok zorlanmazsan ücretsiz izin alırsın.ondan sonra da zaten zeynep kreşe başlar.fasulyeye de eşin bakıcı bulmuş zaten.
cnm huzurunz yerinde olsun da gerisi önemli değil bence
cnm bence bedelli kesin çıkacak
inşallah sizi de kapsar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?