2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ne guzel yasemin iste oh tadini cikar guzel dusun bosver boylesi cocuklar icinde iyi olur ins.

Guldencim amin canim ins.Allahim ablamada yaseminin abisinede nasip etsin ins.
Bizide dun asi icin aramadilar ya belki bugun ararlar ama normalde gununde ariyolardi belkide asi yoktur ozaman asi gelince ariyolar ama yinede gitsemmi s.ocagina bilemedim.

Ne guzel yasemin iste oh tadini cikar guzel dusun bosver boylesi cocuklar icinde iyi olur ins.

Guldencim amin canim ins.Allahim ablamada yaseminin abisinede nasip etsin ins.
Bizide dun asi icin aramadilar ya belki bugun ararlar ama normalde gununde ariyolardi belkide asi yoktur ozaman asi gelince ariyolar ama yinede gitsemmi s.ocagina bilemedim.

Sibel yaseminnnnn sanki bende hissediyorun hamile gubi bir haftadir halsizim aksamlari kalkamiyorum yerimden ama daha reglime 5 gun var belkide degilimdir bakalim hayirlisi ise olsun ins
dilek cnm aynı belirtiler bende de var ama ben hamile değilimdir,mevsim değişikliğindendir
ama eğer istiyorsan inşallah sen hamilesindir
eğer öyleyse topiğimizin 3. hamilesi olacaksın

Guldencm 1yil hakkımız var bizim simdiji dusunceme gore kullncam hrpsini ana bakalim kusmet...

Dilekkk hadi gayrlisi bakalmmmmm.beklerz

dilek cnm aynı belirtiler bende de var ama ben hamile değilimdir,mevsim değişikliğindendir
Sen istemiyormusun cnm aslinda cok kararsizdim ama esim istedi bende istiyorum simdi hayirlisi bakalimmm allahim isteyen herkese nasip etsin

Guldencm 1yil hakkımız var bizim simdiji dusunceme gore kullncam hrpsini ana bakalim kusmet...

Dilekkk hadi gayrlisi bakalmmmmm.beklerz
ayyy hemen de hamilelik takvimi yapılmış
ne güzel ya sizin adınıza çok seviniyorum
topiğimiz tekrar hamilelerle dolacak
ya kızlar bu arada niye hiç hamile smile ı koymuyorsunuz?

dilekcim hadi bakalım senin ışık baya belirgin bakalım nasip :) amin kızlar inş. rabbim isteyen herkese versin. fatma sağol cnm evet belki de daha ii olcak hayırlısı mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...

Sen istemiyormusun cnm aslinda cok kararsizdim ama esim istedi bende istiyorum simdi hayirlisi bakalimmm allahim isteyen herkese nasip etsin
yok cnm ben istemiyorum şimdilik
hatta kaynım evlenmeden 2. çocuk yapmayı düşünmüyorum

dilekcim hadi bakalım senin ışık baya belirgin bakalım nasip :) amin kızlar inş. rabbim isteyen herkese versin. fatma sağol cnm evet belki de daha ii olcak hayırlısı mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...
Nasipseeee olsun canim bakalim haftaya kadar gelmezse regl test yaparim gelirsede hayirlisi der gecerim...

kız yoksa sende mi ha ha patlama yaşanıo topikte gerçi olması gereken herhalde:)

Dilekcim hadi hayirlisi bakalim canim hamilelik konusuldukca insanin cani cekiyo ama benimde biraz daha zamanim var ins.senin olur canim.

Fundacim araba konusunda ufak biseyde olsa gercekten insanin canini skiyo canim ama napalim cana gelmesinde.
Defneyede baksen annesinide dusunurmus hemen kuzu.

Katrecim bende ilahiyata basvurmayi dusunuyorum 2yil icin aciktan canim ama sinavlar zormus diye duydum ya testtir ama dimi nasil oluyo sen bilirsin kafam karisti devam edip etmemek acisindan.

Belki bugun gorumcem gelebilir bakalim enistem 3te ise gidiyomus daha metroyu bilmiyo sen gel ben sana tel.de soylerim hangisine binicen nerde inicen diye erenle seni almayada geliriz metroya dedim bugun niyeti vardi bakalim gelicekmi neyse kizlar ben cikiyorum sonra gorusuruz ins.

kız yoksa sende mi ha ha patlama yaşanıo topikte gerçi olması gereken herhalde:)

istemiyorum dememelisin cnm bence yine de...
yok cnm ben değilimdir diye düşünüyorum
benimki mevsimsel sanırım
bir de günlük 140 km yol gidip geliyorum ondandır

cnm allah nasip ederse bişey diyemem ama gerçekten şimdi düşünmüyorum hem eğer 2. yi doğuracaksam işten çıkıp kendim bakacakmışım(kv nin emri)

evet cnm insanın canı sıkılıyor gerçi hasar az da değil ama allahtan kasko var.işin ilginç yanı erkekler arabaya çok düşkün olur ama eşimin canı benimki kadar sıkılmadı.

e o zman seni hazırlıklar bekler

Sagol canimm zamani geldi diye dusunduk bakalim isteyen herkese versin oglumun bir kardesi olmasi cok mutlu ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…