- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.541
sana kolay gesin cnmBelki bugun gorumcem gelebilir bakalim enistem 3te ise gidiyomus daha metroyu bilmiyo sen gel ben sana tel.de soylerim hangisine binicen nerde inicen diye erenle seni almayada geliriz metroya dedim bugun niyeti vardi bakalim gelicekmi neyse kizlar ben cikiyorum sonra gorusuruz ins.
araba ne oldu cnm hallettin mi kasko işini.yine bomboş kaldı burası.....
hayırlı cumalar cnm benim. napıosun bakalım elifim nasıl. evet hamişler artarak devam edio rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.Herkese hayirli cumalar kizlar
sibellll çok sevindim canım Rabbim hayırlısı ile kucagina almayi nasip etsin ins ay ne güzel heyecanlar bunlar ya
dilekcim senden de güzel haberler alacağız gibi
Fundacim tekrar geçmiş olsun iyiki sennicindeyken bişey olmadi o paranın cikacagi varmış demekki
guldencim geçmiş olsun nilime ins ilerlemez
cnm kasko şirketinden haber bekliyorumaraba ne oldu cnm hallettin mi kasko işini.
sana da hayırlı cumalar cnmHerkese hayirli cumalar kizlar
sibellll çok sevindim canım Rabbim hayırlısı ile kucagina almayi nasip etsin ins ay ne güzel heyecanlar bunlar ya
dilekcim senden de güzel haberler alacağız gibi
Fundacim tekrar geçmiş olsun iyiki sennicindeyken bişey olmadi o paranın cikacagi varmış demekki
guldencim geçmiş olsun nilime ins ilerlemez
cnm kasko şirketinden haber bekliyorum
zaten eşim dedi ki olmadı benim tamirciye yaptırırız dedi
sana da hayırlı cumalar cnm
elifim nasıl?
çok şükür cnm ben içinde değildim
allah daha beterinden saklasın
hoşgeldin taze hamiş. nasılsın bakalım var mı değişiklik halinde durumundaBende geldimmmmn.....
cnm kasko bedelinin %5 ine kadar ufak tamiratlarda 1 yılda 3 kereyi geçmemek koşuluyla kaskoyu bozmadan ödüyor bizim kaskocnm belli bri miktar var onun altındakilere kaskoyu deldirtmek ii değil zaten. bir araştır istersen ufak bişeyse kendinizin halletmesi daha ii.
hoşgeldin cnmBende geldimmmmn.....
sağol cnm çok şükür bende bişey yokSibelcim hayirli olsun canim allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Yasemin betul sagolun kizlar
Funda gecmis olsun canim sende bisey yokya sukur
Dilek senin icinde hayrlsi olur insallah canim allahim isteyen herkese nasip etsin
Guldencim nilede gecms olsun canim buara niye boyle olduki
Bide songul hanima cok kirginim valla biliyorum cok yogun ama kuzumun dogumgununu bile kutlamadi kusum onayasemin sen gorusuyosun heralde gorustgun zqman iletwblrsin canim
işte bende tam ondan bahsediyorum cnm:)cnm kasko bedelinin %5 ine kadar ufak tamiratlarda 1 yılda 3 kereyi geçmemek koşuluyla kaskoyu bozmadan ödüyor bizim kasko
hoşgeldin cnm
var mıbulantı vs
tamam tatlım iletirim. çok yoğun sanırım ondan uğrayamıo pek. bi de iki çocuk olunca daha zor oluo demek ki. ay bakalım bizleri neler beklioSibelcim hayirli olsun canim allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Yasemin betul sagolun kizlar
Funda gecmis olsun canim sende bisey yokya sukur
Dilek senin icinde hayrlsi olur insallah canim allahim isteyen herkese nasip etsin
Guldencim nilede gecms olsun canim buara niye boyle olduki
Bide songul hanima cok kirginim valla biliyorum cok yogun ama kuzumun dogumgununu bile kutlamadi kusum onayasemin sen gorusuyosun heralde gorustgun zqman iletwblrsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?