2012 kasım bebekleri büyüyor..

sana kolay gesin cnm

Herkese hayirli cumalar kizlar
sibellll çok sevindim canım Rabbim hayırlısı ile kucagina almayi nasip etsin ins ay ne güzel heyecanlar bunlar ya
dilekcim senden de güzel haberler alacağız gibi
Fundacim tekrar geçmiş olsun iyiki sennicindeyken bişey olmadi o paranın cikacagi varmış demekki
guldencim geçmiş olsun nilime ins ilerlemez

hayırlı cumalar cnm benim. napıosun bakalım elifim nasıl. evet hamişler artarak devam edio rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

araba ne oldu cnm hallettin mi kasko işini.
cnm kasko şirketinden haber bekliyorum
zaten eşim dedi ki olmadı benim tamirciye yaptırırız dedi

sana da hayırlı cumalar cnm
elifim nasıl?
çok şükür cnm ben içinde değildim
allah daha beterinden saklasın

cnm belli bri miktar var onun altındakilere kaskoyu deldirtmek ii değil zaten. bir araştır istersen ufak bişeyse kendinizin halletmesi daha ii.

cnm belli bri miktar var onun altındakilere kaskoyu deldirtmek ii değil zaten. bir araştır istersen ufak bişeyse kendinizin halletmesi daha ii.
cnm kasko bedelinin %5 ine kadar ufak tamiratlarda 1 yılda 3 kereyi geçmemek koşuluyla kaskoyu bozmadan ödüyor bizim kasko

Bende geldimmmmn.....
hoşgeldin cnm
var mıbulantı vs

Sibelcim hayirli olsun canim allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin

Yasemin betul sagolun kizlar

Funda gecmis olsun canim sende bisey yokya sukur

Dilek senin icinde hayrlsi olur insallah canim allahim isteyen herkese nasip etsin

Guldencim nilede gecms olsun canim buara niye boyle olduki

Bide songul hanima cok kirginim valla biliyorum cok yogun ama kuzumun dogumgununu bile kutlamadi kusum ona yasemin sen gorusuyosun heralde gorustgun zqman iletwblrsin canim

sağol cnm çok şükür bende bişey yok
alp tuğra ne yapıyor?

tamam tatlım iletirim. çok yoğun sanırım ondan uğrayamıo pek. bi de iki çocuk olunca daha zor oluo demek ki. ay bakalım bizleri neler beklio

Ya sibelll cok sevindim.meryeme kardrs geliooooo allh saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
dilzkcim sneinde istegini anladim ins sende kisa zamnda guzel haberini verirsin bakalim bekliyouz

kizlar bize gelince ya bende cok gitme tarftari degilim ama esim cok zor sabretti artik 2yil enaz spzlesme bi 2yildaha asla cekemm bu isi diyir inanin hergin6da gelio yemek yiyip uyuo ne masalla ne benle ilgilenmiyor burda akraba dahi yok hic ev ezmemiz de olmuyor avm ye gidelim gezelim dioum ya bin.zahmet soylenerek gider yada para yok napcaz bos gezipde der yani hep ev hep yalnoziz esimin isinin stresi isteksizligi evzde yansiyor haliyle
bende iyi dusun ama ne secersen arkandayim dedim cunku ailesi sabret oglum deyince sinirlendi ne yasadgimi.bilmiosunuz hergun yedgim kufuru hakreti bilmiosunuz spgudum bu isten tazminat hakkim olmesin diye bekledim bu zamana yeter artik dedi ee bende bisey demye korkuyoum surekli dudagi ucukluyor dilinde yaralar cikiyor hep stresten hergun ise ayaklarim.geri gidio dio yani neyi secerse razi olmak duymundayim goruyorum halini burda 2bin aliom cebimde 200 lira zor kalio bazen kalmio ee orda 1250alirim hic giderim yok birikimde yaparim diyor zaten onun aileside venimkilerde calisyor evde bos dgiller dakka basi gelip gidemezler okonuda sorun olmaz hafatsonlari gider gelirz yengem ben bakayim diyor masala onada guvenirim ben calisirm esim gidince isi hazir gecici onu yapcak belediyelere basvurcak simdiden.babamda ugrasiyor gorusuyor bakalim bu acidan bakincada esime hak veririorum 2bin aliom ceb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…