2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bulantu falan yokya hic iyiyim su anda..yiyip iviyom daha cok kucuk zaten bulanti icin.kizlar ya meryeme hakszlik olmuyo degil mi ya daha sevgiye oyuna ihtiyaci var.

ayşegül cnm çok ii anlıyroum seni. kişinin iş de huzuru olmayınca eve hiç faydası olmuo. bol bol stres yaşıo. sevdiğim adam bu değil dediğim bile oldu benim inan ki. o yüzden çok ii anlıyorum seni. eşim burdayken haftada en az iki gün baş ağrısı vardı. hap almadan da geçmezdi. şimdi çok rahat. inş. rabbim gçnlünüze göre versin. eşin huzuru olmayınca evde de huzur kalmıo çünkü

Bulantu falan yokya hic iyiyim su anda..yiyip iviyom daha cok kucuk zaten bulanti icin.kizlar ya meryeme hakszlik olmuyo degil mi ya daha sevgiye oyuna ihtiyaci var.
inş olmaz cnm belki de rahat bir hamilelik geçirirsin. benim 6. haftadan sonra başladı bulantım. sende olmaz inş. cnm

işte bende tam ondan bahsediyorum cnm:)
şimdi kaskodan haber geldi
yapan 2 yer varmış,kasko şirketi görüşmüş.hangisine gidersek gidelim kasko şirketinin müdürünün ismini verince kaskoyu bozmadan yapacaklarmış bizim için

Hakkinzda hayrlisi aysegul valla kimse memnun memnun gitmiyor ise.herkesn derdi var esim koca adam yzb ama o bile lf fuyuuo bi kere ne yasin ne rutbenin onemi yok ama ekmek parasi mecbur.....bende cok cektim gecen sene isyernde bi bayan burnumdan getirdi resmen ixinden donmusm kizimi birakmism cok cektm yani ama sabir sabir ......

çok şanslısın ben defneye hamile kaldığım anda bulantım vardı
5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ama öğrenmeden önce mide bulantım vardı.ben üşüttüm de midem bulanıyor sanıyordum
21. haftaya kadar da bulantım oldu
inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin cnm

benim de zeynepte 8 haftalıkken filan başlamıştı ama sadece sabahları olurdu. şimdi her daim var.

benim var benim varrrr:
ikinizinde oğlan olacak şekerim he he h he:=:=:):):)
sağlıkla gelsin prens yada prensesler ama artık belli olsunda fasülyeliktenve mercimekten kurtulsunlar dimi ama
şmdi yaseminimki fasülye sibelinki mercimek he he he

o zaman isimde söyle gülden teyzesi. çok tuhaf bir duygu. dr zeynep te kız dediği anda zeynep olacağı belliydi. hatta annemi arayıp zeynep:) gelio demiştim. bu sefer ne erkek ne kız hiç bir isim yok...

valla cnm dediğim gibi nedense geçen senin fasulye kız olacakmış gibi geldi bana
ama sibel için herhangi bir tahminim yok.belki erkek olabilir
asıl sizin içinize ne doğduğu önemli
ben hamileyken içime ne doğduysa çıktı.hamile insanlar hissediyor

ben sabahtan beri burdayım ama kimse yok yasemin
kaldık baş başa

söyliyeyim yaseminim ama zeynebe uyacak bi isimmi olacak yoksa farketmezmi .
erkekte tuğberk, doruk fovori isimlerimdir. kızda söyleyemem çünkü nilin ismi son 2 3 gün kalla belli olmuştu ve ben hala emin değildim nile hiç bi ismi yakıştıramamıştım. he he he

bana en baştan beri erkek gibi gelio cnm. ama kızım olduğu için şartlanmışta olabilir he he:) ne gelirse sağlıkla gelsin inş. başımın tacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…