2012 kasım bebekleri büyüyor..

yasemin bu arada annenler kesin olarak gideceğinizi öğrendi mi?

bana en baştan beri erkek gibi gelio cnm. ama kızım olduğu için şartlanmışta olabilir he he:) ne gelirse sağlıkla gelsin inş. başımın tacı
cnm sağlıkla gelsin de cinsiyetin hiç bir önemi yok

buarada ben hamileyken kızım olacağını bilmemem rağmen rüyalarımda hep erkek bebek görüyordum

bende kesin ömer yusuf gibi bir isim istiyorum. ama çınar da çok hoşuma gidio. eşim ne der bilmiyorum. kız ismi dersen ortada yok. zeynebe uydurmak zor olcak cnm. zeynep ilaya ne uyabilir ki:) buarada zehra sevmiyorum:)

valla cnm erkek isminde oktay ve mert hoşuma gidiyor.haktan da olabilir
kız olarak da beril,nisa,sinem ve sena hoşuma gidiyor

yaseminim ömerde çok güzel bi isim sorarsan bana yusufmu, ömermi çınarmı diye ben ömer derimmm:
kız agelince ay gerçekten bilemedimki yağmur, idil, benim isteyipte eşimin istemediği isimlerdi ha bide öykü vardı tabi

offf bu isim işi de zor
allah kolaylık versin şimdiden
ben cinsiyeti 12 haftalıkken öğrenmiştim
dr kız olacak demişti

ay zaten eşimle isim konusunda anlaşmk mümkün olmaz cnm. ben ne desem o bir kulp bulur eminim. o yüzden çok zor olcak. zeynebi bekarkenden beri söylediğim için bişey dememişti. ama o ikinci isimde o kadar zorlandık ki son anda ilay olsu dedi ay olsun yeter demiştim yani:) ömer çok severim cnm ayrıca bizi tanıştıran kişinin adı. ömer:) ömer asaf çok hoşuma gider mesela , yada ömer yasir... ay ne bileyim karar vermek çok zor. kıza gelince hiç yok ortada

ömer asaf güzel isim cnm
bu arada topikte ömer asaf vardı sanırım yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

ilaya yakın olacaksa ilker ilbey filan olur. kız olursa da nilay...pufff... aman bi cinsiyet belli olsunda he he

Yasemin zeynepe cok uyuyor mu bilmem ama zümra ismi hosuma gidiyor

Erkek olursa da uyuma bakma artik:) yusuf enes talha fatih kayra bu isimleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…