- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.581
cnm sağlıkla gelsin de cinsiyetin hiç bir önemi yokbana en baştan beri erkek gibi gelio cnm. ama kızım olduğu için şartlanmışta olabilir he he:) ne gelirse sağlıkla gelsin inş. başımın tacı
bende kesin ömer yusuf gibi bir isim istiyorum. ama çınar da çok hoşuma gidio. eşim ne der bilmiyorum. kız ismi dersen ortada yok. zeynebe uydurmak zor olcak cnm. zeynep ilaya ne uyabilir ki:) buarada zehra sevmiyorum:)söyliyeyim yaseminim ama zeynebe uyacak bi isimmi olacak yoksa farketmezmi .
erkekte tuğberk, doruk fovori isimlerimdir. kızda söyleyemem çünkü nilin ismi son 2 3 gün kalla belli olmuştu ve ben hala emin değildim nile hiç bi ismi yakıştıramamıştım. he he he
yook cnm ptesi netleşecek o zaman söyliycem . hayırlısıyasemin bu arada annenler kesin olarak gideceğinizi öğrendi mi?
kız söyledim ya erkek doğuo diye he he:) ama kızım var diyede öyle olabilir tabi :)funda funda ama ama bende burdayım yaaaa: yaseminimin içine erkek doğuyo itiraf et şekerimmm::).)
özür dilerim cnm benim dalgınlığıma geldiiiiiifunda funda ama ama bende burdayım yaaaa: yaseminimin içine erkek doğuyo itiraf et şekerimmm::).)
hayırlısı olsun cnm benimyook cnm ptesi netleşecek o zaman söyliycem . hayırlısı
ay zaten eşimle isim konusunda anlaşmk mümkün olmaz cnm. ben ne desem o bir kulp bulur eminim. o yüzden çok zor olcak. zeynebi bekarkenden beri söylediğim için bişey dememişti. ama o ikinci isimde o kadar zorlandık ki son anda ilay olsu dedi ay olsun yeter demiştim yani:) ömer çok severim cnm ayrıca bizi tanıştıran kişinin adı. ömer:) ömer asaf çok hoşuma gider mesela , yada ömer yasir... ay ne bileyim karar vermek çok zor. kıza gelince hiç yok ortadayaseminim ömerde çok güzel bi isim sorarsan bana yusufmu, ömermi çınarmı diye ben ömer derimmm:
kız agelince ay gerçekten bilemedimki yağmur, idil, benim isteyipte eşimin istemediği isimlerdi ha bide öykü vardı tabi
çok zor fundacım beril bende seviyorum yağmur da ama ikisi de kuzenlerimin kızlarının adı...valla cnm erkek isminde oktay ve mert hoşuma gidiyor.haktan da olabilir
kız olarak da beril,nisa,sinem ve sena hoşuma gidiyor
ömer asaf güzel isim cnmay zaten eşimle isim konusunda anlaşmk mümkün olmaz cnm. ben ne desem o bir kulp bulur eminim. o yüzden çok zor olcak. zeynebi bekarkenden beri söylediğim için bişey dememişti. ama o ikinci isimde o kadar zorlandık ki son anda ilay olsu dedi ay olsun yeter demiştim yani:) ömer çok severim cnm ayrıca bizi tanıştıran kişinin adı. ömer:) ömer asaf çok hoşuma gider mesela , yada ömer yasir... ay ne bileyim karar vermek çok zor. kıza gelince hiç yok ortada
aaa bilmiyorum cnm kimin bebişi.ömer asaf güzel isim cnm
bu arada topikte ömer asaf vardı sanırım yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
songül olsaydı kesin hatırlardıaaa bilmiyorum cnm kimin bebişi.
ha ha teyzelerimizden yardım alıyoruz cinsiyet bile belli değil hey allahım yaa:)Ooo isimler dusunulmeye baslanilmis bile:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?