2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ömer asaf ben de hatirliyo gibiyim sanki betül le songulun tanidigi biri miydi acaba. Annesi de nill miydi yoksa karistiriyor muyum

bizim topikten değil ama hamarat kasım annelerine yazıyodu 1 2 defa ömer asafın annesi zaten betülle songülün arkadaşı sakaryadan ..

ay bende eşime dedim zümra koymasalardı belki kız olurdu biz koyardık diye eşimde dedi ki isim kalmasa zümra koymam çok kaba dedi. halbu ki ben beğeniyorum:)
Ay inanmıyorum ya bu erkeklere isim begendiremiyoz. Benim kine de kayra yi begendirememistim. Kayirmak gibi nasil bi isim öyle diye:)

Ay inanmıyorum ya bu erkeklere isim begendiremiyoz. Benim kine de kayra yi begendirememistim. Kayirmak gibi nasil bi isim öyle diye:)
ay hiç unutmuyorum arkadaşın oğlu olcaktı eşine eymen nasıl demiş o da demiş ki ne o öyle hiiimen gibi:) ay çok gülmüştüm...
neyse ben kaçar kızlar güzel haftasonları hepinize...kuzuları öpün

Ay yasemin cok güldüm yaa:) bundan da sunu anlamış oluyoruz bu erkeklerin hepsi ayni ha ha:)

Bi yandan iftarimi yaptim bi yandan da size laf yetistirdim:) bi pasta yaptim kizlar cok guzel olmus simdi tadina baktim. tarif yazayim bi ara

katreynurum allah kabul etsin cnm orucunu negüzel azlatıyosun benimde tutmam lazım.
pasta tarifi istioruzzzz:
evet o uygulamayı çok beğendim bende cnm.
yasemin çıkmışsın ama pazartesi görürsün artık eşin zümrayı sevmezse sende zümral koy ha ha ha ha bak o kaba değil ha ha ha ha
kızlar bende kaçar bi müdürüüz pasa protunu unuttuğu için havaalanında kalmış uçak iptal olup başka bilet almak gerekiyodu yapan arkadaşta yok izinli onu çözdük ondan laf yetiştiremedim bensize he he he öptüm hepinizi iyi tatiller

ömer asaf sakaryalı annelerden kızlar arkadaşın kolundaki iki platin çıkmış tekrar ameliyat geçirmesi gerekiyormuş
ömer iyi şükür
erkek ismi erdem iyidir iyi benimde isim tercihlerim erdem ömer kerem onur du kız olarakda ece ve begüm dü
songüle iletirim wavs :)
bu akşam aşure yapıcam Allah nasip ederse buyrun gelin dicemde neye benzer hiç bilmiyorum

iyi olmasına sevindim
cnm sen yaparsın da kötü olur mu hiç?
allah kabul etsin şimdiden

Huhuhu kacak geldi kizlar nasilsiniz
bu ara sizlwri ihmal ettim farkindayim insalla telafiedicem
sibelcim oncelikle gozunqydin cnm rabbim saglicaklq kucaginqda almayi nasio etsin insalla gebelee cogalmakta insqlla tez zamandq yagmurcandan ce dilekten de hayirli habeeleeini alirzi

wavs canim benim ne desem haklisin kusurq bakma tatlim benim ne olur inan kacirmisim affet beni
Sari kuzumun gecmis dogimgunu kutlu olsun rabbim hep mutlu gunlee gistersin insalla
baska atlqdigim arkadaslarim varsa affola
yasemincim canim hakkinizda hayirlisi olsun insalla umutvyoksq yeni usten tabj zaman kaybi olmanasi daha iyi
Benicim canim sen nasil oldun
fundacim sanda gecmus olsun rabbim beterinden korusun
kateinur canim pasta tam bir harika olmus bence
Fatmacim dogumgunu kobusunda kararsiz kalmissin arada annelwrin boyle patlamalari oluyor colul cocuk buyudugunden bu tarz seylwr telaseli geliyor cekiedek aile kuttlayin mitlu olcagi seyler yapin yetwe bence

Kizlar bu arada bize gelinxce iki haftalik teorik kurs sona erdi
kurs ortami cok guzeldu
din denme sinavi olduk hic kitap acmamama ragmen 88 aldim benim icin iyi bir sonuc 70 almak yeterli zaten sinavdada ayni boyke gecwe insalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…