- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.601
tamam şimdi hatırladımhani kaza geçirmişlerdiya inş iyidirler şimdi..
katre cnm görümcemin zeynepten kırk gün küçük kızının adı zümra gökçe:)
ay bende eşime dedim zümra koymasalardı belki kız olurdu biz koyardık diye eşimde dedi ki isim kalmasa zümra koymam çok kaba dedi. halbu ki ben beğeniyorum:)Aaa tutturamadik bi türlü:)
n isim tercihiyle bizlerinki hiç uymuyoray bende eşime dedim zümra koymasalardı belki kız olurdu biz koyardık diye eşimde dedi ki isim kalmasa zümra koymam çok kaba dedi. halbu ki ben beğeniyorum:)
Ay inanmıyorum ya bu erkeklere isim begendiremiyoz. Benim kine de kayra yi begendirememistim. Kayirmak gibi nasil bi isim öyle diye:)ay bende eşime dedim zümra koymasalardı belki kız olurdu biz koyardık diye eşimde dedi ki isim kalmasa zümra koymam çok kaba dedi. halbu ki ben beğeniyorum:)
ay hiç unutmuyorum arkadaşın oğlu olcaktı eşine eymen nasıl demiş o da demiş ki ne o öyle hiiimen gibi:) ay çok gülmüştüm...Ay inanmıyorum ya bu erkeklere isim begendiremiyoz. Benim kine de kayra yi begendirememistim. Kayirmak gibi nasil bi isim öyle diye:)
Ay yasemin cok güldüm yaa:) bundan da sunu anlamış oluyoruz bu erkeklerin hepsi ayni ha ha:)ay hiç unutmuyorum arkadaşın oğlu olcaktı eşine eymen nasıl demiş o da demiş ki ne o öyle hiiimen gibi:) ay çok gülmüştüm...
neyse ben kaçar kızlar güzel haftasonları hepinize...kuzuları öpün
iyi olmasına sevindimömer asaf sakaryalı annelerden kızlar arkadaşın kolundaki iki platin çıkmış tekrar ameliyat geçirmesi gerekiyormuş
ömer iyi şükür
erkek ismi erdem iyidir iyibenimde isim tercihlerim erdem ömer kerem onur du kız olarakda ece ve begüm dü
songüle iletirim wavs :)
bu akşam aşure yapıcam Allah nasip ederse buyrun gelin dicemde neye benzer hiç bilmiyorum
canım benim Allah razı olsun hiç yapmadım ilk kez deniyecem sonuç ne olur o yüzden bilmiyorum :)iyi olmasına sevindim
cnm sen yaparsın da kötü olur mu hiç?
allah kabul etsin şimdiden
cnm ben de ilk defa yaptım ama güzel olducanım benim Allah razı olsun hiç yapmadım ilk kez deniyecem sonuç ne olur o yüzden bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?