2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yoklugun cok hissedildi canim ya oyuzden boyle dedim giremedgni biliyorum ama kursun bitmis artik daha sik girersin
Resimde koydum bak canim

Bizde yaptik bugun asure annem sagolsun yapti guzel oldu
Senunkide guzel olur canim eminim becerkli hatunsun

Yoklugun cok hissedildi canim ya oyuzden boyle dedim giremedgni biliyorum ama kursun bitmis artik daha sik girersin
Resimde koydum bak canim
Insallla canim benim ya
Resimde koydum bak canim
Sagolasin arkadasim inan mutlu oldum bubskeilde demene
Direksiyon dersine kadarsimdilik bitri
ay diyince baktim cok tatlisinix alp ne kadar buyimus
sende masalla canim fostik gibisin

Insallla canim benim ya

Sagolasin arkadasim inan mutlu oldum bubskeilde demene
Direksiyon dersine kadarsimdilik bitri
ay diyince baktim cok tatlisinix alp ne kadar buyimus
sende masalla canim fostik gibisin

Sagol canim ay utandim simdi
Bende dusunuyorum ehliyet almayi ilk once araba alalim ondan sonra nasip bakalim
Direksiyon sinavi nezaman

Iyı geceler gece kusları:)
Wavs bende sımdı baktım masallah sıze
Cok tatlısın ayrıca:)
Cnm annen gelmıstı sanırım kac gundur aklımdan cıkıyo gozun aydın hersey yolundadır ıns kalıcaklarmı daha yegenınde geldı mı?

Sıbeeelll cok sevındım cnm
Allah tamamına erdırsın saglıcakla ıns.
Ay hamıslerımız cogalıyo kızlar sıradakı gelsın:))

Babamla esım dısarı cıktılar
Annem koltukta sekerleme yapıyo kızları yatırdım kendımı buraya attım:)
Herkes ıyıdır umarım...

Iyi geceler canim
Sagol canim
Olsun sende yogunsun pazartesi donecekler heralde
Yegenmde burda
Bi cocuk hic cocuk derler ya gercekten oyleymis bazen oynuyolar bazende kavga ediyolar cekilmiyo yani anneme dedim bundan sonra getrme kesinlikle hicbrini
Sen napiyosun annenler sizde dimi

Songul herseyın yolunda olması cok guzel cnm sınavıda cabuk gecersın bu gıdısle masallah, buralarada ugra ama ara sıra:)

Evet cnm bende oyle dıyodum bı zamanlar tek cocuk hıc bıseymıs dıye
Yalnız hamıslerımız duymasın daha sıradakıler var vazgecmesınler:))
Annemler bende cnm yogun gecıyo hergun ya bıyerdeyız ya mısafır var
Dun bugun mısafır agırladım hafta sonu bız gıdıyoruz gezmelere

Kendi cocugun olsa biduzenin olur nebileyim bisey olur hic laf soz dinlemiyo alp zaten dinlemiyo bazen cildryorum
Aynen bizde oyleyiz yogun gwciyo gunler nasil aksam oluyo anlamyorum

Kendi cocugun olsa biduzenin olur nebileyim bisey olur hic laf soz dinlemiyo alp zaten dinlemiyo bazen cildryorum
Aynen bizde oyleyiz yogun gwciyo gunler nasil aksam oluyo anlamyorum
Evet cnm ya masallah dıyeyım benımkılere artık cok guzel oyun kuruyolar oynuyolar ıkısı:)
Bizımkıler geldı ben cıktım cnm
Sanada kolay gelsın ıyı geceler..

canım evın ıcındekı ıle başka oluyor huylarını bılıyorar dışarıdan gelenle ıllakı olur
kardeş candır can gercı bızım kız ablalıktan cıktı kucuk annelık yolunda hhe ghe valla arasın dılınden güzel anlıyor ıdare edıyır ıkısı bır güzel oynasıyılar masalla dıyeyım

Herkese guzel haftasonlari kizlar dun gorumcenin gelicegi belli degildi zaten tek gelicek hazirlik yapmadim hemde ancak aksam yemegine yakin gelicekti neyse geldi erenle oynarlarken yemegi hazirladim esimde tam osira geldi yedik yemekten sonrada cay kek biseyler yedik iste oturduk falan sonra esim birakicakti evine ablasini ama ablasi hadi sizde gelin dedi saat 9du zaten hazirlandik hem goturduk hemde biraz oturduk cay falan ictik ordada oyuncaklar varmis ozellikle arabalar eren cok sevdi kafasini kaldirmadan oynadi durdu bikactanede eve getirdik eve getirdiklerimizlede oynamak istedi zor uyudu sormayin.
Esimde normalde 4te cikiyo bugun ama isi biraz uzuycakmis kizdim bende disari cikicaktik eren uyanana kadar gel dedim sipada sabah gec kalkinca gec uyudu zaten d.gununu kutlayamadik cocugumun gidip oyuncaklara falan bindirelim eglensin donustede pasta aliriz evde mum ufleriz ins. off kafam cok bozuk anneme hala dusundukce sinir oluyorum ya neyse bakalim.

Ya kizlar anneme sinirim gecmiyo daha dogrusu cok kirildim cok uzuldum bukadarda bencil olunmaz ama kendi oglu askere gidicek diye mesela komsular gdi gitti koyde kalaba ama gelenlere bi hurmetki sormayin evi doldu falan ikramlarda falan ben yaptim annem hep uyariyodu kimseyi ihmal etmiyim falan diye simdi benim oglumun d.gunu icin insan istemiyo bu nedir ama yaa surda 2saatlik mesafede oturuyorum otobus direk evime kadar getiriyo ama kimse gelmiyo ben gidip ayaklarinda d.gunu kutlucam ona bile laf yapti ya ama simdi oglunun yemin torenine gitmek icin kucuk bi minibus tutmak istiyo sirf komsulardan yakinlardan oraya goturmek icin bu ne alaka simdi siz soyleyin bide ereni cok seviyo sozde ama icraat yok.hani baska bisey olsa yemin toreninede gitmiycem ama kardesim iyidir onun ne sucu var sirf onun icin gidicem zaten manisadan donuncede direk eve gelicem koyde kalmiycam cok kirginim yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…