- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.621
Huhuhu kacak geldi kizlar nasilsiniz
bu ara sizlwri ihmal ettim farkindayim insalla telafiedicem
sibelcim oncelikle gozunqydin cnm rabbim saglicaklq kucaginqda almayi nasio etsin insalla gebelee cogalmakta insqlla tez zamandq yagmurcandan ce dilekten de hayirli habeeleeini alirzi
wavs canim benim ne desem haklisin kusurq bakma tatlim benim ne olur inan kacirmisim affet beni
Sari kuzumun gecmis dogimgunu kutlu olsun rabbim hep mutlu gunlee gistersin insalla
baska atlqdigim arkadaslarim varsa affola
yasemincim canim hakkinizda hayirlisi olsun insalla umutvyoksq yeni usten tabj zaman kaybi olmanasi daha iyi
Benicim canim sen nasil oldun
fundacim sanda gecmus olsun rabbim beterinden korusun
kateinur canim pasta tam bir harika olmus bence
Fatmacim dogumgunu kobusunda kararsiz kalmissin arada annelwrin boyle patlamalari oluyor colul cocuk buyudugunden bu tarz seylwr telaseli geliyor cekiedek aile kuttlayin mitlu olcagi seyler yapin yetwe bence
Kizlar bu arada bize gelinxce iki haftalik teorik kurs sona erdi
kurs ortami cok guzeldu
din denme sinavi olduk hic kitap acmamama ragmen 88 aldim benim icin iyi bir sonuc 70 almak yeterli zaten sinavdada ayni boyke gecwe insalla
ömer asaf sakaryalı annelerden kızlar arkadaşın kolundaki iki platin çıkmış tekrar ameliyat geçirmesi gerekiyormuş
ömer iyi şükür
erkek ismi erdem iyidir iyibenimde isim tercihlerim erdem ömer kerem onur du kız olarakda ece ve begüm dü
songüle iletirim wavs :)
bu akşam aşure yapıcam Allah nasip ederse buyrun gelin dicemde neye benzer hiç bilmiyorum
Insallla canim benim yaYoklugun cok hissedildi canim ya oyuzden boyle dedim giremedgni biliyorum ama kursun bitmis artik daha sik girersin
Resimde koydum bak canim
Sagolasin arkadasim inan mutlu oldum bubskeilde demeneYoklugun cok hissedildi canim ya oyuzden boyle dedim giremedgni biliyorum ama kursun bitmis artik daha sik girersin
Resimde koydum bak canim
Insallla canim benim ya
Sagolasin arkadasim inan mutlu oldum bubskeilde demene
Direksiyon dersine kadarsimdilik bitri
ay diyince baktim cok tatlisinix alp ne kadar buyimus
sende masalla canim fostik gibisin
Iyı geceler gece kusları:)
Wavs bende sımdı baktım masallah sıze
Cok tatlısın ayrıca:)
Cnm annen gelmıstı sanırım kac gundur aklımdan cıkıyo gozun aydın hersey yolundadır ıns kalıcaklarmı daha yegenınde geldı mı?
Evet cnm bende oyle dıyodum bı zamanlar tek cocuk hıc bıseymıs dıyeIyi geceler canim
Sagol canim
Olsun sende yogunsun pazartesi donecekler heralde
Yegenmde burda
Bi cocuk hic cocuk derler ya gercekten oyleymis bazen oynuyolar bazende kavga ediyolar cekilmiyo yani anneme dedim bundan sonra getrme kesinlikle hicbrini
Sen napiyosun annenler sizde dimi
Evet cnm bende oyle dıyodum bı zamanlar tek cocuk hıc bıseymıs dıye
Yalnız hamıslerımız duymasın daha sıradakıler var vazgecmesınler:))
Annemler bende cnm yogun gecıyo hergun ya bıyerdeyız ya mısafır var
Dun bugun mısafır agırladım hafta sonu bız gıdıyoruz gezmelere
Evet cnm ya masallah dıyeyım benımkılere artık cok guzel oyun kuruyolar oynuyolar ıkısı:)Kendi cocugun olsa biduzenin olur nebileyim bisey olur hic laf soz dinlemiyo alp zaten dinlemiyo bazen cildryorum
Aynen bizde oyleyiz yogun gwciyo gunler nasil aksam oluyo anlamyorum
Evet cnm ya masallah dıyeyım benımkılere artık cok guzel oyun kuruyolar oynuyolar ıkısı:)
Bizımkıler geldı ben cıktım cnm
Sanada kolay gelsın ıyı geceler..
13 aralıkta canımAfferin benim akilli arkadasima sinav nezamn
ınsalla canım benım sınav degılde dıreksıyon sınavı asıl morkutan ne etcez bakalımSongul herseyın yolunda olması cok guzel cnm sınavıda cabuk gecersın bu gıdısle masallah, buralarada ugra ama ara sıra:)
canım evın ıcındekı ıle başka oluyor huylarını bılıyorar dışarıdan gelenle ıllakı olurIyi geceler canim
Sagol canim
Olsun sende yogunsun pazartesi donecekler heralde
Yegenmde burda
Bi cocuk hic cocuk derler ya gercekten oyleymis bazen oynuyolar bazende kavga ediyolar cekilmiyo yani anneme dedim bundan sonra getrme kesinlikle hicbrini
Sen napiyosun annenler sizde dimi
canım sen al ehlıyetıde cepte bulunsunSagol canim ay utandim simdi
Bende dusunuyorum ehliyet almayi ilk once araba alalim ondan sonra nasip bakalim
Direksiyon sinavi nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?