- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.641
canım evın ıcındekı ıle başka oluyor huylarını bılıyorar dışarıdan gelenle ıllakı olur
kardeş candır can gercı bızım kız ablalıktan cıktı kucuk annelık yolunda hhe ghe valla arasın dılınden güzel anlıyor ıdare edıyır ıkısı bır güzel oynasıyılar masalla dıyeyım
canım sen al ehlıyetıde cepte bulunsun
"13 aralıkta snav ama dıreksıyon sınavı ne zan bılemedım
Yok canim konusmadim ben ararsam oyle konusuyoruz zaten neyse bakalim biara arayip soylicem kutlamaktan vazgectigimi sevinir artik hicte arayasim yok ama bakalim.Fatma canim uzme bukadr kendni hepimz yasiyoruz buna benzer seyler annenle ondan sonra hic konusmadnmi
Aa cok gecmis olsun canim simdi iyidir ins.berracik niye bukadar atesleniyo bu kiz yaa iyilesmeden tekrar hasta oluyo bana bile fazla geliyo sen nasil dayaniyosun kimbilir bulun baska sehirden iyi bi dr.goturun canim tahlillerde temiz cikiyo ne ozaman sorun ogrenin bence.Iyi geceler kızlar
Berra cuma geceden beri atesli. 3 4 saatte bir ates düşürücü veriyorum. Sürekli yükseliyor atesi. Su an 38.5 yine verdim şurup. Yükselir diye cok korkuyorum. Ama uykuya da daha fazla dayanamiycam sanirim gözlerim kapanıyor. Sabah esim Kayseri ye sinava gidecek yalniz kalcam bi de inşallah cok yukselmeden acil bisey olmadan atlatiriz. Dua edin bize kızlar.
Canim gecmis dogumgununun kutlus olsun rabbim nice mutlu yillar nasio etsin insallaYa okadar heveslendim sus aldim balon aldim 2seklinde mum aldim bastan annemde hevesliydi dedim pepeli pasta yaptircam falan konustuk hep simdi butun tadim kacti bilseydim ben kendi evinde ailecek kutlardik okadar sorun etmezdim yani ama simdi onu yapmaya bile heves kalmadi dusundukce aglayasim geliyo ama bundan sonrada kolay kolay koye gidicemi sanmiyorum buyuk konusmuyorum tabi ama onemli bisey olmadikca gitmeyi dusunmuyorum.k.bakmayin biraz duygusal bi durumdayim bende cok konustum.
Canik benik cok cok gecmis olsin berranin bu durumunda yapilcak tek sey bagisikligi huclendirmek bunun adina birseyler yapiyormusun cnmIyi geceler kızlar
Berra cuma geceden beri atesli. 3 4 saatte bir ates düşürücü veriyorum. Sürekli yükseliyor atesi. Su an 38.5 yine verdim şurup. Yükselir diye cok korkuyorum. Ama uykuya da daha fazla dayanamiycam sanirim gözlerim kapanıyor. Sabah esim Kayseri ye sinava gidecek yalniz kalcam bi de inşallah cok yukselmeden acil bisey olmadan atlatiriz. Dua edin bize kızlar.
Ah canik kolaymi ya nobet tutuyorsun dolven fitil donusumlu olarak kullanirsij en azindan kontrol altinda olurIyi geceler kızlar
Evet canim özellikle gece cok korkuyorum uyuyakalirim diye. Saat bile kuruyorum bazen. Dolven calpol veriyordum dönüşümlu. Onlar bitti. Pedifen tylol vermeye başladım. Yarina kadar idare edecez bakalim. Ama bugun daha iyi gibiydi. 38 i gecmedi atesi yine de arada verdim surupAh canik kolaymi ya nobet tutuyorsun dolven fitil donusumlu olarak kullanirsij en azindan kontrol altinda olur
Tylol grip surubumuydu canm pedifen ates dusurycy dimiEvet canim özellikle gece cok korkuyorum uyuyakalirim diye. Saat bile kuruyorum bazen. Dolven calpol veriyordum dönüşümlu. Onlar bitti. Pedifen tylol vermeye başladım. Yarina kadar idare edecez bakalim. Ama bugun daha iyi gibiydi. 38 i gecmedi atesi yine de arada verdim surup
Rvet cnm arkadadim ole yapiyormus her ay oluyordu simsi 3 ay olnus bird keciboynuzu ozu veriyornusSagol songülüm. Ya ben de berraya hergün bal zencefil vermek istedim ama tadini sevmedi mi yemiyor işte. Balik yagi kullaniyorduk 1 aydir. Corek otu yagi da mi bağışıklığı guclendiriyormus canim.
Ikisi de ates düşürücü canim ama etkin maddeleri farkli ya dr lar dönüşümlu verilmesini tavsiye ediyorlar. Dolven ve calpol gibi.Tylol grip surubumuydu canm pedifen ates dusurycy dimi
Ay onsalla boyke kalir keyfu nasil peki
Yaa 3 ay cok süper ya maşallah. Bi deneyelim o zaman canim sade mi veriyor yağı tadi kötü mu acaba. Keci boynuzunu ara ara veriyoruz. Ozon tedavisini hic duymamistim nasil oluyor kiRvet cnm arkadadim ole yapiyormus her ay oluyordu simsi 3 ay olnus bird keciboynuzu ozu veriyornus
Hatta o istanbulda ozon tedavisude yaptirdi bagisuklik kuvevetlenmesi icin
Canim hersabah bir tatli kasigi veriyormus oda iciyornus ama yemeginede katilabikir benceYaa 3 ay cok süper ya maşallah. Bi deneyelim o zaman canim sade mi veriyor yağı tadi kötü mu acaba. Keci boynuzunu ara ara veriyoruz. Ozon tedavisini hic duymamistim nasil oluyor ki
Iyiyiz canim sukur rabbimeSen nasilsin songülüm pasa nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?