2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ya okadar heveslendim sus aldim balon aldim 2seklinde mum aldim bastan annemde hevesliydi dedim pepeli pasta yaptircam falan konustuk hep simdi butun tadim kacti bilseydim ben kendi evinde ailecek kutlardik okadar sorun etmezdim yani ama simdi onu yapmaya bile heves kalmadi dusundukce aglayasim geliyo ama bundan sonrada kolay kolay koye gidicemi sanmiyorum buyuk konusmuyorum tabi ama onemli bisey olmadikca gitmeyi dusunmuyorum.k.bakmayin biraz duygusal bi durumdayim bende cok konustum.

Masallah yarene ya bakiyo yani kardesine hep boyle iyi anlasrlar insallah

Iyi geceler kızlar

Berra cuma geceden beri atesli. 3 4 saatte bir ates düşürücü veriyorum. Sürekli yükseliyor atesi. Su an 38.5 yine verdim şurup. Yükselir diye cok korkuyorum. Ama uykuya da daha fazla dayanamiycam sanirim gözlerim kapanıyor. Sabah esim Kayseri ye sinava gidecek yalniz kalcam bi de inşallah cok yukselmeden acil bisey olmadan atlatiriz. Dua edin bize kızlar.

Fatma canim uzme bukadr kendni hepimz yasiyoruz buna benzer seyler annenle ondan sonra hic konusmadnmi
Yok canim konusmadim ben ararsam oyle konusuyoruz zaten neyse bakalim biara arayip soylicem kutlamaktan vazgectigimi sevinir artik hicte arayasim yok ama bakalim.

Aa cok gecmis olsun canim simdi iyidir ins.berracik niye bukadar atesleniyo bu kiz yaa iyilesmeden tekrar hasta oluyo bana bile fazla geliyo sen nasil dayaniyosun kimbilir bulun baska sehirden iyi bi dr.goturun canim tahlillerde temiz cikiyo ne ozaman sorun ogrenin bence.

İyi pazarlar kizlar dun gittik avmye ereni once oyuncaklara bindirdik joker magazasinda baya eglendi hatta onlar babasiyla takilirken ben gittim lcwden erene pepeli esofman ve pepeli ust aldim hediye olarak bitanede normal esofman aldim lazimdi eger guzel bi oyuncak bulabilseydim erenin hosuna giden alicaktim ama pek begenemedim belki sonra alirim zaten pepeleri sirf seviyo diye aldim 3parca sey 50lira tuttu ama olsun dun oglumun gunuydu oyuncaklardan cikinca carrafoura dogru gidiyoduk eren basladi kosmaya top havuzu falan olan oyun parki varya bikere girmistik daha once unutmamis direk oraya kostu beraber girdik icine kendini toplara atiyo yatiyo oynadi orda gorevli kizda ereni cok sevdi hadi ablayi op dedim kibarca optu yanagini kiz bayildi zaten ordanda ciktik pasta falan aldik eve gelince 2seklinde mumu koyduk erene ufletmeye calistim ama tam yapamadi beraber ufledik yedik ictik bitti iste.
3tede okul var bugun o saatteymis okul bakalim bugun arapca sinav sonucunu ogrenicem kac aldim acaba.

Fatma sagol canım inan napcaz bilmiyorum. Baska sehirde bi dr a goturmekle bi kere de anlamsz ki surekli takip etmesi gerekir. Afyonda iyi diye bildigimiz bi dr a goturmustuk antibiyotikleri yigdi bogszi cok kötü diye. Alıştım artık sanırım bir ay dolunca bekliyorum hastalığı.

Gecen ilahiyatla ilgili sormustun canim unutmuşum cvp vermeyi. Calisirsan eger zor değil. Bi de sen imam hatip mezunusun cok daha kolay gelir. Ben en cok arapcada zorlanıyorum ki senin alt yapin var zorlanacagini sanmam. Tabi calismak sart ya calismadan olmuyor. Berra sagolsun elimde kitap kalem görsün hemen almak istiyor. Cok calistirmiyor bana. Yine son iki haftaya biraktim stresliyim biraz yetistiremiycem diye.

Canim gecmis dogumgununun kutlus olsun rabbim nice mutlu yillar nasio etsin insalla
Aslinda sizin mahallede pek cok cocuk vadya onlarla yapabokirsin minik adamda cok mutou oour hem

Canik benik cok cok gecmis olsin berranin bu durumunda yapilcak tek sey bagisikligi huclendirmek bunun adina birseyler yapiyormusun cnm
Meeela arjadasim hee sabah corek otu yagi kullaniyormis isiznle ayni durumdalar

Ah canik kolaymi ya nobet tutuyorsun dolven fitil donusumlu olarak kullanirsij en azindan kontrol altinda olur

Sagol songülüm. Ya ben de berraya hergün bal zencefil vermek istedim ama tadini sevmedi mi yemiyor işte. Balik yagi kullaniyorduk 1 aydir. Corek otu yagi da mi bağışıklığı guclendiriyormus canim.

Ah canik kolaymi ya nobet tutuyorsun dolven fitil donusumlu olarak kullanirsij en azindan kontrol altinda olur
Evet canim özellikle gece cok korkuyorum uyuyakalirim diye. Saat bile kuruyorum bazen. Dolven calpol veriyordum dönüşümlu. Onlar bitti. Pedifen tylol vermeye başladım. Yarina kadar idare edecez bakalim. Ama bugun daha iyi gibiydi. 38 i gecmedi atesi yine de arada verdim surup

Tylol grip surubumuydu canm pedifen ates dusurycy dimi
Ay onsalla boyke kalir keyfu nasil peki

Sagol songülüm. Ya ben de berraya hergün bal zencefil vermek istedim ama tadini sevmedi mi yemiyor işte. Balik yagi kullaniyorduk 1 aydir. Corek otu yagi da mi bağışıklığı guclendiriyormus canim.
Rvet cnm arkadadim ole yapiyormus her ay oluyordu simsi 3 ay olnus bird keciboynuzu ozu veriyornus
Hatta o istanbulda ozon tedavisude yaptirdi bagisuklik kuvevetlenmesi icin

Tylol grip surubumuydu canm pedifen ates dusurycy dimi
Ay onsalla boyke kalir keyfu nasil peki
Ikisi de ates düşürücü canim ama etkin maddeleri farkli ya dr lar dönüşümlu verilmesini tavsiye ediyorlar. Dolven ve calpol gibi.

Keyfi iyiydi aslinda ama yine gitti su an cok mutsuz

Rvet cnm arkadadim ole yapiyormus her ay oluyordu simsi 3 ay olnus bird keciboynuzu ozu veriyornus
Hatta o istanbulda ozon tedavisude yaptirdi bagisuklik kuvevetlenmesi icin
Yaa 3 ay cok süper ya maşallah. Bi deneyelim o zaman canim sade mi veriyor yağı tadi kötü mu acaba. Keci boynuzunu ara ara veriyoruz. Ozon tedavisini hic duymamistim nasil oluyor ki

Yaa 3 ay cok süper ya maşallah. Bi deneyelim o zaman canim sade mi veriyor yağı tadi kötü mu acaba. Keci boynuzunu ara ara veriyoruz. Ozon tedavisini hic duymamistim nasil oluyor ki
Canim hersabah bir tatli kasigi veriyormus oda iciyornus ama yemeginede katilabikir bence
Ozim tedavi makattan verilen ozon gazi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…