2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aaa hayırdır canim ne oldu iyi gidiyordu sanırım
Of of ne bileyimq canim yine basladi siddet icermeye
Yarene bursey yapmiyor fakat ofke konrolu yok malesef bir ogrenciye siddet gisterirken yakalandi sikayet edikdi
aimdi vuramiyor hepten costu yarenin sabah karni agrikaya basladi bahane gitmwmwk icin yarende bizde artik istemuyoruz

Tüh canim ya cok üzüldüm. Pöff derler ya hep büyüdükçe dertleri de büyüyor diye cok dogru di mi? E napcaksiniz peki

Ole canim ya
Adam cok yasli kafa goturmuyor 36 37 yil olmus gin doldueuyor iste
sinif degistirmeyi denivez olmassa okul degisimi 2.5 yil daha bu ortamda olmammali
Evet haklısın canim. Adam da niye hala ugrasiyor ki emekli ol dinlen di mi. Inşallah kisa zamanda bi çözüm bulursunuz canim yavrum daha fazla etkilenmeden

Canim hayat sartlaei iste maas yari yatuya dusuyor hevesi kalmamis birdeyde
Yani o acidan bakinca öyle benim babamda çalışıyor hala. Emekli olmak hep aklinda ama su borc bu borc derken devam ediyor. Ama cocuklarla ugrasmak gerçekten kolay degil ya. Genclerin bile goturmezken kafası o yasta zor

Yani o acidan bakinca öyle benim babamda çalışıyor hala. Emekli olmak hep aklinda ama su borc bu borc derken devam ediyor. Ama cocuklarla ugrasmak gerçekten kolay degil ya. Genclerin bile goturmezken kafası o yasta zor
Ole canim adam sartlardan dolayi emekli olamiyor coouk cocugu gar okuyan
Onada hak veriyorum ama
cocuklara zulik yaoarak bunu devam ettirmemeli

Canim gecmis dogumgununun kutlus olsun rabbim nice mutlu yillar nasio etsin insalla
Aslinda sizin mahallede pek cok cocuk vadya onlarla yapabokirsin minik adamda cok mutou oour hem
Evet canim eger bi aksilik olmassa seneye oyle yapicam evim okadar cocuk icin kucuk ama olsun yeterki oglum mutlu olsun eglensinler.
Koyde kutlamayi dusundugum icin baska bi plan yapmadim simdide hevesim kacti. hemde erenin d.gunu gecti olsun napalim ins.seneye guzel bi dogum gunu yapicam nasip olursa.

Ikisi de ates düşürücü canim ama etkin maddeleri farkli ya dr lar dönüşümlu verilmesini tavsiye ediyorlar. Dolven ve calpol gibi.

Keyfi iyiydi aslinda ama yine gitti su an cok mutsuz
Kiyamam kuzuma yaa peki atesinin sebebi usutmesimi canim niye surekli atesi cikiyo bunyesi zayifda ondanmi acaba.
Ee peki sen hangi liseyi okudun canim sinavlara girerekmi kazandin ilahiyati.

Bilmiyorum canim usutme mi yoksa dr periyodik ates demisti o mu bilemiyoruz. Evet canim sinava girdim ben

Ay cok zor bi durum canim yazik cocuklara bide kucucuk cocuklar yani lisedekiler gibi degillerki napicak yavrularda siddet gosteriyo Allah kolaylik versin canim.

Bilmiyorum canim usutme mi yoksa dr periyodik ates demisti o mu bilemiyoruz. Evet canim sinava girdim ben
periyodik atesi tam bilmiyorum ama surekli olan biseyse oyledir ozaman canim Allahim sifa versin.
Sinavlara girip kazandiysan ozaman sen din kulturu ogretmenimi olucaksin canim ben sinavsiz gecis icin basvurucam eger fikrim degismesse cunku ders calismaktan cok skldim artik eger okumaya devam edersem ancak kuran kurslarinda hocalik yapabilirim bana yeter zaten ama bilemiyorum devam etsemmi ama okadar zorlukla okumusum 4senedir bosada gitsin istemiyorum bakalim napcam.

Eki Görüntüle 1312173
kizlar cok saskinim. Bunlari berra cizdi biz daire ciziyoruz o gerisini ciziyor.
Masallah canim hepsini o cizdiyse gercekten aferin ona cok guzel cizmis.
Erende bu siralar kagit kaleme merakli ama hic sorma bizimki duvar karalama meraklisi caktirmadan hemen duvarlara gidiyo esimle duvar temizlemeye biktik ama artik sakliyorum tabi kalemleri napcaz bilmiyorum nasil unutucak.

Kizlar bugun 4bucuga dogru okuldan ciktik esimle eren almaya geldiler eve gelirken dedim keske erken olsaydida kulturparka gitseydik sari yapraklar icinde yururduk erende gezmis olurdu dedim esimde istiyosan gidelim simdi dedi eve ugramadan direk gectik erende ogle uykusu yapmadigi icin arabada uyuyakaldi bayada gitmistik neyse donmedik erende uyandi tekrar arabayi birakip inince uzaktan lunaparkin isiklarini gordu cok sevindi yuruyerek gittik gezdik ama havada kis sogugu vardi cok soguktu yaa ordan kulturparkin ust cikisindan cikip biseyler yemege gittik tekrar yuruyerek parka geldik ordan asagi cikisindan cikip arabaya binip eve geldik eren tabi yola cikinca karnida doydu bi taraftan uykusuzluk kut hemen uyudu eve gelince montunu falan cikarirken uyandi ustunu cikarip besigine yatirdim sut verip ciktim saat 7gibiydi uyudu iyice uykusuz kaldi bide gezerken usudu kuzum simdi uyuyo bakalim nezaman uyanicak.

Iyı geceler kızlar
Fatma eren pasanın d gunu kutlu olsun cnm nıce senelere saglıkla mutlulukla ıns..bu sene bıraz olumsuzlukla gecmıs ama sız yınede guzel gecırmıssınız eren eglenmıs bosver gerısını:) annenlede en kısa surede buzlar erır ıns..

Katre cok gecmıs olsun cnm ıns ates dusmustur nıye bu kadar hassas bunyelı bu kuzu kıyamam ya

Songul bu sefer ıstedıgınız olur ıns arkadasım boyle yurumıycek anlasılan..
Hakkında hayırlısı olsun yaren ablamızın..

Eki Görüntüle 1312173
kizlar cok saskinim. Bunlari berra cizdi biz daire ciziyoruz o gerisini ciziyor.
Masallah akıllı bıdıga saclarını falan cızmeye calısmıs:)
Bız daha karalamadayız karalama duvarımız var ama nıda baslayınca kapı buzdolabı önune ne gelırse:) allahtan tebesır kolay sılınıyor..

Bızde ıkı gundur gezmelerdeyız kızlar anane dede tam alıstılar bıde bu ara oynama huyu cıktı nıdanın ama nasıl muzık sesını duymasın hemen muzıge gore dans etmeler ama ılla karsısına bırını cıkaracak gulmekten bı hal oluyo bıze:) evde muzık dınleyıp dans eden bırıde degılız ama arabada falan kapıyo hemen kapı kıcırtısına oynar oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…