- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.661
Aaa hayırdır canim ne oldu iyi gidiyordu sanırımIyiyiz canim sukur rabbime
Bu ara yine yarenin okul sorunlari ile bogusuyoruz canimiz slkklndi
yine yeni bir mucadele haline girdik
Of of ne bileyimq canim yine basladi siddet icermeyeAaa hayırdır canim ne oldu iyi gidiyordu sanırım
Tüh canim ya cok üzüldüm. Pöff derler ya hep büyüdükçe dertleri de büyüyor diye cok dogru di mi? E napcaksiniz pekiOf of ne bileyimq canim yine basladi siddet icermeye
Yarene bursey yapmiyor fakat ofke konrolu yok malesef bir ogrenciye siddet gisterirken yakalandi sikayet edikdi
aimdi vuramiyor hepten costu yarenin sabah karni agrikaya basladi bahane gitmwmwk icin yarende bizde artik istemuyoruz
Ole canim yaTüh canim ya cok üzüldüm. Pöff derler ya hep büyüdükçe dertleri de büyüyor diye cok dogru di mi? E napcaksiniz peki
Evet haklısın canim. Adam da niye hala ugrasiyor ki emekli ol dinlen di mi. Inşallah kisa zamanda bi çözüm bulursunuz canim yavrum daha fazla etkilenmedenOle canim ya
Adam cok yasli kafa goturmuyor 36 37 yil olmus gin doldueuyor iste
sinif degistirmeyi denivez olmassa okul degisimi 2.5 yil daha bu ortamda olmammali
Canim hayat sartlaei iste maas yari yatuya dusuyor hevesi kalmamis birdeydeEvet haklısın canim. Adam da niye hala ugrasiyor ki emekli ol dinlen di mi. Inşallah kisa zamanda bi çözüm bulursunuz canim yavrum daha fazla etkilenmeden
Yani o acidan bakinca öyle benim babamda çalışıyor hala. Emekli olmak hep aklinda ama su borc bu borc derken devam ediyor. Ama cocuklarla ugrasmak gerçekten kolay degil ya. Genclerin bile goturmezken kafası o yasta zorCanim hayat sartlaei iste maas yari yatuya dusuyor hevesi kalmamis birdeyde
Ole canim adam sartlardan dolayi emekli olamiyor coouk cocugu gar okuyanYani o acidan bakinca öyle benim babamda çalışıyor hala. Emekli olmak hep aklinda ama su borc bu borc derken devam ediyor. Ama cocuklarla ugrasmak gerçekten kolay degil ya. Genclerin bile goturmezken kafası o yasta zor
Cok haklısın canim inşallah yarenimizin karsisina cok iyi bi ogr çıkar bundan sonraki okul hayati guzel gecerOle canim adam sartlardan dolayi emekli olamiyor coouk cocugu gar okuyan
Onada hak veriyorum ama
cocuklara zulik yaoarak bunu devam ettirmemeli
Inxalla canimCok haklısın canim inşallah yarenimizin karsisina cok iyi bi ogr çıkar bundan sonraki okul hayati guzel gecer
Evet canim eger bi aksilik olmassa seneye oyle yapicam evim okadar cocuk icin kucuk ama olsun yeterki oglum mutlu olsun eglensinler.Canim gecmis dogumgununun kutlus olsun rabbim nice mutlu yillar nasio etsin insalla
Aslinda sizin mahallede pek cok cocuk vadya onlarla yapabokirsin minik adamda cok mutou oour hem
Kiyamam kuzuma yaa peki atesinin sebebi usutmesimi canim niye surekli atesi cikiyo bunyesi zayifda ondanmi acaba.Ikisi de ates düşürücü canim ama etkin maddeleri farkli ya dr lar dönüşümlu verilmesini tavsiye ediyorlar. Dolven ve calpol gibi.
Keyfi iyiydi aslinda ama yine gitti su an cok mutsuz
Kusura bakma canim esim geldi yazamadım. Yok canim babam mühendis ama idarecilik yapiyor yillardir.Inxalla canim
Artik daha tedbirliyiz iki ogreetmen belirlidik kafamizda su donemide atlatalik hayirlisi ile insalla
babanda igretmenmi bu aradad
Bilmiyorum canim usutme mi yoksa dr periyodik ates demisti o mu bilemiyoruz. Evet canim sinava girdim benEvet canim eger bi aksilik olmassa seneye oyle yapicam evim okadar cocuk icin kucuk ama olsun yeterki oglum mutlu olsun eglensinler.
Koyde kutlamayi dusundugum icin baska bi plan yapmadim simdide hevesim kacti. hemde erenin d.gunu gecti olsun napalim ins.seneye guzel bi dogum gunu yapicam nasip olursa.
Kiyamam kuzuma yaa peki atesinin sebebi usutmesimi canim niye surekli atesi cikiyo bunyesi zayifda ondanmi acaba.
Ee peki sen hangi liseyi okudun canim sinavlara girerekmi kazandin ilahiyati.
Ay cok zor bi durum canim yazik cocuklara bide kucucuk cocuklar yani lisedekiler gibi degillerki napicak yavrularda siddet gosteriyo Allah kolaylik versin canim.Of of ne bileyimq canim yine basladi siddet icermeye
Yarene bursey yapmiyor fakat ofke konrolu yok malesef bir ogrenciye siddet gisterirken yakalandi sikayet edikdi
aimdi vuramiyor hepten costu yarenin sabah karni agrikaya basladi bahane gitmwmwk icin yarende bizde artik istemuyoruz
periyodik atesi tam bilmiyorum ama surekli olan biseyse oyledir ozaman canim Allahim sifa versin.Bilmiyorum canim usutme mi yoksa dr periyodik ates demisti o mu bilemiyoruz. Evet canim sinava girdim ben
Masallah canim hepsini o cizdiyse gercekten aferin ona cok guzel cizmis.Eki Görüntüle 1312173
kizlar cok saskinim. Bunlari berra cizdi biz daire ciziyoruz o gerisini ciziyor.
Masallah akıllı bıdıga saclarını falan cızmeye calısmıs:)Eki Görüntüle 1312173
kizlar cok saskinim. Bunlari berra cizdi biz daire ciziyoruz o gerisini ciziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?