2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyi geceler kızlar.
Fatma eren in doğumgünü kutlu olsun tekrar

Nur canım çok geçmiş olsun berra ma. Bu arada çizdiği şeyler çok güzel maşallah.

Songul cnm öğretmen olayına çok üzüldüm inşallah bir an önce değişir.

Kızlar Defne de ben de hastayız. kuzum haftasonu hep ateslendi. Dün akşam kv.ye gitti k . ben ateşli dedim o yok dedi eve gelince ölçüm 39 derece. Sabaha kadar uyumadik. azi dişi çıkıyor ondan diye düşündüm ama dusmeyince bugün dr a gittik. Boğaz enfeksiyon u var ağzında atesten Aft oldu. Yavrum yaralardan yemek yiyemiyor.

Cok gecmis olsun canim ikinizede
Agiz ici yaralari cok fena oluyo ya alp tede bi iki defa cikmsti mahvetti yavrumu insallah defnemde hemen iyilesir
Krese gidiyo ya heralde oyuzden sik hastalanr oldu yavrum
Bide burdaki dr dis yuksek ates yapmaz demsti

Nur cok gecmis olsun berraya insallah bogaz enfeksyonu degldir
masallah berrama resim kabiliyeti var demekki kuzumun

Fatma neguzel gezmismz kultur parka yillar once bende gitmstm onbir yil olmstur heralde guzel yerdi lunapark var icinde dimi

Songul canim yine can skci seyler olmus uzuldum yarene
Off emekli olaunlar iste sabirlari kalmams artik ama hayat sartlari
Insallah enkisa zamnda halledersnz canim bukonuyu
Peki diger velilerlede gorustnmu hic

Beni aileolunca zaman su gibi akip gidyo dimi buhafta nasilgecti anlamdm
Annemler oglene gidecekler biz yine basbasa kalicaz

herkese günaydın nasılsınız bakalım. nasıl geçti haftasonu. geçmiş olmuş sevindim:) fatmacım erenin d günü kutlu olsun rabbim güzel yazılar yazsın inş. tim kuzularımıza. anneni takma cnm bazen büyükleri idare etmek gerek. üzülme anne kız arasında olur arada. songülüm inş gönlünüzce bir çğretmene geçer yarenim . allahım o öğretmeni de ıslah etsin inş. berra ma kocaman bir alkış biz ööyle boş boş karalıoz:) buarada geçmiş olsun cnm berreya inş. son olur fundacım size de geçmiş olsun cnm diştendir inş. gülden nerdesin kuzum yazmamışsın. sibel nasıl gidio hamilelilk

Sağol cnm. Yavrum mahvoldu. Ateşi disten değilmiş cnm boğaz enfeksiyon u nedeniyle olmuş. Krese başladığı için hastalaniyor

Gunaydonnnn..bugun açılış benden olsun
Günaydın tatlım

Günaydın canım malesef boğaz enfeksiyon u nedeniyle hasta.

Herkese günaydın kızlar. ben çok kötüyüm. Defne sabaha kadar uyumadi . Bu 3. Gece sabaha kadar uyumadigim. başım catliyor. Bugün nasıl akşam olur bilmiyorum

yasmin canım erdem daha iyi şükür ama baba ve ben kötüyüz boğazım çok kötü
fundacım geçmişolsun canım

Herkese günaydın kızlar. ben çok kötüyüm. Defne sabaha kadar uyumadi . Bu 3. Gece sabaha kadar uyumadigim. başım catliyor. Bugün nasıl akşam olur bilmiyorum
çok geçmiş olsun cnm yaa. uykusuzluk çok zor. bu gece bende uyuyamadım hiç ve gözlerim batıo resmen

yasmin canım erdem daha iyi şükür ama baba ve ben kötüyüz boğazım çok kötü
fundacım geçmişolsun canım
sağol cnm
ne yaptın aşureyi,güzel oldu değil mi?

çok geçmiş olsun cnm yaa. uykusuzluk çok zor. bu gece bende uyuyamadım hiç ve gözlerim batıo resmen
sağol cnm ya
bu benim uykusuz 3. gecem başım çatlıyor

biraz önce kv yi aradım defne nasıl diye
sabah yaptığı mamayı yiyememiş
kreşte de süt içmiş,simitten azcık yemeye çalışmış yavrum

biraz önce kv yi aradım defne nasıl diye
sabah yaptığı mamayı yiyememiş
kreşte de süt içmiş,simitten azcık yemeye çalışmış yavrum
ağzı acıodur yazık kuzuma. benim de şuan ağzımda aft var çok ii anlıyorummm... kıyamam yaa...cnm kreşe göndermese miydin acaba yaa hasta hasta...

Funda gecmus olsun cnm.uykusuzluk zor ya allah kolaylik versin.

Ben bi garibim yasemin ya hic hamile gibi hissetmiyorm hatta unutuyorm cogu zaman normal mi sence"(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…