2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kizlar defneme Berra ma geçmiş olsun ve guzel annelerine
guldeni bende merak ettim ins geç kalmıştır sadece
Berrama masallah ne güzel çizmiş öyle
hamile bayanlar siz nasilsiniz

funda canım kıyamam kuzuyaa
hakkatten nerde bu gülden
bu arada aşurem süper oldu valla çok şaşırdım :)

Daha gitmedim cnm.bu hafta gidecm sanirim yada haftaya..benm meryemde de 7.haftadan sonra başlamıştı bulantı.simdi nefes slmk da zorlanyo gibiyim nefesm yetmiyo da heyecan anlaminda bi garibim.

günaydın cnm gülden izinliymiş nili dr ye gçtürmi şimdi haber verdi. öksürüyordu ya hırıltı var gibi dio. rabbim şifa versin inş. cnm. sen nasılsın elifim napıo kar var mı orda

ağzı acıodur yazık kuzuma. benim de şuan ağzımda aft var çok ii anlıyorummm... kıyamam yaa...cnm kreşe göndermese miydin acaba yaa hasta hasta...
cnm kreşe bilerek gönderdim
evde sürekli acıyor diye ağlıyor,birde kv şurup içiremiyor defneye
ama kreşte oyuna dalıp acısını unutur(ki gerçekten de öyle olmuş),bir de kreşte şurubunuhemşire içirmiş.

fundaa hasta oldun mu:)
cnm hasta derken ?eğer regl den bahsediyorsan daha 2 haftam var

Funda gecmus olsun cnm.uykusuzluk zor ya allah kolaylik versin.

Ben bi garibim yasemin ya hic hamile gibi hissetmiyorm hatta unutuyorm cogu zaman normal mi sence"(
sağol cnm benim

sağol cnm benim elif nasıl

funda canım kıyamam kuzuyaa
hakkatten nerde bu gülden
bu arada aşurem süper oldu valla çok şaşırdım :)
afiyet olsun cnm,ellerine sağlık
ben dedim sana değil mi sen yaparsın da güzel olmaz mı?

Daha gitmedim cnm.bu hafta gidecm sanirim yada haftaya..benm meryemde de 7.haftadan sonra başlamıştı bulantı.simdi nefes slmk da zorlanyo gibiyim nefesm yetmiyo da heyecan anlaminda bi garibim.
anladım cnm ben öğrendiğimde 6+1 din ve bir kaç ssat sonra gittim dr ye:) keseyi görüp kalp atışı filan duyunca daha çok inanıo insan sanırım. bende de nefesim bazen çok zorluo ve wc ye çok sık gidiyorum ve şu ara sudan nefret ediyroum

cnm sen demiştin sanki gecikti ama mevsimsel sanırım bi de yol gidip geliyorum ondan etkilendi sanırım diye. yanlış mı hatırlıyorum acaba.kafam karışık karıştırmış olabilirm.

cnm sen demiştin sanki gecikti ama mevsimsel sanırım bi de yol gidip geliyorum ondan etkilendi sanırım diye. yanlış mı hatırlıyorum acaba.kafam karışık karıştırmış olabilirm.
yok cnm yorgunluktan halsizlikten bahsettim öyle
yani bunlar hamilelik belirtisi ama hamile olduğumu sanmıyorum mevsimsel ve yol gidip geldiğim için öyle olduğunu düşünüyorum dedim.muhtemelen onu hatırlıyorsun

Herkeze gubaydin kizlar.
fundacim betulcum cok gecmus olsun
sibelcim nasil gidiyor gebelik belirtileri bas gozterneye baslamis
Yasemincim sizin is olayins gelisme varmi.
benicim gozumde canlandir fistik ne guldum cok severim oynyan cocuklari benimjilwrde abla kardes dkkturuyor
katreinur cnm masalla berranin yetenegu var sanirum bu konuda

bize gelince wsim aksam meb muduru ile konustu sali gunu icin isini goruxem demis bakalim beklemedeyiz

bu beklemek çok sıkıntı di mi. aylarca bekleyen biri olarak inş. işiniz rast gider cnm. bizim iş iyice çorba oldu ne yapacağımızı şaşırdık. bize söylenen eşimin geçmek istediği bakanlığın bakanının onay verip maliyeden 15 kişi için kadro istendiği gereiye kalanlar için red yazıldığı ve bizim o 15 kişinin içinde olduğumuz beklememiz gerektiği söylenmişti cnm. velhasılı 1 ,5 aya yakındır da maliyeden kadro bekliyoruz. resmi gazete de yaıyınlanırmış takip ediyoruz.sonra araya başka birileri girdi ve boşa beklememiz gerektiği ve aracı kişilerin kırılmasının istenmediği için maliyeden kadro istendi gibi bişey uydurulduğu söylendi. ve tabi biz şok olduk. bitti dedik. sonra bizim işle uğraşan kişi preşembe günü böyle böyleymiş diye o bakanlığa gitti ve bizim evrakları gördüğünü red olmadığını söyledi. tabi bizim kafa karıştı. bugün öğrendim ki cuma günü ki remi gazete de gerçekten de eşimin başvurduğu bakanlığın kadroları yayınlanmış. hemde 15 kişi:) tabi biz iyice karıştık. şimdi bu 15 kişi bize bahsedilen 15 kişimi ve öyleyse o 15 kişi de eşim varmı...umut fakirin ekmeği oldu anlıycağınız. ay ne çok yazdım ama durum böyle...

yok cnm yorgunluktan halsizlikten bahsettim öyle
yani bunlar hamilelik belirtisi ama hamile olduğumu sanmıyorum mevsimsel ve yol gidip geldiğim için öyle olduğunu düşünüyorum dedim.muhtemelen onu hatırlıyorsun
ha ha anladım cnm benim kafa herşeyi hamileliğe yorar oldu:)

Aaaabbence o 15 kisi sizsiniz butun oklar onu gosteriyor bu kadar tesaduf olamazki yahu
Gizel hbr uakinda kuzum

Aaaabbence o 15 kisi sizsiniz butun oklar onu gosteriyor bu kadar tesaduf olamazki yahu
Gizel hbr uakinda kuzum
heveslenmek istemiyorum cnm. bilmiyorum yaa allak bullak durumdayım. her kafadan bir ses çıkıo. ve benim hiç bişeye tahammülüm kalmaıd. eski düzenimiz özledim. canım çok sıkkın. hergün yatağımda uyumak istiyorum

Zor tabi canim birde en hassas oldugun dinemde boyle bursey yasadinuz ama az sabir cnm ben inaniyorum az kaldi
Diger tarafin dedigi sacmalik boyke bir yalani kimse atamaz

Zor tabi canim birde en hassas oldugun dinemde boyle bursey yasadinuz ama az sabir cnm ben inaniyorum az kaldi
Diger tarafin dedigi sacmalik boyke bir yalani kimse atamaz
yani yalan atılan kişi meclisin sayılı sygın vekillerinden komisyon başkanlığı yapan birisi. ama siyaset söz konusu olunca bilemiyorum ki ne doğru. anladığımız iişler değil. bize de yapılmaz böyle bişey gibi gelio ama söyleyende işin içinde ki kişiler aman ne bileyim cnm yaa dedim ya çorba oldu. bi sonuçlansaydı hayırlısıyla. bizde orda yada burda düzenimize kavuşsaydık inş.

günaydın cnm,sağol inşallah geçer
hadi inşallah hallolur cnm işiniz

cnm hakkınızda hayırlısı olsun
gerçekten birinin dediği birinin dediğini tutmuyor

ha ha anladım cnm benim kafa herşeyi hamileliğe yorar oldu:)
dervişin fikri neyse zikri de o derler ya
normal cnm aklında tutman bile bişey

inşallah en kısa zamanda düzenine kavuşursun cnm
beklemek çok zor
aylardır sabite geçmek için uğraştığımdan çok iyi bilirim

Ay bilmiyorum songul sbla endiseliyim....dr a gitmedim ne zaman giderm bilmiyorum. Neyse persembe kizimin dogm günü. Ona odaklandim simdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…