2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay bugün buranın hiç tadı yok. kuzular izin vermio evdeki annişlere. çalışanlarda çok yoğun sanırım. güldennn nerdesinnn:)

günaydın cnm gülden izinliymiş nili dr ye gçtürmi şimdi haber verdi. öksürüyordu ya hırıltı var gibi dio. rabbim şifa versin inş. cnm. sen nasılsın elifim napıo kar var mı orda
İyiyiz canim cok sukur burda baya kar var iki gün yağdı bugün biraz eritmeye basDi hava çok soguk
siz napiyor sunuz mide bulantilari devam mi

İyiyiz canim cok sukur burda baya kar var iki gün yağdı bugün biraz eritmeye basDi hava çok soguk
siz napiyor sunuz mide bulantilari devam mi
devam cnm yaa burda adam gibi yemeyişimden de kaynakılı sanırım. ama şunu da farkettim ki her işte gerçekten bir hayır var. şu sıralar annemin yanında olmam işimi çok kolaylaştırdı. hsonları evde yemek yapmak işkence gibi gelio alt üst oluyorum resmen. haftaiçi yapmadığım için sorun olmuo tabi.
burad kar yok cnm ama soğuk çok

Slm guzel anneler
ayy yasemin sizin is olayini okuyunca ayni biz dedim :)
Sbizimde aydin daki belediye baskaniyla gorusen kisi 15ocakda ise baslasin dedigini soyledi e bizde vaskan baslasin dio ama ne isi ve yuzyuze goruselim ev tutalim diye gittik ama baskan yokmus e baskanla gorusen hbr veren.kisi telgonunu vercem size ankaraya gelmis baskan orda gorusun dedi esim surekli aradi ama ulasamdi gorusemedi e simdi 8saat yol haftasonu baskan belediyede degil esimde tekre izin alip yol gitnek istemedi kaldi oyle bizde anlamadik kadro varmi yokmu neye gore gel basla dedi bi gorusemdik haliyke kafa allak bullak oldu
koye gitmektende vazgecirdim esimi ya burda devam etcekyada aydina kebdisi gidip goruscek ama bilmioruz artik nolcak ama koy olmicak o kesin sukur o konuda rahatladim ya ankara ya aydin hala belirsiziz
aksi gbi evimizde satildi ankarada devam etsekde tasincaz cildircam yani bi belli olsa artik biseyler esyalari toplamistim kullanmadiklarimizi ev darmadagin haftay a esimin dayisigik gelcekmis ben napcami dusunuom cogu seyi topladim ev daginik karisik ayyy allh kinseyi kararsia birakmasin

Esim gecen haftadan beri hastaydi dun masalda burnu akio olarak uayndi hemn sogan suyu keciboynuzu derken bugun hicbiseyi yok masallh
songul binkere tesekkurler sana iki mucizeyide senden ogrendim :)

cnm belirsizlik gerçekten çok kötü. insana kendisini çok çaresiz hissettiriyor. eşin nöbetini ayarlayıp kendi gidip gelemez mı cnm. en azından sonuçlanmış olur süreciniz.

cnm belirsizlik gerçekten çok kötü. insana kendisini çok çaresiz hissettiriyor. eşin nöbetini ayarlayıp kendi gidip gelemez mı cnm. en azından sonuçlanmış olur süreciniz.
aynen cnim cok kotu kararsizlik esim kendi gidicek ama ayarlayamio cunku 8saat git 8saat gel zaten yolda geccek gunu nasil ayarliycani bilemedi bide cani sIkildi bu isi ayarlayan arkadasi baskanla gorusup bize hbr veren kisi
ama baskan ankaradyken esim aradginda arkadsini arkadsi acmadi ve sonra donusde yapmadi.esim icime kurt dustu sanki bu iste bisey var niye acmadi telfonlarimi baskanin nosunu vercekti onun icin aradigimi biliodu vermedigi icin gorusemedim dedi benim telfndan aradi arkadqini acti esiminde morali bozuldu benimkini acmiodu donus yapmiodu simdi baska noyu acti yalanmi spyluyor napio vu diye killandi acikcasi buyuzden de gitmek istemedi oyuzden karrsiz yani

kafa karıştırıcı olmuş cnm gerçekten. acaba eşinin arkadaşına söz erenler mi sözğnden döndü ki o da söyleyemedi. ne bileyim kasıtlı yapmaz herhalde samimi arkadaş

Bilmiyorum yasemin biraz büyüsün kalp atisini duyalim diyorm herhalde. Is yerine soylemedm hala soylmk istemiyorum da baklm hayrlisi

Iyi akşamlar kızlar. Ben bugün baya rahatsızlandım dr a gittim. Faranjit ve düşük tansiyon var. 9 a 5 lerde tansiyon. Dr ilaç verdi. Kv durmadan beni aradı defne ağlıyor erken gel diye. Hiç bişey yememis. ben de 2 gün izin aldım. Kuzuma bakmak için. Çok hoş karsilamadilar ama verdiler sagolsunlar. Şimdi işten çıktım gidiyorum. 2 saat yolum var

herkese günaydınlar olsun sayfa bıraktığım gibi duruyor nerdeyse. fundacım çok geçmiş olsun cnm. benim de tansiyonum hep 10 a 6 filan çıkar hamileliktede genelde 9 a 5. senin ki normaldede düşük mü ki yoksa. defnemle b,rbirinize iki günde şifa olursunuz inş. cnm.

Günaydın tatlım. benim de düşük normalde. Biz çok şükür gece biraz daha iyiydik. Dün akşam ben gidinceye kadar defne hiç bir şey yememis. Pilav yemek istedi ama ağzından dolayı yiyemedi. süt içti. 2 saat önce İçmesi gereken surubu kv icirememis hemen onu icirdim. Ateşli idi hemen üstünü soydum

pufff çok geçmiş olsun cnm yaa hemencik geçsin kuzumun hastalığı ağzı iyileşsin. ağız yarası çok kötü ondan dolayı yiyemio çocuk e yemeden de nasıl toparlıycak vücut. çabucak iyileşir inş.

fundacım sanada defneciğede gheçmiş olsun kuzum
ayşegül rabbim hayırlı kararlar almanızı nasip etsin inş masalcığada geçmiş olsun
gülden bugündemi izinli
yasmin canım sen nasılsın zeynepcik nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…