2012 kasım bebekleri büyüyor..

bide hamiş kızlar sizin 4 buçukta çıkma izniniz yokmu yani 1.5 saat önce çıkma izniniz ben hamile kalırsam şirkete rapor ediyorum ve hemen 1.5 saat erken çıkabiliyorum
sizde yokmu

günaydın cnm biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın. atlatabildiniz mi hastalığı. sen günde kaç saat çalışıyorsun cnm.

herkese günaydın kızlar nasılsınız ben hep yoğun hep yoğun bilmiyorum sonum ne olacak rana da artık sabah ezanı uyanmak benimle daha çok zaman geçirmek istiyo kış günleri yetmiyo bize

günaydın kızlar nihayet uzun zaman sonra uzun bi geçmişten geldim :
öncelikle beni merak ettiğiniz sağolun niloş iyi şükür yani daha iyi ama cumartesi başımıza ne geldi birazdaN YAZARIM SİZE.
ŞÜKÜR TAHLİL SONUÇLARIMIZDA SORUNYOK.YASEMİNİM SAĞOL CNM İNŞALLAH SİZİNDE ŞU DURUMUNUZ NETLEŞİR HAYIRLISIYLA

KATREYNURUM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUNVE KOCAMAN Bİ ALKIŞ BERRAMA MAŞALLAH ONA ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN.
SONGÜLÜM KENDİ DERDİMDEN SİZİN OLAYINIZI BİLMİYODUM BEN CNM.
YAPAMIYACAKSA BIRAKACAK U İŞİ SEN SAÇININ TELİNE ZARAR GELMESİN DİYE URAŞIYOSUN ELİN ADAMI GELECEK VURACAK ŞİDET UYGULAYACAK BİRAZ SERT OLDU AMA KUSURA BAKMAYIN KIZLAR KONU ÇOCUKLAR OLUNCA ÇOK ÜZÜLÜYORUM BEN.
KİMSENİN ÇOCUKLARIN PSİKOLOJİLERİNİ BOZMAYA HAKKIYOK.
FATMACIM TEKRAR DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NEGÜZEL EYLENDİRMİŞSİNİZ PAŞAYI ALDIKLARINIDA GÜLE GÜLE GİYİSİN. ANNENE GELİNCE OKADAR TAKILMA BENCE NELER YAŞIYORUZ Bİ BİLSEN AMA YAPACAK BİŞEY YOK CNM ARADA DÜŞÜNCESİZLİKLERİ TUTUYO
MESELA BENDEANNEME BİŞEY SÖYLEYİNCE ÖNCEBİ İTİRAZ EDER OLURMU ÖYLEŞEY FALAN DİYE AMA SONRA HAK VERİR FEBRİ ÇIKIŞLARIVARDIR YANİ.
NURAYIM KRMIIII NEGÜZEL CNM.
FUNDAM SANADA DEFNEMEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NASIL ŞİMDİ KUZU?
BETÜL ZATEN ELİNDEN Bİ UÇANLA Bİ KAÇAN KURTULUR ŞEKERİM SEN OKADAR HAMARAT HATUNSUN AŞUREDENMİ KORKACAKTIN HA AHA TEBRİKLER ARKADAŞIM.
AYŞEGÜL İNŞ SİZİNDE DURUMUNUZ NETLEŞİR CNM MASAL KUZUYADA GEÇMİŞ OLSUN.
ÖZCENANIM UZUN ZAMAN SONRA HOŞGELDİN CNM NELER YAPTINIZ BUGÜN SİZİNDE DOĞUM GÜNÜNÜZ DİMİ İYİKİ DOĞMUIŞ RANACIK..
SİBEL GİT ARTIK DOKTORA CNM AY BEN ÇATLAMIŞTIM ŞİMDİYE KADAR
WAVSUM ANNENLER GİTTİMİ CNM GİTTİYSE ALLAH KAVUŞTURSUN EVET 2 ÇOCUK ZOR GERÇEKTEN.
BENİCİM GEZMEYE DEVAM DİMİ ANNENLERİN TADINI ÇIKAR CNM NEGÜZEL.
AY İNŞ UNUTTUĞUM BAŞKA BİŞEYY YOKTUR KIZLAR..

herkese günaydın kızlar nasılsınız ben hep yoğun hep yoğun bilmiyorum sonum ne olacak rana da artık sabah ezanı uyanmak benimle daha çok zaman geçirmek istiyo kış günleri yetmiyo bize
günaydın cnm benim kuzu da bugün ilk defa 8,45 de kalkmış. ama gece hiç uyumadı desem yeri sürekli ağladı uykusunda. döndü durdu. söylendi beni bırakıolar küstü banaaaa filan diye. anne anneee diye ağlıo gelio öpüo anlamadım ki ne beni uyuttu ne de kendisi doğru düzgün uyudu.

8-6 mesaim tatlım 9 saat yani 1 saat öğle aram var
cnm biz 8-5 çalışıyoruz 8 saat çalışma+ bir saat dinlenme. benim bildiğime göre, hamile işçilere 7,5 saat üstü çalıştırma yaptırmama hakkına sahip işveren. ancak haftalık 45 saatlik çalıştırmayı tamamlamak isteyip ctesi günü de mesai yaptırabilio. tamamen işverene kalmış bir durum yani. bizde uygulanmıyor zaten cnm .

hoşgeldin cnm yokluğun çok belli oluo nilime çok çok geçmiş olsun.

SAĞOL YASEMİNİM SEN NASILSIN KUZULAR NASIL AY ARTIK FASÜLYEDENDE DAHA BÜYÜK OLDU BENİM KUZUM CİNSİYETİ BELLİ OLUNCA HİTAP EDİCEM ONA ARTIK BEKLİĞROUMMM

SAĞOL YASEMİNİM SEN NASILSIN KUZULAR NASIL AY ARTIK FASÜLYEDENDE DAHA BÜYÜK OLDU BENİM KUZUM CİNSİYETİ BELLİ OLUNCA HİTAP EDİCEM ONA ARTIK BEKLİĞROUMMM
ay çok heyecanlı yaaa... ne olcak bilmem. tekken öğrenmek istemiyorum aslında ama muhtemelen öyle olcak. buarada yarın üniversiteye gitcem ikili testi orda yaptırcam. bie orda muayene olayım dedim bakalım

Günaydın kızlar

Özcanan rananin d.günü kutlu olsun canim. Cok özledik seni arada ugra burayada tatlim.

Fundacim çok geçmiş olsun canim bir an once toplanirsiniz inşallah.

Gulden kontrolunuz iyi gecmis sevindin canim. Merak ettim ne oldu cumartesi:)

Kizlar biz dun dr a gittik ama berranin ilginc bi sekilde atesi düştü birden iyi oldu sanki. Dr bakti bogazinda hafif kizariklik var ama ates yapmaz dedi. Enfeksiyon olsa hemen dusmezdi dedi. Dr da cozemedi anlayacağınız:) sanirim distendi. Ama dis atesi 39 40 olmaz dedi dr. Neyse cok şükür bu sekilde atlattık sanırım. Dunden beri iyiyiz. Yalniz 6 ayda 500 gr almis yeterli degil dedi. Bu kilo isini napcaz bilmiyorum kilo 9.500 boy 81. Miniminnacik kizimdan haberler böyle teyzeleri

hoşgeldin katreynurum berramın iyi olmasına sevindim allahtan ateşe dirençli berram nil hemen 37de yıkılıyo korkuyorum bende açıkçası 37 olunca ateş pöffff:

ama ama ya birsürü yazdım silindi bana revamı buuuuuu
cumartesi nili yeni gelen bidr götüreceğimi söylemiştim hem hastanediye hemde tahlillerimiz vardı götürdüm sonrasında dr nili dinledi dediki hemen hastaneye yatması lazım, antibiyotik tedavisi lazım, kortizon yazıyorum, dolveni verme havaleyi tetikler, burun spreyli ultravinyazdı, carpolün büyüklere verileni verecekmişim, hemen filim çekilin dedi dedim ne yapıyosunuz siz.
siz bunları yazın ben evde yapayım dedim filim içinde bekliyelimdedim mesuliyet alıyosunyani dedi evet dedimve resmen ordan kaçtım.
doğru ahmet yılmaza hani özel muainesi olan bi dr gidiyodukya ona gidip durumu anlattım.
oda evet nilin buronşlarının dolduğunu ama ne hastaneye yatıracak bidurum olduğunu nede antibiyotiklik bişey olduğunu söyledi..bize bazı ilaçlar yazdı pazartesi görüşelimdedi dün yine gittik tahlillerimiz temiz çıktı ve dr muaine edince azaldığını ama tamamen geçmediğini söyledi cumartestekrar gidicez bakalım belki aras gibi bizde hava tedavisi görücez şuanda takipteyiz bakalım.. yani
düşünün ben o hastaneye çocuğğu yatırsaydım boşuboşuna alıcaktı okortizonları..

geçmiş olsun cnm benim. sağlıklı olsun da minyon olsun cnm. gerçi biliyorum anne yüreği tam olarak kabul etmio bunu. kilo alsın istiyorsun çocuğun. sen minyon musun cnm ya da eşin belki ondan da kaynaklıdır. rabbim sağlık sıhhat versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…