- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.761
amannn güldenim yaa neye kime inancaz şaşırdık yani. dr ye bile güvenemiyoruz ne iş anlamadım. neyse ki nilim şanslı hem bilinçli anne babası var hem de başka dr ye gidecek imkanı var. olmayanlar ne yapsın.ama ama ya birsürü yazdım silindi bana revamı buuuuuu
cumartesi nili yeni gelen bidr götüreceğimi söylemiştim hem hastanediye hemde tahlillerimiz vardı götürdüm sonrasında dr nili dinledi dediki hemen hastaneye yatması lazım, antibiyotik tedavisi lazım, kortizon yazıyorum, dolveni verme havaleyi tetikler, burun spreyli ultravinyazdı, carpolün büyüklere verileni verecekmişim, hemen filim çekilin dedi dedim ne yapıyosunuz siz.
siz bunları yazın ben evde yapayım dedim filim içinde bekliyelimdedim mesuliyet alıyosunyani dedi evet dedimve resmen ordan kaçtım.
doğru ahmet yılmaza hani özel muainesi olan bi dr gidiyodukya ona gidip durumu anlattım.
oda evet nilin buronşlarının dolduğunu ama ne hastaneye yatıracak bidurum olduğunu nede antibiyotiklik bişey olduğunu söyledi..bize bazı ilaçlar yazdı pazartesi görüşelimdedi dün yine gittik tahlillerimiz temiz çıktı ve dr muaine edince azaldığını ama tamamen geçmediğini söyledi cumartestekrar gidicez bakalım belki aras gibi bizde hava tedavisi görücez şuanda takipteyiz bakalım.. yani
düşünün ben o hastaneye çocuğğu yatırsaydım boşuboşuna alıcaktı okortizonları..
Aaa kacak gelmis nasilsniz bakalimselam kızlar nasılsınız?
yasemin , nutraks hayırlı olsun yeni bebeişleriniz. yalnz tam anlayamadım gülden demi hamile ?
biz iyiyiz çok şükür .doğum günmüzü dedemizin rahatsızlığu sebebi ile yapamadık.tüm bebişerin hayırlı yaşları olsun inşallah.
Canim iyi olmasina sevindim nGünaydın kızlar
Özcanan rananin d.günü kutlu olsun canim. Cok özledik seni arada ugra burayada tatlim.
Fundacim çok geçmiş olsun canim bir an once toplanirsiniz inşallah.
Gulden kontrolunuz iyi gecmis sevindin canim. Merak ettim ne oldu cumartesi:)
Kizlar biz dun dr a gittik ama berranin ilginc bi sekilde atesi düştü birden iyi oldu sanki. Dr bakti bogazinda hafif kizariklik var ama ates yapmaz dedi. Enfeksiyon olsa hemen dusmezdi dedi. Dr da cozemedi anlayacağınız:) sanirim distendi. Ama dis atesi 39 40 olmaz dedi dr. Neyse cok şükür bu sekilde atlattık sanırım. Dunden beri iyiyiz. Yalniz 6 ayda 500 gr almis yeterli degil dedi. Bu kilo isini napcaz bilmiyorumkilo 9.500 boy 81. Miniminnacik kizimdan haberler böyle teyzeleri
Aynen cnm kafamiz karmakarisik suankafa karıştırıcı olmuş cnm gerçekten. acaba eşinin arkadaşına söz erenler mi sözğnden döndü ki o da söyleyemedi. ne bileyim kasıtlı yapmaz herhalde samimi arkadaş
çok sağol cnm geçmiş olsun neyi var dedenizin. inş. büyük bir sıkıntı yoktur. kuzuna da nice huzurlu sağlıklı yaşlar diliyorum inş.selam kızlar nasılsınız?
yasemin , nutraks hayırlı olsun yeni bebeişleriniz. yalnz tam anlayamadım gülden demi hamile ?
biz iyiyiz çok şükür .doğum günmüzü dedemizin rahatsızlığu sebebi ile yapamadık.tüm bebişerin hayırlı yaşları olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?