2012 kasım bebekleri büyüyor..

amannn güldenim yaa neye kime inancaz şaşırdık yani. dr ye bile güvenemiyoruz ne iş anlamadım. neyse ki nilim şanslı hem bilinçli anne babası var hem de başka dr ye gidecek imkanı var. olmayanlar ne yapsın.

selam kızlar nasılsınız?

yasemin , nutraks hayırlı olsun yeni bebeişleriniz. yalnz tam anlayamadım gülden demi hamile ?

biz iyiyiz çok şükür .doğum günmüzü dedemizin rahatsızlığu sebebi ile yapamadık.tüm bebişerin hayırlı yaşları olsun inşallah.

hoşgeldin cnm ha hja ha ha güldürdün ben kız nerden çıktı o hayırrr allahım isteyen herkese versin bebiş..
aynen yaseminim hem imkan vardı hemde ben orda nil yatıra bilirdim allahımya bizi iyi insanlarla karşılaştırsın..

Aaa kacak gelmis nasilsniz bakalim

Reactions: cvr
Canim iyi olmasina sevindim n
Yapisu kuzum senim minigin yemeside sorunlu
ne kadar desekte ana yuregi iste

ohhh ohhhh songül hanımcımda gelmiş hoşgeldin cnm
cnm eşinden haber alınca hemen bilgi ver bize inş yarenim için hayırlısı oluur..

Gulden cok gecmis olsun allh beterinden korusun sansliymis nil gereksiz tedavi uygulanmadi

katre cnm gecmis olsun atlatmissiniz sukur sen esin yada ikinizin ailele tarafi nasil ben 150boyundayim dusunun kucucugum 45kg yum zayifuim yuz hatlarim falanda kucuk cocuk gbitim anliycan masalda minyon ben normal karsiliyirum oyuzden acaba sizdede oyle varmi

kafa karıştırıcı olmuş cnm gerçekten. acaba eşinin arkadaşına söz erenler mi sözğnden döndü ki o da söyleyemedi. ne bileyim kasıtlı yapmaz herhalde samimi arkadaş
Aynen cnm kafamiz karmakarisik suan
dun tekrar gorustuler arkadsiyla yarin izinli gunuymus baskanin yanina gidicem gorusucem telfonla sizi konusrurcam anlasirsaniz sen gelir ev tutarsin dedi bakalim bekliyoruz yine sorun cikmazsa yarin gorusturcek esimi
Kafam okdar agridiki artik hic bisey yapamaz haldeyim hayiisi olsun diorum artik ama biran once olsun ki ne olcaksa bizde yolumuzu cizelim ayyy bunaldim iyice bu durumdan

Slm kızlar. Hepinize teşekkür ederim. Biz düne göre çok şükür daha iyiyiz. en azından gece biraz olsun uyuduk.

Ranamin doğum günü kutlu olsun. hayırlı uzun ömürlü olsun kuzum. Bu arada fotoğraf istiyoruz ona göre

Nur canım ateşin düşmesine sevindim

Gulden canim ne biçim dr o öyle. allahtan diğer dr a götürdün .buarada geçmiş olsun tekrar

Cvr hosgeldın cnm kuzun nasıl

Songül hayırlı haberler verirsin inşallah

Kızlar bu arada dün akşam gittiğimde kuzum hiç bir şey yememis. surubu kv icirememis. Üst uste giydirmis . O kadar ateşli ki kıpkırmızı olmuş. hemen soydum. süt icirdim şurubu icirdim. ve kv hala ateşi yok diyor .

çok sağol cnm geçmiş olsun neyi var dedenizin. inş. büyük bir sıkıntı yoktur. kuzuna da nice huzurlu sağlıklı yaşlar diliyorum inş.
allamh mı söyletti ne sıradaki hamiş gülden mı acaba:)

Reactions: cvr
funda kv ne allah akıl fikir versin cnm.
ayşegğl cnm allah gönlünüze göre versin. muallakta olmak çok zor gerçekten. allahtan bir aradasınız ayrı ayrı daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…