2012 kasım bebekleri büyüyor..

yakışır cnm ne isterler ne meselek seçerlerse bakalım merak ediorum ama hayırlı vijdanlı insan olsunlar en önemlisi o
amin cnm en önemlisi mutlu olacakları işleri yapsınlar inş. zeynep ilay ne olcaksın annecim diorum doktoyy dio ne doktoru diorum kulak dio ne alakaysa he he:) klasik dr olan çocuk tiplemesi he he:)

Merhabalar kızlar. Sabahtan beri cok kotuyum hasta gibiyim halsizm uykusuzm gozumu acacak halim yok poffff

Merhabalar kızlar. Sabahtan beri cok kotuyum hasta gibiyim halsizm uykusuzm gozumu acacak halim yok poffff
ayyy benim 6. 7. haftada ki halimmm... çok zor cnm çabucak geçer inş. o halsizlik mahvetmişti beni.kolumu oynatacak gücüm yoktu dersem inan abartı olmaz. yığılıp kalacakmışısım gibi hissediyordum. geçti çok şükür.seninde çabucak geçer inş. cnm

çok geçmiş olsun canım benim ya bence kilosunu düşünme bizimkide minnak korkuyorum sağlık ocağına gitmekten ama diğer gelişimleri gayet iyi diye teselli ediyorum kendimi

belli mi olur güldenim supriz yaparsın sende hamişim diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…