- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.781
kız o boyla posla hakim savcı filan olsun he he:) titretir valla. maşallah kuzumanil kasiyer olduuuuuu:):):)
ha ha ha ha hakız allah iyiliğini versin emei çok güldümmmmmm:kız o boyla posla hakim savcı filan olsun he he:) titretir valla. maşallah kuzuma
yakışır niloşuma şekerim he he hakim nil atay:)ha ha ha ha hakız allah iyiliğini versin emei çok güldümmmmmm:
yakışır cnm ne isterler ne meselek seçerlerse bakalım merak ediorum ama hayırlı vijdanlı insan olsunlar en önemlisi onereye kayboldunuz ya huuuu
amin cnm en önemlisi mutlu olacakları işleri yapsınlar inş. zeynep ilay ne olcaksın annecim diorum doktoyy dio ne doktoru diorum kulak dio ne alakaysa he he:) klasik dr olan çocuk tiplemesi he he:)yakışır cnm ne isterler ne meselek seçerlerse bakalım merak ediorum ama hayırlı vijdanlı insan olsunlar en önemlisi o
yani şimdi ne oldu cnm yarenin okulumu deyişiyo ben anlamadım..Yogun tel gorusmelerinden yazamadim da
kzlar isimiz tamam bir telle halloldu sukur.darisi funda ve yaseminim basina
aaaaa bunun sebebi nedirki acaba bilemedim he he he::):).).):)Merhabalar kızlar. Sabahtan beri cok kotuyum hasta gibiyim halsizm uykusuzm gozumu acacak halim yok poffff
ayyy benim 6. 7. haftada ki halimmm... çok zor cnm çabucak geçer inş. o halsizlik mahvetmişti beni.kolumu oynatacak gücüm yoktu dersem inan abartı olmaz. yığılıp kalacakmışısım gibi hissediyordum. geçti çok şükür.seninde çabucak geçer inş. cnmMerhabalar kızlar. Sabahtan beri cok kotuyum hasta gibiyim halsizm uykusuzm gozumu acacak halim yok poffff
çok geçmiş olsun canım benim ya bence kilosunu düşünme bizimkide minnak korkuyorum sağlık ocağına gitmekten ama diğer gelişimleri gayet iyi diye teselli ediyorum kendimiGünaydın kızlar
Özcanan rananin d.günü kutlu olsun canim. Cok özledik seni arada ugra burayada tatlim.
Fundacim çok geçmiş olsun canim bir an once toplanirsiniz inşallah.
Gulden kontrolunuz iyi gecmis sevindin canim. Merak ettim ne oldu cumartesi:)
Kizlar biz dun dr a gittik ama berranin ilginc bi sekilde atesi düştü birden iyi oldu sanki. Dr bakti bogazinda hafif kizariklik var ama ates yapmaz dedi. Enfeksiyon olsa hemen dusmezdi dedi. Dr da cozemedi anlayacağınız:) sanirim distendi. Ama dis atesi 39 40 olmaz dedi dr. Neyse cok şükür bu sekilde atlattık sanırım. Dunden beri iyiyiz. Yalniz 6 ayda 500 gr almis yeterli degil dedi. Bu kilo isini napcaz bilmiyorumkilo 9.500 boy 81. Miniminnacik kizimdan haberler böyle teyzeleri
belli mi olur güldenim supriz yaparsın sende hamişim diye :)hoşgeldin cnm ha hja ha ha güldürdün ben kız nerden çıktı o hayırrr allahım isteyen herkese versin bebiş..
aynen yaseminim hem imkan vardı hemde ben orda nil yatıra bilirdim allahımya bizi iyi insanlarla karşılaştırsın..
Sinid degisiyor cnm istedugimiz igretmeneyani şimdi ne oldu cnm yarenin okulumu deyişiyo ben anlamadım..
canım benim çooook teşekkür ederim :)Meehaba kizlar
minik ranamuzin dogumgunubu kutlar nice guzrl yillae gecirmesini dilerum
iyiji dogmus catlak kiremitim
teşekkürler canım benim sağolasınOzcanan dovum gunu kutlu olsun rananin iyiki dogdu fistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?