2012 kasım bebekleri büyüyor..

songülüm yarenin okulu mu sıkıntılı ya sayfalar o kadar karışıyo ki benim tel de bozuldu eşimin külüstür teline kaldım giremiyorum nete

songülüm çok sevindim cnm peki nezaman deyişecek cnm.kız ozaman sen benim ranamın doğumgününü kutladığımıda görememişsindir telden özcenanımmmmm: ama ama en önce ben kutladım ha ha ha hah ah a::):).)
ay bugün çok formumdayım nedense...

Cok sagolun kizlar buyuk yuk kalkti ustimuzden
ozcananim gecen seneki sikintilar yeniden basgosterdi bizde ogretmen degisimine gittik

canım benim kusura bakma özür dilerim:) çoook da teşekkür ederim

ahhh ahhh memur olmak vardıyaaaaaaa şimdi özcenanda kaçar:
takıldım özcenanımya ranişimi öp yerime şekerim ha bu arada seneye 2 kere kutlarsın şekerim üzülme :):).)
yok yok ben bugün günümdeyim yaniii:

Kizlar isparta egirdir belediysinde kadro varmis esim aklimda kalsin istemiom basvurcam goruscem dedi yarin izin almis bugun gece yola cikcak sabah egirdirde baskanla goruscek geri gelcek sende gel diyo bana bakalim istemiom ama kirmak da istemiom kararsizim suan bakalim artik son dakka gidrsem giderim bize sans dilegin dua edin hayirliysa olsun degilse olmasin opyorum sizi

ayşegül inş hakkınızda hayırlısı olur cnm.
kızlar yine geçmiş yok.
bugün yaseminimde yok artık kimse girmez herhalde.
neyse betül, nuray, beni, fatma, songül, wavs, özcenan, katreynur, sibel, funda, dilek. günaydın kızlar inşallah herkes iyidir.
biz akşam biraz ateşimiz çıkar gibi oldu ama şunu anladımki nilin ateş eşiği gerçekten çok düşük.
ateş 37 olunca bile nili acayip etkileniyo akşam çok mızmızdı bütün gece söylendi carpol verdim sadece bütüngecede konturol ettim çok şükür gece çıkmadı ama inşallah bugünde çıkmaz. pöfffff:

günaydın kızlar
gülden canım geçmiş olsun
yasemin doktora mı gidicekti
bende birazdan çıkıcam tiroit kontrollerim geldi ona gidicem öğlene doğru gelirim merak etmeyin

günaydın kızlar
gülden canım geçmiş olsun
yasemin doktora mı gidicekti
bende birazdan çıkıcam tiroit kontrollerim geldi ona gidicem öğlene doğru gelirim merak etmeyin
günaydın betülüm sağol cnm evet ünüversteye gidecekti yaseminim. bugün yok.
sende gelince haberdar et bizi cnm güzel sonuçlar iş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…