- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.821
canımmm günaydın teşekkür ederim valla özür de dilerim kusur bakma seviyorum seni :)Aaaa Canan aşk olsun benim mesajı da görmedin
günaydın canım benim geçmiş olsun ya sabah nasıldıayşegül inş hakkınızda hayırlısı olur cnm.
kızlar yine geçmiş yok.
bugün yaseminimde yok artık kimse girmez herhalde.
neyse betül, nuray, beni, fatma, songül, wavs, özcenan, katreynur, sibel, funda, dilek. günaydın kızlar inşallah herkes iyidir.
biz akşam biraz ateşimiz çıkar gibi oldu ama şunu anladımki nilin ateş eşiği gerçekten çok düşük.
ateş 37 olunca bile nili acayip etkileniyo akşam çok mızmızdı bütün gece söylendi carpol verdim sadece bütüngecede konturol ettim çok şükür gece çıkmadı ama inşallah bugünde çıkmaz. pöfffff:
canım eğirdir çok güzel inşallah hakkınızda hayırlısı olur, bence eşini yalnız bırakma birlikte olun hep en güzeli buKizlar isparta egirdir belediysinde kadro varmis esim aklimda kalsin istemiom basvurcam goruscem dedi yarin izin almis bugun gece yola cikcak sabah egirdirde baskanla goruscek geri gelcek sende gel diyo bana bakalim istemiom ama kirmak da istemiom kararsizim suan bakalim artik son dakka gidrsem giderim bize sans dilegin dua edin hayirliysa olsun degilse olmasin opyorum sizi
Günaydın tatlım. geçmiş olsun. Defne bu konuda daha dayanıklı. geçen gece 39 derece ateşte bile mız mız değil diayşegül inş hakkınızda hayırlısı olur cnm.
kızlar yine geçmiş yok.
bugün yaseminimde yok artık kimse girmez herhalde.
neyse betül, nuray, beni, fatma, songül, wavs, özcenan, katreynur, sibel, funda, dilek. günaydın kızlar inşallah herkes iyidir.
biz akşam biraz ateşimiz çıkar gibi oldu ama şunu anladımki nilin ateş eşiği gerçekten çok düşük.
ateş 37 olunca bile nili acayip etkileniyo akşam çok mızmızdı bütün gece söylendi carpol verdim sadece bütüngecede konturol ettim çok şükür gece çıkmadı ama inşallah bugünde çıkmaz. pöfffff:
Günaydın tatlım inşallah iyi sonuçlar çıkargünaydın kızlar
gülden canım geçmiş olsun
yasemin doktora mı gidicekti
bende birazdan çıkıcam tiroit kontrollerim geldi ona gidicem öğlene doğru gelirim merak etmeyin
Günaydın tatlımcanımmm günaydın teşekkür ederim valla özür de dilerim kusur bakma seviyorum seni :)
herkese günaydııın
Cnm inşallah inmez cigerleresabah uyuyodu ben çıkarken cnm eşim 36.5 dedi ateşi için bilmiorum ama çok korkuyorumya ciyerlere inmesi en büyük korkum cuma gelseydi biran önce..
Hayırlı olsun bulantı. Şaka bir yana inşallah çabuk atlatirsinGunaydin canlar....felaket bir bulanti ile uyandimmm..sanırım başlıyor artik:))
Sevindim canim iyilesir kisa zmanda keciboynuzu ozu de kullan canimHerkese günaydın kızlar. Bu gece defneye ateş düşürücü vermedim şükür
ama antıbıyotık devam
Borazda onlar hasret gidersin sanada kolay gelsin canim bugun esimin dayisgl gelcek aksm yemege napsam diye dusunuom cok da hastayim hic halim yok 2gun yatiki kalcaklar oglu asker de yenin toreni var ona geliolar tam hasta zamanima denk geldiler idare etcem artik bisekildeGunaydın kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Hasta kuzulara annıslere gecmıs olsun..
Annemlerı dun aksam ablamlara bıraktık bıraz o tarafta kalıcaklar..
Gezmelerden evde dogru durust temızlık yapamadım bugun temızlık gunu:)
Ranamızın ve emır pasanın gecmıs dogum gunlerı kutlu olsun cok cok mutlu olsunlar omur boyu..
Saol cnm yaa ayy bakalim bgun aydin ve ispartadan hber gelcek olumquzsa ankaradayiz demektir sanirim.bugun netkescekAysegul funda yasemın suzın durumlar en kısa zamanda netlesır ınsallah
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Songul yaren ıcın sevındım ıns yenı sınıfını sever ablamız sızde derın bır oh cekmıssınızdır..
Evet sıra onlarda:)Borazda onlar hasret gidersin sanada kolay gelsin canim bugun esimin dayisgl gelcek aksm yemege napsam diye dusunuom cok da hastayim hic halim yok 2gun yatiki kalcaklar oglu asker de yenin toreni var ona geliolar tam hasta zamanima denk geldiler idare etcem artik bisekilde
Hadı bakalım ıstedıgınız gıbı olur ıns..Saol cnm yaa ayy bakalim bgun aydin ve ispartadan hber gelcek olumquzsa ankaradayiz demektir sanirim.bugun netkescek
inşallah canım çabucak iyileşir kuzumSevindim canim iyilesir kisa zmanda keciboynuzu ozu de kullan canim
inşallah cnm. sen de annenler e tekrar kavusursunAysegul funda yasemın suzın durumlar en kısa zamanda netlesır ınsallah
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Songul yaren ıcın sevındım ıns yenı sınıfını sever ablamız sızde derın bır oh cekmıssınızdır..
Hasta hasta misafir ağırlamak zor olur sana da geçmiş olsun canımBorazda onlar hasret gidersin sanada kolay gelsin canim bugun esimin dayisgl gelcek aksm yemege napsam diye dusunuom cok da hastayim hic halim yok 2gun yatiki kalcaklar oglu asker de yenin toreni var ona geliolar tam hasta zamanima denk geldiler idare etcem artik bisekilde
hakkınızda hayırlısı olsun canımSaol cnm yaa ayy bakalim bgun aydin ve ispartadan hber gelcek olumquzsa ankaradayiz demektir sanirim.bugun netkescek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?