2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın canım benim geçmiş olsun ya sabah nasıldı

canım eğirdir çok güzel inşallah hakkınızda hayırlısı olur, bence eşini yalnız bırakma birlikte olun hep en güzeli bu

sabah uyuyodu ben çıkarken cnm eşim 36.5 dedi ateşi için bilmiorum ama çok korkuyorumya ciyerlere inmesi en büyük korkum cuma gelseydi biran önce..

Günaydın tatlım. geçmiş olsun. Defne bu konuda daha dayanıklı. geçen gece 39 derece ateşte bile mız mız değil di

günaydın kızlar
gülden canım geçmiş olsun
yasemin doktora mı gidicekti
bende birazdan çıkıcam tiroit kontrollerim geldi ona gidicem öğlene doğru gelirim merak etmeyin
Günaydın tatlım inşallah iyi sonuçlar çıkar

canımmm günaydın teşekkür ederim valla özür de dilerim kusur bakma seviyorum seni :)

herkese günaydııın
Günaydın tatlım
ben de seni seviyorum

sabah uyuyodu ben çıkarken cnm eşim 36.5 dedi ateşi için bilmiorum ama çok korkuyorumya ciyerlere inmesi en büyük korkum cuma gelseydi biran önce..
Cnm inşallah inmez cigerlere
Gunaydin canlar....felaket bir bulanti ile uyandimmm..sanırım başlıyor artik:))
Hayırlı olsun bulantı. Şaka bir yana inşallah çabuk atlatirsin

Herkese günaydın kızlar. Bu gece defneye ateş düşürücü vermedim şükür
ama antıbıyotık devam

Gulden gecmis olsun canim ilerlemez ins

ozcanan gercektem egirdir cok guzel biyer bizim memlekte 1.5saat falan ama bakalim hayirlisi

buuarada esimin gorevi varmis bugun ve yarin oyuzden izni iptal oldu gece haber verdiker allhtan yola cikmadan hbrr verdiler babam gidip gorusecek beledieyle duumu anlaticak olumlu olursa pzrtsi izne ayriliyor zaten bakalim ozman gider gorusur

esim hastalik getirdi ilk masala sonra bana gecti onlar atlatti bende sira icebilsem sogan suyu icicem o derce kotuyum masal icti bigunde iylesti neguzel:)
Bol bol ihlamur icioz masal bayilio ihlamura

Gunaydın kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Hasta kuzulara annıslere gecmıs olsun..
Annemlerı dun aksam ablamlara bıraktık bıraz o tarafta kalıcaklar..
Gezmelerden evde dogru durust temızlık yapamadım bugun temızlık gunu:)
Ranamızın ve emır pasanın gecmıs dogum gunlerı kutlu olsun cok cok mutlu olsunlar omur boyu..

Aysegul funda yasemın suzın durumlar en kısa zamanda netlesır ınsallah
Hakkınızda hayırlısı olsun..

Songul yaren ıcın sevındım ıns yenı sınıfını sever ablamız sızde derın bır oh cekmıssınızdır..

Borazda onlar hasret gidersin sanada kolay gelsin canim bugun esimin dayisgl gelcek aksm yemege napsam diye dusunuom cok da hastayim hic halim yok 2gun yatiki kalcaklar oglu asker de yenin toreni var ona geliolar tam hasta zamanima denk geldiler idare etcem artik bisekilde

Saol cnm yaa ayy bakalim bgun aydin ve ispartadan hber gelcek olumquzsa ankaradayiz demektir sanirim.bugun netkescek

Evet sıra onlarda:)
Kızlar hıc bırakmak ıstemedıler ama:)

En kolayından corba
Fırında baharatlı patates kanat
Dondurucudan taze fasulye yada sarma
Salata
Cakma tramısu( yasmınden)
:)

Saol cnm yaa ayy bakalim bgun aydin ve ispartadan hber gelcek olumquzsa ankaradayiz demektir sanirim.bugun netkescek
Hadı bakalım ıstedıgınız gıbı olur ıns..

Sevindim canim iyilesir kisa zmanda keciboynuzu ozu de kullan canim
inşallah canım çabucak iyileşir kuzum

inşallah cnm. sen de annenler e tekrar kavusursun

Hasta hasta misafir ağırlamak zor olur sana da geçmiş olsun canım
hakkınızda hayırlısı olsun canım

GÜNAYDIN FUNDACIM İYİ OLMANIZA SEVİNDİM BİZ ANTİBİYOTİK KULLANMIYORUZ BEN CİYERE İNMESİNDEN KORKUYORUM DRMİZ CUMA GELECEK PAZATTESİ DİNLEMİŞTİ OYÜZDEN KORKUYORUM.
AMA NİL GERÇEKTEN DAYANKSIZ PÖFFF
AYŞEGÜL NŞ HAYIRLI HABERLER CNM:
BENİCİM SANADA GÜNAYDIN CNM EE BİRAZ ONLAR HASRET GİDERSİNLER BAKALIM AMA 1 AY GEÇTİ BİLE HİÇ BİŞEY ANLAMADAN DİMİ?

Gunaydin kizlar pek giremyorum netim bityo
Annemler pazartesi oglen gittiler

Yasemin insallah ikili testn sonclari iyi cikar

Guldencim gecms olsun kuzuma insallah ilerlemdn atltr

Sibel ah bulantlrin basladi yani ay ben uc ay cekmstm ya hic kusmadm ama surekli bi bulanti vardi allahim kolaylk versin canim

Rana ve emirin dogumgnleri kutlu olsun gecti ama olsun

Funda sizede gecms olsun canim defne bugun gittmi krese

aysegul hakknzda hayrlsi neise oolsun canim gecms olsun hastayken misafir agrlmk zor kolay gelsn canim

betul inaallah tahlullrn iyi cikar canim

songul isnz olmus sevndm canim

Beni annenler simdlk gitms allah kavustrsn tekrar canim

nuray nur fatma sizlerede mrb kizlar bikqcgun giremeyeblrim unuttgum kimse yoktur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…