2012 kasım bebekleri büyüyor..

WAVSUM SAĞOL CNM AMA AMA OLMAZKİ SENDE GELMEN LAZIM BURALAR ZATEN ÇOK HISSIZ CNM:
ALP NASIL SEN İYİSİN DİMİ?
SENİN YEĞEN KALDIYA SİZDE 1 HAFTA İŞTE BİZDE HEMEN HEMMEN AKŞAMLARI O GÖRÜNTÜ OLUYO CNM ARTIK NİLDE EYLÜL GİBİ AĞLIYO DİYO ANNEM GÖRÜYO ÇÜNKÜ..

Netim bitiyo canim yetmyobana zaten uff
Biz iyiyz canim
Allah sana kolaylk versn diyeyim canim zor gercekten iyi yanida oldu ama alptugra bikackelime daha soylemwye basladi
Bide ddgin gibi huylarnida kapiyolar okotu iste sen nili seneyw krese vermyi dusunyomsun

çok sağol cnm geçmiş olsun neyi var dedenizin. inş. büyük bir sıkıntı yoktur. kuzuna da nice huzurlu sağlıklı yaşlar diliyorum inş.
allamh mı söyletti ne sıradaki hamiş gülden mı acaba:)
vallahi bilmiyom ttalım olabilir. sana yazmış aslında benim fasulyem deyince kendi fasulyesi anladım haha

nil kasiyer olduuuuuu:):):)
cnm öncelikle geçmiş olsun nile .yasemine benim fasulyem de büyüdü filan yazınca sende hamilesin sandım . olabilir ttalım bellimi olur baksana bir açtım maşallah hamişlere :))

düşünüyorum cnm yarımgün önce oyun saatifalan ama nil zaten çok sık hastalanıyo oyüzden korkuyorum..

cvr hoşgeldin cnm bi yazıp bi kayboluyosun gel azıcık emir paşayı anlat bize neler yapıyorsunuz?
allahım isteyen herkese versin cnm..

Reactions: cvr
gülden iyi canım huysuz can vaziyette geziyo, bu ara hep dışarı çıkmak istiyo malum havalr cok soğuk en büyük tutkumuz babasıyla arabada gezmek . artık çok sıkılıyo ev ortamından hissediyorum bahar gelsin 2,5 olcak ozaman kreşe vericem.
sizin bakıcınız bakmıyomu artık ?

Cnm antıbıyotık kullanmamak için 1 ay direndik ama olmadı
inşallah inmez cigerlere
Sağol cnm evet kreşe gitti bugün de.
Ama kresteyken mutlu, hastalığını da unutuyor o yüzden krese gönderiyorum

Em
emir neden huysuz canım

Em

emir neden huysuz canım
canım çok sıkılıyo herşeyden cok cabuk öyle kendi halinde oynayan bir çocuk değil. hep yeni bişeyler istiyo dışarı cıkmak istiyo. tv seyretmiyo uğraşcak bir şey yok oyun oynuyo bakıcısıyla ama bir düre sonra hep mızmızlık istekelri bitmiyo zaten alıştırdık cocuğu ağlayarak herşeyi yaptırıyo. 2 yaş sendromuda var tabi. en iyisi kreş işte kış bitsin onu bekliyom hemen vericem nasip olursa. sen memnunsun herhalde baksana maşallah defne mutlu. hep böyle devam etsin inşallah.

cvr cnm annem bakıyo nile şimdi ablamın kızı kıreşe gittiği için bende seneye istiyorum ama zaten çok sık hastalanıyoruz kıreşte çokdaha fazla hasta olucaz diyede korkuyorum açıkçası..

kızlar biz tuvalet eğitimine başladık dua edin heryer batmadan bu işi bitirelim:) bakıcımız şimdilik bi sıkıntı yok diyo ama ilerisini bilemiyorum tabi

Ozcanan kolay atlatirsiniz ins gunudz tam oturunca geceye de gec canim gece saat kur kaldir bikacgunbicinde saatin calmasina 5dak a kala masal uyaniyodu vucudu ona aliyormus bi doktor onermisti simdi hic saat kurmuom gece gekirse kalkio gelmezse deliksiz uyur masallh bizm kisa surmustu korktuvum gbi olmamisti ins sizinde oyle olur

özcenanım inş kolay atlatırsınız cnm.. ranada alışır hemen bence..
ayşegül yeter bencede sen dinlen biraz bu hastalık anca öyle atlatılıyo cnm..

Merhaba kizlar

Bu hafta esim genelde evde vize sonrasi olunca ogrenci yok. O yuzden cok giremiyorum. Bugün karli burası. Bi kar manzarasi atayim size:)
sürekli uyuyasim var hava böyle olunca.

Aglayarak yaptırması kötü olmuş. Ben kresten memnunum çok şükür defne de seviyor . her çocuk ile tek tek ilgileniyorlar
kızlar biz tuvalet eğitimine başladık dua edin heryer batmadan bu işi bitirelim:) bakıcımız şimdilik bi sıkıntı yok diyo ama ilerisini bilemiyorum tabi
hadi allah kolaylik versin canim

Et sote yaptim serbetli irmik tatlisi yaptim pilav ve mercimek corbasini aksam uzei yapicam bu halimle tatli da yaptim yeter dimi ama :)

Masal da yatti.birazdan uyur bende yatiorum kizlar biraz dinleneyim
oo daha ne olsun cnm yeter bence

Betül ben de berrayi dr a goturunce gittim tiroid kontrolüne. 2 3 senedir gitmemistim. Normal cikti degerlerim. Oysa 1 haftadir hap kullanmamistim. Kendi kendime biraksam diyorum ama cesaret de edemiyorum. Sen ilac ne kullanıyorsun canım

Özcanan kolay gelsin canim size. Benim gözüm kesmiyor daha biraz daha büyüsün bakalım.

Aysegul dun sormussun canim ya ailede minyon var mi diye ben minyonum canim benim boyum da 1.50 babasi da cok uzun sayilmaz o da 1.70 o yüzden cok iri olmasini beklemiyorum zaten ama hic kilo almamasina üzülüyorum. Dr da cok takildi bu konuya 6 ayda 500 gr yeterli degil dedi.
Bu arada cok gecmis olsun canim. Esimde grip kac haftadir allahtan bize gecmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…