- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.841
WAVSUM SAĞOL CNM AMA AMA OLMAZKİ SENDE GELMEN LAZIM BURALAR ZATEN ÇOK HISSIZ CNM:
ALP NASIL SEN İYİSİN DİMİ?
SENİN YEĞEN KALDIYA SİZDE 1 HAFTA İŞTE BİZDE HEMEN HEMMEN AKŞAMLARI O GÖRÜNTÜ OLUYO CNM ARTIK NİLDE EYLÜL GİBİ AĞLIYO DİYO ANNEM GÖRÜYO ÇÜNKÜ..
vallahi bilmiyom ttalım olabilir. sana yazmış aslında benim fasulyem deyince kendi fasulyesi anladım hahaçok sağol cnm geçmiş olsun neyi var dedenizin. inş. büyük bir sıkıntı yoktur. kuzuna da nice huzurlu sağlıklı yaşlar diliyorum inş.
allamh mı söyletti ne sıradaki hamiş gülden mı acaba:)
cnm öncelikle geçmiş olsun nile .yasemine benim fasulyem de büyüdü filan yazınca sende hamilesin sandım . olabilir ttalım bellimi olur baksana bir açtım maşallah hamişlere :))nil kasiyer olduuuuuu:):):)
düşünüyorum cnm yarımgün önce oyun saatifalan ama nil zaten çok sık hastalanıyo oyüzden korkuyorum..Netim bitiyo canim yetmyobana zaten uff
Biz iyiyz canim
Allah sana kolaylk versn diyeyim canim zor gercekten iyi yanida oldu ama alptugra bikackelime daha soylemwye basladi
Bide ddgin gibi huylarnida kapiyolar okotu iste sen nili seneyw krese vermyi dusunyomsun
heheh:)) iyiyim cnm sen ? okulda sorunmu var .Aaa kacak gelmis nasilsniz bakalim
Cnm antıbıyotık kullanmamak için 1 ay direndik ama olmadıGÜNAYDIN FUNDACIM İYİ OLMANIZA SEVİNDİM BİZ ANTİBİYOTİK KULLANMIYORUZ BEN CİYERE İNMESİNDEN KORKUYORUM DRMİZ CUMA GELECEK PAZATTESİ DİNLEMİŞTİ OYÜZDEN KORKUYORUM.
AMA NİL GERÇEKTEN DAYANKSIZ PÖFFF
AYŞEGÜL NŞ HAYIRLI HABERLER CNM:
BENİCİM SANADA GÜNAYDIN CNM EE BİRAZ ONLAR HASRET GİDERSİNLER BAKALIM AMA 1 AY GEÇTİ BİLE HİÇ BİŞEY ANLAMADAN DİMİ?
Sağol cnm evet kreşe gitti bugün de.Gunaydin kizlar pek giremyorum netim bityo
Annemler pazartesi oglen gittiler
Yasemin insallah ikili testn sonclari iyi cikar
Guldencim gecms olsun kuzuma insallah ilerlemdn atltr
Sibel ah bulantlrin basladi yani ay ben uc ay cekmstm ya hic kusmadm ama surekli bi bulanti vardi allahim kolaylk versin canim
Rana ve emirin dogumgnleri kutlu olsun gecti ama olsun
Funda sizede gecms olsun canim defne bugun gittmi krese
aysegul hakknzda hayrlsi neise oolsun canim gecms olsun hastayken misafir agrlmk zor kolay gelsn canim
betul inaallah tahlullrn iyi cikar canim
songul isnz olmus sevndm canim
Beni annenler simdlk gitms allah kavustrsn tekrar canim
nuray nur fatma sizlerede mrb kizlar bikqcgun giremeyeblrim unuttgum kimse yoktur insallah
emir neden huysuz canımgülden iyi canım huysuz can vaziyette geziyo, bu ara hep dışarı çıkmak istiyo malum havalr cok soğuk en büyük tutkumuz babasıyla arabada gezmek . artık çok sıkılıyo ev ortamından hissediyorum bahar gelsin 2,5 olcak ozaman kreşe vericem.
sizin bakıcınız bakmıyomu artık ?
canım çok sıkılıyo herşeyden cok cabuk öyle kendi halinde oynayan bir çocuk değil. hep yeni bişeyler istiyo dışarı cıkmak istiyo. tv seyretmiyo uğraşcak bir şey yok oyun oynuyo bakıcısıyla ama bir düre sonra hep mızmızlık istekelri bitmiyo zaten alıştırdık cocuğu ağlayarak herşeyi yaptırıyo. 2 yaş sendromuda var tabi. en iyisi kreş işte kış bitsin onu bekliyom hemen vericem nasip olursa. sen memnunsun herhalde baksana maşallah defne mutlu. hep böyle devam etsin inşallah.Em
emir neden huysuz canım
Aglayarak yaptırması kötü olmuş. Ben kresten memnunum çok şükür defne de seviyor . her çocuk ile tek tek ilgileniyorlarcanım çok sıkılıyo herşeyden cok cabuk öyle kendi halinde oynayan bir çocuk değil. hep yeni bişeyler istiyo dışarı cıkmak istiyo. tv seyretmiyo uğraşcak bir şey yok oyun oynuyo bakıcısıyla ama bir düre sonra hep mızmızlık istekelri bitmiyo zaten alıştırdık cocuğu ağlayarak herşeyi yaptırıyo. 2 yaş sendromuda var tabi. en iyisi kreş işte kış bitsin onu bekliyom hemen vericem nasip olursa. sen memnunsun herhalde baksana maşallah defne mutlu. hep böyle devam etsin inşallah.
hadi allah kolaylik versin canimkızlar biz tuvalet eğitimine başladık dua edin heryer batmadan bu işi bitirelim:) bakıcımız şimdilik bi sıkıntı yok diyo ama ilerisini bilemiyorum tabi
Et sote yaptim serbetli irmik tatlisi yaptim pilav ve mercimek corbasini aksam uzei yapicam bu halimle tatli da yaptim yeter dimi ama :)
oo daha ne olsun cnm yeter benceMasal da yatti.birazdan uyur bende yatiorum kizlar biraz dinleneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?