- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.861
Ay ben hic istemiyorum sekerim hepsini sana gonderebilirim ha ha:) kar yaginca bizim esaret basliyor çünkü hic bi yere çıkamıyoruz. Yaseminin sonuclara sevindim canım. Hep sorunsuz olur inşallah.katreynurum hoşgeldin ama ama bende kar istiyorummmmmm:
kızlar bu arada yaseminimin 2'li taraması çok iyi çkmış çok şükür haber vereyim dedim ultrasondada bi sorun yokmuş.
yani çok şükür herşey yolunda..
Canum tukladimmi goruluyor eskilerde varKizlar konu 61 kullanici tarafindan takip ediliyormus kim ki acaba bu kullanicilar merak ettim arada ses verseler keşke
Uok sabahcida satranc kursuna gidiyir yaren cnm ordan alicazhoşgeldin cnm başınız sağolsun ee yaren sabahçı değilmi nereden alıcaksınız onu?
başınız sağolsun canımKizlar bugun giremedim pek esimun dayusu vefat etti.
Ay cok zor oldu arasla dua okunurkm falan
az sonra yareninalmaya gidicez pasayka havada cok bozuk ah ehluyet
maşallah Katre ne güzel normal çıkması ama şöyle bir durum var sen ameliyat mı oldun ? benim guatr ameliyatım dolayısıyla tiroid bezlerimden sağ tarafı tamamen alındı solda biraz bırakıldı o yüzden ömür boyu ilaç kullanmaya mecburum levitron gibi bişey kullandığım ilaç canım ama tamamen durum farklıBetül ben de berrayi dr a goturunce gittim tiroid kontrolüne. 2 3 senedir gitmemistim. Normal cikti degerlerim. Oysa 1 haftadir hap kullanmamistim. Kendi kendime biraksam diyorum ama cesaret de edemiyorum. Sen ilac ne kullanıyorsun canım
betülüm çok geçmiş olsun cnm inş kanında biran önce toparlar çok halsizlikte yapar kansızlık.. ilaçları düzenli al cnm..maşallah Katre ne güzel normal çıkması ama şöyle bir durum var sen ameliyat mı oldun ? benim guatr ameliyatım dolayısıyla tiroid bezlerimden sağ tarafı tamamen alındı solda biraz bırakıldı o yüzden ömür boyu ilaç kullanmaya mecburum levitron gibi bişey kullandığım ilaç canım ama tamamen durum farklı
yazamadım kızlar size tiroid değerlerim normal ultrasonda baktı nodüllerim duruyor 4 tane ama büyümemişler 1 senede sıkıntı yok dedi dr ama kan değerlerim çok düşük demirim 8 ferriitin 1.7 (demir bağlama hormonu) en son böyle olduğu zaman dr kendini öldürmeye mi niyetin var demişti ilaçları kullanmaya ve et yemeye devam edicez bakalımduruma göre araştıracam ne olacak diye öyle yani kızlar karışık oldu ama kusura bakmayın
Yok canim ben ameliyat olmadim. Tiroitim yavas calisiyor. Ama bana da ömür boyu kullanacaksin demisti o zaman dr. Ne bileyim bu bana mantikli gelmiyo su an iyilesmis olamaz mi niye kesin hüküm veriyorlar. Ben de levitron kullaniyirdum yıllardır. Ama uretilmiyormus dediler eczaneden degistirmek zorunda kaldik. Sen degistirmedin mi.maşallah Katre ne güzel normal çıkması ama şöyle bir durum var sen ameliyat mı oldun ? benim guatr ameliyatım dolayısıyla tiroid bezlerimden sağ tarafı tamamen alındı solda biraz bırakıldı o yüzden ömür boyu ilaç kullanmaya mecburum levitron gibi bişey kullandığım ilaç canım ama tamamen durum farklı
yazamadım kızlar size tiroid değerlerim normal ultrasonda baktı nodüllerim duruyor 4 tane ama büyümemişler 1 senede sıkıntı yok dedi dr ama kan değerlerim çok düşük demirim 8 ferriitin 1.7 (demir bağlama hormonu) en son böyle olduğu zaman dr kendini öldürmeye mi niyetin var demişti ilaçları kullanmaya ve et yemeye devam edicez bakalımduruma göre araştıracam ne olacak diye öyle yani kızlar karışık oldu ama kusura bakmayın
Insallah canim hastaliksiz geciririz bu kışi inşallah da toparlar kuzumKizlar uyandik biz simdi corba pilav yapayim salatayida misafir gelince yaparim
ktre canim bizde ayni ben 150esim 160 masal suan 85cm boy olarak berra normal bence kg alnama sebebide sik hastalnmasi ve yememesi
yememe sebebi hastaliklaridir belkide canim yemedgi halde 9.5kg iyi bencecunku masal ianilmaz yedigi halde 11yeni olduk bence hastaliklari etkiliyor kuzumu ins onun sebebi bulunur
Merhaba canim yaay üstüme alındım takipçi deyince selam vereyim dedim.herkese kocaman merhabalar.iki çocuk iş ev derken sadece takipçi kalabiliyorum maalesef.doğum günü kutlayan tüm kardeşlerimizi kocaman öpüyor kızım.
songülcüm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin iki kardeş ne kadar kısa sürede vefat etti.Eşin de ne çok üzülmüştür.nile çok geçmiş olsun.canım kuzeni kreşte hastalanıyorsa belki ondan geçiyordur.eğer öyleyse iyi tarafı seneye daha az hastalanır inşaallah.özcananım size de kolaylıklar akıllıdır rana hemen öğrenir annesi.unutttuğum herkesten özür diliyorum.şimdilik iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?