2012 kasım bebekleri büyüyor..

katreynurum hoşgeldin ama ama bende kar istiyorummmmmm:
kızlar bu arada yaseminimin 2'li taraması çok iyi çkmış çok şükür haber vereyim dedim ultrasondada bi sorun yokmuş.
yani çok şükür herşey yolunda..

Ay ben hic istemiyorum sekerim hepsini sana gonderebilirim ha ha:) kar yaginca bizim esaret basliyor çünkü hic bi yere çıkamıyoruz. Yaseminin sonuclara sevindim canım. Hep sorunsuz olur inşallah.

Kizlar konu 61 kullanici tarafindan takip ediliyormus kim ki acaba bu kullanicilar merak ettim arada ses verseler keşke

cnm kar mikropları azaltıyo hastalıklar azalıyo en azından ben oyüzden istiyorum zaten çorluda çok soğuk kar yamasada biyere çıkamıyoruz bari yasında mikroplar temizlensin diorum.
ay kimse o takipçiler bi ses versinler ha ha ha ha ha ha:

Kizlar uyandik biz simdi corba pilav yapayim salatayida misafir gelince yaparim

ktre canim bizde ayni ben 150esim 160 masal suan 85cm boy olarak berra normal bence kg alnama sebebide sik hastalnmasi ve yememesi
yememe sebebi hastaliklaridir belkide canim yemedgi halde 9.5kg iyi bencecunku masal ianilmaz yedigi halde 11yeni olduk bence hastaliklari etkiliyor kuzumu ins onun sebebi bulunur

Kizlar bugun giremedim pek esimun dayusu vefat etti.
Ay cok zor oldu arasla dua okunurkm falan
az sonra yareninalmaya gidicez pasayka havada cok bozuk ah ehluyet

cnm nil iyimiş annemin söylediğine göre ateşi 36.5miş ama bakalım ben gidince belli olacak bu arada ebeniz aradı sağlık ocağından aşı için biraz erteledik
onada sordum eğer bişey olsaydı kanda mutlaka çıkardı srpde dedi oda içim biraz olsun rahatladı viraldir benim kızımda oldu dedi.
satrançmı benim en çok istediğim şey inşallah nilde isterve gönderirim..
satranç oynayan çocuklar hayatlarıyla ilgili çok daha doğru kararlar alıyolar çğünkü..

maşallah Katre ne güzel normal çıkması ama şöyle bir durum var sen ameliyat mı oldun ? benim guatr ameliyatım dolayısıyla tiroid bezlerimden sağ tarafı tamamen alındı solda biraz bırakıldı o yüzden ömür boyu ilaç kullanmaya mecburum levitron gibi bişey kullandığım ilaç canım ama tamamen durum farklı
yazamadım kızlar size tiroid değerlerim normal ultrasonda baktı nodüllerim duruyor 4 tane ama büyümemişler 1 senede sıkıntı yok dedi dr ama kan değerlerim çok düşük demirim 8 ferriitin 1.7 (demir bağlama hormonu) en son böyle olduğu zaman dr kendini öldürmeye mi niyetin var demişti ilaçları kullanmaya ve et yemeye devam edicez bakalımduruma göre araştıracam ne olacak diye öyle yani kızlar karışık oldu ama kusura bakmayın

betülüm çok geçmiş olsun cnm inş kanında biran önce toparlar çok halsizlikte yapar kansızlık.. ilaçları düzenli al cnm..

Yok canim ben ameliyat olmadim. Tiroitim yavas calisiyor. Ama bana da ömür boyu kullanacaksin demisti o zaman dr. Ne bileyim bu bana mantikli gelmiyo su an iyilesmis olamaz mi niye kesin hüküm veriyorlar. Ben de levitron kullaniyirdum yıllardır. Ama uretilmiyormus dediler eczaneden degistirmek zorunda kaldik. Sen degistirmedin mi.

Bu arada cok dusuk çıkmış demirin canim nasil ayakta durdun sen dikkat et kendine canım kullan ilaclarini

Insallah canim hastaliksiz geciririz bu kışi inşallah da toparlar kuzum

Betül canım troid için değerlerinin normal çıkmasına sevindim. ama kan önemli. Dikkat et kendine

ay üstüme alındım takipçi deyince selam vereyim dedim.herkese kocaman merhabalar.iki çocuk iş ev derken sadece takipçi kalabiliyorum maalesef.doğum günü kutlayan tüm kardeşlerimizi kocaman öpüyor kızım.
songülcüm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin iki kardeş ne kadar kısa sürede vefat etti.Eşin de ne çok üzülmüştür.nile çok geçmiş olsun.canım kuzeni kreşte hastalanıyorsa belki ondan geçiyordur.eğer öyleyse iyi tarafı seneye daha az hastalanır inşaallah.özcananım size de kolaylıklar akıllıdır rana hemen öğrenir annesi.unutttuğum herkesten özür diliyorum.şimdilik iyi akşamlar.

Merhaba canim ya
Cok tesekkur ederim bir yil yok aralari ve ayni rahatsizliktan malesef
ozluyoruz seni yahu gecede yoksun artik
bu aradacgecmis ogretmenler gunun kutli olsin fistik nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…