- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.881
Canim bence o sekilde yapma sen dr kontrilunde devam et ilaclarina annemde omur boyu kullanicqkBetül ben de berrayi dr a goturunce gittim tiroid kontrolüne. 2 3 senedir gitmemistim. Normal cikti degerlerim. Oysa 1 haftadir hap kullanmamistim. Kendi kendime biraksam diyorum ama cesaret de edemiyorum. Sen ilac ne kullanıyorsun canım
Aynen cnm ya bır arada olunca gunler su mısalıGÜNAYDIN FUNDACIM İYİ OLMANIZA SEVİNDİM BİZ ANTİBİYOTİK KULLANMIYORUZ BEN CİYERE İNMESİNDEN KORKUYORUM DRMİZ CUMA GELECEK PAZATTESİ DİNLEMİŞTİ OYÜZDEN KORKUYORUM.
AMA NİL GERÇEKTEN DAYANKSIZ PÖFFF
AYŞEGÜL NŞ HAYIRLI HABERLER CNM:
BENİCİM SANADA GÜNAYDIN CNM EE BİRAZ ONLAR HASRET GİDERSİNLER BAKALIM AMA 1 AY GEÇTİ BİLE HİÇ BİŞEY ANLAMADAN DİMİ?
Kolay geldın cnm ranacık cabuk ogrenır ıns akıllı bıdık o:)kızlar biz tuvalet eğitimine başladık dua edin heryer batmadan bu işi bitirelim:) bakıcımız şimdilik bi sıkıntı yok diyo ama ilerisini bilemiyorum tabi
Basınız sagolsun cnm Allah rahmet eylesın..Kizlar bugun giremedim pek esimun dayusu vefat etti.
Ay cok zor oldu arasla dua okunurkm falan
az sonra yareninalmaya gidicez pasayka havada cok bozuk ah ehluyet
Gecmıs olsun cnm kan degerlerınde bır an evvel yukselır ıns, dıkkat et kendıne..maşallah Katre ne güzel normal çıkması ama şöyle bir durum var sen ameliyat mı oldun ? benim guatr ameliyatım dolayısıyla tiroid bezlerimden sağ tarafı tamamen alındı solda biraz bırakıldı o yüzden ömür boyu ilaç kullanmaya mecburum levitron gibi bişey kullandığım ilaç canım ama tamamen durum farklı
yazamadım kızlar size tiroid değerlerim normal ultrasonda baktı nodüllerim duruyor 4 tane ama büyümemişler 1 senede sıkıntı yok dedi dr ama kan değerlerim çok düşük demirim 8 ferriitin 1.7 (demir bağlama hormonu) en son böyle olduğu zaman dr kendini öldürmeye mi niyetin var demişti ilaçları kullanmaya ve et yemeye devam edicez bakalımduruma göre araştıracam ne olacak diye öyle yani kızlar karışık oldu ama kusura bakmayın
Waaooovvvv tebrıkler kk nın ılerı gelenlerınden yaren200730.000 mesaji geride birakmisimmmm
geçmiş olsunm kuzumHerkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Ben hala yoldayım işe gitmek için. Biz hala tam olarak hastalığı atlatamadık ama şükür daha iyiyiz. Kuzuma anne sevgisi iyi geldi. Sabah kv.ye bırakırken nasıl ağladı anlatamam.
canım cinsiyet gözükmedimi?herkese günaydın kızlar. bizden havadisler malum güldenim iletmiş sağolsun teşekkürler teyzesi. miniğimle ilgili herşey yolunda çok şükür. hasta annişlere ve kuzularına çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş.
bende merak ediyroum cnm nasıl hitap edeceğimizi ekendilerine. ama ne olursa olsun isim mevzusu çok uzayacağa benzio:)fundacım inş atlatır kuzu ayyy siz biliyomusunuz ben pazar günü eğitime gidecektim nilide bizim bakıcının kardeşine götürdüm ama ben çıkar çıkmaz okadar çok ağlamışki 10 dakika yol gitmişken geri geldim ve gidemedim tabi he he he: yazık kuzularaya.
nedemek şekerim fasülyem iyi olsun yeter bide kendisine hitap ede bilsem daha iyi olacak he ehe he
inş herşey sorunsuz geçer cnm
özcenan sanada günaydın nerdesinnnnnasıl geçmiş ranacığın tuvalet eğitimi..
çok geçmiş olsun cnm ilerlemeden atlatır inş. kuzum. cnm ben dün üniversiteye gittim orda cinsiyet söylemiyorlar. benim kendi drmle randevum ptesi ama sabredebilirsem haftaya ctesi eşimle gitmek istiyorum. hem cinsiyeti öğrenme ihtimalimiz de artmış olur. ama sabredebilir miyim bilmiyorum:)geçmiş olsunm kuzum
canım cinsiyet gözükmedimi?
biz ateşliyiz teyzoşlar dün akişam birden çıktı ateşimiz ilaç vermeme ragmen düşmedi sonra biraz uyudu uyandığında düşmüştü gece tekrar ilaç verdim ama sanırım bpğazlarımız tam geçmeden tekrarladı
kuzum bıktı artık napsın he he:) ay vallahi bilmiom cnm kız da olsa erkek de olsa zorluycak bizi. zeynep ilaya da çok ters olan bir isim olsun istemiyorum. erkek olursa soyismımıze de biraz uysun istiyorum amaaaann öyle işte.ayyy bilmezmiyim isim işi çok zor beee pöfffff:betül günaydın cnm geçmiş olsun erdem paşama ateş düşmüyosa enfeksyon ola bilir cnm: pöfff en çok korktuğum şey ateş bütün geceelim anlnıda geziyorum nilin anne ateşm yok diyo artık sıpaaaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?