2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim bence o sekilde yapma sen dr kontrilunde devam et ilaclarina annemde omur boyu kullanicqk

Aynen cnm ya bır arada olunca gunler su mısalı yılbasından sonra gıderız dıyolar ama bakalım o gunlere durum ne gosterıcek:) bu gunlerıde gordukya cok sukur..

kızlar biz tuvalet eğitimine başladık dua edin heryer batmadan bu işi bitirelim:) bakıcımız şimdilik bi sıkıntı yok diyo ama ilerisini bilemiyorum tabi
Kolay geldın cnm ranacık cabuk ogrenır ıns akıllı bıdık o:)

Kizlar bugun giremedim pek esimun dayusu vefat etti.
Ay cok zor oldu arasla dua okunurkm falan
az sonra yareninalmaya gidicez pasayka havada cok bozuk ah ehluyet
Basınız sagolsun cnm Allah rahmet eylesın..
Gecen sene bu aylarda beyzayı yurume bırakıyordum krese soguk yagmur ehlıyet candır:))

Gecmıs olsun cnm kan degerlerınde bır an evvel yukselır ıns, dıkkat et kendıne..
30.000 mesaji geride birakmisimmmm
Waaooovvvv tebrıkler kk nın ılerı gelenlerınden yaren2007

Dayimlar geldi yemek cay cerez derken hallttim yataktayim suan onlarda yoldan geldi yorgundur diye erken yattik banada ilac gbi geldi iyi oldu erken olmasi cok halsizim ama bogazim gecti sukur burnum tikali nefes alamiom surekli hapsuruyum masal bile anneee hapus teteyyy dio:)
Hapsurma yeter demek istyor :)cok gukdurdu.beni bgun
burnum tikali sesim farkli olunca annee aglamaaa dio optum gecti diyo
fistigimmm yaa nese kaynagim

sprint hoşgeldin cnm anlıyorum zordur mutlaka ama arada sesver bize he he hesağol bu arada inş dediğin gibi olur cnm..
benicim kalsınlar birazdaha ya zaten herzaman gidilen biyer değilki ama onlarda burayı özlerler hehalde ama olsun tadını çıkartın.
songülüm tebrik ediorum.
ayşegül geçmiş olsun bende kötüyüm buazım çok fenaydı ama allahtan ekenezya sağolsun geçirdi iyiyim şimdi sadece hapşuruyorum he he he:
yaseminim gelde hadi konuşalım dün çok yanlız kaldım bennnn:
funda bugün çalışıyosun dimidefnecik nasıl oldu?
nuray yoksun cnm nerelerdesin bakyim?
betül, wavs, sibel, fatma, katreynur, dileksizede gümnayın kızlar .., cvr

Herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Ben hala yoldayım işe gitmek için. Biz hala tam olarak hastalığı atlatamadık ama şükür daha iyiyiz. Kuzuma anne sevgisi iyi geldi. Sabah kv.ye bırakırken nasıl ağladı anlatamam.

herkese günaydın kızlar. bizden havadisler malum güldenim iletmiş sağolsun teşekkürler teyzesi. miniğimle ilgili herşey yolunda çok şükür. hasta annişlere ve kuzularına çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş.

fundacım inş atlatır kuzu ayyy siz biliyomusunuz ben pazar günü eğitime gidecektim nilide bizim bakıcının kardeşine götürdüm ama ben çıkar çıkmaz okadar çok ağlamışki 10 dakika yol gitmişken geri geldim ve gidemedim tabi he he he: yazık kuzularaya.
nedemek şekerim fasülyem iyi olsun yeter bide kendisine hitap ede bilsem daha iyi olacak he ehe he
inş herşey sorunsuz geçer cnm
özcenan sanada günaydın nerdesinnnnnasıl geçmiş ranacığın tuvalet eğitimi..

geçmiş olsunm kuzum

canım cinsiyet gözükmedimi?

biz ateşliyiz teyzoşlar dün akişam birden çıktı ateşimiz ilaç vermeme ragmen düşmedi sonra biraz uyudu uyandığında düşmüştü gece tekrar ilaç verdim ama sanırım bpğazlarımız tam geçmeden tekrarladı

bende merak ediyroum cnm nasıl hitap edeceğimizi ekendilerine. ama ne olursa olsun isim mevzusu çok uzayacağa benzio:)

çok geçmiş olsun cnm ilerlemeden atlatır inş. kuzum. cnm ben dün üniversiteye gittim orda cinsiyet söylemiyorlar. benim kendi drmle randevum ptesi ama sabredebilirsem haftaya ctesi eşimle gitmek istiyorum. hem cinsiyeti öğrenme ihtimalimiz de artmış olur. ama sabredebilir miyim bilmiyorum:)

ayyy bilmezmiyim isim işi çok zor beee pöfffff:betül günaydın cnm geçmiş olsun erdem paşama ateş düşmüyosa enfeksyon ola bilir cnm: pöfff en çok korktuğum şey ateş bütün geceelim anlnıda geziyorum nilin anne ateşm yok diyo artık sıpaaaa:

bu arada akşam nille koförcülük oynadık tarağı aldı anne gel dedi sen ben koför ben koför diye dolandı ortada sıpa .
sonra doktor oldu yat dedi beni muaine etti artık oyunları kendi kuruyo ben sadece ona uyuyorum...zaten müdale etmeden onun yönlendirmesine izn vermeliymişiz..

kuzum bıktı artık napsın he he:) ay vallahi bilmiom cnm kız da olsa erkek de olsa zorluycak bizi. zeynep ilaya da çok ters olan bir isim olsun istemiyorum. erkek olursa soyismımıze de biraz uysun istiyorum amaaaann öyle işte.

ozaman adı demir olsun bak çok uygun şekerim he he he he:):)
demir kuş demir nasıl ama he he he:
ay şaka biyana çok zor gerçekten işiiz şekerim ay bide insan tek başına karar veremiyoki herkez karışıyo öncede eşin..

Merhaba arkadaşlar bende 2012 kasım annesiyim. 20 gün önce tuvalet eğitimine başladık. İlk günler biraz zor oldu ama çok şükür öğrenmişti. Altına çok fazla kaçırmıyordu. Yalnız 2 gündür altına yapmaya başladı. Tuvaletini yapınca söylüyor. 5 gün önce memeden kestim. Onun mu etkisi oldu yoksa ishal olmuş onun mu etkisi bilmiyorum.

Gunaydinlarrrr...hasta anneler ve bebisleri gecmis olsunn....

Dun istanbulun trafik cilesini yasadim ilk kez bu kadar normalde 5dk suren yolu tam 1saatte anca gittik hatta biraz erken inip yurumek zorunda kaldim ama gözüm korktu kar yok buz yok bi yagmurla bu hale geldiysek kisin napcaz bilmiyorm....bulantim baya vardi bu sabah bisryler yiyince gecti biraz ama kokulara fena hassasim..her parfum kaldiriyo midemi....

Bu arada bugun bizim dogum günümüz. .topigin en küçüğü de doldurdu artik yaşını. Aksam pastasını yaptim kuzumun.tipi kayik oldu biraz ama yaptim iste yine debu aksam bavaanne dede ve biz olarak kutluycaz insallh....

Hoşgeldin canm....ishaldende olabilir ama iki travmatik olayi cok yakin araliklarla vermissin kuzuya o yuzden olabilir..psikologumuz kesinlikle boyle durumlari aradinda zaman olmaso gerektgini soyluyo.... iki üç ay kadar.ondan sonra yeni bisey sonra ara sonra yeni bişey. .yoksa boyle geri donusler olabiliyomus...krese vermk tivalet egitimi sütten kesmek yeni kardes annenin ise baslamasi vs bunla travmatik seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…