2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynı şeyi bende demiştim eşime sadece güldü kale bile almadı beni he he:) çınar da uyuyo pamir de. ama içine sindiler mi dersen meçhul. kız da da beray ya da miray he he:) daha ne kadar değişecek bu isimler bakalım

günaydın cnm nice yaşları olsun kuzumun inş. rabbim güzel yazılar yazsın
cnm bende çok hassasım kokulara. işyerinde bir sprey var ki sıktıkları öldürüyor beni puffff... ama ilk başlara göre daha iyiyim çok şükür .şimdi sen daha sıkıntılısındır.
bi e kızlar troidi olanlar. size belirtileri nelre. ben troit testi yaptırınca hiç bişey çıkmıo herşey normal ama zeynebin sarılığı geçmeyince troidinin yüksek olduğu bununda anneden geçebileceği kanısına varılmıştı. ama benim hep normal çıkar. gizli olabilir demişti dr. eee şimdi bu bebişde de mi aynı şeyleri yaşıycam meraktayım. bi anda gücüm kesilio çok halsiz oluyorum. hep çok çabuk yoruluyorum. bir sıkıntı var ama bilemiyorum.troitten de şüpheleniyorum

tuğberk kuşdemir peee çok anlamlı oldu bak alsen tuğberki bak hem fazla duyulmuş bi isim değil şekjerimmm.
hem gülden teyzesi çok seviooo..

Hoşbulduk canım. Aslında çok emmiyordu günde 2-3 defa ve çok uzun değil. Ve 1 gün boyunca hiç istemedi, bende bunu fırsat bilip kestim. İnşallah her şey yoluna girer tekrardan en kısa zamanda.
Bu arada doğum gününüz kulu olsun. Nice mutlu yaşlara...

bende sibele katılıyorum keşke önce süttenkesip öyle tuvalet eğitimiverseydin neyse inş isaldendirve çabuk atlatırsıız ayyy benimkızım pek tembelll:
sibelim hoşgeldin doğumgünnüz kutlu olsun ömrü uzun bahtı açık olsun anneye babaya hayırlı evlat olsun.
yok yok sen güzel pasta yapmışsındır vallaha tebrik ediorum hamarat hatunlarııı:

ha ha bizimkide çişimizi tuuulete yapıozzz dio peşinden bezine yapıo sıpa he he:)

İnşallah ishaldendir canım çünkü poposunu tutuyor, ağlıyor. Tuvalet eğitimini annem varken vermek istedim. Ben çalışıyorum ve şuan için annem geldi kuzuma bakmak için. O varken halletmek istedik. Gerçi güzel gidiyordu ama biraz geriledik işte. İnşallah tekrar yoluna koyarız.

GÜNAYDIN CNM KEŞKE CİNSİYETİ ÖĞRENEBİLSEYDİN

inşallah cnm
çalışan annelerin kaderi bu sanırım
sbah kuzum öyle sokuldu ki bana anlatamam

sağol kuzum
size de gecmiş olsun
inşallah tekrarlamamıştır

ben sabredemezdim

ay yerim ben o oyun kuran böcüğü

günaydın cnm
nice mutlu yaşları olsun meryem sultanın

funda cnm bende bilmiyorum sbaredebilir miyim. ama ilk gebeliğimde hep eşimle gitmiştim. şimdi tek gitmek tuhaf gelio. cinsiyeti öğrenme ihtimali de var o nedenle daha çok istiyorum yanımda olmasını.

inş sorunsuz atlatırsınız tuvalet eğitimini cnm darısıda bizim başımıza olsun..
sorma funda çok akıllı bu bıdıklar çokkk..
yaseminim ama çok ihmal etme bizi gelince hemen yaz olurmu?

Reactions: zbt
funda cnm bende bilmiyorum sbaredebilir miyim. ama ilk gebeliğimde hep eşimle gitmiştim. şimdi tek gitmek tuhaf gelio. cinsiyeti öğrenme ihtimali de var o nedenle daha çok istiyorum yanımda olmasını.
cnm sen şanslıymışsın ben hamileliğimde genelde(%95) tek başımaydım.herşeyi tek başıma gördüm geçirdim.eşim çok nadir yanımdaydı(şehir dışında görevli lduğu için).o yüzden sabredemezdim diyorum

Bende ilkinde yalnizdim hep(cinsyeri yalnz ogreistim bundada oyle olcak herhalde cok yogun xalisiyo izin alamiyo.

Dogum gunumuzu kutlyan teyzelermz saolunn....
pastamiz

songülüm hoşgeldin durumlar akşam itibariyle daha iyidi cnm ateşimiz yoktu mesela ama burnumuz fena akıyo he he he:inş atlatıcaz bakalım..
nurayımsağol sende hoşgeldincnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…