- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.901
aynı şeyi bende demiştim eşime sadece güldü kale bile almadı beni he he:) çınar da uyuyo pamir de. ama içine sindiler mi dersen meçhul. kız da da beray ya da miray he he:) daha ne kadar değişecek bu isimler bakalımozaman adı demir olsun bak çok uygun şekerim he he he he:):)
demir kuş demir nasıl ama he he he:
ay şaka biyana çok zor gerçekten işiiz şekerim ay bide insan tek başına karar veremiyoki herkez karışıyo öncede eşin..
günaydın cnm nice yaşları olsun kuzumun inş. rabbim güzel yazılar yazsınGunaydinlarrrr...hasta anneler ve bebisleri gecmis olsunn....
Dun istanbulun trafik cilesini yasadim ilk kez bu kadar normalde 5dk suren yolu tam 1saatte anca gittik hatta biraz erken inip yurumek zorunda kaldim ama gözüm korktu kar yok buz yok bi yagmurla bu hale geldiysek kisin napcaz bilmiyorm....bulantim baya vardi bu sabah bisryler yiyince gecti biraz ama kokulara fena hassasim..her parfum kaldiriyo midemi....
Bu arada bugun bizim dogum günümüz. .topigin en küçüğü de doldurdu artik yaşını. Aksam pastasını yaptim kuzumun.tipi kayik oldu biraz ama yaptim iste yine debu aksam bavaanne dede ve biz olarak kutluycaz insallh....
Hoşgeldin canm....ishaldende olabilir ama iki travmatik olayi cok yakin araliklarla vermissin kuzuya o yuzden olabilir..psikologumuz kesinlikle boyle durumlari aradinda zaman olmaso gerektgini soyluyo.... iki üç ay kadar.ondan sonra yeni bisey sonra ara sonra yeni bişey. .yoksa boyle geri donusler olabiliyomus...krese vermk tivalet egitimi sütten kesmek yeni kardes annenin ise baslamasi vs bunla travmatik seyler
ay berk li merk li isimleri sevmio benim ki cnm malesef. ama sorarım yinede:)tuğberk kuşdemir peee çok anlamlı oldu bak alsen tuğberki bak hem fazla duyulmuş bi isim değil şekjerimmm.
hem gülden teyzesi çok seviooo..
ha ha bizimkide çişimizi tuuulete yapıozzz dio peşinden bezine yapıo sıpa he he:)bende sibele katılıyorum keşke önce süttenkesip öyle tuvalet eğitimiverseydin neyse inş isaldendirve çabuk atlatırsıız ayyy benimkızım pek tembelll:
sibelim hoşgeldin doğumgünnüz kutlu olsun ömrü uzun bahtı açık olsun anneye babaya hayırlı evlat olsun.
yok yok sen güzel pasta yapmışsındır vallaha tebrik ediorum hamarat hatunlarııı:
bende sibele katılıyorum keşke önce süttenkesip öyle tuvalet eğitimiverseydin neyse inş isaldendirve çabuk atlatırsıız ayyy benimkızım pek tembelll:
sibelim hoşgeldin doğumgünnüz kutlu olsun ömrü uzun bahtı açık olsun anneye babaya hayırlı evlat olsun.
yok yok sen güzel pasta yapmışsındır vallaha tebrik ediorum hamarat hatunlarııı:
GÜNAYDIN CNM KEŞKE CİNSİYETİ ÖĞRENEBİLSEYDİNherkese günaydın kızlar. bizden havadisler malum güldenim iletmiş sağolsun teşekkürler teyzesi. miniğimle ilgili herşey yolunda çok şükür. hasta annişlere ve kuzularına çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş.
inşallah cnmfundacım inş atlatır kuzu ayyy siz biliyomusunuz ben pazar günü eğitime gidecektim nilide bizim bakıcının kardeşine götürdüm ama ben çıkar çıkmaz okadar çok ağlamışki 10 dakika yol gitmişken geri geldim ve gidemedim tabi he he he: yazık kuzularaya.
nedemek şekerim fasülyem iyi olsun yeter bide kendisine hitap ede bilsem daha iyi olacak he ehe he
inş herşey sorunsuz geçer cnm
özcenan sanada günaydın nerdesinnnnnasıl geçmiş ranacığın tuvalet eğitimi..
sağol kuzumgeçmiş olsunm kuzum
canım cinsiyet gözükmedimi?
biz ateşliyiz teyzoşlar dün akişam birden çıktı ateşimiz ilaç vermeme ragmen düşmedi sonra biraz uyudu uyandığında düşmüştü gece tekrar ilaç verdim ama sanırım bpğazlarımız tam geçmeden tekrarladı
ben sabredemezdimçok geçmiş olsun cnm ilerlemeden atlatır inş. kuzum. cnm ben dün üniversiteye gittim orda cinsiyet söylemiyorlar. benim kendi drmle randevum ptesi ama sabredebilirsem haftaya ctesi eşimle gitmek istiyorum. hem cinsiyeti öğrenme ihtimalimiz de artmış olur. ama sabredebilir miyim bilmiyorum:)
ay yerim ben o oyun kuran böcüğübu arada akşam nille koförcülük oynadık tarağı aldı anne gel dedi sen ben koför ben koför diye dolandı ortada sıpa .
sonra doktor oldu yat dedi beni muaine etti artık oyunları kendi kuruyo ben sadece ona uyuyorum...zaten müdale etmeden onun yönlendirmesine izn vermeliymişiz..
günaydın cnmGunaydinlarrrr...hasta anneler ve bebisleri gecmis olsunn....
Dun istanbulun trafik cilesini yasadim ilk kez bu kadar normalde 5dk suren yolu tam 1saatte anca gittik hatta biraz erken inip yurumek zorunda kaldim ama gözüm korktu kar yok buz yok bi yagmurla bu hale geldiysek kisin napcaz bilmiyorm....bulantim baya vardi bu sabah bisryler yiyince gecti biraz ama kokulara fena hassasim..her parfum kaldiriyo midemi....
Bu arada bugun bizim dogum günümüz. .topigin en küçüğü de doldurdu artik yaşını. Aksam pastasını yaptim kuzumun.tipi kayik oldu biraz ama yaptim iste yine debu aksam bavaanne dede ve biz olarak kutluycaz insallh....
cnm sen şanslıymışsın ben hamileliğimde genelde(%95) tek başımaydım.herşeyi tek başıma gördüm geçirdim.eşim çok nadir yanımdaydı(şehir dışında görevli lduğu için).o yüzden sabredemezdim diyorumfunda cnm bende bilmiyorum sbaredebilir miyim. ama ilk gebeliğimde hep eşimle gitmiştim. şimdi tek gitmek tuhaf gelio. cinsiyeti öğrenme ihtimali de var o nedenle daha çok istiyorum yanımda olmasını.
ellerine sağlık cnm:Bende ilkinde yalnizdim hep(cinsyeri yalnz ogreistim bundada oyle olcak herhalde cok yogun xalisiyo izin alamiyo.
Dogum gunumuzu kutlyan teyzelermz saolunn....
pastamizEki Görüntüle 1315942
sağol cnm sen de hoşgeldinGünaydın kizlar
hasta annelere ve bebisler e geçmiş olsun
sibelcim d gununuz kutlu olsun pasta çok güzel gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?