2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hayirli gunler arkadaslar yazamadim kacgundur pazartesi kahvalti sonrasi ereni saglik ocagina goturdum asi olduk donustede yolda dukkan sahibi bi abi ereni gorunce durun bekleyin dedi gitti iceri geldi erene seker getirmis lolipop eren hemen zorla actirdi yedi tabi yolda zaten asi olurken demistim seker alicam falan diye onun yerine gecmis oldu atlattik son asiyida.eve gelincede temizlik yaptim erenle ilgilendim ama sali gunu sabah uyaninca hem adet oldum hemde usutmusum sanirim afedersiniz ishal olmusum ama cok kotuydumya bi taraftan halsizlik karin agrisi heryerim agriyo nasil aksami yaptim bilmiyorum hepsi ust uste birden geldi esimde isten biraz erken geldi kalvaltida yedigim cok az seyle duruyodum erenle sofra kurdular iceri hep yatiyodum cunku esim mutfakta yemek isitti hazirladi eren iceri sofra yaygisini kasnagi siniyi ekmegi sirayla getirdi koydu sonra tabaklari kasiklari tursu tabagini yogurt kasesini hepsini tek tek getirdi koydu sofraya hemde nasil dikkatli getiriyo kuzum benim hic dokmedi zaten annesine sofrayi eren kurdu erenlede esim ilgilendi hep oynadi vs. terleyip dus aldim sabaha agrilarim gecmisti ama yatana kadar surekli wcden cikamadim inanin ishal cok kotu biseyya bigunde mahvetti beni dun neyseki gecmisti ama surekli bi karin agrisi vardi sanci seklinde gece bile devam etti cok az uyuyabildim bu sabah biraz normale dondum midem bile kotuydu cok sukur simdi daha iyiyim.erenle a101e gittik zaten hemen kosede ben sallanan at almamistim bicok arkadas almisti gecen sene burdan ama kullanmaz diye almamistim simdi cok istiyodum aldim ustune binip oynuyo.aksam koye gidicez yarin kardesimin oraya gitmek icin nasipse ama esiminde izin alma isi zormus tekrar konusucakti ins.izin alabilir onsuz gitmek istemiyorum cunku.izin alamassa bizi koye goturur aksam geri doner.haber vermek icin yazdim kizlar simdi cikiyorum ins.sonra gorusuruz.
 
fatma geçmiş olsun cnm iyisin şimdiya .
at güzelmiya bende istiyorum ama inş kalır eşime söyledim bimden alamadık çok üzlüdü oyuncakçıda görmüş bi 70 tlye varmış bide 120 tl onları alıcaktı zor tutumonun kızının atı olmalıymış..he he he::):).).)
 
yaseminimya sensiz olmuyoki ama ben geleyimmi arşive ..
ha ha gel şekerim kaynatırız. ben sizi at aldınız sanıodum cnm yaa çok sevio çocuklar .fatmacım erende güle güle kullansın cnm. sana da geçmiş olsun .. ay songül felaket uykm geldi haaa arşivi mi denesem kiii:)
 
Sağolun kizlar iyiyiz çok sukur elifi uyuttum biraz dinleniyorum bende bugün biraz belim agriyor benimde
fatmacim geçmiş olsun canım
guldenim ins bulursunuz at ama dışarıdan okadar para vermeye gerek yok yani Elif te çok seviyor atinı ve artık bisikletini de sürmeye başladı eskiden ayakları ile ittiriyirdu şimdi pedallarini çeviriyor
yasemin Kıyamam sana ben geleyim sana yardima hamile hamile tozda calistirmasinlar seni
 
yok cnm bulamamıştık size söyledim ben bulamadım ha ha ha:
bence arşiv tam uyumalık biyer ha ha hah a:
bide sanki bende öyle bişey hatırladım he he he:
 
geçmiş olsun cnm
ishal zor olur ya
patates haşla da ye

sana da geçmiş olsun cnm ya
 
sende gel arkadaşım ii olur valla çabucak biter eve gidip kısır yaparız he he he:) ay sorma cnm yaa rahatsız olursan yapma dedi müdürüm ama herkes paylaşmışken de kenara çekilmek istemiyorum. yapabildiğim kadar yapcam artık. elifime de maşalla bisiketde surermiş:)
 
Canim benim col gecmis olsun
At almakla iyi etmissun aras hala bikmadi cok seviyorlar
bu arada annen sordumu hic d.gubu bizde yapmiyormuyuz diye
 
Haha is te daha col uyku gelir gom kafani tamamdir
ay songülüm zor tutuom şuan kendimi zaten. mandalina yiyorum belki gözüm açılır diye. dün akşamda kanepe de uyuyakalmışım . ay bi anda dudağıma soğuk bbişey değdi nasıl sıçradım. sıpam mandalina soymuş da yedirio anne uyuyomuş kimin umrunda ha ha:)
 
ay ben senin o sıpanı yerim yerimmm:
nilin ateşi 37.8 olmuş carpol vermiş annem düşmüş dedim öyle yükselince dolven ver pöfff şu dr bi geleydiyaaa:
evde olmak istiyorummmmm
 
Bgn.biraz daha iyiym suan masali bekliom uyumasini bende uzandim yanina dayimlar iceride
ayy uyuyup kalicam simdi dune gore iyiym ama halsizim midafir kendi oturucak benbuyucam diye tirsiorum goz kapaklarimla savasiyorum suan:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…