2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha ha misafir oluo ben zeynebi uyutmaya gidiyorum annem arkamdan gelio uyuyp kalma haaa diye he he:)

ay nasıl korkar insan değil mi?

Bgn.biraz daha iyiym suan masali bekliom uyumasini bende uzandim yanina dayimlar iceride
ayy uyuyup kalicam simdi dune gore iyiym ama halsizim midafir kendi oturucak benbuyucam diye tirsiorum goz kapaklarimla savasiyorum suan:)
ay çok fena olur

ha ha ha misafir oluo ben zeynebi uyutmaya gidiyorum annem arkamdan gelio uyuyp kalma haaa diye he he:)
amaaaa olmadı ama
annen idare ediversin biraz hamiş hamiş yormasın seni :)

ya kızlar benim de çok uykum var ama benimki tamamen gece uykusuz kalmaktan
dün akşam defneyi uyuturken ben de uyumuşum hem de kıyafetlerimle
gece 2 de bi uyandım ki uyuyakalmışım.allahtan defnenin şurubunu vermek için uyandımsabh da 5,5 ta kalktım

gülden cnm allahtan nilin ateşi inatçı ateş değil
defnenin ateşi yükselince çok inatçı oluyr,düşmüyor bir türlü

bende anlamıyorum fundamya nasıl bi ateşbu arada çıkıyo arada düşüyo şu dr gelsede sorsak pöfffff:vicuta enfksyon yoktu en son tahlillerimizde..

Sagolun kizlar cok sukur iyiyim simdi ama 2gun ne cektim yaa sezeryan sonrasi sancilarim geldi aklima ama onlar daha dayanilmaz seylerdi neyseki gecti gitti bide aksam koye gidicemiz icin oyuzden iyilesme telasindaydim biraz halsizligi kaldi yordu beni ama yarin dahada yorulucam kac saat surucek bakalim yol erenle napicaz ins.esim izin alabilir beraber gideriz en buyuk destekcim canim kocam ay onuda opuyom burdan.:-*

Guldencim alin sizde attan ins.bitmez yetisirsiniz evet baska yerlerde cok pahali atlar yaa bide nurayin dedigi gibi ati alt kismindan cikarip tekerlekletiylede kullanabiliyosun ama nuray pedal demis bizde yok kiz sizdeki nasil at pedallarimi var cevrilen merak ettim.

allah iyiliğine versin yaazdıklarını okuyunca kocamı özledim he he:) yok cnm sanırım elifimin ayrı bisikleti var yani ben öyle anladım

Songulcum annemle sali gunu konusup soyledim ablam yanindaymis beraber aradilar ozaman soyledim istemiyon madem vazgectim dedim annem biraz bozuldu ama ben hastaydim zaten konusmayi uzun tutmadim orda kaldi ama soyle biseyde var annemde kardesimin oraya gidecegimiz icin telasli biraz oyuzden bu d.gununu pek ustune olmadi yani neyse bu seneyi ben kapattim zaten olsun ins.seneye telafi ederiz.

Yasemin senide arsivemi attilar kiz durabiliyomusun bari orda kolay geciyodur ins. az kaldi mesai bitiminede.

Nuray sanada gecmis olsun canim ins.rahatsiz degilsindir gecici bel agrisidir.

Gulden snada yazmayi unutmusum nil nasil canim atesliymis sanirim dr.nezaman geliyo neyseki dusuyomus atesi.

Aysegulde sanki rahatsizlanmis anlamadim pek zaten merak ediyorum ne yaptilarki ev isini.

ha ha ha ha allah iyiliğinizi versin emi
fatymaaaaa özendirmesene kızı: malum onun kocası yok yanında olannvar olmayanvar dimi ama he he heh e:):):)
koptummmmm:).)
fatmacım nil bakalım akşam bakıcam cnm bu aradanuray bisikletten bahsetticnm yaseminimin dediği gibi. ayşegüllerde hala gelişmeyok beklemedeler.

allah iyiliğine versin yaazdıklarını okuyunca kocamı özledim he he:) yok cnm sanırım elifimin ayrı bisikleti var yani ben öyle anladım
Allah sizide kavustursun yakin zamanda canim yarin geliyodur kocisin hasret giderin bol bol.;-) Az kaldi sanirim tasinmaya dimi nezaman tasiniyosunuz ins.hayirlisiyla.
Hmm tamam canim ereninde var bisikleti hatta onuda a101den almistik oda ogrendi aslinda kullanabiliyo ama halinin ustunde pek gitmiyo iste olsun yaza kadar baya ilerletir sokakta kimse tutamaz artik erenide.

ay burasda bekleyenler kulubune döndü. bende rekor kırdım en uzun bekleyen kadın he he he:)

evet gelio inş cnm yarın akşam kısmetse. ay bak bizim hala bisikletimiz yok tüüü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…