- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.941
aaaa bak sen annenin yaptığına.ha ha ha misafir oluo ben zeynebi uyutmaya gidiyorum annem arkamdan gelio uyuyp kalma haaa diye he he:)
aşkolsun anne ne zaman uyuduğumu gördün diorum he he he:)aaaa bak sen annenin yaptığına.
anene senin cevabın ne pekioluyo yok annecim uyurmuyum gözlerimi dinlendiriyorum dimi:):):) he he he he he: ha ha ha ha ha
buda iyimiş ha ha ha ha haaşkolsun anne ne zaman uyuduğumu gördün diorum he he he:)
ay nasıl korkar insan değil mi?ay songülüm zor tutuom şuan kendimi zaten. mandalina yiyorum belki gözüm açılır diye. dün akşamda kanepe de uyuyakalmışım . ay bi anda dudağıma soğuk bbişey değdi nasıl sıçradım. sıpam mandalina soymuş da yedirio anne uyuyomuş kimin umrunda ha ha:)
ay çok fena olurBgn.biraz daha iyiym suan masali bekliom uyumasini bende uzandim yanina dayimlar iceride
ayy uyuyup kalicam simdi dune gore iyiym ama halsizim midafir kendi oturucak benbuyucam diye tirsiorum goz kapaklarimla savasiyorum suan:)
amaaaa olmadı amaha ha ha misafir oluo ben zeynebi uyutmaya gidiyorum annem arkamdan gelio uyuyp kalma haaa diye he he:)
yoktur inş hiç bişey cnm. arka azı dişler gelio olmasın cnm .bende anlamıyorum fundamya nasıl bi ateşbu arada çıkıyo arada düşüyo şu dr gelsede sorsak pöfffff:vicuta enfksyon yoktu en son tahlillerimizde..
cnm enfeksiyon olsa sürekli ateşi olurbende anlamıyorum fundamya nasıl bi ateşbu arada çıkıyo arada düşüyo şu dr gelsede sorsak pöfffff:vicuta enfksyon yoktu en son tahlillerimizde..
öyle olabilir cnm enfeksiyon da yok diosun... çok şükürbenimde aklıma diş geliyo kızlar ama bakıcam artık bakalım bu akşam inş öyledir zaten tahlillerdede çıkmadı bişey
allah iyiliğine versin yaazdıklarını okuyunca kocamı özledim he he:) yok cnm sanırım elifimin ayrı bisikleti var yani ben öyle anladımSagolun kizlar cok sukur iyiyim simdi ama 2gun ne cektim yaa sezeryan sonrasi sancilarim geldi aklima ama onlar daha dayanilmaz seylerdi neyseki gecti gitti bide aksam koye gidicemiz icin oyuzden iyilesme telasindaydim biraz halsizligi kaldi yordu beni ama yarin dahada yorulucam kac saat surucek bakalim yol erenle napicaz ins.esim izin alabilir beraber gideriz en buyuk destekcim canim kocam ay onuda opuyom burdan.:-*
Guldencim alin sizde attan ins.bitmez yetisirsiniz evet baska yerlerde cok pahali atlar yaa bide nurayin dedigi gibi ati alt kismindan cikarip tekerlekletiylede kullanabiliyosun ama nuray pedal demis bizde yok kiz sizdeki nasil at pedallarimi var cevrilen merak ettim.
Allah sizide kavustursun yakin zamanda canim yarin geliyodur kocisin hasret giderin bol bol.;-) Az kaldi sanirim tasinmaya dimi nezaman tasiniyosunuz ins.hayirlisiyla.allah iyiliğine versin yaazdıklarını okuyunca kocamı özledim he he:) yok cnm sanırım elifimin ayrı bisikleti var yani ben öyle anladım
ay burasda bekleyenler kulubune döndü. bende rekor kırdım en uzun bekleyen kadın he he he:)ha ha ha ha allah iyiliğinizi versin emi
fatymaaaaa özendirmesene kızı: malum onun kocası yok yanında olannvar olmayanvar dimi ama he he heh e:):):)
koptummmmm:).)
fatmacım nil bakalım akşam bakıcam cnm bu aradanuray bisikletten bahsetticnm yaseminimin dediği gibi. ayşegüllerde hala gelişmeyok beklemedeler.
evet gelio inş cnm yarın akşam kısmetse. ay bak bizim hala bisikletimiz yok tüüü:)Allah sizide kavustursun yakin zamanda canim yarin geliyodur kocisin hasret giderin bol bol.;-) Az kaldi sanirim tasinmaya dimi nezaman tasiniyosunuz ins.hayirlisiyla.
Hmm tamam canim ereninde var bisikleti hatta onuda a101den almistik oda ogrendi aslinda kullanabiliyo ama halinin ustunde pek gitmiyo iste olsun yaza kadar baya ilerletir sokakta kimse tutamaz artik erenide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?