2012 kasım bebekleri büyüyor..

Asklari tazelenir canim arada lazim ama tabi yasemin kac aydir ayri tabi bide hamile cani cekmistir bidaha dikkat ederim konusmalarima.Allah en yakin zamanda kavustursun ins.onlarida.
Sallanan atin bide bisiklet olmadigina azcik sevindim yani bizimki oyle degil diye uzulurdum ay kiskanclik olmasin. saka biyana bian kendi atimiza bakip dusundum yani ne yalan soyliyim.

ay yaseminim şaka biyanada işin zor cnm ama inşallah az kaldı fasülyemin yuzu suyu hürmetine inş güzel şeyler olacak ben inanıyorum..
hayırlısı inş cnmmm:

he he he he:):):)
kız hastayım gülmeye halimyok ama koptum bide burda garip garip bakıcaklar bana kendi kendine gülüyo delimine diye ha ha ha ha ha ha::).):)

evet gelio inş cnm yarın akşam kısmetse. ay bak bizim hala bisikletimiz yok tüüü:)
Biz yazin almistik hatta burayada yazmistim bisure sokakta kullandi sonra yikayip eve aldim cok kullandigi bisey bide a101de bugun yine gelmis bizim aldigimiz bisikletten hemde oturma yeri alcak tam kullanabilicekleri gibiydi ama kiza olurmu bilmem tabi hatta fiyatida 30liraydi biz aldigimizda yine aynidir.

ay burasda bekleyenler kulubune döndü. bende rekor kırdım en uzun bekleyen kadın he he he:)
eş beklemekse en uzun bende o rekor
çünkü biz evlendiğimizden beri(yani 4 yıldır) iş nedeniyle ayrıyız
o farklı şehirde ben farklı şehirlerdeyim
birlikte yaşadığımız süreyi toplasan 5 ayı geçmez

iş için beklemekse yine sanırım rekor bende çünkü mart ayından beri bekliyorum

he he he he:):):)
kız hastayım gülmeye halimyok ama koptum bide burda garip garip bakıcaklar bana kendi kendine gülüyo delimine diye ha ha ha ha ha ha::).):)
Gecmis olsun canim sendemi hastasin gripmi oldun yoksa aman nile dikkat et ins.ona gecmez.
Tam yazarken eren uyandi onunla ilgilendim oyuzden gec yolluyorum.
Ben cikiyorum canim belki sizde gitmissinizdir gorusuruz sonra.

At 30 lira guldencim cok uygun fiyati benimde bisuredir aklimda at almak vardi eren son zamanlarda biseylerin hatta benim ustume cikip digidik yapiyo ata biner gibi oyuzden cok istiyodum ama pahaliydi genelde bimdekinide kacirdim bu cok iyi oldu sabahtan gittim aldim cok sukur simdi biniyo hala.

Fundacim sen nasilsin canim sanada yazicaktim atlamisim hersey yolundadir umarim defnede iyimi yazip kacmis olucam ama cikmak zorundayim esyalari toparliyim esimin isten cikmasina az kaldi ayy kizlar ins.izin alabilmistir sevgili kocacim bakalim az kaldi ciksin ariycam.

sağol fatmacım yok cnm zaten niloştan bana geçti.
bu arada inş eşin izin almıştır..
kızlar ben kaçar görüşürüz..öptüm sizive bebişleri..

ama ama olmuyoki böyleya ben kapatmışım yine ben açıyorum ıhhhh.(
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben uykusuzum 3buçukta uyandım bidaha da uyuyamadım desem yerivar. akşam yoldayken eşim aradı nerdesin nilin ateşi yine yükseliyo diyeneyse gittim 37.3 tü ateşi hemen dolven verdim bekledikneyseki düştü sonra yine saati kurup uyandım sürekli ve saat 3te yükselir gibi oldu 3 buçukta 37ydi ama 37de bile nasıl yanıyo nilin anlı ve vicuduanlatamam hemen verdim dolveni çok şükür 1 saat sonra tamamen düşmüştü. işte bizden haberler böyle inatçı ateş değil düşüyo ama neden yükseliyo anlamıyorum..

herkese günaydın. güldenim çok geçmiş olsun cnm yaa. ne zaman gelio ki sizin dr yaaa. bi baksın iice. diş mi değil mi. sen de rahatla bizde. zeynepte ağzım acıo deyip duruyo sanırım diş zorluo. dünde pek bişey yememiş

günaydın kızlar erdemin ateşi dün gece 40 a dayandı ilaç verdiğim halde
dus aldırdık hemen biraz düştü gece yine çıktı düştü falan sonra bi ara gözü çapaklandı genzi akıyo mide bulanıyo ooy ooy bugün dr a gidicez

amannn ne oluo ki kuzulara yaaa çok geçmiş olsun cnm yaa yaz bize de dr den dönüşte merakta bırakma

iyiyiz şükür canım

Günaydın tatlım
ya şu dr ne zaman geliyor bir an önce kuzumun neyi var öğrenelim
inşallah diş nedeniyle böyledir

kuzum Kıyamam. Keşke ağzına bir baksan canım. Inşallah defnenin ağzındaki aftlardan değildir

Geçmiş olsun canım
ya ne oluyor bu çocuklara, hepsi hasta

Günaydın kızlar biz çok şükür daha iyiyiz.
Defne sabah anneanne aşkıyla uyandı. Anne annesinin kendine söylediklerini bana taklit ettiriyor sonra da gülüyor sipam.
Bu arada dün akşam gittiğimde kuzum bana bir sarıldı bir sevdi anlatamam. bir de kv hastalığınız gecinceye kadar opmeyin birbirinizi dedi. Defne inadına beni öpüyor. Kv yapma dedikçe defne de daha çok öptü. Kv ve kaynım çok şaşırdı

yok cnm baktım aft filan yok çok şükür. muhtemelen arka azılar zorluo. pek bişey görünmüo.defne nasıl oldu cnm

yok cnm baktım aft filan yok çok şükür. muhtemelen arka azılar zorluo. pek bişey görünmüo.defne nasıl oldu cnm

günaydın yaseminim bizim dr yarın burda olacak cnm ama nil ağzın acıyomu diorum hayır diy
betülüm pöffff ya çok geçmiş olsun cnm ben okadar çıkmasına izn vermiyorum ama ateş düşürücü düşürüyo cnm sen ne kullanıyosun ateş düşürücü olarak ayyy kış geldi artık düzelmeyiz biz. pöfff

fundam günaydın cnm ay daha iyidefnem sevindim cnm.
bizim dr yarın geliyo cnm bakalım hayırlısıyla bi geleydi pöffff:
ay gerçekten bu kuzulara ne oldu anlamıyorum bi kar yağaydı şu mikroplar bitemizleneydi iyidi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…