- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.961
Asklari tazelenir canim arada lazim ama tabi yasemin kac aydir ayri tabi bide hamile cani cekmistir bidaha dikkat ederim konusmalarima.Allah en yakin zamanda kavustursun ins.onlarida.ha ha ha ha allah iyiliğinizi versin emi
fatymaaaaa özendirmesene kızı: malum onun kocası yok yanında olannvar olmayanvar dimi ama he he heh e:):):)
koptummmmm:).)
fatmacım nil bakalım akşam bakıcam cnm bu aradanuray bisikletten bahsetticnm yaseminimin dediği gibi. ayşegüllerde hala gelişmeyok beklemedeler.
he he he he:):):)Asklari tazelenir canim arada lazim ama tabi yasemin kac aydir ayri tabi bide hamile cani cekmistir bidaha dikkat ederim konusmalarima.Allah en yakin zamanda kavustursun ins.onlarida.
Sallanan atin bide bisiklet olmadigina azcik sevindim yani bizimki oyle degil diye uzulurdum ay kiskanclik olmasin.saka biyana bian kendi atimiza bakip dusundum yani ne yalan soyliyim.
Biz yazin almistik hatta burayada yazmistim bisure sokakta kullandi sonra yikayip eve aldim cok kullandigi bisey bide a101de bugun yine gelmis bizim aldigimiz bisikletten hemde oturma yeri alcak tam kullanabilicekleri gibiydi ama kiza olurmu bilmem tabi hatta fiyatida 30liraydi biz aldigimizda yine aynidir.evet gelio inş cnm yarın akşam kısmetse. ay bak bizim hala bisikletimiz yok tüüü:)
eş beklemekse en uzun bende o rekoray burasda bekleyenler kulubune döndü. bende rekor kırdım en uzun bekleyen kadın he he he:)
Gecmis olsun canim sendemi hastasin gripmi oldun yoksa aman nile dikkat et ins.ona gecmez.he he he he:):):)
kız hastayım gülmeye halimyok ama koptum bide burda garip garip bakıcaklar bana kendi kendine gülüyo delimine diye ha ha ha ha ha ha::).):)
amannn ne oluo ki kuzulara yaaa çok geçmiş olsun cnm yaa yaz bize de dr den dönüşte merakta bırakmagünaydın kızlar erdemin ateşi dün gece 40 a dayandı ilaç verdiğim halde
dus aldırdık hemen biraz düştü gece yine çıktı düştü falan sonra bi ara gözü çapaklandı genzi akıyo mide bulanıyo ooy ooy bugün dr a gidicez
iyiyiz şükür canımAt 30 lira guldencim cok uygun fiyati benimde bisuredir aklimda at almak vardi eren son zamanlarda biseylerin hatta benim ustume cikip digidik yapiyo ata biner gibi oyuzden cok istiyodum ama pahaliydi genelde bimdekinide kacirdim bu cok iyi oldu sabahtan gittim aldim cok sukur simdi biniyo hala.
Fundacim sen nasilsin canim sanada yazicaktim atlamisim hersey yolundadir umarim defnede iyimi yazip kacmis olucam ama cikmak zorundayim esyalari toparliyim esimin isten cikmasina az kaldi ayy kizlar ins.izin alabilmistir sevgili kocacim bakalim az kaldi ciksin ariycam.
Günaydın tatlımama ama olmuyoki böyleya ben kapatmışım yine ben açıyorum ıhhhh.(
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben uykusuzum 3buçukta uyandım bidaha da uyuyamadım desem yerivar. akşam yoldayken eşim aradı nerdesin nilin ateşi yine yükseliyo diyeneyse gittim 37.3 tü ateşi hemen dolven verdim bekledikneyseki düştü sonra yine saati kurup uyandım sürekli ve saat 3te yükselir gibi oldu 3 buçukta 37ydi ama 37de bile nasıl yanıyo nilin anlı ve vicuduanlatamam hemen verdim dolveni çok şükür 1 saat sonra tamamen düşmüştü. işte bizden haberler böyle inatçı ateş değil düşüyo ama neden yükseliyo anlamıyorum..
kuzum Kıyamam. Keşke ağzına bir baksan canım. Inşallah defnenin ağzındaki aftlardan değildirherkese günaydın. güldenim çok geçmiş olsun cnm yaa. ne zaman gelio ki sizin dr yaaa. bi baksın iice. diş mi değil mi. sen de rahatla bizde. zeynepte ağzım acıo deyip duruyo sanırım diş zorluo. dünde pek bişey yememiş
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar erdemin ateşi dün gece 40 a dayandı ilaç verdiğim halde
dus aldırdık hemen biraz düştü gece yine çıktı düştü falan sonra bi ara gözü çapaklandı genzi akıyo mide bulanıyo ooy ooy bugün dr a gidicez
yok cnm baktım aft filan yok çok şükür. muhtemelen arka azılar zorluo. pek bişey görünmüo.defne nasıl oldu cnmiyiyiz şükür canım
Günaydın tatlım
ya şu dr ne zaman geliyor bir an önce kuzumun neyi var öğrenelim
inşallah diş nedeniyle böyledir
kuzum Kıyamam. Keşke ağzına bir baksan canım. Inşallah defnenin ağzındaki aftlardan değildir
Geçmiş olsun canım
ya ne oluyor bu çocuklara, hepsi hasta
yok cnm baktım aft filan yok çok şükür. muhtemelen arka azılar zorluo. pek bişey görünmüo.defne nasıl oldu cnmiyiyiz şükür canım
Günaydın tatlım
ya şu dr ne zaman geliyor bir an önce kuzumun neyi var öğrenelim
inşallah diş nedeniyle böyledir
kuzum Kıyamam. Keşke ağzına bir baksan canım. Inşallah defnenin ağzındaki aftlardan değildir
Geçmiş olsun canım
ya ne oluyor bu çocuklara, hepsi hasta
Şükür daha iyi cnmyok cnm baktım aft filan yok çok şükür. muhtemelen arka azılar zorluo. pek bişey görünmüo.defne nasıl oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?