- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.981
ii cnm az kalmış bi yarın olsun bakalım ne diycek dr. çabucak toparlasın tüm kuzular inş. benim sıpa dün ablasına vurmuş abbama vuydum kötü çocuk oldum dio. ay gülmemek için zor tuttum kendimi. bi de ayıp dio sıpa.günaydın yaseminim bizim dr yarın burda olacak cnm ama nil ağzın acıyomu diorum hayır diy
betülüm pöffff ya çok geçmiş olsun cnm ben okadar çıkmasına izn vermiyorum ama ateş düşürücü düşürüyo cnm sen ne kullanıyosun ateş düşürücü olarak ayyy kış geldi artık düzelmeyiz biz. pöfff
Hatasını da biliyorii cnm az kalmış bi yarın olsun bakalım ne diycek dr. çabucak toparlasın tüm kuzular inş. benim sıpa dün ablasına vurmuş abbama vuydum kötü çocuk oldum dio. ay gülmemek için zor tuttum kendimi. bi de ayıp dio sıpa.
bilio ama yapmaya da devam edio çünkü annemler gülüolar. ben gülmeyin desem de. pufff çok sinir bozucuHatasını da biliyor
çok geçmiş olsun cnm yaa ihmal etme bence de. git bir görün dr ye.Gunaydin kizlar betul gulden yasemin gecmis olsun canim ya hastalik mevsimi iste havalar aniden sogudu esimden bize gecti onlar iyilesti ama ben hala surunuyoum burnum falan gecti akmiyo tikali dgil ama bogazim aciyo oksuuk var kprkuyorim enson masala hamile kalmadan.once astim atagim tutmustu hastaneye yatmistim bidahada hic hasta olmamistim sanki onun.sinyalleri gbi eligo bana bugun saglik ocagina gideyim diorum
cnm meryem ne kadar değişmiş
Oh masalla canim anne kiz ckk guzel gorunuyorsunuz
Ama daha toplu gorunyor benceTesekkur ederz teyzeleriiii...hala 11kg yuz.oda giyinikken...boy 77 78; ((ama iyiyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?