2012 kasım bebekleri büyüyor..

ii cnm az kalmış bi yarın olsun bakalım ne diycek dr. çabucak toparlasın tüm kuzular inş. benim sıpa dün ablasına vurmuş abbama vuydum kötü çocuk oldum dio. ay gülmemek için zor tuttum kendimi. bi de ayıp dio sıpa.

Hatasını da biliyor

Gunaydin kizlar betul gulden yasemin gecmis olsun canim ya hastalik mevsimi iste havalar aniden sogudu esimden bize gecti onlar iyilesti ama ben hala surunuyoum burnum falan gecti akmiyo tikali dgil ama bogazim aciyo oksuuk var kprkuyorim enson masala hamile kalmadan.once astim atagim tutmustu hastaneye yatmistim bidahada hic hasta olmamistim sanki onun.sinyalleri gbi eligo bana bugun saglik ocagina gideyim diorum

çok geçmiş olsun cnm yaa ihmal etme bence de. git bir görün dr ye.

gülden canım dolven verdim bende izin vermek istemiyorumda işte erdemin düşmedidün ateşi ilaaca rağmen dolven kullanıyorum

ayşegül bencede git cnm ihmal etme ama bi hastaneye gitsen daha iyi olmazmı cnm belki bi filimfalan çkerdi sağlık ocaklarına ben pek güvenmiyorum bu konuda.
dolvende düşürmediyse enfksyonfalanvar herhalde betülüm pöfff bizi haberdar et cnm..

Betul guldeb gecmus olsun insalla tez zamabda duzelirler
gulden hirlama varmi cnm

aysegulcum iyi yapiyorsun de a gitnekle ataga cevurmeeen onlem alinir en azindan

songül sen nasılsın?
yaren sınıfını değiştirdi mi yoksa yarıyılda mı değişecek?
paşa nasıl?
bu aralar senden hiç haber alamıyoruz

songülüm sağol cnm akşam bayağı korktum hırıltıvar diye ama sonra öksürdü ve geçti sanıyorum balgamdı takılmış buazına. bakalım hala antibiyotik vermedim ama nereye kadar dayanıcaz. yarın olaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…