2012 kasım bebekleri büyüyor..

ya kızlar sinirlerim tepeme çıktı
kv defneyi hasta hasta misafirliğe götürmüş
bi aradım ki yavrum nasıl ağlıyor
çocuğun uyku vakti ama sağolsun gezmekten onu düşünen yok
offf ya hasta çocukla misafirliğe mi gidilir ya?haftasonu defne bendeyken nereye gidersen git

senin kv n var ya taa bizi buralardan sinir etmeyi başarıo maşallah yani.

songül sen nasılsın?
yaren sınıfını değiştirdi mi yoksa yarıyılda mı değişecek?
paşa nasıl?
bu aralar senden hiç haber alamıyoruz
Iyiyim canim cok sukur
Pasada uyi bahcede oynadi simdi uyumakta
.mudur yeni donemle baslasin demis ama ben en yakin zamanda istiyirum pazartesi gorusicem
Ay kv gitmis yone gezmelere

ya kızlar haksızmıyım ama ne olur siz söyleyin bana.haftasonu gitse ne olur?halasına ablasıyla birlikte oturmaya gitmiş(ki 4 yıllık evliyim ilk defa gidiyor düşünün yani o kadar samimiler.)kadının evi sıcak mı soğuk mu bilmiyorum.çocuğun uyku vakti geldi.zaten hasta.nasıl ağlıyor yavrum anlatamam.şimdi ağladıkça ateşi daha da artacak. daha bi şurup içiremiyorsun da beni bekliyorsun peki orada allah korusun havale geçirse ne olacak?
lafa gelince "ay kızım ne oluyor sana da haftasonları hastalanıyorsun?" demeyi iyi biliyor.aklınca bana laf sokuyor.ne olacak haftaiçi sende biriktirdiğini haftasonu bende çıkarıyor
töbe töbe ya
bu kadın beni çatlatacak

Haklisin cnm hasta cocugun evde dinlenmesi bakima ihtiyaci var gecmi kalmis yahu

senin bu kv akıllanmıycak cnm

Iyiyim canim cok sukur
Pasada uyi bahcede oynadi simdi uyumakta
.mudur yeni donemle baslasin demis ama ben en yakin zamanda istiyirum pazartesi gorusicem
Ay kv gitmis yone gezmelere
malesef cnm gitti sağolsun
haftaya da günü var bir de oraya sürükleyecek kuzumu
ben üstüne titredikçe kv sağolsun cılkını çıkarıyor
normalde defne misafirliğe gidince ağlayan bi çocuk değil ama nasıl ağlıyordu.mutlaka onu mutsuz eden bişey var ama ne anlayamadım.zaten aradım kv 1 dakika konuşmadan hemen kapattı sonra konuşuruz diye

offff çalışmaktan nefret ediyorum
keşke bende sizler gibi yavrumun yanında olabilsem
pazartesi günü ben işten gidinceye kadar yavrum hiçbir şey yiyip içmemiş.ben gidince 2 biberon süt içti,nasıl sokuldu yavrum koynuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…