- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.001
maşallah cnm size ne güzelsiniz analı kızlı... rabbim güzel yazılar yazsın inş.
sağol cnm benim çok şükür sadece ağzımız acıo fazla bişeyimiz yok:)Yasemun balbicegibede gecmus oksun
songüle katılıyorum daha toplu ve uzum duruo sanki maşallah kuzuma. songül kurs nasıl cnmAma daha toplu gorunyor bence
senin kv n var ya taa bizi buralardan sinir etmeyi başarıo maşallah yani.ya kızlar sinirlerim tepeme çıktı
kv defneyi hasta hasta misafirliğe götürmüş
bi aradım ki yavrum nasıl ağlıyor
çocuğun uyku vakti ama sağolsun gezmekten onu düşünen yok
offf ya hasta çocukla misafirliğe mi gidilir ya?haftasonu defne bendeyken nereye gidersen git
Iyiyim canim cok sukursongül sen nasılsın?
yaren sınıfını değiştirdi mi yoksa yarıyılda mı değişecek?
paşa nasıl?
bu aralar senden hiç haber alamıyoruz
nilden haber var mı cnm durum ne. ay artık iki merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyourm resmen yaaayyy fundaaaaa ben artık senin kvye nediyeyimki.(pes yani pessss..
Az kaldo cnm ya bakalim yarin belirlicek buyuk olasiliklasongülüm sağol cnm akşam bayağı korktum hırıltıvar diye ama sonra öksürdü ve geçti sanıyorum balgamdı takılmış buazına. bakalım hala antibiyotik vermedim ama nereye kadar dayanıcaz. yarın olaydı.
soğuk değil mi songül orası, burası buz gibi kar havası var resmen ama kar yokIyiyim canim cok sukur
Pasada uyi bahcede oynadi simdi uyumakta
.mudur yeni donemle baslasin demis ama ben en yakin zamanda istiyirum pazartesi gorusicem
Ay kv gitmis yone gezmelere
Olsun ama ofa gecsin:)sağol cnm benim çok şükür sadece ağzımız acıo fazla bişeyimiz yok:)
Haklisin cnm hasta cocugun evde dinlenmesi bakima ihtiyaci var gecmi kalmis yahuya kızlar haksızmıyım ama ne olur siz söyleyin bana.haftasonu gitse ne olur?halasına ablasıyla birlikte oturmaya gitmiş(ki 4 yıllık evliyim ilk defa gidiyor düşünün yani o kadar samimiler.)kadının evi sıcak mı soğuk mu bilmiyorum.çocuğun uyku vakti geldi.zaten hasta.nasıl ağlıyor yavrum anlatamam.şimdi ağladıkça ateşi daha da artacak. daha bi şurup içiremiyorsun da beni bekliyorsun peki orada allah korusun havale geçirse ne olacak?
lafa gelince "ay kızım ne oluyor sana da haftasonları hastalanıyorsun?" demeyi iyi biliyor.aklınca bana laf sokuyor.ne olacak haftaiçi sende biriktirdiğini haftasonu bende çıkarıyor
töbe töbe ya
bu kadın beni çatlatacak
geçsin teyzesi bence de sağolasın:)Olsun ama ofa gecsin:)
senin bu kv akıllanmıycak cnmya kızlar haksızmıyım ama ne olur siz söyleyin bana.haftasonu gitse ne olur?halasına ablasıyla birlikte oturmaya gitmiş(ki 4 yıllık evliyim ilk defa gidiyor düşünün yani o kadar samimiler.)kadının evi sıcak mı soğuk mu bilmiyorum.çocuğun uyku vakti geldi.zaten hasta.nasıl ağlıyor yavrum anlatamam.şimdi ağladıkça ateşi daha da artacak. daha bi şurup içiremiyorsun da beni bekliyorsun peki orada allah korusun havale geçirse ne olacak?
lafa gelince "ay kızım ne oluyor sana da haftasonları hastalanıyorsun?" demeyi iyi biliyor.aklınca bana laf sokuyor.ne olacak haftaiçi sende biriktirdiğini haftasonu bende çıkarıyor
töbe töbe ya
bu kadın beni çatlatacak
Canim cok sicak degil sogukta degil yumusak bir hava varsoğuk değil mi songül orası, burası buz gibi kar havası var resmen ama kar yok
Oyoy kiyamam ben sananilden haber var mı cnm durum ne. ay artık iki merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyourm resmen yaa
malesef cnm gitti sağolsunIyiyim canim cok sukur
Pasada uyi bahcede oynadi simdi uyumakta
.mudur yeni donemle baslasin demis ama ben en yakin zamanda istiyirum pazartesi gorusicem
Ay kv gitmis yone gezmelere
ne güzel cnm burası çok soğuk... kar var çevre illerde burda da sadece soğuğu var...Canim cok sicak degil sogukta degil yumusak bir hava var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?