2012 kasım bebekleri büyüyor..

Haklisin cnm hasta cocugun evde dinlenmesi bakima ihtiyaci var gecmi kalmis yahu

senin bu kv akıllanmıycak cnm
niye akıllansın ki.nasıl olsa defne hasta olunca beni her 10 dakikada bir arayıp işyerinde huzursuz ediyor.sonra ben yalvar yakar milletten laf duya duya 1-2 gün izin alıp bakıyorum,kuzumu iyileştiriyorum o keyfini sürüyor.niye düşünsün ki.acıyan can onun değil nasıl olsa

Oy oy haklisin canim benim insan kendinden baska kimseyle ikna olmuyor heleki yavri hastaysa
Bugun apartmandan bir ablayla konustim oda diyor kikizlari okuttuk meslek sahibi ettik iyi mi ettik anlamadim
artik bu yasima geldim bende dinlenmek istiyirum yillarca cocuklqrimi buyuttum derken
bir biri bir digwri getiriyor diyor ki okula gidiyrlar ozel yasantim kalmadi diyor
dwmek onlarinda bakis acisi bu sekilde dedim kendimc

ben anlamıyorum ki cnm çocuklar bakıcılarına bile bu kadar tavırlı olmuo onlara anne diolar . kv n in hiç mi zoruna gitmio bu drurm acaba babaanne olcak güya.

annem de aynısını dio cnm okumasaydın daha mı iyiydi acaba bu kadar sıkıntın olmazdı dio. bilio çünkü her daim aklımın zeynepte olduğunu. düşün bir de annem bakıo.

ya o da kendince haklıdır,ya da bakış açısı doğrudur
ama annemi getiriyorum defneye baksın diye bu seferde annemi göndermek için her şeyden kavga çıkarıyor. e öyle olunca annem huzursuz oluyor.e annemi gönderiyor bu sefer de kendi zevkinden geri kalmıyor.diyorum ya haftasonu gitse ne kaybeder.halalarının eşi hayatta değilmiş ki haftasonu evde erkek olur desem.
e kreşe tam gün veriyim diyorum bu seferde ona muhtaçlığımız azalacak diye onu kabul etmiyor.ben bakarım ne gerek var diyor
offffff offf
allahım çocuğuma hastalık vermesin,daha kötü olmasın bişey istemiyorum.

Ya ne sacma bir insan ya tam gune de izin vermiyor
Hanj normal zamanda kendini kisitlamasin ama cocuk hastayken ne gezmesidur bu

cnm eğer defne kreşte daha iyiyse ve sen anne olarak çocuğun için daha ii olacağına inanıyorsan hiç düşünme kimseyi de dinleme ver derim. ben yaş olarak kreş için çok küçük olduklarını düşünüyorum şahsen. ama defne zaten gidio ve sen annesisin en iisini sen bilirsin çocuğun için. ver tam gün sende rahat et defnemde ii olsun kv nde gezmelere doysun.

bende sabahları eel kadar bebeleri okula giderken görünce çok üzülüyorum. babalarıyla ya da anneleriyle kreş servisi bekliolar içim ezilio yaaa
Bizim okul Allahtab yakin ama yinede o sicacik yataktan cikmak

Bu arada aslinda annendeyken daha rahat oluyordur bal bicegi sabah soguk ta cikmiyor

ay cnm benim eltimin oğluda kreşe gidio tüm gün. hasta olunca kv burdan gidip bakıo her seferinde sağolsun. fundanın ki bi garip hasta çocukla gezmeye gidio.

Bizim okul Allahtab yakin ama yinede o sicacik yataktan cikmak

Bu arada aslinda annendeyken daha rahat oluyordur bal bicegi sabah soguk ta cikmiyor
evet cnm çok rahat. çokta ii bakıolar sağolsunlar. eşime de diorum bazen şu halimle benim ne sana ne eve ne zeynebe faydam olmazdı her işte bir hayır var bu şekilde atlattım bu zor zamanı diye. çünkü bazı akşamlar hiç kafamı kaldıramıyorum gücüm tükenio. dün de öyleydim mesela tansiyonum 9 a 5 ti.uzanıyorum filan annemler sağolsunlar zeynebe çaktırmıolar. hsonu evde daha çok yoruluorum mesela. yemek yapmak işkence gibi gelio. helede bir iki hafta öncesi daha fenaydım. çok şükür.

bencede funda ben senin yerinde olsam dinlemez hazır defne kıreşe alışmışken verirdim eminim kıreş onun için çokdaha güvenli..
yaseminim şuanda durum iyidi bakalım ateş çıkmamış annem burnu akıyo sadece ama yeşil akıyo dedi ay nerde üşütüyo anlamıyorumki ben..

gribi atıo cnm vücut ii bişey aslında. üşütmeye kalmıo ki cnm havadan kapıolar gribi malesef...

aynen cnm anlamıyorum ki

defne çok mutlu kreşte
öğretmenleri çok ilgili,düşünün salı günü akşam beni aradı öğretmeni öğlen çorba yemedi şimdi nasıl diye
ben vermek istiyorum ama kv sağolsun eşimi işliyor eşiminde işine geliyor tabi para cebine kaldığı için(hoş kreş parasını da ben veriyorum ya neyse)
kv hep ona muhtaç olalım istiyor

ay cnm benim eltimin oğluda kreşe gidio tüm gün. hasta olunca kv burdan gidip bakıo her seferinde sağolsun. fundanın ki bi garip hasta çocukla gezmeye gidio.
cnm nerde bende öyle kv
iyi yanları da var sağolsun(ben izin alamayınca hastaneye götürür,canı bişey istedi mi üşenmez yapar,temizdir vs) amabu huyları beni çıldırtıyor.
şimdi tekrar aradım ne yaptınız diye.ağlamayı kesmiş.antibiyotik şurubu vardı içmesi gereken.almamış yanına.aman içmesin artık diyor.ya var mı böyle bişey."ama anne şişe bitene kadar onu içmesi gerekiyordu" dedim.neyse artık gidince içiririm diyor.onlar gidinceye kadar ben gideceğim zaten.kaldı ki o şurup içilmemiş olacak.uyuyor olması gerekirken hala uyanık.sabah 7 de kaldırmak zorunda kaldım işe geleceğim için.bu kadar saat uykusuz kalır mı bi çocuk?
biraz önce halasının kızı dışarı bahçeye çıkarmış.şu soğukta hasta çocuğun dışarda işi ne?şimdi içeri girmişler bu seferde montuyla oturuyormuş.e terleyecek.dışarı çıkınca da üşüyecek.4-5 tane çocuk büyüttüm diyen birisi bunu bilmez mi?

Bencede cnm is oayini cok kafaniza takmayin cnm inan su an boyle olmasi daha uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…