- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.021
Haklisin cnm hasta cocugun evde dinlenmesi bakima ihtiyaci var gecmi kalmis yahu
niye akıllansın ki.nasıl olsa defne hasta olunca beni her 10 dakikada bir arayıp işyerinde huzursuz ediyor.sonra ben yalvar yakar milletten laf duya duya 1-2 gün izin alıp bakıyorum,kuzumu iyileştiriyorum o keyfini sürüyor.niye düşünsün ki.acıyan can onun değil nasıl olsasenin bu kv akıllanmıycak cnm
Oy oy haklisin canim benim insan kendinden baska kimseyle ikna olmuyor heleki yavri hastaysamalesef cnm gitti sağolsun
haftaya da günü var bir de oraya sürükleyecek kuzumu
ben üstüne titredikçe kv sağolsun cılkını çıkarıyor
normalde defne misafirliğe gidince ağlayan bi çocuk değil ama nasıl ağlıyordu.mutlaka onu mutsuz eden bişey var ama ne anlayamadım.zaten aradım kv 1 dakika konuşmadan hemen kapattı sonra konuşuruz diye
offff çalışmaktan nefret ediyorum
keşke bende sizler gibi yavrumun yanında olabilsem
pazartesi günü ben işten gidinceye kadar yavrum hiçbir şey yiyip içmemiş.ben gidince 2 biberon süt içti,nasıl sokuldu yavrum koynuma
Buralari da aksamlari baya soguk oluyorne güzel cnm burası çok soğuk... kar var çevre illerde burda da sadece soğuğu var...
ben anlamıyorum ki cnm çocuklar bakıcılarına bile bu kadar tavırlı olmuo onlara anne diolar . kv n in hiç mi zoruna gitmio bu drurm acaba babaanne olcak güya.malesef cnm gitti sağolsun
haftaya da günü var bir de oraya sürükleyecek kuzumu
ben üstüne titredikçe kv sağolsun cılkını çıkarıyor
normalde defne misafirliğe gidince ağlayan bi çocuk değil ama nasıl ağlıyordu.mutlaka onu mutsuz eden bişey var ama ne anlayamadım.zaten aradım kv 1 dakika konuşmadan hemen kapattı sonra konuşuruz diye
offff çalışmaktan nefret ediyorum
keşke bende sizler gibi yavrumun yanında olabilsem
pazartesi günü ben işten gidinceye kadar yavrum hiçbir şey yiyip içmemiş.ben gidince 2 biberon süt içti,nasıl sokuldu yavrum koynuma
annem de aynısını dio cnm okumasaydın daha mı iyiydi acaba bu kadar sıkıntın olmazdı dio. bilio çünkü her daim aklımın zeynepte olduğunu. düşün bir de annem bakıo.Oy oy haklisin canim benim insan kendinden baska kimseyle ikna olmuyor heleki yavri hastaysa
Bugun apartmandan bir ablayla konustim oda diyor kikizlari okuttuk meslek sahibi ettik iyi mi ettik anlamadim
artik bu yasima geldim bende dinlenmek istiyirum yillarca cocuklqrimi buyuttum derken
bir biri bir digwri getiriyor diyor ki okula gidiyrlar ozel yasantim kalmadi diyor
dwmek onlarinda bakis acisi bu sekilde dedim kendimc
bende sabahları eel kadar bebeleri okula giderken görünce çok üzülüyorum. babalarıyla ya da anneleriyle kreş servisi bekliolar içim ezilio yaaaBuralari da aksamlari baya soguk oluyor
Ay kisin sabahciligu hic swvmiyor hic
niye akıllansın ki.nasıl olsa defne hasta olunca beni her 10 dakikada bir arayıp işyerinde huzursuz ediyor.sonra ben yalvar yakar milletten laf duya duya 1-2 gün izin alıp bakıyorum,kuzumu iyileştiriyorum o keyfini sürüyor.niye düşünsün ki.acıyan can onun değil nasıl olsa
ya o da kendince haklıdır,ya da bakış açısı doğrudurOy oy haklisin canim benim insan kendinden baska kimseyle ikna olmuyor heleki yavri hastaysa
Bugun apartmandan bir ablayla konustim oda diyor kikizlari okuttuk meslek sahibi ettik iyi mi ettik anlamadim
artik bu yasima geldim bende dinlenmek istiyirum yillarca cocuklqrimi buyuttum derken
bir biri bir digwri getiriyor diyor ki okula gidiyrlar ozel yasantim kalmadi diyor
dwmek onlarinda bakis acisi bu sekilde dedim kendimc
Ya ne sacma bir insan ya tam gune de izin vermiyorya o da kendince haklıdır,ya da bakış açısı doğrudur
ama annemi getiriyorum defneye baksın diye bu seferde annemi göndermek için her şeyden kavga çıkarıyor. e öyle olunca annem huzursuz oluyor.e annemi gönderiyor bu sefer de kendi zevkinden geri kalmıyor.diyorum ya haftasonu gitse ne kaybeder.halalarının eşi hayatta değilmiş ki haftasonu evde erkek olur desem.
e kreşe tam gün veriyim diyorum bu seferde ona muhtaçlığımız azalacak diye onu kabul etmiyor.ben bakarım ne gerek var diyor
offffff offf
allahım çocuğuma hastalık vermesin,daha kötü olmasın bişey istemiyorum.
cnm eğer defne kreşte daha iyiyse ve sen anne olarak çocuğun için daha ii olacağına inanıyorsan hiç düşünme kimseyi de dinleme ver derim. ben yaş olarak kreş için çok küçük olduklarını düşünüyorum şahsen. ama defne zaten gidio ve sen annesisin en iisini sen bilirsin çocuğun için. ver tam gün sende rahat et defnemde ii olsun kv nde gezmelere doysun.ya o da kendince haklıdır,ya da bakış açısı doğrudur
ama annemi getiriyorum defneye baksın diye bu seferde annemi göndermek için her şeyden kavga çıkarıyor. e öyle olunca annem huzursuz oluyor.e annemi gönderiyor bu sefer de kendi zevkinden geri kalmıyor.diyorum ya haftasonu gitse ne kaybeder.halalarının eşi hayatta değilmiş ki haftasonu evde erkek olur desem.
e kreşe tam gün veriyim diyorum bu seferde ona muhtaçlığımız azalacak diye onu kabul etmiyor.ben bakarım ne gerek var diyor
offffff offf
allahım çocuğuma hastalık vermesin,daha kötü olmasın bişey istemiyorum.
Bizim okul Allahtab yakin ama yinede o sicacik yataktan cikmakbende sabahları eel kadar bebeleri okula giderken görünce çok üzülüyorum. babalarıyla ya da anneleriyle kreş servisi bekliolar içim ezilio yaaa
ay cnm benim eltimin oğluda kreşe gidio tüm gün. hasta olunca kv burdan gidip bakıo her seferinde sağolsun. fundanın ki bi garip hasta çocukla gezmeye gidio.Ya ne sacma bir insan ya tam gune de izin vermiyor
Hanj normal zamanda kendini kisitlamasin ama cocuk hastayken ne gezmesidur bu
evet cnm çok rahat. çokta ii bakıolar sağolsunlar. eşime de diorum bazen şu halimle benim ne sana ne eve ne zeynebe faydam olmazdı her işte bir hayır var bu şekilde atlattım bu zor zamanı diye. çünkü bazı akşamlar hiç kafamı kaldıramıyorum gücüm tükenio. dün de öyleydim mesela tansiyonum 9 a 5 ti.uzanıyorum filan annemler sağolsunlar zeynebe çaktırmıolar. hsonu evde daha çok yoruluorum mesela. yemek yapmak işkence gibi gelio. helede bir iki hafta öncesi daha fenaydım. çok şükür.Bizim okul Allahtab yakin ama yinede o sicacik yataktan cikmak
Bu arada aslinda annendeyken daha rahat oluyordur bal bicegi sabah soguk ta cikmiyor
gribi atıo cnm vücut ii bişey aslında. üşütmeye kalmıo ki cnm havadan kapıolar gribi malesef...bencede funda ben senin yerinde olsam dinlemez hazır defne kıreşe alışmışken verirdim eminim kıreş onun için çokdaha güvenli..
yaseminim şuanda durum iyidi bakalım ateş çıkmamış annem burnu akıyo sadece ama yeşil akıyo dedi ay nerde üşütüyo anlamıyorumki ben..
geldim şekerim geldimmmmm:gülden nereye kayboldunnn
aynen cnm anlamıyorum kiYa ne sacma bir insan ya tam gune de izin vermiyor
Hanj normal zamanda kendini kisitlamasin ama cocuk hastayken ne gezmesidur bu
defne çok mutlu kreştecnm eğer defne kreşte daha iyiyse ve sen anne olarak çocuğun için daha ii olacağına inanıyorsan hiç düşünme kimseyi de dinleme ver derim. ben yaş olarak kreş için çok küçük olduklarını düşünüyorum şahsen. ama defne zaten gidio ve sen annesisin en iisini sen bilirsin çocuğun için. ver tam gün sende rahat et defnemde ii olsun kv nde gezmelere doysun.
cnm nerde bende öyle kvay cnm benim eltimin oğluda kreşe gidio tüm gün. hasta olunca kv burdan gidip bakıo her seferinde sağolsun. fundanın ki bi garip hasta çocukla gezmeye gidio.
Bencede cnm is oayini cok kafaniza takmayin cnm inan su an boyle olmasi daha uygunevet cnm çok rahat. çokta ii bakıolar sağolsunlar. eşime de diorum bazen şu halimle benim ne sana ne eve ne zeynebe faydam olmazdı her işte bir hayır var bu şekilde atlattım bu zor zamanı diye. çünkü bazı akşamlar hiç kafamı kaldıramıyorum gücüm tükenio. dün de öyleydim mesela tansiyonum 9 a 5 ti.uzanıyorum filan annemler sağolsunlar zeynebe çaktırmıolar. hsonu evde daha çok yoruluorum mesela. yemek yapmak işkence gibi gelio. helede bir iki hafta öncesi daha fenaydım. çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?