- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.041
işte ayrılık zor gelio cnm...Bencede cnm is oayini cok kafaniza takmayin cnm inan su an boyle olmasi daha uygun
bak cnm allah razı olsun annenlerdenevet cnm çok rahat. çokta ii bakıolar sağolsunlar. eşime de diorum bazen şu halimle benim ne sana ne eve ne zeynebe faydam olmazdı her işte bir hayır var bu şekilde atlattım bu zor zamanı diye. çünkü bazı akşamlar hiç kafamı kaldıramıyorum gücüm tükenio. dün de öyleydim mesela tansiyonum 9 a 5 ti.uzanıyorum filan annemler sağolsunlar zeynebe çaktırmıolar. hsonu evde daha çok yoruluorum mesela. yemek yapmak işkence gibi gelio. helede bir iki hafta öncesi daha fenaydım. çok şükür.
cnm eşimi ikna edemedim ki bi türlübencede funda ben senin yerinde olsam dinlemez hazır defne kıreşe alışmışken verirdim eminim kıreş onun için çokdaha güvenli..
yaseminim şuanda durum iyidi bakalım ateş çıkmamış annem burnu akıyo sadece ama yeşil akıyo dedi ay nerde üşütüyo anlamıyorumki ben..
Aj yavrucak saat 7 den beri ayaktami surubuda takmiykr resmen kadinaynen cnm anlamıyorum ki
defne çok mutlu kreşte
öğretmenleri çok ilgili,düşünün salı günü akşam beni aradı öğretmeni öğlen çorba yemedi şimdi nasıl diye
ben vermek istiyorum ama kv sağolsun eşimi işliyor eşiminde işine geliyor tabi para cebine kaldığı için(hoş kreş parasını da ben veriyorum ya neyse)
kv hep ona muhtaç olalım istiyor
cnm nerde bende öyle kv
iyi yanları da var sağolsun(ben izin alamayınca hastaneye götürür,canı bişey istedi mi üşenmez yapar,temizdir vs) amabu huyları beni çıldırtıyor.
şimdi tekrar aradım ne yaptınız diye.ağlamayı kesmiş.antibiyotik şurubu vardı içmesi gereken.almamış yanına.aman içmesin artık diyor.ya var mı böyle bişey."ama anne şişe bitene kadar onu içmesi gerekiyordu" dedim.neyse artık gidince içiririm diyor.onlar gidinceye kadar ben gideceğim zaten.kaldı ki o şurup içilmemiş olacak.uyuyor olması gerekirken hala uyanık.sabah 7 de kaldırmak zorunda kaldım işe geleceğim için.bu kadar saat uykusuz kalır mı bi çocuk?
biraz önce halasının kızı dışarı bahçeye çıkarmış.şu soğukta hasta çocuğun dışarda işi ne?şimdi içeri girmişler bu seferde montuyla oturuyormuş.e terleyecek.dışarı çıkınca da üşüyecek.4-5 tane çocuk büyüttüm diyen birisi bunu bilmez mi?
cnm allah başka türlü ayrılık vermesin.çok şükür hepsi sağ,sağlıklı sıhhatli.bir de böyle düşünişte ayrılık zor gelio cnm...
Canim iste olacagin onune gecilmiuor malesedbencede funda ben senin yerinde olsam dinlemez hazır defne kıreşe alışmışken verirdim eminim kıreş onun için çokdaha güvenli..
yaseminim şuanda durum iyidi bakalım ateş çıkmamış annem burnu akıyo sadece ama yeşil akıyo dedi ay nerde üşütüyo anlamıyorumki ben..
evet cnm malesef öyleAj yavrucak saat 7 den beri ayaktami surubuda takmiykr resmen kadin
babamız çok düşüncelidir sağolsun sorma cnm yafundacım ozaman işsana düşüyo cnm eşinle konuşup ikna et defnenin hastalığını anlat sonuçta oda babası dimi oda biraz düşünsün defneyi havaleyi anlat. bence nekadar önemli olduğunu oda defneyi düşünsün bi zahmet parasınıda senveriyosun ay şimdi bişey diyecem ayıp olacak yani neyse zatendefnenin herşeyi sende..
Allah Allah oda bir garip degil mjbabamız çok düşüncelidir sağolsun sorma cnm ya
defne havale geçirdi de adam zahmet edip gelmedi bile
cnm bu yıl kreşle yarım gün için anlaştık en azından dönemi tamamlayıncaya kadar böyle gitsin seneye zaten tam gün düşünüyorum
ya adam geçen 100tl ye şurup aldı da ne kadar pahalıymış dedi.düşün ben sürekli alıyorum gıkım çıkmıyor
ooo nuray hanimlarda gelmisSongül hanim Nasılsıniz Gorusemiyor uz artik
Yaren napiyor ben artık gitmek istemiyorum demiyor dimi bi ara karnı ağrıyor gitmek istemiyor diyordunooo nuray hanimlarda gelmis
Yok kalmadi bu ara yeni sinifindaki iki kizla tanismis bigin ay kixlara hep ogretmeni anlattirmisYaren napiyor ben artık gitmek istemiyorum demiyor dimi bi ara karnı ağrıyor gitmek istemiyor diyordun
kv nin payı büyükAllah Allah oda bir garip degil mj
amin cnm aminAy Funda ya Allah sabır versin sana melegini de korusun işiniz çok zor
ay yerim ben o kuzuyuHe
Yok kalmadi bu ara yeni sinifindaki iki kizla tanismis bigin ay kixlara hep ogretmeni anlattirmis
Ama demedim anne hic diyor:).birde ogretmeni izliyor haha
E yani tabiki boylr bir surumda nasil ixi rahat ederki insaninkv nin payı büyük
eşimin böyle olmasında kv nin payı büyük
oğlum annesi tabi ilgilenecek,sen herşeyi düşünme,zaten biz varız başında diye diye bu hale getirdi.ama allah var kaynımın hakkı çok üzerimizde.allah razı olsun her şeyimize koşturuyor.defnenin havale geçirdiğinde o dışarıda arkadaşlarıylaymış kp söyleyince hemen koştu geldi ama babası sağolsun 1 hafta hastanede yatmamıza rağmen gelmedi.çok mu zordu izin alıp gelmesi?
amin cnm amin
allahıma emanet yavrum
ay yerim ben o kuzuyu
bir de araştırırmış
Çok uyanık bu kız gelecek var bu kız da songul kime çekti acaba annesine miHe
Yok kalmadi bu ara yeni sinifindaki iki kizla tanismis bigin ay kixlara hep ogretmeni anlattirmis
Ama demedim anne hic diyor:).birde ogretmeni izliyor haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?