2012 kasım bebekleri büyüyor..

bak cnm allah razı olsun annenlerden
zeynep de mutlu
cnm eşimi ikna edemedim ki bi türlü
biliyorum ki defne kreşte mutlu.çünkü sabhları bkv ye bırakırken ağlıyor ama kreşe bıraktığım zaman gülerek gidiyor öğretmenine.bu bile bir gösterge
çarşamba günü defneyi almaya biraz erken gittim.defne yemek yiyebilsin diye öğretmeni çorbasına ekmek içi ufalayıp kendi yediriyordu.çocukların çoğu yemeğini bitirip diş fırçalamaya gitti.defne de kalkacaktı.öğretmeni hemen "defne ama yemeğin bitmedi.yemezsen iyi olamazsın" dedi ve defne yemeye devam etti.kreşin hemşiresi vs var.ateşini sık sık ölçüyorlar.kv ise ateş ölçmeye üşeniyor.düşün kv evde şurup içiremediği için kreşe götürüyor hemşire içiriyor.

cnm pencereden giren havadan bile kapıyorlar.ayrıca yeşil akması daha iyi vücuttan atıyor mikrobu

Aj yavrucak saat 7 den beri ayaktami surubuda takmiykr resmen kadin

Canim iste olacagin onune gecilmiuor malesed

Aj yavrucak saat 7 den beri ayaktami surubuda takmiykr resmen kadin
evet cnm malesef öyle
kv ben düzenimi bozamam dediği için her sabah işe giderken defneyi erkenden kaldırmak zorunda kalıyorum.halbuki kv ye ister gel bizde kal istersen kaynım bizim arabayla seni getirsin götürsün,yeterki defne biraz daha uyusun dedim ama kabul etmedi.
annem sabret kızım,senin çocuğunda rezil olsa da büyüyecek böyle kalmayacak,bak en azından kv sonuçta kendi canı,çacuğun emin ellerde diyor.ama benim yüreğim kaldırmıyor
ben izinliyken defne çok mutlu oluyor.kp bile "kızım seninle olunca defne çok sakin bi çocuk oluyor" diyor

fundacım ozaman işsana düşüyo cnm eşinle konuşup ikna et defnenin hastalığını anlat sonuçta oda babası dimi oda biraz düşünsün defneyi havaleyi anlat. bence nekadar önemli olduğunu oda defneyi düşünsün bi zahmet parasınıda senveriyosun ay şimdi bişey diyecem ayıp olacak yani neyse zatendefnenin herşeyi sende..

babamız çok düşüncelidir sağolsun sorma cnm ya
defne havale geçirdi de adam zahmet edip gelmedi bile
cnm bu yıl kreşle yarım gün için anlaştık en azından dönemi tamamlayıncaya kadar böyle gitsin seneye zaten tam gün düşünüyorum
ya adam geçen 100tl ye şurup aldı da ne kadar pahalıymış dedi.düşün ben sürekli alıyorum gıkım çıkmıyor

Allah Allah oda bir garip degil mj

Allah Allah oda bir garip degil mj
kv nin payı büyük
eşimin böyle olmasında kv nin payı büyük
oğlum annesi tabi ilgilenecek,sen herşeyi düşünme,zaten biz varız başında diye diye bu hale getirdi.ama allah var kaynımın hakkı çok üzerimizde.allah razı olsun her şeyimize koşturuyor.defnenin havale geçirdiğinde o dışarıda arkadaşlarıylaymış kp söyleyince hemen koştu geldi ama babası sağolsun 1 hafta hastanede yatmamıza rağmen gelmedi.çok mu zordu izin alıp gelmesi?

Ay Funda ya Allah sabır versin sana melegini de korusun işiniz çok zor
amin cnm amin
allahıma emanet yavrum

He

Yok kalmadi bu ara yeni sinifindaki iki kizla tanismis bigin ay kixlara hep ogretmeni anlattirmis
Ama demedim anne hic diyor:).birde ogretmeni izliyor haha
ay yerim ben o kuzuyu
bir de araştırırmış

E yani tabiki boylr bir surumda nasil ixi rahat ederki insanin
Acaba cok gorusme olmuyor diye aradaki bag da biraz zayufmi baba olarak

aynen nurayım aklım onda ama ben mehmete gidicem diyomuş bakıcısını istiyo görmedi 2 3 haftadır özlemiş bakıcısı gelip alıcak akşamada biz ordan aıcaz artık ateş konusundada ona çok güveniyorum yani annem onun dikkat ettiği kadar etmez biliyorum oyüzden daha rahatım açıkçası.
fundamma zaten allah peygamber sabrı vermiş ben olsam asla dayanamam çok citi söylüyorum ama demekki allahım dağına göre kar veriyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…