2012 kasım bebekleri büyüyor..

E yani tabiki boylr bir surumda nasil ixi rahat ederki insanin
Acaba cok gorusme olmuyor diye aradaki bag da biraz zayufmi baba olarak
hem de çooooookkk zayıf songülüm sorma
babası sadece 5-10 dakika sevsin başka da bişey istemez(ki defne babasına öptürmez bile)
defne babasını kendine rakip olarak görüyor.eşim bana defnenin yanında sarılamaz çünkü defne çok kızıyor
babası herhangi bir sorumluluk üstlenmiyor defneyle ilgili
anlatmışımdır.defne 3 aylıktı.hasta oldu.her gün sabah akşam hastaneye iğne için gidiyoruz.babamız yok.kaynım ve ben götürüyoruz.bir gün eşime patladım."hadi sabah işte oluyorsun da akşam niye gelmiyorsun,bu çocuğun babası kim sen mi amcası mı?" diye.ne dese beğenirsiniz?neymiş gün içinde işte yoruluyormuş.ailesinin yanında rezil etmiştim de güç bela bizimle hastaneye gelmişti.
hala öyle ne hastalığında ne sağlığında yok malesefbak mesela salı günü bizi hiç aramadı çarşamba akşama kadar.ben de kızdım.hadi beni merak etmiyorsun da defneyi de mi merak etmiyorsun diye.çünkü ikimiz de hastayız.e o gün annesini aramış sormuşmuş."annen 24 saat bizimle mi nereden bilecek" dedim.
haksızmıyım?

sağol cnm
sabır diyorum başka bişey demiyorum

Poff ben ev hanimi olmk istyormmmmm
bende bende

ay fundamya bide hangi hakla 2. çocuk istiyo senin eşin ben onu anlamıyorum sanki defnede hakkı varmış gibi..
ay sizde 2. çocuk kararı bence tamamen sana ayit olmalı..

sibel evde olmayı kim istemezki bende istiorummmm:
bu arada herkese iyi tatiller kızlar umarım pazartesi çok geçmiş bulurum.. öpüyorum sizive bebişleri betül yazmadın doktor konturolünü cnm

ay fundamya bide hangi hakla 2. çocuk istiyo senin eşin ben onu anlamıyorum sanki defnede hakkı varmış gibi..
ay sizde 2. çocuk kararı bence tamamen sana ayit olmalı..
zaten öyle olacak cnm
ona göre ne var hiç bir güçlüğünü yaşamadı ki tabi ister.nasıl olsa çocuğun ne hastalığından,ne ihtiyacından ne de zorluğundan haberi var.bende isterim 2. çocuk.nasıl olsa 10 dakika sevip köşeye çekiliyor.
eşim sabite geçmeden yok ona çocuk.sabite geçecek benim gibi her zorluğunu görecek ondan sonra çocuk sahibi oldum diyecek.
ama hakkını yemeyim cumartesi günü tansiyonum yine çok düşüktü başımı kaldıramıyordum o zaman hem gündüz parka götürdü hem de gece defne uyumayınca bi yarım saat uyuyum diye bakmıştı

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz caanlar

Ben cok cok iyiyim hamileyimmmm ikinci kez anne olacagim sukurler olsunki rabbim bana bu duygu tekrar yasatacak

Iyi geceler kizlar
Hasta bebislere gecmis olsun
Alpte hasta iki gundur atesi var 38i pek gecmeyen bugun dr a gotrdum hafif kulagi ilthpli dedi ama antbytge gerwk yok dedi
Dis cikaryoiki tane onlarda yapablr dedi hafif gribal enfeksynda olblr dedi iburamn ver dedi ama ben vermedm beklyorum bakalim ishal gibide bugun az az bayag kaka yapti poposu kizardi yavrumn artik
Enson sabah verdm ates dusurucu 37 37.5 larda atesi bazende daha dusuk insallah distebdr ve cabuk gecer

Merhaba benim bebegim krese gitmiyo
Ama giden bi bebegmz var topikte yarimgun gidiyo ve memnunlar anne kiz
Siz calisyomsnz
Ben çalışıyorum. Tarihi yanlış yazmışım. 2012 aralık doğumlu benim kızım. Kimin gittiğini biliyormusunuz. bu durum beni çok düşündürüyor.

Ben çalışıyorum. Tarihi yanlış yazmışım. 2012 aralık doğumlu benim kızım. Kimin gittiğini biliyormusunuz. bu durum beni çok düşündürüyor.

Kullanci adi reces funda yani haftasonu belki girmez ama pazartesi girer ozaman kafanzdaki sorulari ona soarblrsnz izmirde yasiyolar oda yeni verdi saylr krese cok olmadi yani
Kizi severek gidiyo krese
Dha iki yasndalar insan tabiki kaygilanyo krese verirken haklisnz siz nerde yasyosnz

Sibel canim resmnzi gordim ama yazamdm dogumgununzde kutlu olsun gec olduama
Meryemede masallah buyumus degsms kuzum hicte minyon gibi durmuyo coktatlsnz

Buarada ben tahmin yapmak istyorum bence yaseminin ve dilegin oglu sibelin kizi olacakms gibi geldi bana tahmn sadece hepsi saglikli dogsnlar insallah

Kocaelide yaşıyorum. cevap için teşekkür ederim.

Tahminlerin tutacakmi bakalim esimde ruyasinda kiz gormus nasip saglikli olsunda canim artik beraber ogrenecegiz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…