- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.061
Calisan hatunlar isyanda bu aralarPoff ben ev hanimi olmk istyormmmmm
hem de çooooookkk zayıf songülüm sormaE yani tabiki boylr bir surumda nasil ixi rahat ederki insanin
Acaba cok gorusme olmuyor diye aradaki bag da biraz zayufmi baba olarak
sağol cnmaynen nurayım aklım onda ama ben mehmete gidicem diyomuş bakıcısını istiyo görmedi 2 3 haftadır özlemiş bakıcısı gelip alıcak akşamada biz ordan aıcaz artık ateş konusundada ona çok güveniyorum yani annem onun dikkat ettiği kadar etmez biliyorum oyüzden daha rahatım açıkçası.
fundamma zaten allah peygamber sabrı vermiş ben olsam asla dayanamam çok citi söylüyorum ama demekki allahım dağına göre kar veriyo..
bende bendePoff ben ev hanimi olmk istyormmmmm
zaten öyle olacak cnmay fundamya bide hangi hakla 2. çocuk istiyo senin eşin ben onu anlamıyorum sanki defnede hakkı varmış gibi..
ay sizde 2. çocuk kararı bence tamamen sana ayit olmalı..
Aaa canim brnim ya nasil sevindim anltamam sana istenilen bir bebek cunkuIyi aksamlar kizlar nasilsiniz caanlar
Ben cok cok iyiyim hamileyimmmm ikinci kez anne olacagim sukurler olsunki rabbim bana bu duygu tekrar yasatacak
Cok yakismis:)Kizlar hamilelik takvimini nasil yapacagimm birisi bana gosteririmi acabaaa
Merhaba, bebeğiniz kreşe mi gidiyor. 2011 aralık doğumlu bir kızım var. Kreşe göndermek durumunda kalabilirim. Sizin kreş deneyiminiz var mı?Dilekcim cok sevndim canim hayrlsyla kuxagina almayi nasip etsin allahralim
Merhaba, bebeğiniz kreşe mi gidiyor. 2011 aralık doğumlu bir kızım var. Kreşe göndermek durumunda kalabilirim. Sizin kreş deneyiminiz var mı?
Ben çalışıyorum. Tarihi yanlış yazmışım. 2012 aralık doğumlu benim kızım. Kimin gittiğini biliyormusunuz. bu durum beni çok düşündürüyor.Merhaba benim bebegim krese gitmiyo
Ama giden bi bebegmz var topikte yarimgun gidiyo ve memnunlar anne kiz
Siz calisyomsnz
Ben çalışıyorum. Tarihi yanlış yazmışım. 2012 aralık doğumlu benim kızım. Kimin gittiğini biliyormusunuz. bu durum beni çok düşündürüyor.
Kocaelide yaşıyorum. cevap için teşekkür ederim.Kullanci adi reces funda yani haftasonu belki girmez ama pazartesi girer ozaman kafanzdaki sorulari ona soarblrsnz izmirde yasiyolar oda yeni verdi saylr krese cok olmadi yani
Kizi severek gidiyo krese
Dha iki yasndalar insan tabiki kaygilanyo krese verirken haklisnz siz nerde yasyosnz
Sibel canim resmnzi gordim ama yazamdm dogumgununzde kutlu olsun gec olduama
Meryemede masallah buyumus degsms kuzum hicte minyon gibi durmuyo coktatlsnz
Buarada ben tahmin yapmak istyorum bence yaseminin ve dilegin oglu sibelin kizi olacakms gibi geldi bana tahmn sadece hepsi saglikli dogsnlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?