- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.081
Cok tesekkur ederim songülüm allah razi olsun canimmAaa canim brnim ya nasil sevindim anltamam sana istenilen bir bebek cunku
Rabbim sagluxakla kucagina almayi nsip etsin insalla
Tesekkur ederim canimm cook sagolDilekcim cok sevndim canim hayrlsyla kuxagina almayi nasip etsin allahim
Yok benim oglum krese girmiyor ancak seneye vermeyi dusunuyorum nasipseMerhaba, bebeğiniz kreşe mi gidiyor. 2011 aralık doğumlu bir kızım var. Kreşe göndermek durumunda kalabilirim. Sizin kreş deneyiminiz var mı?
Hayırlı olsun canım çok sevindimIyi aksamlar kizlar nasilsiniz caanlar
Ben cok cok iyiyim hamileyimmmm ikinci kez anne olacagim sukurler olsunki rabbim bana bu duygu tekrar yasatacak
Amin canım mecbur sabrediyorumFundamm allah yardimcin olsun senin isin gercekten cok zor hakkinda hayirlisi neyse o olsun iyi sabrediyorsun
Merhaba benim kızım krese gidiyor. Biz çok memnunuzMerhaba, bebeğiniz kreşe mi gidiyor. 2011 aralık doğumlu bir kızım var. Kreşe göndermek durumunda kalabilirim. Sizin kreş deneyiminiz var mı?
Geçmiş olsun canım. Inşallah çabucak atlatir alpIyi geceler kizlar
Hasta bebislere gecmis olsun
Alpte hasta iki gundur atesi var 38i pek gecmeyen bugun dr a gotrdum hafif kulagi ilthpli dedi ama antbytge gerwk yok dedi
Dis cikaryoiki tane onlarda yapablr dedi hafif gribal enfeksynda olblr dedi iburamn ver dedi ama ben vermedm beklyorum bakalim ishal gibide bugun az az bayag kaka yapti poposu kizardi yavrumn artik
Enson sabah verdm ates dusurucu 37 37.5 larda atesi bazende daha dusuk insallah distebdr ve cabuk gecer
Kocaelide yaşıyorum. cevap için teşekkür ederim.
Tahminlerin tutacakmi bakalim esimde ruyasinda kiz gormus nasip saglikli olsunda canim artik beraber ogrenecegiz burda
pufff düzelsin artık kuzularımız yaaaa... rabbim şifa versin hepsine inş.fundam günaydın inş ilerlemez.
yaseminim sanada günaydın ne yaptınız bakalım hafta sonu.
bize gelince dr nilin buronşlarının hala normale dönmediğni söyledi üstelik cumartesi ateş devam etti oyüzden antibiyotik başladık malesef:.(.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?