2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz caanlar

Ben cok cok iyiyim hamileyimmmm ikinci kez anne olacagim sukurler olsunki rabbim bana bu duygu tekrar yasatacak
Hayırlı olsun canım çok sevindim

Fundamm allah yardimcin olsun senin isin gercekten cok zor hakkinda hayirlisi neyse o olsun iyi sabrediyorsun
Amin canım mecbur sabrediyorum

Merhaba, bebeğiniz kreşe mi gidiyor. 2011 aralık doğumlu bir kızım var. Kreşe göndermek durumunda kalabilirim. Sizin kreş deneyiminiz var mı?
Merhaba benim kızım krese gidiyor. Biz çok memnunuz
merak ettiğiniz ne varsa cevaplarim

Geçmiş olsun canım. Inşallah çabucak atlatir alp

Merhaba kızlar. Dün akşam gittiğimde kv ve Defne beni kapıda karşıladı. kuzum dün misafirlikte biraz uyumuş ama hiç durmamis. Kv ve ablasina hiç gitmemiş. Sürekli misafir gittikleri evin torununa gitmiş. Sürekli aglamis. Kv defneyi bana şikayet etti durmadı diye. eve gelince de durmamis. kuzum bana nasıl sarılıp öptü durdu. neyse eve gelince uyuttum. gece 12 buçuk ta kusarak uyandı. öksürük de cabası. ama şimdi iyiyiz şükür.

Iyi akşamlar kızlar

Dilek cookk sevindim senin adina canim. Ay maşallah ne güzel bu ara hep hamilelik haberleri alıyoruz. 5 yildir çocuğu olmayan bi arkadasimin da hamile oldugunu ogrendim cok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucaginiza almayi nasip etsin.

Sibel meryemcigin dogum günü kutlu olsun. Gec oldu ama kusura bakma canim.

Kizlar ben bu ara derslere verdim kendimi. Haftaya sinav var. Pek yazamıyorum o yüzden ama takip ediyorum.

Hayirli aksamlar kizlar dilek bu habere.cooook sevindim ne.guzel bi haber rabbim sag salim kavusmayi nasip etsin
Erdem daha iyi şükür kandaki mikrop cok yuksek oldugu icin igne verdi dr 6 tane 3 tanesi bitti kaldi 3 tane bizden haberler böyle

beni girmemişsin hafa sonu cnm inş herşey yolundadır.
yaseminim nasıl geçti sizn hafta sonunuz ay böyle parça parça yazıyorum ama beni atıyo site pöfff:

fatma nasıl geçti kardeşinin töreni cnm?
ayşegül sizde durumlar nedir?
katreynurum inş istediğin gibi sonuç alırsın
wavsum

wavsum inş ilerlemeden atlatıersınız cnm:
songül nuray, özcenan, sizede günaydın kızlar ay unuttuğum ola bilir çünkü atmasındiye hemen yaıyorum.

Günaydın kızlar.
betulum iğne daha iyi suruptan. hemen atlatir paşam
güldenim çok iyi sayılmaz defne. Öksürük var ve dün de kustu kuzum. Istahi çok yok. Siz nasılsınız?

herkese günaydın. ne güzel hamişler çoğalıo dilek cnm gözün aydın çoook sevindim allah gönlünüze göre versin inş. hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ayağımızı mı sürüdük ne he he:) eee sıra kimde kızlar:)
betülüm çok geçmiş olsun cnm kıyamam kuzuma yaa. bi de iğne oluo küçük paşa. rabbim şifa versin inş.
herkes iidir inş kızlar....

fundam günaydın inş ilerlemez.
yaseminim sanada günaydın ne yaptınız bakalım hafta sonu.
bize gelince dr nilin buronşlarının hala normale dönmediğni söyledi üstelik cumartesi ateş devam etti oyüzden antibiyotik başladık malesef:.(.(

pufff düzelsin artık kuzularımız yaaaa... rabbim şifa versin hepsine inş.
biz iyiydik cnm çok şükür. dün de yakın arkadaşımın nişanı vardı . annemlerin evin altındaydı zaten. güzel geçti.

Gunaydin kizlar tesekkur ederim herkesee betul katreinur yasmin gulden fundaallah razi olsun guzel dilekleriniz icin

Betul erdem pasama cok gecmis olsun ins bugun daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…