- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.101
günaydın cnm gerçektende insan tuhaf oluo net olmayınca çok ilginç eskiden ne yapıosak:) eee annenler nerde şimdi görüşebildiniz mi haftasonu. kızlar nasıllar yeni maceralar var mı. anlat da içimiz açılsın biz iki çocuk adaylarının:) ben de merak ediyorum sıradaki adayımız kim acaba:)Gunaydın kızlar
4 gundur net yoktu evdekı ınt ıkı senelık yapmıs esım bıttıgı gunu not almayı unutunca anıden netsız kaldık:) yalnız anamızın karnından netle dogmus gıbı alısmısız malesef onsuz olmuyor en cokta aklım burda kaldı herkes ıyıdır ıns...
hızlı bı gecmıs yaptım aklımda kalan taze hamıs haberı:) dılekcım cok sevındım Allah tamamına erdırsın saglıcakla ıns..sırada bence nuray yada aysegul olabılır dıye dusunuyorum:)
sıbel meryemın gecmıs d gunu kutlu olsun cnm cok tatlı cıkmıssınız masallah sıze..
nıl defne erdeme tekrar gecmıs olsun daha ıyılesememısler kuzular yaa
inşallah cnmfundam günaydın inş ilerlemez.
yaseminim sanada günaydın ne yaptınız bakalım hafta sonu.
bize gelince dr nilin buronşlarının hala normale dönmediğni söyledi üstelik cumartesi ateş devam etti oyüzden antibiyotik başladık malesef:.(.(
amin cnm yapufff düzelsin artık kuzularımız yaaaa... rabbim şifa versin hepsine inş.
biz iyiydik cnm çok şükür. dün de yakın arkadaşımın nişanı vardı . annemlerin evin altındaydı zaten. güzel geçti.
günaydın cnmGunaydin kizlar tesekkur ederim herkesee betul katreinur yasmin gulden fundaallah razi olsun guzel dilekleriniz icin
Betul erdem pasama cok gecmis olsun ins bugun daha iyidir
sağol cnmGuldenn sizede cok cok gecmis olsun kuzum ya ins iyilesir nilim
Funda sizede gecmis olsun
günaydın cnmgünaydın fundacım çok geçmiş olsun cnm yaa... kış yüzünü gösterdi kuzular hasta hep. rabbim hepsine şifa versin inş.
günaydın cnm hoşgeldinGunaydın kızlar
4 gundur net yoktu evdekı ınt ıkı senelık yapmıs esım bıttıgı gunu not almayı unutunca anıden netsız kaldık:) yalnız anamızın karnından netle dogmus gıbı alısmısız malesef onsuz olmuyor en cokta aklım burda kaldı herkes ıyıdır ıns...
hızlı bı gecmıs yaptım aklımda kalan taze hamıs haberı:) dılekcım cok sevındım Allah tamamına erdırsın saglıcakla ıns..sırada bence nuray yada aysegul olabılır dıye dusunuyorum:)
sıbel meryemın gecmıs d gunu kutlu olsun cnm cok tatlı cıkmıssınız masallah sıze..
nıl defne erdeme tekrar gecmıs olsun daha ıyılesememısler kuzular yaa
iğnelere rağmen hala yüksek cnmgülden canım tam düşmüş değil 37.7 lerde ama vücudu alışmış sanırım daha iyi şükür :)
çabucak toparlar cnm iğne daha etkili sonuçta...gülden canım tam düşmüş değil 37.7 lerde ama vücudu alışmış sanırım daha iyi şükür :)
hosbulduk cnminşallah cnm
antibiyotik mecbur olunca kullanılacak başka türlü geçmiyor
amin cnm ya
bebişler hasta olmasın da biz olalım hiç sorun değil
günaydın cnm
sağol cnm
günaydın cnm
amin inşallah
sizin iş durumu ne oldu?
günaydın cnm hoşgeldin
özledik seni
net olmayınca insan kendini eksik hissediyor
Aynen cnm ya alısmısız malesef:)
Hafta sonu esım calıstı annemlerınde ablamlarla baska planları oldugundan gorusemedık, bızde ıs cıkısı kıslık alısverıs yaptık kendımıze ıyı geldı stres attık:) bu hafta sonu annemlerle beraberız ıns kuzenımın d gunu var pasta sıparısı aldım hep beraber olucaz ıns:)
Senın kontrolunde guzel gecmıs sevındım yalnız fasulyenın cınsıyetı ne zaman bellı olucak meraktayız:)
bızım kızlarda bırkac gundur hafıf hastalık durumları var beyza karnım agrıyo dedı dr goturemedık gıtmıycem dıye aglayıp durdu dunle bugun ıyı sukur kreste sımdı kıyafet krızımız hala devam edıyor aksamdan kres ıcın sectıgını sabah begenmez oldu anne agırlıgını koydu bı sure kendı sectıgımı gıydırıcem yoksa ıcınden cıkılmaz hale dogru gıdıyoruz:)
macera dersen bızde bıtmez yanı:)
hafta sonu kızlara ozel lego aldık pembelı bebeklı falan onunla vakıt gecırıyolar bu ara hoslarına gıttı:)
hamarat hatun senihosbulduk cnm
dunyayla baglantım kesıldı sankı cok alısmısız:)
defne nasıl bugun konustun mu?
Kv yıne formundaymıs bu ara Allah yardımcın olsun cnm..
ha ha ilerde ben de mi kızlar diye bahsetcem acaba çok merak ediyorum cnm. vallahi hepsi başımızın tacı ama insan merak edio. dün zeynebimin küçüklüğünden kalma bi kaç bişeye çıktı karşımada miniminnacık ki onlar bile büyük geliordu kuzuma:) rabbim ömür versin yeter ki biyiyorlar maşallah. annemlerin karşısında da bebiş var 4 aylık filan ay zeynep nasıl sevio anlatamam ama biraz üstüne abanmıo değil yani. benim kucağıma verio sev sev dio. sevmeye kalkınca o da üstüme çıkmaya çalışıo he he:) sıpa da nasıll güzel bembeyaz maşallah yani. ay buarada o kıyafet krizi bizde de hala devam ya seçip giyio ya da hiç giymek istemio çıkarmak istemio napcaz bilmem...Aynen cnm ya alısmısız malesef:)
Hafta sonu esım calıstı annemlerınde ablamlarla baska planları oldugundan gorusemedık, bızde ıs cıkısı kıslık alısverıs yaptık kendımıze ıyı geldı stres attık:) bu hafta sonu annemlerle beraberız ıns kuzenımın d gunu var pasta sıparısı aldım hep beraber olucaz ıns:)
Senın kontrolunde guzel gecmıs sevındım yalnız fasulyenın cınsıyetı ne zaman bellı olucak meraktayız:)
bızım kızlarda bırkac gundur hafıf hastalık durumları var beyza karnım agrıyo dedı dr goturemedık gıtmıycem dıye aglayıp durdu dunle bugun ıyı sukur kreste sımdı kıyafet krızımız hala devam edıyor aksamdan kres ıcın sectıgını sabah begenmez oldu anne agırlıgını koydu bı sure kendı sectıgımı gıydırıcem yoksa ıcınden cıkılmaz hale dogru gıdıyoruz:)
macera dersen bızde bıtmez yanı:)
hafta sonu kızlara ozel lego aldık pembelı bebeklı falan onunla vakıt gecırıyolar bu ara hoslarına gıttı:)
yok cnm gitmedim . bugün isyerinde ki partnerim hastaneye gidecek diye ben erteledim. ama sabah geldim ki o da burda. yarın gitcekmiş ertelemiş. bende artık çarşambaya filan giderim. aslında biraz daha ayak sürüyorum ki cinsiyette kesinleşşin diye:)yasemin bugün kontrolün vardı
cinsiyeti öğrendin mi?
valla zeynep yine iyiymişha ha ilerde ben de mi kızlar diye bahsetcem acaba çok merak ediyorum cnm. vallahi hepsi başımızın tacı ama insan merak edio. dün zeynebimin küçüklüğünden kalma bi kaç bişeye çıktı karşımada miniminnacık ki onlar bile büyük geliordu kuzuma:) rabbim ömür versin yeter ki biyiyorlar maşallah. annemlerin karşısında da bebiş var 4 aylık filan ay zeynep nasıl sevio anlatamam ama biraz üstüne abanmıo değil yani. benim kucağıma verio sev sev dio. sevmeye kalkınca o da üstüme çıkmaya çalışıo he he:) sıpa da nasıll güzel bembeyaz maşallah yani. ay buarada o kıyafet krizi bizde de hala devam ya seçip giyio ya da hiç giymek istemio çıkarmak istemio napcaz bilmem...
anlaşıldı cnm sorun yok:)Aaa alıntı yspmamısım:) kıme gıttıgı bellı zaten fasulyeden:)
şansa bak yayok cnm gitmedim . bugün isyerinde ki partnerim hastaneye gidecek diye ben erteledim. ama sabah geldim ki o da burda. yarın gitcekmiş ertelemiş. bende artık çarşambaya filan giderim. aslında biraz daha ayak sürüyorum ki cinsiyette kesinleşşin diye:)
Ay eglenıyorum ıste kendımce:) gecen ablamın kızına yaptıgım pastayı cok begenmısler bızede ıstıyoruz dedıler begenılınce yapmakta bı zevklı oluyo:)hamarat hatun seni
pasta siparişi de alırmış
ya beyzanın bu süslü hali ne olacak
ay benim gözüm korktu valla defnenin geleceğide mi öyle olacak
defne sabah bıraktığımda iyiydi daha sonra aramadım
evet cnm kv yine formunda bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?