- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.121
şimdilik ii cnm bebeklerini filanda getirip kucağıma verio sev sev diye. ama bi süre onra atıo. kardeş olsuuunn dio ama haberi yok tabi başına gelecek:)valla zeynep yine iyiymiş
cnm ben başka bebeği kucağıma almak bir yana yanına yaklaştırmıyo bile benim sıpam
ay sorma zor tutuyorum kendimi vallahi. kalkıp gitmemek için...şansa bak ya
valla ben çok merak ediyorum sen nasıl dayanıyorsun?
amin cnm allah yardımcın olsunAy eglenıyorum ıste kendımce:) gecen ablamın kızına yaptıgım pastayı cok begenmısler bızede ıstıyoruz dedıler begenılınce yapmakta bı zevklı oluyo:)
beyza ne zaman normale doner hıc bılmıyorum cok bunalıyorum bazen esımde dıyo sevdıgı kıyafetlerı al ıyıde sagı solu bellı olmuyokı bugun begendıgını yarın begenmıyo, nıda da ondan gorup dolap karıstırmaya baslıyo artık Allah yardımcım olsun:)
ay deme öyle kuzumaşimdilik ii cnm bebeklerini filanda getirip kucağıma verio sev sev diye. ama bi süre onra atıo. kardeş olsuuunn dio ama haberi yok tabi başına gelecek:)
yok cnm nrmal zaten. benim kuzum normalde çok usludur teyzesi. biraz daha hırçın olabileceğini düşünüyorum tabi dikkat edip dengeyi sağlıycaz artık.amin cnm allah yardımcın olsun
şimdilik defne de kıyafet seçimi yok
sabah ben çıkarıyorum ve onu giyiyor çok şükür
ama beyza gibi olsa ben senin gibi sabır gösteremezdim
ay deme öyle kuzuma
o da ana kuzusu hala
kıskanması normal ama çok sorun yaşamazsınız inşallah
evet cnm ya hayırlısı neyse o olsun ama senı kadar bızde meraktayız carsamba olursa esın olmıycak dımı cumartesıyı mı beklesen:)ha ha ilerde ben de mi kızlar diye bahsetcem acaba çok merak ediyorum cnm. vallahi hepsi başımızın tacı ama insan merak edio. dün zeynebimin küçüklüğünden kalma bi kaç bişeye çıktı karşımada miniminnacık ki onlar bile büyük geliordu kuzuma:) rabbim ömür versin yeter ki biyiyorlar maşallah. annemlerin karşısında da bebiş var 4 aylık filan ay zeynep nasıl sevio anlatamam ama biraz üstüne abanmıo değil yani. benim kucağıma verio sev sev dio. sevmeye kalkınca o da üstüme çıkmaya çalışıo he he:) sıpa da nasıll güzel bembeyaz maşallah yani. ay buarada o kıyafet krizi bizde de hala devam ya seçip giyio ya da hiç giymek istemio çıkarmak istemio napcaz bilmem...
basa gelınce mecbur sabır gosterıyosun cnm yoksa daha kotuye gıdıyor..amin cnm allah yardımcın olsun
şimdilik defne de kıyafet seçimi yok
sabah ben çıkarıyorum ve onu giyiyor çok şükür
ama beyza gibi olsa ben senin gibi sabır gösteremezdim
ay deme öyle kuzuma
o da ana kuzusu hala
kıskanması normal ama çok sorun yaşamazsınız inşallah
ay inş öyle olur cnm seninkiler gibi... valla eşim bana sarılınca bende bende diye gelio üçümüz sarılınca da çok mutlu oluo. ama eşim ona sarılıncada aynısını yapıo kuzum anneme de dio. yavrum hep birlikte olma derdinde. yani sadece bana sarıl gibi bi derdi yok çok şükür. tabi konu kardeş olunca ne olur bilmem:) birlikte yaşayıp görcez inş.evet cnm ya hayırlısı neyse o olsun ama senı kadar bızde meraktayız carsamba olursa esın olmıycak dımı cumartesıyı mı beklesen:)
beyza ustune yatardı nıda bebekken hıc unutmam kasla goz arası baktım karnına koymus kafasını tv ızlıyo:) sendede cok macera olucaktır ama Allaha sukur asırı derece kıskanclıgı olmadı beyzanın cabuk kabullendı onu almadan bıryere gıtmezdı hala oyleler zeynepcıkte oyle olur ıns.
sızın kıyafet krızı erken baslamıs bızım gıbı ılerlemez ıns:) nıdanın da vardı bı ara oyle unuttu cok sukur ama ablasının yanında hergun yenı bısey ogrenıyo tabı:)
bende merak ettim cnm mailine de yazdım ama ses çıkmadı henüz.Gulden nerelerde
basa gelınce mecbur sabır gosterıyosun cnm yoksa daha kotuye gıdıyor..
defnecıgın daha makul olculerde olsun ıns cunku kızlarda olası bı durum malesef kacınılmaz:)
ay inşallah o kadar olmaz cnm ya
ay inş öyle olur cnm seninkiler gibi... valla eşim bana sarılınca bende bende diye gelio üçümüz sarılınca da çok mutlu oluo. ama eşim ona sarılıncada aynısını yapıo kuzum anneme de dio. yavrum hep birlikte olma derdinde. yani sadece bana sarıl gibi bi derdi yok çok şükür. tabi konu kardeş olunca ne olur bilmem:) birlikte yaşayıp görcez inş.
ya ne kadar güzel aferin zeynebime
defne kesinlikle bana başkasının sarılmasını istemez.sadece o sarılacak,o öpecek
babasnın bana sarılması hayal ,hoş kendisine sarılmasını da pek istemez
herzaman değilde arada lazım bence he he he:):)otorite iyidir her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?