2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla zeynep yine iyiymiş
cnm ben başka bebeği kucağıma almak bir yana yanına yaklaştırmıyo bile benim sıpam
şimdilik ii cnm bebeklerini filanda getirip kucağıma verio sev sev diye. ama bi süre onra atıo. kardeş olsuuunn dio ama haberi yok tabi başına gelecek:)

amin cnm allah yardımcın olsun
şimdilik defne de kıyafet seçimi yok
sabah ben çıkarıyorum ve onu giyiyor çok şükür
ama beyza gibi olsa ben senin gibi sabır gösteremezdim

şimdilik ii cnm bebeklerini filanda getirip kucağıma verio sev sev diye. ama bi süre onra atıo. kardeş olsuuunn dio ama haberi yok tabi başına gelecek:)
ay deme öyle kuzuma
o da ana kuzusu hala
kıskanması normal ama çok sorun yaşamazsınız inşallah

yok cnm nrmal zaten. benim kuzum normalde çok usludur teyzesi. biraz daha hırçın olabileceğini düşünüyorum tabi dikkat edip dengeyi sağlıycaz artık.

evet cnm ya hayırlısı neyse o olsun ama senı kadar bızde meraktayız carsamba olursa esın olmıycak dımı cumartesıyı mı beklesen:)
beyza ustune yatardı nıda bebekken hıc unutmam kasla goz arası baktım karnına koymus kafasını tv ızlıyo:) sendede cok macera olucaktır ama Allaha sukur asırı derece kıskanclıgı olmadı beyzanın cabuk kabullendı onu almadan bıryere gıtmezdı hala oyleler zeynepcıkte oyle olur ıns.
sızın kıyafet krızı erken baslamıs bızım gıbı ılerlemez ıns:) nıdanın da vardı bı ara oyle unuttu cok sukur ama ablasının yanında hergun yenı bısey ogrenıyo tabı:)

basa gelınce mecbur sabır gosterıyosun cnm yoksa daha kotuye gıdıyor..
defnecıgın daha makul olculerde olsun ıns cunku kızlarda olası bı durum malesef kacınılmaz:)

ay inş öyle olur cnm seninkiler gibi... valla eşim bana sarılınca bende bende diye gelio üçümüz sarılınca da çok mutlu oluo. ama eşim ona sarılıncada aynısını yapıo kuzum anneme de dio. yavrum hep birlikte olma derdinde. yani sadece bana sarıl gibi bi derdi yok çok şükür. tabi konu kardeş olunca ne olur bilmem:) birlikte yaşayıp görcez inş.

basa gelınce mecbur sabır gosterıyosun cnm yoksa daha kotuye gıdıyor..
defnecıgın daha makul olculerde olsun ıns cunku kızlarda olası bı durum malesef kacınılmaz:)

ay inşallah o kadar olmaz cnm ya

ay inş öyle olur cnm seninkiler gibi... valla eşim bana sarılınca bende bende diye gelio üçümüz sarılınca da çok mutlu oluo. ama eşim ona sarılıncada aynısını yapıo kuzum anneme de dio. yavrum hep birlikte olma derdinde. yani sadece bana sarıl gibi bi derdi yok çok şükür. tabi konu kardeş olunca ne olur bilmem:) birlikte yaşayıp görcez inş.​
Ins oyle devam eder hep sevgı pıtırcıgı:)
nıda abladan ogrendıgını tekrar eder hep beyza sevıyorum dıye baslayınca nıdada bende annem babam beyzam ben dıyo sırıne kendınıde unutmaz:)
yalnız cevıremedıgı cok kelıme var daha kısa yoldan halledıyo:)

Kızlarya yazıyorum siliniyo sinir oldum artık.
Benim pc kafayı yedi
Benicim bence seçenek sunsan beyzaya nasıl olur örneyin bugün kırmızı kazağanımı yoksa pembe kazağınımı giymek istersin gibi?
Bu arada çok hamaratsın maşallah sana cnm:
Betül inş nazar deymesin kuzuma nilin ateşi 37 olsun nil kötü oluyo maalesef çok dayanıksız vicudumuz cnm..
Yaseminim sen o dengeyi kurarsın zeynebime cnm her şeyi birlikte yaparsanız bence zeynebim kıska
nmaz.

Ama nile eşimin teyzesi geldiğinde kardeşin olsun bebek alın falan dedinil kavga etti bütüngün kızla
Benim annem diyo he he:

Kızlar alıntılar garıplesmeye basladı sıtede calısma mı var ne?
gulden yogun mu acaba yoksa yazardı asagıda gorunuyo cunku..

fundam burdayımda bu site beni sinir etti
benicim var bişey anma anlamadım bide bunun üzerine benim pc ekleniyo tam oluyo yani..

Kızlarya yazıyorum siliniyo sinir oldum artık.
Benim pc kafayı yedi
Benicim bence seçenek sunsan beyzaya nasıl olur örneyin bugün kırmızı kazağanımı yoksa pembe kazağınımı giymek istersin gibi?
Bu arada çok hamaratsın maşallah sana cnm:
Betül inş nazar deymesin kuzuma nilin ateşi 37 olsun nil kötü oluyo maalesef çok dayanıksız vicudumuz cnm..
Yaseminim sen o dengeyi kurarsın zeynebime cnm her şeyi birlikte yaparsanız bence zeynebim kıska
nmaz.

Ama nile eşimin teyzesi geldiğinde kardeşin olsun bebek alın falan dedinil kavga etti bütüngün kızla
Benim annem diyo he he:​
Pc nın azızlıgınden senınkı demek cnm
nerak ettık:)
cnm secenek sunarak devam edıyoduk zaten coktandır ama artık ıse yaramıyor seceneklerıde begenmez oldu tıkandım artık benım sectıgımı gıyecek bı sure ısıne gelırse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…