- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.141
apöffff ya bu site böyle olunca hiç yazmak gelmiyo içimden..burası yine terkedilmiş gibi oldu
ay ben ikinci trimestera girmişim ya he he:) gitti hamileliğin üçte biri:)Maasallah canimmm darisi benim basimaaa insallah daha cok yeniyim daha alisamadim bile[/QUO
cnm ben altı haftalık öğrendiğim için biraz daha hızlı geçti sanıırm malum yarısı bilinçsiz . gerçi en zor dönemiydi sanırım benim için. rabbim beterinden korusun inş.
a.s. cnm benim kuzulardan da hep böyle hastalık haberi alınca ii olamıyoruz kiii canımız sıkılıo ister istemez pufff:) rabbim hepsine şifa versin inş. ve tüm hastalara. oh güne de girilmiş ne güzel cnm sana da sürekli gezme çıkmış oldu düzenli he he he:)Kızlar s a Nasılsıniz
biz iyiyiz çok şükür dün misafirim vardı gün yapmaya başladık bugün evi falan topladım hala isim bitmedi elifi uyuttum biraz dinleniyorum yorulmusum
elif buraz hasta öksürük ve burun akintisi var gozleride capakli disarisi da çok soguk kar yağıyor yarına kadar biraz toparlanmazsa Dr goturecegiz
Erdeme defneye ve nile geçmiş olsun kuzucuklara hep hasta bu ara
ay ben ikinci trimestera girmişim ya he he:) gitti hamileliğin üçte biri:)
ay ben ikinci trimestera girmişim ya he he:) gitti hamileliğin üçte biri:)
Maasallah canimmm darisi benim basimaaa insallah daha cok yeniyim daha alisamadim bile
apöffff ya bu site böyle olunca hiç yazmak gelmiyo içimden..
öffff ya bu alıntılama işinde sorun var amaKızlar s a Nasılsıniz
biz iyiyiz çok şükür dün misafirim vardı gün yapmaya başladık bugün evi falan topladım hala isim bitmedi elifi uyuttum biraz dinleniyorum yorulmusum
elif buraz hasta öksürük ve burun akintisi var gozleride capakli disarisi da çok soguk kar yağıyor yarına kadar biraz toparlanmazsa Dr goturecegiz
Erdeme defneye ve nile geçmiş olsun kuzucuklara hep hasta bu ara
uyku saatini öne çekebilsen keşke cnmSelam kızlar nasılsınız
Bi saattir berrayi uyutmaya çalışıyorum. Uyusa ds ders calissam diye gözüne baktikcs uyumadi. Bizim bu uyku duzenini napcaz bilmem. Gece 12 den once yatmiyor. Sabah 9 10 dan önce kalkmiyor. E öyle olunca ogle uykusu da gecikiyor. Bi türlü düzene koymadik.
Hasta kuzulara cok gecmis olsun bir an once iyilessinler artık.
cnm çin takvimine göre erkek:)Kizlar berra uyudu. Ben 1 saat calisip tekrar geleyim. Yasemiiinn hadi baksana cin takvimine cok merak ettim :) :)
öffff ya bu alıntılama işinde sorun var ama
yasemin cnm darısı diğer 2 trimestera
dilek cnm sen de alışırsın.efe de çok bulantın olmuşmuydu?
a. s. nurayım.oh ne güzel güne girmişsin.bol bol gezersin fena mı?
elifime de bol şifalar.çok geçmiş olsun.defne için de sağol cnm
Sağol canim amin Esin geldi mi sizde nevar neyok
yok nurayım eşim hala gelmedicnm çin takvimine göre erkek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?