2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay ben ikinci trimestera girmişim ya he he:) gitti hamileliğin üçte biri:)​
Maasallah canimmm darisi benim basimaaa insallah daha cok yeniyim daha alisamadim bile

Kızlar s a Nasılsıniz
biz iyiyiz çok şükür dün misafirim vardı gün yapmaya başladık bugün evi falan topladım hala isim bitmedi elifi uyuttum biraz dinleniyorum yorulmusum
elif buraz hasta öksürük ve burun akintisi var gozleride capakli disarisi da çok soguk kar yağıyor yarına kadar biraz toparlanmazsa Dr goturecegiz
Erdeme defneye ve nile geçmiş olsun kuzucuklara hep hasta bu ara

a.s. cnm benim kuzulardan da hep böyle hastalık haberi alınca ii olamıyoruz kiii canımız sıkılıo ister istemez pufff:) rabbim hepsine şifa versin inş. ve tüm hastalara. oh güne de girilmiş ne güzel cnm sana da sürekli gezme çıkmış oldu düzenli he he he:)

a.s. cnm benim kuzulardan da hep böyle hastalık haberi alınca ii olamıyoruz kiii canımız sıkılıo ister istemez pufff:) rabbim hepsine şifa versin inş. ve tüm hastalara. oh güne de girilmiş ne güzel cnm sana da sürekli gezme çıkmış oldu düzenli he he he:)​
evet evet ondan girdik zaten hehe

ay ben ikinci trimestera girmişim ya he he:) gitti hamileliğin üçte biri:)
ay ben ikinci trimestera girmişim ya he he:) gitti hamileliğin üçte biri:)
Maasallah canimmm darisi benim basimaaa insallah daha cok yeniyim daha alisamadim bile
apöffff ya bu site böyle olunca hiç yazmak gelmiyo içimden..
öffff ya bu alıntılama işinde sorun var ama

yasemin cnm darısı diğer 2 trimestera

dilek cnm sen de alışırsın.efe de çok bulantın olmuşmuydu?

a. s. nurayım.oh ne güzel güne girmişsin.bol bol gezersin fena mı?
elifime de bol şifalar.çok geçmiş olsun.defne için de sağol cnm

Selam kızlar nasılsınız

Bi saattir berrayi uyutmaya çalışıyorum. Uyusa ds ders calissam diye gözüne baktikcs uyumadi. Bizim bu uyku duzenini napcaz bilmem. Gece 12 den once yatmiyor. Sabah 9 10 dan önce kalkmiyor. E öyle olunca ogle uykusu da gecikiyor. Bi türlü düzene koymadik.

Hasta kuzulara cok gecmis olsun bir an once iyilessinler artık.

uyku saatini öne çekebilsen keşke cnm
acaba alışıncaya kadar öğle uykusu yapmasan erken yatmaya alışır mı?

uyku saatini öne çekebilsen keşke cnm
acaba alışıncaya kadar öğle uykusu yapmasan erken yatmaya alışır mı?​
O da aklima geldi canim ama mümkün degil dayanamiyor. Mesela gezmeye gittigimizde uyumuyor gelirken dayanamayip arabada uyuyup kalıyor. Bi de erken yatsa bile ogle uykusuna 3 saat kadar uyuyor o yüzden de sanırım gece uykusu gecikiyor

öffff ya bu alıntılama işinde sorun var ama

yasemin cnm darısı diğer 2 trimestera

dilek cnm sen de alışırsın.efe de çok bulantın olmuşmuydu?

a. s. nurayım.oh ne güzel güne girmişsin.bol bol gezersin fena mı?
elifime de bol şifalar.çok geçmiş olsun.defne için de sağol cnm​

Sağol canim amin Esin geldi mi sizde nevar neyok

Kizlar berra uyudu. Ben 1 saat calisip tekrar geleyim. Yasemiiinn hadi baksana cin takvimine cok merak ettim :) :)

nurayım çok geçmiş olsun cnm:
inş dr gitmeden toparlar kuzum pöffff:allahım korusun hepsini
ohhhh yaseminim hadi bakalım kaldı 2:):)

katre sen 3 4 gün uykusuz kalırsın yada sinirler bozulur ama bence sınavdan sonra düzene koymak lazım uykuyu bence sen yaparsın bunu ben inanıyorum cnm böylesi zor ikiniz içinde..

cnm çin takvimine göre erkek:)
yok nurayım eşim hala gelmedi
önümüzdeki haftasonu gelecek ama ondan sonra nereye gideceği belli değil
biz bildiğin gibiyiz bizde bi değişiklik yok

yasemin çin takvimi genelde tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…