- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.161
vallahi fundacımö pek inandığım söylenemez de meraklı bir arkadaşım var sağolsun hamileyim dediğim anda bakıp erkek demişti:)yok nurayım eşim hala gelmedi
önümüzdeki haftasonu gelecek ama ondan sonra nereye gideceği belli değil
biz bildiğin gibiyiz bizde bi değişiklik yok
yasemin çin takvimi genelde tutuyor
kız bi oğlunuz daha ne demek birincisi nerde ha ha ha:)Hadi bakalım bi oglunuz daha oluyor desene yaseminim
ay Funda çok zor siz de hep hasretlik cekiyor sunuz
Güldencim o kahve içen kuzuyu yerim ben
vallahi fundacımö pek inandığım söylenemez de meraklı bir arkadaşım var sağolsun hamileyim dediğim anda bakıp erkek demişti:)
cnm etrafımda takvime bakanların hep tuttuHadi bakalım bi oglunuz daha oluyor desene yaseminim
ay Funda çok zor siz de hep hasretlik cekiyor sunuz
Güldencim o kahve içen kuzuyu yerim ben
randevu verdi derken sen ilk muayeneni oldun mu cnm.Cok uzgunum kizlaaar yAaa doktorumm 22sine randevu verdi cok gec ben nasil dayanacagim kap atislarini duymadan bebegimin cok uzuldummm
canım geç olsun güç olmasınCok uzgunum kizlaaar yAaa doktorumm 22sine randevu verdi cok gec ben nasil dayanacagim kap atislarini duymadan bebegimin cok uzuldummm
cnm düzgün ölçtüğünden de emin değilim kifunda bi ateş düşürücü verseydi götürmeden cnm ben 38i hiç beklemiorum cnm biliyosun bizimkiler havale geçirdi oyüzden hemen müdale ediorum..
inş sorun yoktur cnm:. malesdeğilizkicnm düzgün ölçtüğünden de emin değilim ki
kv biliyorsun anlamıyor ateş işini
geçen hafta pazartesi işten gittiğimde çocuk ateşten kıpkırmızı olmuş ama kv çocuğu lahana gibi üstüste giydirmişti.ateşi var diyorum yok o kadar diyor.hemen çocuğu soydum.
şimdi defneye ateş düşürücü veriyim diyormuş defne istemiyormuş.e ne yapacağız defnenin keyfini mi bekleyeceğiz?
off dr a gittiler bakalım birazdan arayacağım ne yaptılar
Haklısın guldencim bi duzene koymak lazim ya nasıl olacak bilmiyorum.
Sevindim yasemincim inşallah tutar:)
Bu arada dogru baktigin zaman çin takvimi tutuyor gerçekten. Cok sacma ama nasil oluyor ben de anlamıyorum. Dogru bskmak icin de yaşını dogru hesaplamak gerekiyor.
Fundacim inşallah onemli bisey yoktur ya. Calismak ne zor kizlar hastayken bile yaninda olamiyorsun. Gözün arkada kalmadan emanet edebilecegin biri yoksa cok zor. Allah kolaylık versin.
cnm bu nedenle çalışmaktan nefret ediyorum.bazen bas istifayı otur çocuğunun yanında diye geçiyor ama sonra da eşime güvenmediğim için çocuğumun geleceğini garanti altına almam gerektiğini düşünüp otur oturduğun yerde diyorum.kv allah razı olsun dr a götürüyor ama işte ateşi olup olmadığını anlamıyor,şurup içirmesi gerekirken içiremiyor ya da atlıyordefnenin ateşini 39,5 ölçmüşler hastanede
hemen şurup vermişler
boğazındaki balgamı atamadığı için ateş olmuş
dr ateşdüşürücü ve balgam söktürücü vermiş
antibiyotik de yazmış ama antibiyotiği 2 gün ateşi düşmezse başlayacağız
Aaa cok üzüldüm canim ya e zaten antibiyotik kullanmamis miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?