2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok nurayım eşim hala gelmedi
önümüzdeki haftasonu gelecek ama ondan sonra nereye gideceği belli değil
biz bildiğin gibiyiz bizde bi değişiklik yok

yasemin çin takvimi genelde tutuyor
vallahi fundacımö pek inandığım söylenemez de meraklı bir arkadaşım var sağolsun hamileyim dediğim anda bakıp erkek demişti:)

Cok uzgunum kizlaaar yAaa doktorumm 22sine randevu verdi cok gec ben nasil dayanacagim kap atislarini duymadan bebegimin cok uzuldummm​

vallahi fundacımö pek inandığım söylenemez de meraklı bir arkadaşım var sağolsun hamileyim dediğim anda bakıp erkek demişti:)
Hadi bakalım bi oglunuz daha oluyor desene yaseminim
ay Funda çok zor siz de hep hasretlik cekiyor sunuz
Güldencim o kahve içen kuzuyu yerim ben
cnm etrafımda takvime bakanların hep tuttu

evet nuray cnm biz evlendiğimizden beri böyleyiz, alıştık artık

kızlar biraz önce kv aradı
defnenin ateşi mi var diye bana soruyor.ben buradan(ben manisanın bi ilçesindeyim onlar izmir de) nasıl bilebilirim ateşli olup olmadığını?dereceyle ölç dedim.38 derece ölçmüş.
hemen dr u aradım.onunda randevuları doluymuş.rica minnet aradan alacaklarını söylediler.hemen kv yi aradım.ben nasıl gideceğim diyor.dedim ki bin bi taksiye akşam gelince ben sana parasını veririm.hastane yürüyerek 10 dakika ya
offff allahım sen sabır ver

ha ha ha yasemincim feysin olmazsa göremezsin tabi ama üzülme ben sana atarım şekerimmmm: bugün biraz yoğunnum: he he
dilekçim sizin orda dr işleri zor sanıyorum cnm..
fu

funda bi ateş düşürücü verseydi götürmeden cnm ben 38i hiç beklemiorum cnm biliyosun bizimkiler havale geçirdi oyüzden hemen müdale ediorum..

funda bi ateş düşürücü verseydi götürmeden cnm ben 38i hiç beklemiorum cnm biliyosun bizimkiler havale geçirdi oyüzden hemen müdale ediorum..
cnm düzgün ölçtüğünden de emin değilim ki
kv biliyorsun anlamıyor ateş işini
geçen hafta pazartesi işten gittiğimde çocuk ateşten kıpkırmızı olmuş ama kv çocuğu lahana gibi üstüste giydirmişti.ateşi var diyorum yok o kadar diyor.hemen çocuğu soydum.
şimdi defneye ateş düşürücü veriyim diyormuş defne istemiyormuş.e ne yapacağız defnenin keyfini mi bekleyeceğiz?
off dr a gittiler bakalım birazdan arayacağım ne yaptılar

inş sorun yoktur cnm:. malesdeğilizki

defnenin ateşini 39,5 ölçmüşler hastanede
hemen şurup vermişler
boğazındaki balgamı atamadığı için ateş olmuş
dr ateşdüşürücü ve balgam söktürücü vermiş
antibiyotik de yazmış ama antibiyotiği 2 gün ateşi düşmezse başlayacağız

Haklısın guldencim bi duzene koymak lazim ya nasıl olacak bilmiyorum.

Sevindim yasemincim inşallah tutar:)
Bu arada dogru baktigin zaman çin takvimi tutuyor gerçekten. Cok sacma ama nasil oluyor ben de anlamıyorum. Dogru bskmak icin de yaşını dogru hesaplamak gerekiyor.

Fundacim inşallah onemli bisey yoktur ya. Calismak ne zor kizlar hastayken bile yaninda olamiyorsun. Gözün arkada kalmadan emanet edebilecegin biri yoksa cok zor. Allah kolaylık versin.

defnenin ateşini 39,5 ölçmüşler hastanede
hemen şurup vermişler
boğazındaki balgamı atamadığı için ateş olmuş
dr ateşdüşürücü ve balgam söktürücü vermiş
antibiyotik de yazmış ama antibiyotiği 2 gün ateşi düşmezse başlayacağız​
Aaa cok üzüldüm canim ya e zaten antibiyotik kullanmamis miydiniz

Kizlar inşallah persembe günü annem gelecek. Cok duramayacak pazar gunu donecek ama yine de cok mutluyum. Sinava girince berraya bakmak icin geliyor. Bunu bahane edip çağırdık:)

cnm bu nedenle çalışmaktan nefret ediyorum.bazen bas istifayı otur çocuğunun yanında diye geçiyor ama sonra da eşime güvenmediğim için çocuğumun geleceğini garanti altına almam gerektiğini düşünüp otur oturduğun yerde diyorum.kv allah razı olsun dr a götürüyor ama işte ateşi olup olmadığını anlamıyor,şurup içirmesi gerekirken içiremiyor ya da atlıyor

cnm evet kullanmıştık ama zaten antibiyotiği ateşi düşmezse içireceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…