2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın betülüm ay ben iyiyimde nil akşam eve birgittim yine hırıltıvar ay çok sinir oldum gece boyu takipteydim bugün dr gidecekler bakalım nediyecek ya 1 akşam öncesi yoktu pöffff
funda çok geçmiş olsun böyle adamlardavarya bi bakdimi yasana bişey olsaydı sonuçta çarpmışsın bi özür dile nebileyim bibak keşke plakayı alsaydında uraşsaydı biraz ..
yaseminim sanada günaydın annane 15 gün sonra gidecek cnm niloş dediğim gibi ama keyif yerinde..

Gunaydin kizlar
Merak etmissnz giremdm kacgndur netim yok simdide tesaduf biyerden cekiyo sifresz ordan girdim
Funda canm msjini aldm ama gec oldu diye cvp yazmdm canim
Biz iyiyz sukur alp iki tane azi disi cikariyo huyszlk tavan yapms durumda
Fundacm gecms olsun canim allah korumus
Dahafazla yazicm ama ney gider gondermm diye yaxamyrum hepnzi opuyorum

oy kuzum benim kıyamam yaa bi gitsinler bakalım dr ye ne diyecek. bizde de sabah öksürüğü var iki gündür. ay insan öksürüğün her türünden korkuo. allahım korusun kuzularımızı.

günaydın cnm sevindim senden haber aldığımıza. alpe de çok geçmiş olsun kolayca çıkarsın dişlerini inş.

Günaydın kızlar

Fundaa canım cok gecmis olsun yaa

Kizlar sabah annem geldi. Hafta sonu da sinavim var. Pazartesi ye kadar cok giremem heralde. Dua edin bana iyi not alayim öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar

Kizlar sabah annem geldi. Hafta sonu da sinavim var. Pazartesi ye kadar cok giremem heralde. Dua edin bana iyi not alayim öpüyorum hepinizi
hadi gözün aydın cnm . az kalmış güzel geçer sınavların inş. kolay gelsin inş.

wavsum nasıl oldu alp cnm sende hoşgeldn ..
katreynur hadi gözün aydın cnm inş sınavlarda güzel geçer..
amin yaseminim aminnnn

cnm arabada iyiki defne yoktu.yoksa o çok korkardı
çok şükür bende de bişey yok
ama yeni aldığım arabaydı ona üzüldüm
1 aylık araba ile kaza yapınca insan üzülüyor ama allah beterinden saklasın
allah daha büyüklerinden korusun
kimsenin ne canına ne de malına zarar gelsin
ama yerim ben o sıpayı
kaşırmış da
cnm inşallah geçici bi hırıltıdır
dr dan sonra haberdar et cnm
sağol cnm ya adam durmadı bile
servis aracıydı
kaynım seni kadın gördüğü için durmamıştır diyor
hatalı olduğu için kaçtı zaten

günaydın cnm
cvp yazmayınca zaten netinin bitmiş olabileceğini düşündüm ben de
sağol canım allah beterinden korusun

Günaydın kızlar

sağol cnm allah bir daha yaşatmasın
gözün aydın anneciğin gelmiş.bol bol annenle vakit geçir
sınavda da başarılar cnm
ay çok canım sıkıldıııı...
ne oldu kuzum?

canı
havadan mıdır nedir bilmiom ki cnm gerçi malum bizim durumlar yeterince can sıkıcı başka bişeye gerek yok. rabbim hayrılısını nasip etsin.
m hala kesinleşmedi mi?
resmi gazetede 15 kişi alınacağı duyuruldu demiştin ya

canı

m hala kesinleşmedi mi?
resmi gazetede 15 kişi alınacağı duyuruldu demiştin ya
nasıl bir yazıysa hala yazamadılar cnm. benim ümidim tükendi artık olmıycak bu iş dalga geçiolar sanki resmen. rabbim hayırlısını nasip etsin her işte vardır bir hayrı. buarada eşimin gelmiyceği belli oldu gibi ben sanırım yarın dr ye gitcem

cnm hayırlısı olsun
inşallah bundan sonraki randevulara birlikte gidersiniz
bizi haberdar et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…