2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhabalar hasta bebilere gecmis olsun bizde katıldık araniza..burnu hala akiyo birazcij oksuruk var gece rahat uyudu cok sukur ama uyaninca akmaya basladi.sofan suyu jeciboynuzu verdim yarini bekliyorm.uykum geldi anne dedi gecti yatti:))bende yatayim biraz dedim...
benm dun cok ağrım sancim vardi cok sukur bugun yok...bulantumda iyi gibi...ama hala ne yemk yapasim ne de yiyesum var)
yasemn hakkinizda hayrlisu olsun. Bazen mekan değişikliği iyidir oyle düşün. ..cinsyeti yalnz ogrenmk xan sıkıcı ama kısmet bosver takılma. .
funda geçmiş olsun cnm bu insanlari anlamak cok guc bayan olunca sofor ya sıkıstriyolar ta da boyle kacuyolar vicdanszlar....
katre annecgin gelmis ohh ne guzel tadını çıkar. Sinsvlardada basarilar simdiden...

Su cin takvimine nasil bakiliyo yaaa ..bende merak ettim.gerci meryemn dogumda dr arkasi erkek dedi neye göre dedi bilmiyorm ama merakla bekliyorm bizim daha cok varrr)

inş hayırlısı yaseminim nediyeyimmm
sibnelim geçmiş olsun inş sende sorunsuz alırsın 2. bebişi kucağına cnm.
ay o nasıl oluyoya teyzemde bana ısrarla doktora neden sormadın 2. deyip duruyo nerden biliyolarki ben anlamadım..

geçmiş olsun size de cnm
sancın olmamasına sevindim
sağol cnm trafikte insanlar bi garip oluyor anlamıyorum insanları

cnm hangi ayda hamile kaldın ve yaşını söylersen ben bakıyım hemen sana

cnm ben anlamadım
ne 2. si?
yoksa 2. ye mi hamilesin?

Bilmiyorm gulden dr kendisi soylemisti bana ben sormadim..

25.5 canm yasim.ay olarak emin degilim ki ekimde olabilir kasim da

ha ha hah a funda koptum yokkız ben nili doğurduğunmda teyzem dedi 2. ne olacak diye sorsaydınya dr dedi töbe töbe bende ondan merak ettim ne oluyomuş nerden biliyolar diye..

ay kızlar çok sevindim eşim aradı az önce geliyorum ben ctesiye al randevuyu tek gitme dedi he he cnm kocacım:)

Bilmiyorm gulden dr kendisi soylemisti bana ben sormadim..

25.5 canm yasim.ay olarak emin degilim ki ekimde olabilir kasim da

ha ha hah a funda koptum yokkız ben nili doğurduğunmda teyzem dedi 2. ne olacak diye sorsaydınya dr dedi töbe töbe bende ondan merak ettim ne oluyomuş nerden biliyolar diye..

ay kızlar çok sevindim eşim aradı az önce geliyorum ben ctesiye al randevuyu tek gitme dedi he he cnm kocacım:)

sibellll ekimse erkek kasımsa kız oluo sanıırım cnm :)
sibel yaşını 25 düşünürsek erkek ama 26 olarak düşünürsek yaseminin dediği gibi ekimse erkek, kasımsa kız

gülden teyze ilginçmiş.doğmamış çocuğun cinsiyetini dr ne bilsin

yasemin çoooook sevindim eşin geliyormuş

valla meraktan çatlayacağım ama
kendim hamile olsam bu kadar merak etmezdim herhalde
ay bende meraktayım cnm ama işte dediğim gibi eşimle gitmek istiyordum sabah canım sıkıldı eşimede bişey demek istemedim o da haklı çünkü. neyse öğlen aradı ki birlikte gidelim geliyorum ben diye çok sevindim:)

kızlar buarada kv güne gidecekti bugün
inşallah defnenin şuruplarını yanına alıp içirmiştir.
arıyorum arıyorum telefonuna bakmıyor

Ayy muamma da kalıyorz yine degil mi kizmi erkek mi 6hafta sonra az çok belli olur sanirim.....

Yasemn cok sevindim esinin geliyo olmasina..gozunaydinnn

kızlar bu arada bizdende haberler dr nil için iyi demiş çok az bi hırıltı kalmış ben onu duymuşum ama oda zararlı değil öksürük yapıyo demiş.
ocağın başında tekrar konturole çağarmış birde b sıkıntı olursa görüşelim yine demiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…