- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.401
çok sevindim cnm inşallah o hırıltı da geçer kısa zamandakızlar bu arada bizdende haberler dr nil için iyi demiş çok az bi hırıltı kalmış ben onu duymuşum ama oda zararlı değil öksürük yapıyo demiş.
ocağın başında tekrar konturole çağarmış birde b sıkıntı olursa görüşelim yine demiş..
geçmiş olsun cnm,inşallah bir daha yükselmezÇok sevindim guldencim darısı bizim bebisler in başına ins
elif dün gece ateslendi ama çabuk düştü çok şükür bugunde halsiz kuzum
yasemin çok sevindim canım eşinin gelmesine hemen yaz Çıkınca olurmu
fundacim geçmiş olsun sana da Allahtan sana bisey olmamış kv de defnenin suruplarini almıştır ins Dr defneye Balgami alabilsin diye Ne vermisti asist mi kaç defa veriyorsun günde
sibelcim size de geçmiş olsun
Çok güzeldi fikir akıllı kadinsin vallayasemn bence sen şimdiden cinsiyet diye bi grup oluştur watsapta bende hafta son buraya bakamıyorum.
hepimize tek tek yazacağına oraya yazarsın sonra gurubu silersin bebeğimm girenlerde telefonu olmayan arkdaşlara söylerler..
arada kaçamak ii olur cnm boşver bizi de şenlendirmiş oldun he he:) sağol cnm bakalım tutacak mı ctesi öğrenebilirsek görücez. bende çok meraktayım kızıma sırdaş mı gelecek yoksa dayanak mı:)Kizlar berrayi uyuturken okuyum dedim dayanamadim yazıyorum:)
Cok sagolun hepiniz de.
Yasemin cok sevindim canim esinle gitmene.
Sibel canim senin nasil kasim Olacak ki kuzum 7 hsfta mi yazıyordu takviminde. Ekim olarak düşünüyoruz ve seni de erkek tahmin ediyoruz:) Yasemin de erkek demiştik. Bakalım ikinizinde tutacak mi cok merak ediyorum:)
maşallah fatmacım senin oğlan bizim kızlardan hamarat. benim ki bırak yapmayı en sevdiği şeyi bile anne sen yediyyyy dio:)Kizlaar nasilsiniz bakalim ya benim netim cok azalmis giremiyorum oyuzden en azindan watsapi kullaniyorum diye bitmesin istiyorum bu ay aksilik oldu her ay yaptigim neti yapamadim daha az yapmistim dayanmadi bidaha dikkat edicem boyle netsiz olmuyo.
Oglusum dun corba yapti karistirdi hep tabi alisti sabah kahvalti icin gittik mutfaga yumurta pisiricem dedim hemen sandalyeyi ocagin yanina goturmeye calisiyo koyduk sandalyeyi ustune cikip yumurtayi karistirdi bana hic is birakmiyo hamarat oglum.
İlk firsatta gelicem ins.kendinize ve kuzulara iyi bakin.:-*
Peki nereye basvurmak gerekiyor canim
cnm bişey diyemeyeceğim kiÇok güzeldi fikir akıllı kadinsin valla
bize asist verdi günde üç defa dedi ama içinde İki yedi yaş günde iki defa yazıyor diye bende iki defa veriyorum ya pek de faydası olmadi ne bileyim
ay yalnız olmamak merak edilmek çok güzelll teşekkürler canlarım ii ki varsınız... ctesi öğrenirsem bi şekilde yetiştiririm size inş. güldennn güzel fikimiş. seviyorum hepinizi
ya insanlar ne kadar sinsibugün çok güldüm zaten bu cinsiyet olayına. kv eşime anlatmış. kaynım aramış diomuş ki onların cinsiyet bellidir de söylemiolardır diomuş. tövbe yaa benden çok merak edio dedim. asıl merak ettiği erkekse oğlunun tek oğlan olma saltanatı sona erecek. tüm merakı bundan. çünkü benim kv çok sever erkek çocuk. şimdi de teki erkek torunlarından. deidm ben de rabbim sağlıklı versin yeter ki hepsı başımın tacı.
amiiiiiinnnniloşuma da maşallah iileşmiş kuzum ... darısı elifime ve tüm hasta kuzularımıza inş...
hoşgeldin cnmKizlaar nasilsiniz bakalim ya benim netim cok azalmis giremiyorum oyuzden en azindan watsapi kullaniyorum diye bitmesin istiyorum bu ay aksilik oldu her ay yaptigim neti yapamadim daha az yapmistim dayanmadi bidaha dikkat edicem boyle netsiz olmuyo.
Oglusum dun corba yapti karistirdi hep tabi alisti sabah kahvalti icin gittik mutfaga yumurta pisiricem dedim hemen sandalyeyi ocagin yanina goturmeye calisiyo koyduk sandalyeyi ustune cikip yumurtayi karistirdi bana hic is birakmiyo hamarat oglum.
İlk firsatta gelicem ins.kendinize ve kuzulara iyi bakin.:-*
ay ben bu lafı çok sevdim "sırdaş mı dayanak mı"arada kaçamak ii olur cnm boşver bizi de şenlendirmiş oldun he he:) sağol cnm bakalım tutacak mı ctesi öğrenebilirsek görücez. bende çok meraktayım kızıma sırdaş mı gelecek yoksa dayanak mı:)
yok cnm zeynep de hamarattır da sana naz yapıyordurmaşallah fatmacım senin oğlan bizim kızlardan hamarat. benim ki bırak yapmayı en sevdiği şeyi bile anne sen yediyyyy dio:)
ha ha bence de altı olsun o saate ben ayakları havaya dikmiş oluyorum he he :)ha ha ha yaseminim bende seviorum seni he he he:: ay 6 olsada eve gitsek yaaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?