2012 kasım bebekleri büyüyor..

hahayttt ben daha 6da yeni çıkıyorumya evde olmam 7 oluyo ama bu haksızlık.
şu memurlara gıcık oluyorum saat konusunda zaten ha ha ha:
en çokta eşime benden önce gidip nili görüyo :):).):)
bence sen eşinle yer değiştirmelisin cnm falzasıyla yaparsın sen onun işlerini de .o napar bilemedim he he:)

ha ha bence de altı olsun o saate ben ayakları havaya dikmiş oluyorum he he :)
ay ne güzel ya ben 6 da hala işte oluyorum

hahayttt ben daha 6da yeni çıkıyorumya evde olmam 7 oluyo ama bu haksızlık.
şu memurlara gıcık oluyorum saat konusunda zaten ha ha ha:
en çokta eşime benden önce gidip nili görüyo :):).):)
ben en iyi ihtimalle 6,5 ta çıkıp 8,5 ta evde oluyorum
ben de memurlara gıcık oluyorum 5 te çıkıyorlar,2 yıl ücretsiz izin hakları var ve daha bir sürü şey

ayy fundam hemde ne nazlar yapıo bazen diyorum kızım senin adın naz olmalıymış yanlış olmuş diye:)
eee çalışan annelerin kaderi bu cnm
malesef kuzular özledikleri için naz yapmak da hakları

Günaydın bugün açılışı ben yapayım dedim nasilsiniz ben dun gece cok halsizdim erken yattim erdemi babaso yatirdi sabahta onlari evde biraktim uyuyolardi ciktim ne zor geldi oglus uyurken çıkmak alismisim sabah onun gevezeligine:) minubuste size bakayim forumu açayım diye girdim hic geçmiş yok herkese Günaydın kızlar

aaaaaa evetya hiç geçmiş yok olmmuyoki böyle anma.. hayırdır betülüm kansızlık etkiliyo ola bilir cnm..
bu arada paşam nasıl..

benicim girmemişsin yine inş herşey yolundadır cnm.
dilek sende yoksun arada sesver cnm. sibel meryemcik nasıl oldu sen nasılsın?
songül hanımcımda yoklar kaç gündür hu hu hu.
wavsum şu paket olsu artık sizsiz olmuyoki.
fatma sende arada gel paket işini çöz ama çok yanlız kalıyoruz..
özcenan yoğunsun ama ses ver arada şekerimmm:
nuray elifim nasıl oldu cnm.
ayşegül nasıl oldun köy iyi gelmiştir sanada inş..
katrem sınavlara hazırlanıyo annede var girmez zaten.
yaseminim kaldı 1 şekerim. ayyy çok heyecanlııı:
fundam nasılsın defnem nasıl oldu cnm.

herkese günaydın kızlar biz iyiyiz şükür niloşta iyidi akşam oynadık eylendik ona çadır kurdum 2 sandaliyeve battaniyelerden çok heyecanlandı ama kafayı sandaliyeye vurunca istemedi he he heh e:

herkese günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. benim keyfim kaçık yaren ablamızın bacağı kırılmış iki yerden . songülle görüştük dün . çok üzüldüm yaa kuzumun nasıl canı yanmıştır. siz songülü sorunca söyleyeyim dedim. rabbim şifa versin inş tez vakitte .

Gunaydinnn kizlar bu gwce hic uyuyamadin gece wcye kalktigimda peceteye cok hafi akinti seklinde kan gelsi cok xok korktum agrim falan yok ama simdi baktigimda yok bebegime ins birsey olmaz sizde normal mi bu durum nw dersiniz

Songülüm cok gecmis olsun canim ya cok uzuldummm yarenime
Yasmin gulden beysal gunaydinlar kizlar

herkese günaydın kızlar biz iyiyiz şükür niloşta iyidi akşam oynadık eylendik ona çadır kurdum 2 sandaliyeve battaniyelerden çok heyecanlandı ama kafayı sandaliyeye vurunca istemedi he he heh e:
Ne guzel nilin iI olmasina cok sevindim cnm cadir kurmussunuz ne guzel fikir bu

güldencim bilmiyorum ki sadece iki yerinden kırıldı yazmış sonra ses çıkmadı.
dilekçim ilk başlarda olabilio diye biliyorum tatlım. telaşlanmanda çok normal. biraz dinlenmeye çalış bence yorma kendini. eğer tekrar olursa gidersin dr ye.

Cok sagol canim sabah gordeydim ayni doktora gidecektim bebegimi bi gorsemde icim rahat etse yaaa esimde yorma diyor ama oglum var kucak istiyor oyun istiOr gezmek istiyor

ayağını kalorifere vurmuştu yarenim dün şişmişti ama basmadıkça çok sorun çıkmıyodu dün en son avm e gitmem kesinlikle diyince telaşlanıp doktora gittiler ayakta 2 yerden kırık tespit etmişler alçıya aldılar akşam kuzucuğun ayağını kızlar

anam kaloriferden nasıl kırılmış kiii... tüh yaa... olacğın önüne geçilmio ne yazıkki... neyse buna şükür... çok çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…