- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.421
bence sen eşinle yer değiştirmelisin cnm falzasıyla yaparsın sen onun işlerini de .o napar bilemedim he he:)hahayttt ben daha 6da yeni çıkıyorumya evde olmam 7 oluyo ama bu haksızlık.
şu memurlara gıcık oluyorum saat konusunda zaten ha ha ha:
en çokta eşime benden önce gidip nili görüyo :):).):)
ay ne güzel ya ben 6 da hala işte oluyorumha ha bence de altı olsun o saate ben ayakları havaya dikmiş oluyorum he he :)
ben en iyi ihtimalle 6,5 ta çıkıp 8,5 ta evde oluyorumhahayttt ben daha 6da yeni çıkıyorumya evde olmam 7 oluyo ama bu haksızlık.
şu memurlara gıcık oluyorum saat konusunda zaten ha ha ha:
en çokta eşime benden önce gidip nili görüyo :):).):)
eee çalışan annelerin kaderi bu cnmayy fundam hemde ne nazlar yapıo bazen diyorum kızım senin adın naz olmalıymış yanlış olmuş diye:)
yok be cnm maaşlar arasında o kadar fark yoka aaaa niye bize gıcık oluosunuz ayol bizde daha düşük maaş alıyoruz he he:)
Ne guzel nilin iI olmasina cok sevindim cnm cadir kurmussunuz ne guzel fikir buherkese günaydın kızlar biz iyiyiz şükür niloşta iyidi akşam oynadık eylendik ona çadır kurdum 2 sandaliyeve battaniyelerden çok heyecanlandı ama kafayı sandaliyeye vurunca istemedi he he heh e:
Cok sagol canim sabah gordeydim ayni doktora gidecektim bebegimi bi gorsemde icim rahat etse yaaa esimde yorma diyor ama oglum var kucak istiyor oyun istiOr gezmek istiyorgüldencim bilmiyorum ki sadece iki yerinden kırıldı yazmış sonra ses çıkmadı.
dilekçim ilk başlarda olabilio diye biliyorum tatlım. telaşlanmanda çok normal. biraz dinlenmeye çalış bence yorma kendini. eğer tekrar olursa gidersin dr ye.
anam kaloriferden nasıl kırılmış kiii... tüh yaa... olacğın önüne geçilmio ne yazıkki... neyse buna şükür... çok çok çok geçmiş olsunayağını kalorifere vurmuştu yarenim dün şişmişti ama basmadıkça çok sorun çıkmıyodu dün en son avm e gitmem kesinlikle diyince telaşlanıp doktora gittiler ayakta 2 yerden kırık tespit etmişler alçıya aldılar akşam kuzucuğun ayağını kızlar
haklısın cnm aynı kucak durumu bizde de var. anne kucak deyip duruyor.Cok sagol canim sabah gordeydim ayni doktora gidecektim bebegimi bi gorsemde icim rahat etse yaaa esimde yorma diyor ama oglum var kucak istiyor oyun istiOr gezmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?