- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.441
günaydın cnmGünaydın bugün açılışı ben yapayım dedim nasilsiniz ben dun gece cok halsizdim erken yattim erdemi babaso yatirdi sabahta onlari evde biraktim uyuyolardi ciktim ne zor geldi oglus uyurken çıkmak alismisim sabah onun gevezeligine:) minubuste size bakayim forumu açayım diye girdim hic geçmiş yok herkese Günaydın kızlar
gunaydın cnmaaaaaa evetya hiç geçmiş yok olmmuyoki böyle anma.. hayırdır betülüm kansızlık etkiliyo ola bilir cnm..
bu arada paşam nasıl..
başım ağrıyor cnmbenicim girmemişsin yine inş herşey yolundadır cnm.
dilek sende yoksun arada sesver cnm. sibel meryemcik nasıl oldu sen nasılsın?
songül hanımcımda yoklar kaç gündür hu hu hu.
wavsum şu paket olsu artık sizsiz olmuyoki.
fatma sende arada gel paket işini çöz ama çok yanlız kalıyoruz..
özcenan yoğunsun ama ses ver arada şekerimmm:
nuray elifim nasıl oldu cnm.
ayşegül nasıl oldun köy iyi gelmiştir sanada inş..
katrem sınavlara hazırlanıyo annede var girmez zaten.
yaseminim kaldı 1 şekerim. ayyy çok heyecanlııı:
fundam nasılsın defnem nasıl oldu cnm.
oy yerim ben o sıpayıherkese günaydın kızlar biz iyiyiz şükür niloşta iyidi akşam oynadık eylendik ona çadır kurdum 2 sandaliyeve battaniyelerden çok heyecanlandı ama kafayı sandaliyeye vurunca istemedi he he heh e:
günaydın cnmherkese günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. benim keyfim kaçık yaren ablamızın bacağı kırılmış iki yerden .songülle görüştük dün . çok üzüldüm yaa kuzumun nasıl canı yanmıştır. siz songülü sorunca söyleyeyim dedim. rabbim şifa versin inş tez vakitte .
cnm hemen telaş yapma belki yerleşme kanamasıdırGunaydinnn kizlar bu gwce hic uyuyamadin gece wcye kalktigimda peceteye cok hafi akinti seklinde kan gelsi cok xok korktum agrim falan yok ama simdi baktigimda yok bebegime ins birsey olmaz sizde normal mi bu durum nw dersiniz
Songülüm cok gecmis olsun canim ya cok uzuldummm yarenime
Yasmin gulden beysal gunaydinlar kizlar
kuzum benim yaayağını kalorifere vurmuştu yarenim dün şişmişti ama basmadıkça çok sorun çıkmıyodu dün en son avm e gitmem kesinlikle diyince telaşlanıp doktora gittiler ayakta 2 yerden kırık tespit etmişler alçıya aldılar akşam kuzucuğun ayağını kızlar
cnm defne de nil gibioyyyy kıyamamya yaremime hakkatenya nasıl kırılmışkki offf allahım betereinden korusun..
dilekçim günaydın cnm bendede olmuştu ama yine i dr görüşmek lazım tabi birazdaha devam ederse git derim belki acil olunca bakarlar..
sabah kızlarla konuşuyoduk bizde ay ben 2. çocuğum olsa bakamam diyodum nil sürekli anne kucak annee kucak diyooooo ee ikisi birden nasıl olacak pöfff zaten bebiş lafı ettirmiyo bizimki he he he:
benimde niyetimyok zaten olursa kazara başım üzerine o ayrı ama bile bile lades demem sanıyorum..cnm defne de nil gibi
kesinlikle istemiyor kardeş
hayırlısı olsun cnm benimbenimde niyetimyok zaten olursa kazara başım üzerine o ayrı ama bile bile lades demem sanıyorum..
günaydın bu arada fundacım ayy kuzumaya tabi ilaçlarını zamanında içmediği içiniyleşmesi zor oluyo kuzumun..
bir daha ne zaman nöbet tutacaksın peki cnm?yani çok sık sıra gelecek mi?herkese günaydın kızlar
songülüm çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya nasıl olmuş ki kaloriferden nasıl vurdu canı da acımıştır ya
biz iyiyiz nöbetin bitmesine 3 gün kaldı ama rana artık beni çok özlüyor son zamanlarda yapışık ikiz gibiyiz
işler yoğun inşallah yine girer yazarım görüşürüz
canım 3 ayda bir nöbet geliyo bu 2 ,5 senedir ilk nöbetim o yüzden unuttum bazı şeyleri savcılığa da ben bakıyorum savcılık işlerini hiç bilmyorum sadece mahkemeden anlıyorum öyle olunca da strese giriyorum.. bi de nöbet tuttuğum savcı başsavcı ondan da tırsıyorum :)hayırlısı olsun cnm benim
malesef öyle cnm
dr a gidince şurup yazsın iğne vermesin diye kendini parçalıyor ama içirmeye gelince annesi gelince içirsin deyip kenara çekiliyor
zaten sabah ben içiriyorum.öğlen kreşte içiriyorlar akşam da ben içiriyorum
bir daha ne zaman nöbet tutacaksın peki cnm?yani çok sık sıra gelecek mi?
cnm allah mutlaka bir çıkış yolu sunarcanım 3 ayda bir nöbet geliyo bu 2 ,5 senedir ilk nöbetim o yüzden unuttum bazı şeyleri savcılığa da ben bakıyorum savcılık işlerini hiç bilmyorum sadece mahkemeden anlıyorum öyle olunca da strese giriyorum.. bi de nöbet tuttuğum savcı başsavcı ondan da tırsıyorum :)
kız allah iiliğinizi versin emi bi de fahri tıp diploması sipariş edeydi he he fahri dr gülden yakıştı arkadaşım:)pöfffff bu erkeklerya sanki sen giydirsende giydirmesende hasta olmuyacak buçocuk ayrıca sen giydirmediğin için kimi cezalandıracak ya anlamıyorum ben bunları hırıltıyı nasıl duymaz dr ya bunuda hiç anlamıyorum ben bile duyuyorum.
ve nezan hırıltı duyup dr gitsek haklı çıkıyorum ayrıca eşim bana siteskop siparişi verdi kızlar he heh e:
hadi yaay tüm kuzular hasta nerdeyse yaaa hepsine şifa versin rabbim elifimde ateşlenmiş gece antibiyotik vermiş dr...
ay vallahi işler çok zor. rabbim gerçi eminim kolaylaştırıyordur işlerini. kuzenimin var ikizleri dio ki ilki bebeğim tekti onda daha çok zorlandım. bunlar beni hiç yormuo dio çok şükür.hadi ya
inşallah bişey yoktur
kışın geldiği nerden belli olacak başka?
allah ikiz üçüz annelerine sabır versin, düşünsene ikisinin üçünün birden hasta olduğunu
çok zor
inşallah canım benim çok sağolcnm allah mutlaka bir çıkış yolu sunar
inşallah olaysız nöbetlerin olur
hadi ya
inşallah bişey yoktur
kışın geldiği nerden belli olacak başka?
allah ikiz üçüz annelerine sabır versin, düşünsene ikisinin üçünün birden hasta olduğunu
çok zor
özcananaım görüşemiyoruz cnm nasılsın çok yoğunsun buara yaa yoruluosun di mi. çabucak bitsin yoğun günler. eşimi de alıp en yoğun servise vermişler yapılandırma var diye ii olmuş diyesim geldi ne yalan söyliyim he he he:)inşallah canım benim çok sağol
hasta olmak da gerekiyo ama işte anne yüreği dayanmıyo ya bir ay önce bi grip olmuştuk on günde zor geçmişti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?