2012 kasım bebekleri büyüyor..

oyyyy kıyamamya yaremime hakkatenya nasıl kırılmışkki offf allahım betereinden korusun..
dilekçim günaydın cnm bendede olmuştu ama yine i dr görüşmek lazım tabi birazdaha devam ederse git derim belki acil olunca bakarlar..
sabah kızlarla konuşuyoduk bizde ay ben 2. çocuğum olsa bakamam diyodum nil sürekli anne kucak annee kucak diyooooo ee ikisi birden nasıl olacak pöfff zaten bebiş lafı ettirmiyo bizimki he he he:

günaydın cnm
kansızlıktan olabilir
cnm uyurken bırakıp gitmek de zor, uykudan uyandırıp götürmek de zor pöffff

aaaaaa evetya hiç geçmiş yok olmmuyoki böyle anma.. hayırdır betülüm kansızlık etkiliyo ola bilir cnm..
bu arada paşam nasıl..
gunaydın cnm
başım ağrıyor cnm
defne iyi olmaya çalışıyor allaha emanet
dün akşam bir gittim ki defne gün boyu pek bişey yememiş.dün kv ler güne gitmişti.defne ne günde ne de eve gelince bişey yemiş
ben gelince kucağıma oturup kabuska yedi küçük bir tabak
kv yine şurubunu içirmemş
sinir oldum ya
içirmek istese günde 2 tane abla var 40 lı yaşlarda onlar içirirdi
zaten günlerde onlar bakıyor defneye
köy yumurtası almıştım yarısı böldüm verdim yeyin diye
kp de ekmek istedi.çarşamba günü alıp götürmüştüm turgutlunun meşhur ekmeği varmış.bugün tekrar alacağım
kv de peynir istedi.buranın meşhur tulumu varmış.o da ondan sipariş verdi
arabamı kaynım yaptırmış sağolsun

herkese günaydın kızlar biz iyiyiz şükür niloşta iyidi akşam oynadık eylendik ona çadır kurdum 2 sandaliyeve battaniyelerden çok heyecanlandı ama kafayı sandaliyeye vurunca istemedi he he heh e:
oy yerim ben o sıpayı

günaydın cnm
ay inanmıyorum ya
of yavrum nasıl canı yanıyordur

cnm hemen telaş yapma belki yerleşme kanamasıdır
dikkat et eğer sancın olursa ya da tekrar kanaman olursa hemen dr a git
kuzum benim ya
çok sert vurdu demekki
ay yavrum benim ya

cnm defne de nil gibi
kesinlikle istemiyor kardeş

herkese günaydın kızlar
songülüm çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya nasıl olmuş ki kaloriferden nasıl vurdu canı da acımıştır ya

biz iyiyiz nöbetin bitmesine 3 gün kaldı ama rana artık beni çok özlüyor son zamanlarda yapışık ikiz gibiyiz
işler yoğun inşallah yine girer yazarım görüşürüz

hayırlısı olsun cnm benim
malesef öyle cnm
dr a gidince şurup yazsın iğne vermesin diye kendini parçalıyor ama içirmeye gelince annesi gelince içirsin deyip kenara çekiliyor
zaten sabah ben içiriyorum.öğlen kreşte içiriyorlar akşam da ben içiriyorum

bir daha ne zaman nöbet tutacaksın peki cnm?yani çok sık sıra gelecek mi?

canım 3 ayda bir nöbet geliyo bu 2 ,5 senedir ilk nöbetim o yüzden unuttum bazı şeyleri savcılığa da ben bakıyorum savcılık işlerini hiç bilmyorum sadece mahkemeden anlıyorum öyle olunca da strese giriyorum.. bi de nöbet tuttuğum savcı başsavcı ondan da tırsıyorum :)

cnm allah mutlaka bir çıkış yolu sunar
inşallah olaysız nöbetlerin olur

Gunaydinlar meryem iyileşmedi hala ya öksürük de basladi bizde haftasonu girmeden dr a gotrelim dedik ama pek icime sinmedi dr ya.sirtini dinledi hic bisey yok dedi biraz boğazı kizarmis ondada korkack bisey yok dedi iki yas aşısini bile yaptrdi peditus yeter dedi poff ya icim hic rahat degil.......

Ama ben duyuyorm hirilti...esime baska biyere daha gotrelim desem kizack buna bile zor ikna ettim.neymis o giydir diyomus ben giydirmiyomusm cocugu...oysa ev sicak terliyo bile kiz.yelek giymiyo dk basi çıkartıyor. Ama anlamiyo adam

pöfffff bu erkeklerya sanki sen giydirsende giydirmesende hasta olmuyacak buçocuk ayrıca sen giydirmediğin için kimi cezalandıracak ya anlamıyorum ben bunları hırıltıyı nasıl duymaz dr ya bunuda hiç anlamıyorum ben bile duyuyorum.
ve nezaman hırıltı duyup dr gitsek haklı çıkıyorum ayrıca eşim bana siteskop siparişi verdi kızlar he heh e:

kız allah iiliğinizi versin emi bi de fahri tıp diploması sipariş edeydi he he fahri dr gülden yakıştı arkadaşım:)

ay tüm kuzular hasta nerdeyse yaaa hepsine şifa versin rabbim elifimde ateşlenmiş gece antibiyotik vermiş dr...

ay tüm kuzular hasta nerdeyse yaaa hepsine şifa versin rabbim elifimde ateşlenmiş gece antibiyotik vermiş dr...
hadi ya
inşallah bişey yoktur
kışın geldiği nerden belli olacak başka?
allah ikiz üçüz annelerine sabır versin, düşünsene ikisinin üçünün birden hasta olduğunu
çok zor

hadi ya
inşallah bişey yoktur
allah ikiz üçüz annelerine sabır versin, düşünsene ikisinin üçünün birden hasta olduğunu
çok zor
ay vallahi işler çok zor. rabbim gerçi eminim kolaylaştırıyordur işlerini. kuzenimin var ikizleri dio ki ilki bebeğim tekti onda daha çok zorlandım. bunlar beni hiç yormuo dio çok şükür.

cnm allah mutlaka bir çıkış yolu sunar
inşallah olaysız nöbetlerin olur
inşallah canım benim çok sağol
hadi ya
inşallah bişey yoktur
çok zor

hasta olmak da gerekiyo ama işte anne yüreği dayanmıyo ya bir ay önce bi grip olmuştuk on günde zor geçmişti ya

evetttt... cinsiyet tahmini başlasınnn.... yarın öğleye kadar vaktiniz var teyzoşlar. yazın bakalım içinizden geçenleri miniğimin cinsiyeti ne kimler tutturacak he he he:)

wavs vw gülden erkek diyordu yanlış hatırlamıyorsam... funda da kız demişti...eee geride kalan teyzoşlar söyleyşn bakem kızıma sırdaş mı gelio dayanak mı:)

inşallah canım benim çok sağol

hasta olmak da gerekiyo ama işte anne yüreği dayanmıyo ya bir ay önce bi grip olmuştuk on günde zor geçmişti ya
özcananaım görüşemiyoruz cnm nasılsın çok yoğunsun buara yaa yoruluosun di mi. çabucak bitsin yoğun günler. eşimi de alıp en yoğun servise vermişler yapılandırma var diye ii olmuş diyesim geldi ne yalan söyliyim he he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…