- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.461
Benimde icime kiz dogmustiwavs vw gülden erkek diyordu yanlış hatırlamıyorsam... funda da kız demişti...eee geride kalan teyzoşlar söyleyşn bakem kızıma sırdaş mı gelio dayanak mı:)
Hosgordum canim nasilsinsongül hoşgeldin cnm
burdayımmmmmmm songül hoşgeldin cnm tekrar geçmiş olsun iyimi yarenim..yok yaseminimya okadarda değil ama bi siteskop lazım cnm ay bide dinleme eğitimi alayım ayyy kıyamam elifime ya pöfff kiminle konuşsam hasta ay ikiz diyosunuz bi sayfa takip ediorrum ikiz annesiyim .com diye ikiz kızları hasta ay biz birinde nekadar zorlanıyoruz allah yardımcıları olsun..dimi he he:
iyi yaptın kuzum özlettin kendiniHosgordum canim nasilsin
Firsat buldum geleyim dedim
kizlar nerdeki
kız niye öyle diyorsun adamaburdayımmmmmmm songül hoşgeldin cnm tekrar geçmiş olsun iyimi yarenim..
evet yazeminim ben erkek diorummmmm
özcenan ne oldu yoksa ranacıktamı hasta.
yasmin hakkaten eşne iyi olmuş ha ha ha:):)çok iyi olmuş ha ha ha çok kötü gördüm kendimi..
değil değil fundam erkeklere yazık değil ha ha çok kötü gördüm kendimiiiiiii::):)iyi yaptın kuzum özlettin kendini
valla yasemin arşive gitmişti ama ara ara giriyor
gülden burada
betül yoğun sanırım
arada canan giriyor ve bu kadar
burası terkedilmiş gibi oldu
kız niye öyle diyorsun adama
yazık değil mi?
Ay arkadasa esi demis ki artik seni direk eczaneye goturcem dr yerine o geldi aklima guldumyok yaseminimya okadarda değil ama bi siteskop lazım cnm ay bide dinleme eğitimi alayım ayyy kıyamam elifime ya pöfff kiminle konuşsam hasta ay ikiz diyosunuz bi sayfa takip ediorrum ikiz annesiyim .com diye ikiz kızları hasta ay biz birinde nekadar zorlanıyoruz allah yardımcıları olsun..dimi he he:
ha ha ha o da iimiş:)Ay arkadasa esi demis ki artik seni direk eczaneye goturcem dr yerine o geldi aklima guldum
yasemin gurubu şimdiden kur şekerim bak sende telefonu olanları cinsiyet diye yarın cinsiyeti yazınca silersin ha ha ha.. dimi songül nasıl fikir ama.).)telden öğrenenler ve buraya girenlerde burda teli olmayan arkadaşlarımızla paylaşır..nili dün dr götürdülerya oda demiş banada dedizaten bana nili sen getir diye ha ha ha:
doktor gibiyiz vallaha he he he:):):)
bana dr diyoki şimdi antibiyotik yazıyorum ama verme sen takip et ona göre karar ver ha hah a:)
ay memleket meselesi oldu ha ha ha:) gidip öğrenemezsen şaşırmıycam cnm çok heves ettim ya...yasemin gurubu şimdiden kur şekerim bak sende telefonu olanları cinsiyet diye yarın cinsiyeti yazınca silersin ha ha ha.. dimi songül nasıl fikir ama.).)telden öğrenenler ve buraya girenlerde burda teli olmayan arkadaşlarımızla paylaşır..
ÖYLE Deme amaay memleket meselesi oldu ha ha ha:) gidip öğrenemezsen şaşırmıycam cnm çok heves ettim ya...
ay bide ben nasıl üzülürüm düşün... ordan çıkıp annemlerle kv ye gitcez. kız dersem de en çok kvv üzülür ha ha:)ÖYLE Deme ama
ben çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?